Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ama kızlar çok çok silikti dikkat etmesen görünmiyecek derecede acaba göz yanılgısımı dedim gittim bi daha baktım çöpten aynı görüntü ışıkta biraz belli oluyo eğer olmazsam cumaya kadar beklicem canlarım yine olmazsam artık c.tesi dr. yolu görünüyo testte çıkmıyo kist falan mı var bi bak diye erken yaptım galiba 2 gün geçti çünkü
önceki 4 gün geçince belli olmuştu oda silikti

sinemci yarın da yap ne zararı varki
sonucta tes 3-4 milyon bişi

snein reglin kaç gunde bir oluyor

canım 26 günde bir oluyo lekem gelmeye başladı yine olucam galiba 1 gün gecikmeyle 1 nisanda olmuştum bugün 28 normalda 27 de olmam gerekti

hay allahım ya
zeytinim sen kurtajdan sonar doktora gittinmi bişi dedi mi sana rahim filmi fakan çektirdin mi?

canım gittim dr. herşey normal dedi 4-5 kere gittim ama rahim filmi çekilmedim hiç hadi inş. olursunda çalışmalara başlarsın canım

ay insallah dilegim bir an once hamile kalır
walla benim belim ve kasıklarım fena agrıyor bugun

ay kızlar söktü benim kırmızıkar havalardan mı acaba böyle oldu anlamadım ki
bende 14. güm dr. gidecem çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum çünkü o kadar dr. gittim hiç biri çatlamış demedi belki çatlama problemim vardır

sinemcim sen duzgun bi doktora git be guzelim
sorun varmı yok mu nedir ne degildir bir ogren bakalım
ay acaba ben yarın kan testi yaptırsam mı beklsem mi?

ay biakçgün daha bekle canım kürtaj olunca gecikebiliyo
canım aslında dr. iyi ama doğal yolla olması taraftarı benim kocada yurtdışına gidecek
yumurtam oluşuyo islçsız en son 10.gün 18mm ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum rahim kalınlığı falan herşey güzel diyo bide çatlayıp çatlamadığına baktıracam

yani yumurta olusuyor ama catlamayabiliyor oyle mi?

sinemcim olsun bitanem
en iyisi sen buay dr a git bi baksın kist mi oluşmuş
gerçi kist oluşmussa bile adetle atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…