Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bizlere lazım olan en önemli şey moral ve sabır. bu kötü günleri de atlatacağız inşallah. bebeklerimiz geç oluyor belki ama çok sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah.
canım başlığını görmedim ama benzer sorunlar yaşayanlar mutlaka vardır inşallah faydalı bilgiler bulabilirsin.

nihal yok kaç gündür
özlemmmmm
esraaaaaa
çiğdem abla meltem abla
eee nerde bu kızlar ki
defne de yok artık hiç

Cnım geldim buradayım okudum sabahtan yazdıklarınızı senin adına sevindim canım ama yine beklemek var ya işin içinde allah sabır versin inşallah bu ilacın sonucunu görürsün canım valla ben inanıyorum ki bu yaşadıklarımızı bi kaç sene sonra bebeklerimizi severken tebessümle anıcaz belki o zamn da birbirimizden haberdar olucaz bu internet nelere kadir baksana çoğu şeyi burdan öğrendim ben ama en önemlisi de bu sitede de daha tecrübeli insanlardan da çok şey öğrendim ve böyle de güzel bir :1hug: arkadaşım oldu a.s.

İlsu canım şayet varsa bildiğin bir doktor lütfen paylaş eğer o kadar iyi ise benim aklımda yok araştırmayı düşünüyorum bakalım

Adaşım evet bekleme süremiz birbirine yakın ama bu sefer bende bir umut var sanki ikimiz adına artık oluruz artık çokkkkkkkk bekledik demi şimdi sevinme zamanı bizim

merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim konuşmanıza 3 ay önce kürtaj olmuş ve halen ilaç tedavis, gören biri olarak...

canım hoşgeldin aramıza. tabiki katılabilirsin. sana da geçmiş olsun. sen niye kürtaj olmuştun canım. senin de mi boş gebelikti? ayrıca ne tedavisi görüyorsun. sen de de kürtajdan sonra problemmi oldu. burada 2 arkadaşımız var geçmiş yazıları okuduysan, cimbomlu ve iklimsu onlarında kürtaj sonrası sıkıntıları var. sen de tecrübelerini bizimle paylaşırsan seviniriz. benim yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum. ben de 3 ay önce boş gebelik nedeniyle düşük yaptım. düşük sonrası benim de adetlerim düzensizleşti. ben de zaten polikistik over diye bir rahatsızlık var. o yüzden şimdi tekrar tedaviye başladım. yumurta uyarıcı ilaç ve çatlatma iğnesi oldum. aysonu gibi belli olacak. inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

merhaba arkadaşlar ben ankaradan kezban yılbaşından önce 3 aylık bi tedavi gördüm tedavi dediğim klomen kullandım ve her ay çatlatma iğnesi vurundum 3 ay sonra tedavi bitti ben hamile kaldım sonra 1.5 ay geçti kontrole gittiğimde bebeğin 6 haftalıkken kalbini durduğunu söylediler ve şubatta kürtaj oldum sonraki tahlillerin sonucunda bende kan pıhtılaşması varmış ondan dolayı bebek düşmüş şu anda ilaç iğne bir sürü ilaç içiyorum

ilk gebeliğimdi ve çok heyecanlıydım düştüğünde çok üzüldüm 3 yıllık evliyim şu anda doktorum ilaçlarıma devam etmemi istedi ama korunmayı bırakın dedi 3 aydır korunuyodum

canım çok geçmiş olsun. senin açından güzel bir yanı var yani neden düşük yaptığını biliyorsun en azından ve kan pıhtılaşması tedavi ediliyor. hamile kaldığında da iğne falan vuruyorlarmış sanırım. hallolur yani. bazıları birçok kez düşük yapıyor ama sebebi bulunamıyor. ayrıca klomen tedavisine cevap vermiş olman da çok güzel. bir çok kişi bu tedaviye de cevap vermiyor. ben daha önce klomenle hamile kalamamıştım. sonra kendiliğinden kaldım. böyle de olabiliyor yani. şimdi tekrar klomene başladık ama bilmiyorum bu işler kısmet. hayırlısı olsun artık.

iklimsucum academic hospital prof dr fatih durmuşoğlu canım
bence özel muayanesine git her iki yerde de ücretleri aynı çok duyuyorum bu ismi inanılmaz ilgileniyormuş. istersen google ya ismini yaz araştır bitanem

teşekkür ederim canım bende artık ilaç kullanmadan hamile kalmak istiyorum bakalım bu ay deniyecez olmazsa tekrar ilaç iğne devam inş. onlara gereke kalmaz senin içinde inş. hakkında hayırlısı olur ilgn için çok teşekkür ederim:1hug:

ankarada olanınız varsa bende doktorumu tavsiye edebilirim harika bi insan şimdiye kadar hiç hastaneye gitmedim tahlil haricinde çok yardımcı oldu onun sayesinde hamile kaldım

jenefer bı kere dusuk yaptın canım dımı
pıhtılasma testlerını ıı yapmışlar sana
burada 3 dusukten sonra yapıolar

jenefer canım doktor sana niye klomen verdi. yani doğal yoldan uğraşıp da olmadığı içinmi? eşinde ya da sen de başka problem varmıydı? sen klomen kullandığın 3. aymı hamile kalmıştın? kaç yumurtan oluşmuştu ve kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapılmıştı hatırlıyormusun?
ay ne çok soru sordum. kızı daha ilk günden bunalttım ya. kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…