Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ahhh elifcim ahhh bu yaşda evlenirsen bu yaşdan sonra da nler eler öğreniyorsun işte
sen sor anam bildiğim varsa yardım edeyim sana 70 kuşağıyız ne de olsa
yeni jenerasyon değişti anam
eskiden boş-dış-kimyasal gebelik mi varmış
anam kaç kere kürtaj olmuş
yapışıkık mı varmış
ah anam ahhh

cimcime npıyon kısss
det olmuşsun
ah ahhh ne diyeyim ki
seni teselli edecek en son insanım
rahim filmine gerek var mı yok mu bilemem ama
iyi bi dr a gitmelisin gülüm sadecegebelik için değl
senin hormon tahlilerin yapıldı mı

evet canım hormonlarım kan testlerim yumurtama herşeyime bakıldı ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum dr. gittiğimde çatlamamış diyo bikaç defa iğne oldum ama haptan dolayı çok erken büyümüştü yumoşlar ondan tutmadı sanırım bu sefer ilaçsız normal büyüklüğündeyken çatlatma iğnesi vurdurur eğer çatlamıyosa 14. günü gitmeyi düşünüyorum 13. gün pazara gelmeseydi o zaman giderdim ama kızmet artık canım

diloşummmm buradasın sen
iyiyim bitanem
feci sırt ağrım var ya yastık koydum şimdi arkasına
sen napıosun fıstıgım?

canım seni de görecez
eli belinde kocaman bir göbüş :)))
bana dersin ay belim ay sırtım diye kaydirigubbakcemile3

canım bence iğne çatlatıyo ama klomenle birlikte kullandığım için çok 9. gün 24,3 mm di büyümüştü o yüzden olmadı ama şimdi ilaçsız gittiğimde 10.günde 18mm di denicem dr. gidicem şimdi ilaçsız çatlamamış iğne vurul derse vurulacam canım

valla kuşum 3 bilinmeyenli denklem gibin olmuş bunu çözse çözse prof ilsu çözer
benim narkosdan bwynim suandı hoş beynimde yoktu ama çaktırmalülülülülülü

merhaba arkadaşlar ben şuan 6+4 haftalık hamileyim ilk test yaptıgımda soluk çıktı.dayanamayıp doktora gittik.ultrasonda baktı kese görünmedi küçükmüş o zaman.sonra kan testi uygulandı.183 civarları çıktı.doktor dış gebelik olabilir dedi.geçen hafta gittik doktora kese göründü.ama bebek görünmedi 5 haftalıktı ondan galiba.dış gebelik diil diye çok sevindik.şimdide boş gebelikten korkuyorum.şuana kadar hiç istifra etmedim.çok şükür leke yada kan da yok.sizce boş gebelik olma ihtimali varmı.bilgisi olan cvplayabilirmi lütfen.ben şimididen alıştım bebişime.boş gebelilkse çok üzülürüm.zor olur benim içinbenneyaptımki

canım inş. boş gebelik değildir
7.hatta 8.haftaya kadar kalp atışı duyulmayabiliyor
geç döllenmeden dolayı
seninde öyledir inş.
adetlerin düzenlimidir

canım inş boş gebelik değildir.kalp atışları 8. haftaya kadar görünmesi lazım .seninkisi daha erken

dilek elif bebeğini kaybedenler topiğinde olabilir
kartanem daha çok erken 7yada 8. haftada kalp atışlarını duyarsın kesede genelde 6 haftadan sonra çıkıyo kaç hft. hamişsin en son ne zaman gittin dr. canım 7. haftada bebeğin görülmesi gerek küçükte olsa ama geç döllenme olmuş olabilir pzt. bidaha git olmazsa dr. canım

ayyy elektirkler kesildi
çok sıkıldım yaaaa
neyseki şimdi geldi
bu arada elif seminerdeymiş kızlar
6 gibi çıkıcam eve gidicem dedi
gelir ama geç gelir artık

dilegim canım dun beni aradın ya o kadar mutlu oldumki
iste bu dedim daha birbirimizin yuzunu bile gormedik ama sesimiz cikmayinca endiselenşyoruz burda anlattigimiz dertlerle dertlenip sevinclerle sevincleniyoruz , ya inan gozlerim doldu..
kelime bulamıyorum anlatmaya..
sinemim taprak nil ilsu iklimsu ve dilekkkk iyi ki varsınız kızlar

sevgi sozcuklari yeter simdi gerçek yuzum ortaya cıkıyor..

üleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben burda gunlerce kuru basıma oturup sizi beklerken sinemcim haric kimse gelip bisi yazmazdi bakıyorum dun ben yokum cosmusunuz....
daatırım üleyynnnn burayı...
:) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…