- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
jenefer canım doktor sana niye klomen verdi. yani doğal yoldan uğraşıp da olmadığı içinmi? eşinde ya da sen de başka problem varmıydı? sen klomen kullandığın 3. aymı hamile kalmıştın? kaç yumurtan oluşmuştu ve kaç mm olunca çatlatma iğnesi yapılmıştı hatırlıyormusun?
ay ne çok soru sordum. kızı daha ilk günden bunalttım ya. kusura bakma.
olurmu canım ya estağfirullah ben 2 yıl denedim normal yolla olmadı sonra eşim varikosel ameliyatı oldu sonrada ben gittim 3 ay klomen kullandım aynı zamanda 20-25 mm olunca iğne vuruldum iğneyi 1 hafta boyunca 2 günde bir ultrasona girerek kontrol yaptı yumurtalarım istenen seviyeye geldiğinde iğne vurdu ilk 2 ay gene tutmadı ama 3. ay yumurtalarım 25 mm olmuştu hemene vurdu ve hamile kaldım
sigaramı hiç deme benim eşim felaket sigara içiyo anlatıyorum ama dinlemiyo 22mm de çok iyi bence ameliyattan sonra eşimin sperm değerleri çok iyi geldi ama işte bendeki kan pıhtılaşması sorun oldu tabi kansızlıkta var hem kanım az hemde olan kanım pıhtılaşmış. neyseki ilaç tedavim sona erdi bendede çinko eksikliği varmış zinco diye bi ialç içiyorum sen ilaç kullandınmı
canım inşallah senin eşinde bırakır ya da en azından azaltır. bu keçiboynuzu kürünü sen de uygula eşine. çok faydalı.
ben şu an glikofen diye bir ilaç kullanıyorum pko luların kullandığı bir ilaç bu. eskiden de kkullanıyordum bu ilacı ben ama gebe kalınca doktor bırakmamı söylemişti. düşükten sonra 2 ay boyunca da kullanma dedi. ama adet düzenim bozulunca tekrar başladım. insülin direncine karşı etkili bir ilaç. ayrıca bebek aspirini verdi doktor düşükten sonra şu an hala kullanıyorum. tabi bir de folik asit. ama bazen ilaçlardan çok midem bulanıyor ve içmek istemiyorum. mecbur olmasam hiç içmem ama mecburum işte.
bebek aspirinini bende içiyorum onun yanı sıra folbiol, elevit, zinco ve adetimin 15. günü progestan kullanıyorum 10 gün . senin bu keçiboynuzu kürü nasıl oluyo bana yazarmısın ilaçlar bana müthiş uyku yapıyor kafamı kaldıramıyorum ama her şeye değer ya yeterki olsun ben içerim
sanırım işiniz var hoşçakalın daha sonra inş tekrar görüşürüz tanıştığıma çok memnun oldum hayırlı günler
merhaba arkadaşlar ben ankaradan kezban yılbaşından önce 3 aylık bi tedavi gördüm tedavi dediğim klomen kullandım ve her ay çatlatma iğnesi vurundum 3 ay sonra tedavi bitti ben hamile kaldım sonra 1.5 ay geçti kontrole gittiğimde bebeğin 6 haftalıkken kalbini durduğunu söylediler ve şubatta kürtaj oldum sonraki tahlillerin sonucunda bende kan pıhtılaşması varmış ondan dolayı bebek düşmüş şu anda ilaç iğne bir sürü ilaç içiyorum
akademıc hospital a ablamın bebeğini götürdük bir problemi vardı çok ilgilendiler hem güzel temiz bir hastane ablamla geçenlerde konuştuk oraya git dedi 220 ytl muayeneydi sanırım prof.yiğenimi götürdük sigorta geçmiyor ssk yani ama bütün dr marmara ünv.den geliyor ya buraya yada acıbademe gitmeyi düşünüyorum fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı gibi ilsu ben gidersem özel muayenesine giderim hem daha iyi olur baya ilgilenir adresi var kadıköyde sanırım bize yakın
grup buyuyor jnefer hosgeldin insallah cok uzun surmez bebek bekleyisin.
Kizlar bisi dicem ama kafayi yedi demeyin bana cok enteresan geldi bi sorayim bakalim istatistik tutacakmi dedim.Benim burcumbalik nette eglence icin bakarken bu sene hamile baliklar cocuklarini dusurebilri diyodu hemde mayis ayi saglik bakimindan tehlikliydi keske daha önce baksaymisim dedim. Istatistik yapma sebebimde temmuz - ekim arasinida iyi vermiyor site sahibinede mail attim ya icinizde balik burcu olan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?