- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
yaprakcım evet fıstıkım birascık daha iyi
yani daha doğrusu bu yeni ilaçla yeni umut verdi bana
bi de beni sakinleştirdi
en azından korkularımı endişelerimi krizlerimi ağlamalarımı 15 gün erteledim canım benim
bu arada yeni başlık açtım bakalım aynı sorunu yaşayanlar var mı ve neler yapmışlar
teşekkür ederim yol gösterdiğin için
sanırım ilsu dilek ve ben aynı zamanlardsa çalışmalara başlıcaz
yani inşallah
ama sen bize hamiş olarak öncelik ediceksin
nihal yok kaç gündür
özlemmmmm
esraaaaaa
çiğdem abla meltem abla
eee nerde bu kızlar ki
defne de yok artık hiç
merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim konuşmanıza 3 ay önce kürtaj olmuş ve halen ilaç tedavis, gören biri olarak...
arkadaşlar merhaba 3 ay önce kürtaj olmuş ve halen ilaç tedavisi gören biri olarak bende katılabilirmiyim aranıza
arkadaşlar merhaba 3 ay önce kürtaj olmuş ve halen ilaç tedavisi gören biri olarak bende katılabilirmiyim aranıza
merhaba arkadaşlar ben ankaradan kezban yılbaşından önce 3 aylık bi tedavi gördüm tedavi dediğim klomen kullandım ve her ay çatlatma iğnesi vurundum 3 ay sonra tedavi bitti ben hamile kaldım sonra 1.5 ay geçti kontrole gittiğimde bebeğin 6 haftalıkken kalbini durduğunu söylediler ve şubatta kürtaj oldum sonraki tahlillerin sonucunda bende kan pıhtılaşması varmış ondan dolayı bebek düşmüş şu anda ilaç iğne bir sürü ilaç içiyorum
canım çok geçmiş olsun. senin açından güzel bir yanı var yani neden düşük yaptığını biliyorsun en azından ve kan pıhtılaşması tedavi ediliyor. hamile kaldığında da iğne falan vuruyorlarmış sanırım. hallolur yani. bazıları birçok kez düşük yapıyor ama sebebi bulunamıyor. ayrıca klomen tedavisine cevap vermiş olman da çok güzel. bir çok kişi bu tedaviye de cevap vermiyor. ben daha önce klomenle hamile kalamamıştım. sonra kendiliğinden kaldım. böyle de olabiliyor yani. şimdi tekrar klomene başladık ama bilmiyorum bu işler kısmet. hayırlısı olsun artık.
jenefer bı kere dusuk yaptın canım dımı
pıhtılasma testlerını ıı yapmışlar sana
burada 3 dusukten sonra yapıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?