- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.881
Dilegim canım bugun basladi uyandıgında kimbilir nasıl heyecanlı olacaksın.
bugun hamileliginin ilk gunu olacak Allahın izni ile.
Bundan sonra gunleri sayacagiz belirtileri yakalayacagiz hep beraber..
Guzel yurekli arkadasım hersey gonlunce olsun , melegin 9 ay sonra kucagında olsun insallah :)
Seni tanıdıgım icin cok ama cok mutluyum..
ay inş. canım ikinizinde güzel haberlerinizi alırım canlarım eşime söyledim üzülmedim dedi ama belki belli etmedi şu evimizi bir yaptıralım dedi bana ok dedim hayırlısı olsun
dilekcim inş aşılaman çok basarılı geçecek ve 12 gün sonra çok güzel haberler vereceksin bize .dualarım seninle canım arkadasım
evet canım. ilaydanın usg fotoları benim bebekliğime benziyordu. çocuk bir doğdu tıpkı babası. belki zamanla döner. gerçi eşim bu durumdan çok memnun. sana benziyor deyince çok gurulanıyor. olsun ya ona benzesin. belki bir tane daha yaparım o da bana benzer desemde inanmayın.
çok zor çocuk büyütmek ya. 20 günde haşatım çıktı. dün resmen hasta oldum. süt kanalım mı ne tıkanmış, pompayla sağmaktan yorgun düştüm. bide gece kalbime ağrı girdi, kalp krizi geçiriyorum sandım meğer kas spazmıymış. yorgunluk ve uykusuzluk beni çok yıprattı. dün gece eşim devreye girdi ve uyuyabildiğim kadar uyudum ama sonra mecburen emzirmek için kalktım.
ilsucum şu rahat günlerinin tadını çıkar, bebek gelince çok arayacaksın canım. ama onların o mis kokularını duymak bütün yorgunluklara değiyor canım. başka biri veya başka bişey için asla katlanamaz insan bu kadar yorgunluk ve uykusuzluğa ama bu minikler için katlanıyorsun işte. inşallah zamanla düzene girer.
benim moralim bozuk
hamile degilim
beta hcg 0,1 cıktı
sinemcim
benim kasık agrılarım hafifledi reglime 6 gun var biliyorsun.
henuz goguslerimde hassasiyet falanda yok. belkide progestan kullandıgım icin bilmiyorum.
sadece sol kasıgıma bastırdıgımda yumurtalıgımda agrı hissediyorum. ne bas donmem var ne mide bulantım. bu ay da tutmadıysa asılama yaptırmayı dusunuyorum. Bakalım artık kısmet..
cmtesi dilegimi gordum aşılaması yapıldı. evinde dinleniyor.
anneme de rica ettim dilek icin dua etsin diye. 3 gun gecti kaldı 9 gun.
Dilekten guzel haberler almak dilegiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?