Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar benim ilk dogumumda o kadar az çatlak vardı ki
bakınca belli bile olmuyor :)
tekrar hamile kalırsamda insaşşah öyle olur
ama tabi şimdi yaş oldu 36 vucudun kendini toparlaması kolay olur mu bilmem

geldim canlarım
zaten hepinize söyledim teker teker
ama haberler iyi işte çok şükür
bu gece iğnemi vuruluyorum
c.tesi öğlen 12 de aşılamam olucak allah kısmet olursa
ama dr yarın yine çağırdı iğneden sonra da bakayım dedi
umut yüklendim geldim işte
inş. boşa çıkmayacak bu sefer
inş. yolun sonuna gelmişimdir hayırlısıyla

canım hoşgeldin.
güzel haberlerle gelmişsin. çok sevindim senin adına.
hadi inşallah cumartesi başarılı bir aşılama olur ve 10 gün sonra da müjdeyi verirsin.
boşa çıkmaz güzelim merak etme. 1. si bile kimyasal da olsa boş çıkmamıştı biliyorsun, ama bu sefer sağlam olacak inşallah.:CüvCüv:

ay inş. canım dileğim hadi sıra senda ben savdım sıramı adet oluyorum kızlar kırmızılar göründü
elif sen ne alemdesin adetine de az kaldı kasık ağrın devam ediyo mu

sinemcim uzuldum ya
bence dr bi danıs acaba esinin morfoloji problemi mi var?
bi sorun var ama ne..
bende kasıklarımda hafif bir agrı var kayda deger bisi degil yani
baska da bi belirtim yok

canım eşimde problem yok daha önceden baktırmıştık herşey normal dediler
sanırım bende problem nedensiz infetilite dedikleri şey
gerçi bende de yumurta büyüyo rahim kalınlığı normal çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum ama iğne vuruldum çatlatmak için ama olmuyo kısmet işte hayırlısı canım 6 ay yada 1 yıla kadar artık bebek işi yok nadasa bırakıldım :))
sanırım daha zamanı var benimkinin allah hayırlısını versin her zaman hepimize

ya canım dr.lar diyo ya yumurta spermi sevmiyo diye bide buay çok stresliydik işe gidecek mi gittimi falan derken sonuç böyle oldu işe iş kocama nasıl söylicem dün sordu yazık var mı bişe diye 4 güne belli olur dedim erken geldi buay 25günde artık akşama ararsa söylerim benden daha çok üzülüyo o yüzden canım sıkılıyo

ay ne bilim canım şuan ev yaptırıyoruz eşim taaa temmuzda maaş gönderecek buara biraz sıkışık canım yaaa 6 sonra gelirse dr. gidip aşılama yaptıralım diyorum

sinemcim regl olmuşsun tatlım şimdi eşini bekliceksin sanirim .
nolur üzülme gelince dediğin gibi asılama yaptırın en iyisi

canım sinemcim yaaaa
ne diyeyim ki
çok üzüldüm bitanem
eşin burda olsa üzülme durmak yok yola devam derdim ama
zamanı gelmemiş kuşum yaaa
çok gençsin sen
zaman seni üzmemeli

ay kızlar allah hayırlısını versin ama gelirse aşılamaya gidecem doğru ne yapim zamanımız yok ki dileğim inş. senin aşılama tutarda bebişin olur elif kaç gün kaldı adetine inş. hamişsindir

30 mayıs gibi regl olmam lazım sinemcim
belkide 31 yani
sanırım 8 gunum var
kasıklarım agrıyor hafif hafif ama başka belirtim yok henuz
bilmiyorum belkide regl olucam

selam kızlar, nasılsınız.
bugün sayfada pek hareket olmamış.

dilekcim yarın senin için büyük gün. inşallah son aşılaman olur ve bu sefer bebişin gelip sana tutunur canım.

esterya inşallah hamilesindir.
zeytin adet olmana üzüldüm canım. eşinin gitmesi kötü olmuş. senin de onun yanına gitme imkanın yokmu ya. varsa git bence. ya da gelir gelmez aşılama yapın. aslında o burdayken yaptırsaydın keşke.ben sana daha önce çok söyledim bunu ama sen nedense benim yazıları es geçiyorsun. biraz kapris yapayım :dilcikar:. tam kapris zamanım. biliyorsunuz ben lohusayım, kapris yapma hakkım var 20 gün daha :roflol:

ilsu canım nasıl gidiyor hamilelik. çok az kaldı artık. hazırlıklar tamammı. çantanı hazırla yavaş yavaş.

ben bugün anneme gittim. bebişimi götürdüm anneannesine.
ayrıca bugün ilaydamın göbeği düştü kızlar. çok mutlu oldum.
hemen eşimin tıp kitaplarının arasına koydum. kitap arasına koyarsan okumayı severmiş falan derler. hatta okul veya üniversite bahçesine gömenler varmış. belki ben de gömerim. batıl inanç belki ama denemekten bişey çıkmaz.
ben yorgun ve uykusuzum. gece 2-3 saatte bir uyanıp bebişi besliyorum. uykuya çok hasretim ya. inşallah ilerleyen zamanlarda düzene girer. benimki açlığa hiç gelemiyor malesef. aç olduğunda yıkıyor ortalığı. bu yönden hiç bana çekmemiş. babasına çekmiş. zaten herkes babasına benzetiyor. inşallah huyları da babasına çeker. onun gibi sakin ve sabırlı olur yavrum.
benden bu kadar kızlar. fırsat buldukça yazarım yine.

yerim ben onun göbişini yaaaa
o da annesi gib kitap okumayı sevicektir mutlaka
sizin çocuğunuzdan da başka bi şey beklenemez zaten hiç de batıl inanç deme fıstıkım bende çok inanırım böyle şeylere hem de çok
evet yarın aşılamam var yaprakım inş. son olucak bu sefer
inş. kötü günlerin sonu güzel günlerin başı olur
dualarınıza çok ihtiyacım var
ettiğinizi biliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…