Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Dilegim canım bugun basladi uyandıgında kimbilir nasıl heyecanlı olacaksın.
bugun hamileliginin ilk gunu olacak Allahın izni ile.

Bundan sonra gunleri sayacagiz belirtileri yakalayacagiz hep beraber..

Guzel yurekli arkadasım hersey gonlunce olsun , melegin 9 ay sonra kucagında olsun insallah :)

Seni tanıdıgım icin cok ama cok mutluyum..

günaydın kızlar nasılsınız dileğim büyük gün allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin olmayanlarada tabii
yaprakçım haklısın ama eşime söyledim aşılamaya pek yanaşmadı sonradan ok dedi ama gitti bide gittiğim dr. yapmıyo burda kimin yaptığınıda bilmiyorum bizim dr. tanıdığı varmış eşim gelince oraya gidecem bakalım hayırlısıyla yap canım kaprisini ben çekerim seni
eliff nasılsın hatun erkencisin bugün

SıNEMCıM CANIM

Evet erken uyandım biraz nedense , esim yok romanya da yarın gelecek, annemler bende.
sabah sabah dilegim aklıma dustu yazayım dedim.
sen esine soyledin mi regl oldugunu..
Benim bugun 23. gun haftaya pazar gunu regl gunum, bakalım neler olacak. sanırım dilosum da o zamanlarda kan testi yaptırır ve guzel haberini alır :)

ay inş. canım ikinizinde güzel haberlerinizi alırım canlarım eşime söyledim üzülmedim dedi ama belki belli etmedi şu evimizi bir yaptıralım dedi bana ok dedim hayırlısı olsun

dilekcim inş aşılaman çok basarılı geçecek ve 12 gün sonra çok güzel haberler vereceksin bize .dualarım seninle canım arkadasım

yaprakcım merhaba canım.
ilayda anne karnında sana benziyordu şimdi babasına cekti demekki .
göbeğinin bağını yerim ben onun:) evet deidğin gibi üniv de catılara atan toprağına gömenler oluyormuş seninkide ii fikir ama babasının tıp kitaplarına koymuşsun:))
benim hazırlıkları sormuşsun ,fazla eksiğimiz kalmadı .benim alınacakalrım var işte pijama gecelik falan .bugunde yıkamaya baslamayı düşünüyoruz teyzesi giysilerini .

inşallah canım ya, annesi babası gibi okur inşallah. güzel bir meslek sahibi olur yavrum.

canım aşılaman başarılı geçmiş çok sevindim. yumurtalarının da maşallahı var.
inşallah bu sefer sağlam bir müjde vereceksin bizlere.

tabi canım haklısın. bu sadce senin istemenle olacak bişey değil. eşinin de en az senin kadar istekli olması gerekiyor.
canım sen o niyete girdikten sonra yapacak çok doktor bulursun ama en iyisini bulmaya çalış. sitede falan araştır. burada çok tecrübeli kişiler var ya. iyiki bu siteyi keşfetmişiz. o kadar çok şey öğrendim ki sayesinde. en önemlisi de sizleri tanıdım. sizler gibi güzel dostlarım oldu.
kapris kısmı işin esprisi tabi ama bazen yaparım ben öyle kaprisler ama çok da uzun sürdürmem. herşey tatında bırakılmalı sonuçta. eşim de pek sevmez öyle kapris yapılmasını ve çekemezde ama ben yapacağımdan geri kalmam yine de :roflol:

evet canım. ilaydanın usg fotoları benim bebekliğime benziyordu. çocuk bir doğdu tıpkı babası. belki zamanla döner. gerçi eşim bu durumdan çok memnun. sana benziyor deyince çok gurulanıyor. olsun ya ona benzesin. belki bir tane daha yaparım o da bana benzer desemde inanmayın.
çok zor çocuk büyütmek ya. 20 günde haşatım çıktı. dün resmen hasta oldum. süt kanalım mı ne tıkanmış, pompayla sağmaktan yorgun düştüm. bide gece kalbime ağrı girdi, kalp krizi geçiriyorum sandım meğer kas spazmıymış. yorgunluk ve uykusuzluk beni çok yıprattı. dün gece eşim devreye girdi ve uyuyabildiğim kadar uyudum ama sonra mecburen emzirmek için kalktım.
ilsucum şu rahat günlerinin tadını çıkar, bebek gelince çok arayacaksın canım. ama onların o mis kokularını duymak bütün yorgunluklara değiyor canım. başka biri veya başka bişey için asla katlanamaz insan bu kadar yorgunluk ve uykusuzluğa ama bu minikler için katlanıyorsun işte. inşallah zamanla düzene girer.

cnm allah kolaylık versin ama zamanla düzene oturacaksınız tatlım ben şimdi iki çocuk ve ev işi ile uğraşıyorum ......hiçbişey yoksa yemeğin çamaşırın var annem gitti artık
ama baktım gördüm yanlız kalınca sorumluluk üstünde olunca daha iyi zamanı kullanıyorsun...tek sıkıntım geceleri olouyor babamız çok yorgun oluyor sadece birkere kalkabiliyor h.sonu yardımcı .....

evet ilsu dinlen ben gebeliktede dinlenemedim beyin olarak o yüzden doğumdan sonra dinleneceğim sandım ama ne beyin olarak nede vücut olarak dinlenemedim ....

bebek bakmak heleki benim için ikitane olunca çok zor ama ketifli o gülücüğü bir ömre bedel...ki daha anne diyecekler baba diyecekler bunlar en güselleri

herksi öptüm

ay canım ya senin işin gerçekten çok daha zor. iyiki annen yardım ediyor sana. benim annem rahatsız. kayınvalidem de yok. yıllar önce vefat etmiş. o yüzden biz de eşimle uğraşıyoruz işte. onun da işler yoğun o yüzden geceleri mümkün olduğunca onu uyandırmamaya ve kendim bakmaya çalışıyorum ama dün yorgunluktan herhalde vücüt sinyal verdi çok kötü oldum. biraz uyudum da kendime geldim valla.
işimiz zor gerçekten ama onlar büyüdükçe anne baba dedikçe. daha da mutlu olucaz, bu yorgunlukları unutacağız inşallah.

mrb kızlar buralarda mısınız

canım kaçırdım seni. görüşemiyoruz bir türlü.
iklimsu nasıl, büyüyor dimi annesi.
bizimki de daha 20 günlük ama büyüdüğünü hissediyorum. tam bir meme ve mama canavarı maşallah. aman yesin de büyüsün. önümüzdeki hafta doktor kontrolüne gideceğiz bakalım. boyu kilosu ne durumda öğrenelim. genel bir kontrol edilsin miniğim.

günaydın canlarım nasılsınız c.tesi öğleye kadar çalıştım çıktım sonra işyerinden
yaprakcım 40 ı çıktından sonra rahatlarsın inş. canım allah yokluklarını vermesin
dileğim aşılamanın iyi geçmesine sevindim canım inş. 12 gün sonra güzel haberi vereceksin bize
eliff nerelerdesin kız kasık ağrın devam ediyomu
ilsu iklimsu özgül nasılsınız

sinemcim

benim kasık agrılarım hafifledi reglime 6 gun var biliyorsun.
henuz goguslerimde hassasiyet falanda yok. belkide progestan kullandıgım icin bilmiyorum.
sadece sol kasıgıma bastırdıgımda yumurtalıgımda agrı hissediyorum. ne bas donmem var ne mide bulantım. bu ay da tutmadıysa asılama yaptırmayı dusunuyorum. Bakalım artık kısmet..
cmtesi dilegimi gordum aşılaması yapıldı. evinde dinleniyor.
anneme de rica ettim dilek icin dua etsin diye. 3 gun gecti kaldı 9 gun.
Dilekten guzel haberler almak dilegiyle :)

arkadaşlar ben 2,5 aylıkken kürtaş oldum boş gebelikten benim 6 yaşında kızım var ama ikinci çocuğu istiyoruz kızım hemen ve sorunsuz oldu bütün hanileliklerim öyle olucak sanırken hüsrana uğradım ama şimdi daha önemli sorunum var kürtaş olmamın üzerinden 41 gün geçti hala adet görmedim ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
eyer zaman içinde deyişiklik olursa paylaşırımÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…