Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim yaaa ne güzel yazmışsın çok duygulandım bitanesi
bende seni ve sizi tanıdığım için bende çok mutluyum bitanem iyi ki varsınız

ay inş. canım ikinizinde güzel haberlerinizi alırım canlarım eşime söyledim üzülmedim dedi ama belki belli etmedi şu evimizi bir yaptıralım dedi bana ok dedim hayırlısı olsun

canım yaaa inan sana söylicek bi şey bulamıyorum ben
bizi bırakma sakın ama

dilekcim inş aşılaman çok basarılı geçecek ve 12 gün sonra çok güzel haberler vereceksin bize .dualarım seninle canım arkadasım

dünyalar güzeli kuşum benim
ya siz olmasanız ne yapardım ben yaa

güzel annem benim
nasıl tatlısın sen yaa

benim moralim bozuk

hamile degilim

beta hcg 0,1 cıktı

gülüm güzel günler çok yakın
inan bana

sen nasıl bi dostsun öyle yaaa
seni tanıyalı çok az bi zaman oldu ama öyle özelsin ki
kızlar elif sırf benim için silivriden mertere geldi c.tesi günü merterdeki evin kapısından aldı bizi ve b.düzündeki evin kapısına kadar getirdi işte elif böyle bi dost
dosttan da çok ötesin sen benim için
sırf otobüslerde gitmiyim rahat evime gideyim diye o kadar yol benim için geldi yaaa
canım benim herşey için yaptıkların için dostluğun için kardeşliğin için en önrmlisi de varlığın için çok ama çok teşekkür ederim:1hug:

:enbuyukkk:

slm kızlar nasılsınız elifim sen çok candan bir dostsun yaa alah kucağınızı boş bırakmasın dileğimle senin dilek nasılsın aşılama başarılı geçti inş. ne zaman kanda baktıracaksın haftaya çarş. mı yanlış mı hesaplıyorum
ben iyiyim kocam belki geri gelebilirmiş kızlar hayırlısı artık ya bide ben cuma adet oldum pazar aşkamı bitti havalardan mı acaba

canan sudecim eğer 40 günü geçtiyse bir dr. görün derim ilaçla adet olmanı sağlıyo bende böyle bişe olmamıştı 25. günde gelmişti normal adet günümde

ay geldimmmm
dun falan moralim bozuktu bugun toparladım biraz
dilek kızım bu kadar reklamımı yapma
ayıptır
biz reklam olsun diye mi geldik
sende ki çifter bebekler banada bulassın diye geldim :) hehhe
yavrum canım dilegim umarım bebekleri tasımak bezlerini degistirmekte nasip olur bana
sinemim seninkinide insallah :)

bu ay hamile kalamadım ya ondan moralim bozuldu

pzesi gunu beta hcg yaptırdım 0,1 cıktı.
31 mayısta regl olucam sanırım bu ay asılama yaptıracagız

canım ben bugün tset yapacam adetim cuma öğleden sonra geldi pazar öğleden sonra bitti az sürdü havalardan mı acaba bugün lazere gidecem ya üstüne gördüysem diye sonradan pişman olmaktansa test yapimde içim rahat olsun

normalde salıya kadar gelmesi gerekti adetin bide çok kırmızı gelmedi pembeydi ama normal kanamaydı rengi açıktı sadece tseti yapıp öyle lazer yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…