Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

olurmu canım ya estağfirullah ben 2 yıl denedim normal yolla olmadı sonra eşim varikosel ameliyatı oldu sonrada ben gittim 3 ay klomen kullandım aynı zamanda 20-25 mm olunca iğne vuruldum iğneyi 1 hafta boyunca 2 günde bir ultrasona girerek kontrol yaptı yumurtalarım istenen seviyeye geldiğinde iğne vurdu ilk 2 ay gene tutmadı ama 3. ay yumurtalarım 25 mm olmuştu hemene vurdu ve hamile kaldım

canım sizin probleminiz eşinden kaynaklanıyordu o zaman. benim de eşimde problemler var. sperm sayısı gayet iyi fakat hareket ve morfolojide problem vardı. ilaç vermişti doktor. e vitamini ve çinko. bende evde keçiboynuzu kürü uygulamıştım ve değerler yükselmeye başlamıştı. benim eşim bir de çok sigara içiyordu. ben yeniden tedaviye başlayınca şu ara bıraktı. inşallah başlamaz tekrar. sigara da çok etkiliyor. bende de pko var zaten. klonmeni ilk kullandığımda kist oluşmuştu ben de sonra 2 ay kadar bu kist gitsin diye bekledik. doğum kontrol hapı falan kullanmıştım sonra gitti. sonraki iki denemede de olmadı. doktor aşılamaya geçecekti ama eşimin sperm değerleri biraz yükselsin diye bekledi. beklerken o ay hamile kaldım ama biz kalp atışlarını görememiştik. gelişim geriliği ve boş gebelik dedi doktor. düşükten sonra hiç korunmadım ben ama adetlerim düzensizleşti. doktor ilaç verdi tekrar. ve klomene başladık. 15. günde yumurtam 21 mm olmuştu. ve 16. gün çatlatma iğnesi oldum. adetime yaklaşık 2 hafta var. ben geç adet görüyorum yumurtlama geç olduğu için. ama senin yumurtaların güzel büyümüş canım ya. 25 mm gayet güzel. acaba benimki yeterince büyümemişmi. çatlatma iğnesi de vurduk ama bilmiyorum. hayırlısı olsun artık.

sigaramı hiç deme benim eşim felaket sigara içiyo anlatıyorum ama dinlemiyo 22mm de çok iyi bence ameliyattan sonra eşimin sperm değerleri çok iyi geldi ama işte bendeki kan pıhtılaşması sorun oldu tabi kansızlıkta var hem kanım az hemde olan kanım pıhtılaşmış. neyseki ilaç tedavim sona erdi bendede çinko eksikliği varmış zinco diye bi ialç içiyorum sen ilaç kullandınmı

canım inşallah senin eşinde bırakır ya da en azından azaltır. bu keçiboynuzu kürünü sen de uygula eşine. çok faydalı.
ben şu an glikofen diye bir ilaç kullanıyorum pko luların kullandığı bir ilaç bu. eskiden de kkullanıyordum bu ilacı ben ama gebe kalınca doktor bırakmamı söylemişti. düşükten sonra 2 ay boyunca da kullanma dedi. ama adet düzenim bozulunca tekrar başladım. insülin direncine karşı etkili bir ilaç. ayrıca bebek aspirini verdi doktor düşükten sonra şu an hala kullanıyorum. tabi bir de folik asit. ama bazen ilaçlardan çok midem bulanıyor ve içmek istemiyorum. mecbur olmasam hiç içmem ama mecburum işte.

bebek aspirinini bende içiyorum onun yanı sıra folbiol, elevit, zinco ve adetimin 15. günü progestan kullanıyorum 10 gün . senin bu keçiboynuzu kürü nasıl oluyo bana yazarmısın ilaçlar bana müthiş uyku yapıyor kafamı kaldıramıyorum ama her şeye değer ya yeterki olsun ben içerim

canım elevit ve progestanı bana hamile kalınca vermişti doktor. ama düşük yaptıktan sonra tekrar içmemi söylemedi. çinkonun faydalı olduğunu duymuştum. ama ben kullanmadım hiç. eşim kullanıyor. sperm kalitesi üzerine faydası varmış.
keçiboynuzu ile ilgili bir sürü başlık var canım, sonra birara onları da incele. bazıları keçiboynuzu pekmezi kullanıyormuş ama direk kendisini kullanmak daha faydalı. keçiboynuzunu aktarlardan veya kuruyemişçilerden bulabilirsin. çok kuru olmamasına dikkat et.
kaynamakta olan yarım litre suya 6-7 tane keçibonuzu küçük parçalara kırılarak atılır. 3 dakika kaynatılır. sonra ateşin altını kapat 20 dak. dinlendir. 20 dak. sonra içinden keçiboynuzlarını çıkar ve suyu bir bardağa boşalt. ilk 1 hafta yarısını sabah yarısını da akşam içmesi gerekiyormuş. daha sonra 3 ay sadece akşamları yatmadan önce. 3 ay sonra da arada bir içilmesi gerekiyormuş. umarım eksik yada yanlış birşey yoktur. ama sen vakit bulunca keçiboynuzu başlıklarına da bakarsın canım. umarım faydası olur.

sanırım işiniz var hoşçakalın daha sonra inş tekrar görüşürüz tanıştığıma çok memnun oldum hayırlı günler

canım şimdilik buralardayım. ama arada başka başlıklara da bakıyorum. özellikle bizim dileğimiz var cimbomlu onun bazı sorunları vardı okumuşsundur belki sen de aklım onda kaldı. o başlık açmıştı da arada ona bakıyorum.

İlsu canım dediğin dr araştırdım gerçekten iyi bir dr benziyor sayfasına girdim bende zaten akademıc hospital a gitmeyi düşünüyordum iyi oldu bu oranın doktoru ve özel muayenesi varmış bakalım eşimlede konuşim giderim şu 11 günde geçsin sonra bakacam hala adet olmazsam buna giderim gerçi adet olursamda gitmek istiyorum hamile kalmadan bir bakılması iyi olur böyle bir dr tarafından bakalım çok saol canım arkadaşım teşekkür ederim

akademıc hospital a ablamın bebeğini götürdük bir problemi vardı çok ilgilendiler hem güzel temiz bir hastane ablamla geçenlerde konuştuk oraya git dedi 220 ytl muayeneydi sanırım prof.yiğenimi götürdük sigorta geçmiyor ssk yani ama bütün dr marmara ünv.den geliyor ya buraya yada acıbademe gitmeyi düşünüyorum fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı gibi ilsu ben gidersem özel muayenesine giderim hem daha iyi olur baya ilgilenir adresi var kadıköyde sanırım bize yakın

selam, ben çiğdem.a.s. Hoşgeldin. Aynı şeyi ben 3 kez yaşadım canım. birinde acile devlet hastenesine gittim sancıyla kürtaj oldum fetus 6.hadtada kalbi durmuş, ikincisi aynı zamanda kendiliğinden düştü, üçüncüde yine 6 haftalık kalbi durmuş bu sefer kürtajın sonucu patalojiye gitti sonucu bekliyorum. henüz hiç bir tedaviye başlamadı dr. sizlerin tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyorum.

güzelim fatih beyin özel muayenesine git .ben aradım muayenesi 200 ytl hastaneyi aradım orada da 200 ytl prof. oldukları için ssk geçmiyor onların muayenelerinde .ancak özel sağık sigortan varsa o geçiyormuş .senin durumun hassas olduğu için arkadasım git derim. bikereliğine enazından .haber verirsin .

Nakkadcım bakalım seninkinde ne çıkacak bu tip üstüste düşüklerde çoğu kişide pıhtılşama çıkıyormuş .gerçi onunda artık asprin ve iğnelerle tedavisivar. çok geçmiş olsun.

heyyyy cimbomlu neredesin canım senin actığın topiğe yazılar geliyor takipteyim.birisinin yazdığı cvp ilglimi çekti kist yüzünden adetin gelmeyebilir diye çok mantıklı geldi. çünü artık kürtajlar vakumla yapıldığı için yapışıklık çok nadir görülüyomuş.

yapraknil sagol canim ben gecen sene bu zaman bademcik ameliyati olmsutum ama sorun cikmsiti 3 kez hastaneye geri dönmütüm asiri kanamadan bu senede bu kurtaj olayi surekli kendime bakyiorum bide bakmasam meazari kazip yatayim bakacak kimsede yok mecbur is basa dusuyo ama icimden de cok sinrileniyorum .Canim bu benim ikinci esim ilkinde hamileymisim kaza gecirmistim kaybetmisim sonra doktor olmaz demisti bende ishayatinin icinde öyle yillar gecip gitmisti sonra kaderde varmis ayrildik yillar sonra bu esimle tanistim evlendim ama buraya vize alip gelemedim o sirada esim yilbasi tatili icin 3 gunlugune geldiginde oglana hamila kalmisim tabii sok olduk hic sorun yasamadim halada allaha sukur sorunum yok ama vizede sorunum oldu 1 sene esimle ayri kaldim. Sonra buraya alisma bebek filan derken dusunmedik ama oglan ek cocuk evde acidik kardesi olsun nie daha once yapmadik diye kendimize kizdik ama bu seferde böyle oldu.Kisaca hikaye bu canim yasta geldi 41 e dayandi bu arada.

grup buyuyor jnefer hosgeldin insallah cok uzun surmez bebek bekleyisin.
Kizlar bisi dicem ama kafayi yedi demeyin bana cok enteresan geldi bi sorayim bakalim istatistik tutacakmi dedim.Benim burcumbalik nette eglence icin bakarken bu sene hamile baliklar cocuklarini dusurebilri diyodu hemde mayis ayi saglik bakimindan tehlikliydi keske daha önce baksaymisim dedim. Istatistik yapma sebebimde temmuz - ekim arasinida iyi vermiyor site sahibinede mail attim ya icinizde balik burcu olan varmi ?

Bunu okuduktan sonra balık olmayı istemezdim ama balık burcuyum canım bende, ya aslında ben inanmam yapılan yorumlara ama ne bilim işte sende böyle yazınca :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…