Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar yok benim kist olmuyor adetle atıyorum sanırım ben öyle tahmin ediyorum çünkü herşey normal ama olmamasının nedeni yumurtam çatlamıyo spermler içeri giremiyo olabilir ilk hamiş nasıl kaldım anlamadım ben yaa allah hayırlısını versin kızlar karnım felaket ağrıyooo

gunaydin sinemim sen ihmal etmede bi doktora git sanırım adetinin 3.gunu gitmen lazım. yarın izin al git.

benim bugun 29. gun halen gelen giden yok

elif yok canım 14. günü gidicem ama kocam gitme olursa olur diyo ne yapsam acaba canlarım işe gidebilir ne zaman olduğu belli değil hayırlısı olsun elif sende en yakın zamanda adet olup çalışmalara başlarsın inş.

kimse girmiyor artık kızlar

iklimsu bacım nerelerdesin , minik prenses yoruyor mu yoksa seni

Yaprakta kaç gündür yok merak ettim onu inş iyidir .

Sinemcim sen cocuk için olmasada bir görün canım dr a
bak Dilek rahim filmini bizim zorumuzla cektirdi meğersem sorunu oradaymış .
sende cektirebilirsin .
boşuna klomen falan içip iğne olma tam arastırma olmadan

ya canım oulr mu
senle sınem gırıyosunuz takıp edıyorum sızı
ben yaprakla ıklımsuya seslendım
dıloŞ ve ÖzgÜllede msn den gÖrÜŞÜyoruz zaten:)

ben geldim
yeniden umut yüklenerek
bomboş bi ay geçiricem demişim önce ki yazımda
aman ne boşu dopdolu bi ay geçiriyorum
ve tüm dertlerden kurtuldum allahın izniyle

kimse girmiyor artık kızlar

iklimsu bacım nerelerdesin , minik prenses yoruyor mu yoksa seni

Yaprakta kaç gündür yok merak ettim onu inş iyidir .

ya canım oulr mu
senle sİnem gİrİyosunuz takİp edİyorum sİzİ
ben yaprakla İklİmsuya seslendİm
dİloŞ ve ÖzgÜllede msn den gÖrÜŞÜyoruz zaten:)

ilsu canım merak etmişsinbeni, sağol canım.
canım valla doğuma çok az kaldı, gün sayıyorum artık. pzt, salı gibi inşallah bebişime kavuşacağım. o yüzden yoğun bir şekilde hazırlıkları tamamlama telaşındayız. temizliktir, ütüdür, düzenlemedir falan giremedim kaç gündür.
en son dilekcimle tel. de konuştum. o da başarılı bir operasyon geçirmiş. çok sevindim. artık kafasında soru işareti kalmayacak ve yaz aylarına hamiş girecek inşallah.
doğumda hepiniz için dua edeceğim, özellikle hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarıma hamile kalmaları için, hamile olanlara da haırlısıyla bebişlerini kucağına almaları için. sziler de bana dua edin ne olur. doğumum kolay ve rahat olsun, bebişim sağlıklı olsun. sorunsuz bir şeklide atlatıp evimize döneriz inşallah. doğum yapınca dileğe haber vericem ben telle. o size bildirir gelişmeleri.

iklimsuyu ben de merak ediyorum ya. ama bebişten fırsat kalmıyor herhalde. nerdeyse 40 günlük oldu minik iklimsu, inşallah kırkıncı ayını, 40 ıncı yaşını da görmek nasip olur anne ve babasına. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun bütün bebişler. Analı babalı büyüsünler inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

esterya canım ilsuya sitem etme, dediği gibi siz zaten günde en az 1 kez de olsa girip bişeyler yazıyorsunuz, ben birkaç gündür girmeyince doğumuma az kaldığı için merak etti doğal olarak. yani burda hepimiz birbirimizi merak ediyoruz canım.
ayrıca adet olmadığın için endişe etme kürtajdan sonra hemen adet olmaman normal. ben 48 günde olmuştum. iklimsuyla, dilek 60-70 günde oldu, ilsu da sanırım 30-35 günde olmuştu. endişe etme canım.

zeytin canım adet olmuşsun, üzme kendini ama doktora git bir kontrol etsin. birşey yoksa bile tedbir olur. stres yapma.

ben geldim
yeniden umut yüklenerek
bomboş bi ay geçiricem demişim önce ki yazımda
aman ne boşu dopdolu bi ay geçiriyorum
ve tüm dertlerden kurtuldum allahın izniyle

canım tekrar geçmiş olsun,
böyle bir şeyin başına gelmiş olması çok talihsizlik.
ama herşey geçmişte kaldı. en azından sorunun ne olduğu tespit edildi ve çözümlendi.
bundan sonra geleceğe umutla bakacaksın. yaz aylarına hamiş olarak gireceksin inşallah :CüvCüv:.
kafan rahat olsun artık, stres yapma. bu kadar sıkıntının sonu inşallah çok güzel olacak ve sabrının mükafatını alacaksın.
burdan ''kızlar bugün çok midem bulanıyor ne yapabilirim, veya bu bebiş bugün çok hareketli neden acaba '' gibi soruları soracağın günler yakındır. buna inanıyorum.

yaprak nilcim sende insallah hayırlısı ile kolaycacık atlatırsın dogumunu,
dogumhaneye girerken bize dua etmeyi unutma :)

slm kızlar nasılsınız dilekkkk nasılsın kader arkadaşım ya bende film istesem mi bilmiyorum neyse gittiğimde sorarım rahimde yapışıklık falan var mı diye kürtajımı yapan dr. gidiyorum bişe olmaz herhalde ayıp falan olmaz neyse canlarım arada yine uğrarım dileğim elifim mayıs bizi bekliyoooo
allah bizlerede anneliği tatmatı nasip etsin canlarım
ilaç falan kullanmicam bu sefer yumurtam gelişiyo çünkü belki çatlatma iğnesi vurdurur dr. 14. gün gidicem kızlar karar verdim hepinizi öpüyorum ilkimssuuuu nerelerdesin
yaprak ilsum sizler nasılsınız özgül giremeyeceğini söylemişti zaten

canım benim yaaaa
nasıl da düşünürmüş beni
nasıl da hrkese tek tek yazarmış güzel annem benim
evet güzelim sorunun bulunup sonunda çözüldüğüne gerçekten çok seviniyorum
ama inş. bu seferde kendimi kandrmıyorumdur.
ama bu yazın meleğim gelicekmiş gibi geliyor annesine
çok mutlu değilim tabi yaşaıklarımdan dolayı ama çok daha umutluyum
ama inan bana umut mutluludan çok daha önemli şu an
çünkü biliyorsun kimyasal gebelikten snra umudumu iyice yitirmiştim
gülüm her zaman dularımda ve dilimdesin
alahı kolayca sağlıkla kucağına almayı nasip eticek inş. bitaem
prenesin resimlerini göndereceksin bize
dua ediceğini biliyorum bitnem
inş. dualaın kabul olur bebeğim
melekler korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…