- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.861
yerim ben onun göbişini yaaaa
o da annesi gib kitap okumayı sevicektir mutlaka
sizin çocuğunuzdan da başka bi şey beklenemez zaten hiç de batıl inanç deme fıstıkım bende çok inanırım böyle şeylere hem de çok
evet yarın aşılamam var yaprakım inş. son olucak bu sefer
inş. kötü günlerin sonu güzel günlerin başı olur
dualarınıza çok ihtiyacım var
ettiğinizi biliyorum zaten
günaydın kızlar nasılsınız dileğim büyük gün allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin olmayanlarada tabii
yaprakçım haklısın ama eşime söyledim aşılamaya pek yanaşmadı sonradan ok dedi ama gitti bide gittiğim dr. yapmıyo burda kimin yaptığınıda bilmiyorum bizim dr. tanıdığı varmış eşim gelince oraya gidecem bakalım hayırlısıyla yap canım kaprisini ben çekerim seni
eliff nasılsın hatun erkencisin bugün
yaprakcım merhaba canım.
ilayda anne karnında sana benziyordu şimdi babasına cekti demekki .
göbeğinin bağını yerim ben onun:) evet deidğin gibi üniv de catılara atan toprağına gömenler oluyormuş seninkide ii fikir ama babasının tıp kitaplarına koymuşsun:))
benim hazırlıkları sormuşsun ,fazla eksiğimiz kalmadı .benim alınacakalrım var işte pijama gecelik falan .bugunde yıkamaya baslamayı düşünüyoruz teyzesi giysilerini .
evet canım. ilaydanın usg fotoları benim bebekliğime benziyordu. çocuk bir doğdu tıpkı babası. belki zamanla döner. gerçi eşim bu durumdan çok memnun. sana benziyor deyince çok gurulanıyor. olsun ya ona benzesin. belki bir tane daha yaparım o da bana benzer desemde inanmayın.
çok zor çocuk büyütmek ya. 20 günde haşatım çıktı. dün resmen hasta oldum. süt kanalım mı ne tıkanmış, pompayla sağmaktan yorgun düştüm. bide gece kalbime ağrı girdi, kalp krizi geçiriyorum sandım meğer kas spazmıymış. yorgunluk ve uykusuzluk beni çok yıprattı. dün gece eşim devreye girdi ve uyuyabildiğim kadar uyudum ama sonra mecburen emzirmek için kalktım.
ilsucum şu rahat günlerinin tadını çıkar, bebek gelince çok arayacaksın canım. ama onların o mis kokularını duymak bütün yorgunluklara değiyor canım. başka biri veya başka bişey için asla katlanamaz insan bu kadar yorgunluk ve uykusuzluğa ama bu minikler için katlanıyorsun işte. inşallah zamanla düzene girer.
cnm allah kolaylık versin ama zamanla düzene oturacaksınız tatlım ben şimdi iki çocuk ve ev işi ile uğraşıyorum ......hiçbişey yoksa yemeğin çamaşırın var annem gitti artık
ama baktım gördüm yanlız kalınca sorumluluk üstünde olunca daha iyi zamanı kullanıyorsun...tek sıkıntım geceleri olouyor babamız çok yorgun oluyor sadece birkere kalkabiliyor h.sonu yardımcı .....
evet ilsu dinlen ben gebeliktede dinlenemedim beyin olarak o yüzden doğumdan sonra dinleneceğim sandım ama ne beyin olarak nede vücut olarak dinlenemedim ....
bebek bakmak heleki benim için ikitane olunca çok zor ama ketifli o gülücüğü bir ömre bedel...ki daha anne diyecekler baba diyecekler bunlar en güselleri
herksi öptüm
mrb kızlar buralarda mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?