Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yani garanti dediğim çatlama günü falan belli kavga ettiğinde çalışmak zorunda değilsin zaten aşılama yapılmıştır canım :jeyyar:
ben eşim gelirse yaptıracam sen zaten kolay hamiş kalıyosun bitanem

kizlar gunaydin,

hic keyfim yok bugun basim bi garip sanki tugla var. uykum var.. aksama misafirim var.. :)
ya nerelerdesiniz siz, dilegime dokunmuyorum sonucta heyecanli gunler geciriyor hergun hergun arayip raatsiz etmiyim diyorum nete de girmedi dun, sinemcim sen nasılsın bebegim, insaat nasıl gidiyor?
ıLSU cum, YaprakNil, ıklimsu umarım hepiniz iyisinizdir.

günaydın kızlar elifff nerdesin canım ben seni bulurum şimdi dileğim nasılsın dikkat et kanedine bitanem
ilsu yaprak iklimsu nasılsınız

elifff yavrım nasılsın uğramaz oldun topiğe girip bakıyorum kimse yok bişe yazmadan çıkıyorum bu arada kocam 5 güne kadar geliyo kızlar çalışmicak arabistanda

sinem kız superrrrrrrrr tam zamanında geliyor kocannn hemen baslayın tekrar calsımalara.
iyiyim ben guzleim bugun 29. gunum. ne kasıklarımda agrı kaldı ne de baska belirtim.
regli bekliyorum artık :)

günaydın kızlar nasılsınız,

ben iyi sayılırım. prensesimi büyütmekle meşgulüm.
2 gün önce doktora kontrole götürdük miniğimi. epey büyümüş. 3700 gr olmuş . doktor biraz fazla buldu ve mama verme sadece anne sütüyle beslensin dedi. ama yetmiyor dedim yeter niye yetmesin, sen bol su iç, güzel beslen sütün artsın dedi. adam bana kızıyor, estetik nedenlerden dolyı emzirmek istemediğimi düşündü herhalde. hiç alakası yok aslında ama bizimki biraz iştahlı maşallah. rezene çayı içmeye başladım. sütü arttırıyormuş diye duymuştum. işe yarar inşallah.
kızlar bende durumlar böyle sizler de iyisiniz inşallah.

dileğim aşılama yaptırdı, beklemede ve inşallah bu sefer olacak canımın içi .
ilsucum son hazırlıklarını yapıyor.
iklimsu doğal olarak pek gelemiyor, miniğinden fırsat kalmıyor.
zeytin eşin geliyormuş gözünaydın, artık stras de yapmazsın ve daha çabuk hamile kalırsın.
esterya canım inşallah sen de bu ay hamile kalırsın.

arkadaşlar ben yeniyim ama birbirinize karşı olan yakınlığınız beni çok etkiledi benide aranıza alırsanız sevinirim

canım öncelikle geçmiş olsun. bizlerle benzer şeyler yaşamışsın. inşallah birdaha yaşamazsın, ve en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.
tabiki aramıza alırız, ne zaman istersen gel katıl bize. çok memnun oluruz.
ben bebeğimden dolayı çok sık giremiyorum ama geçmişten itibaren sayfayı okursan neler yaşadığımızı anlarsın.
arada girip haberlerimi veriyorum.
bebişimin uyku ve beslenme düzeni biraz düzene girsin daha sık gelirim inşallah.

arkadaşlar merhaba
daha öncede yazmıştım sizlere nisanın 9 unda bebeğim gelişmediğinden kürtaj oldum
daha sonra kontrollere gittiğimde sağ yumurtalıkta kist oluşmuş 57 mm dedi doktor yasmin verdi.
yasmine başlayalı 19 gün oldu hala kanamam var
hemde daha düne kadar çok şiddetliydi.Benim gibi olan varmı arkadaşlar Lütfen yardım edin doktora soruyorum ilaçtan düzelir diyo ama bende kan kalmadı iyice düştü kan değerlerim yasminin yanına kan ilacı da vermiyo etkisi kaybolur ilacın diye bende bebek istiyorum yasmini kullanmak pek işime gelmiyo açıkçası kistle hamile kalınır mı ilacı bıraksam kist çok büyük problemler yapar mı
yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

sağolun kızlar evet tam zamanında geliyo sanırım eşim
nur o hapla bilgim yok ama vücudun belki kisti atıyodu kanaman o yüzden fazla olabilir pekmez iç
elifff hayırlısı olsun canım inş. olmazsın adet

kıslar boş gebelikten sonra ne kadar sürede hamiş oldunuz? benim bu 5 ayım bi yda pek bişi olmadı enfeksiyondan yeni ayada kocamdan ayrıyım hayırlısıyla gelir dimi?

günaydın kızlar nasılsınız elifff oldun mu adet canım nasılsın
dilekkk nasılsın canım belirtin falan varmı kan testini ne zaman yaptıracaksın ilsu iklimsu yaprak özgül nasılsınız
gebe kalma kişiden kişiye değişiyo hpt_honey ama çoğu kişi hamiş kaldı merak etme meleğin bekletmeden gelir inş.

canım ben cmtesi gunu regl oldum.
bugun medicana tup bebek merkezinden selman lacin bey e gidiyorum.
asılama degilde belki senin gibi yumurta gelistirici ilac falan kullanıcam bi gorusucem yani.
bide reglimin3. gunu bugun ama pedim temiz yani cok kısa surdu neden bilmiyorum
bide cmtesi gunu cok felaket bas agrım oldu mide bulantısı ile birlikte. bakalım ne diyecek dr.

günaydın canlar ben geldim
sinem kuş
test tarihim 6.6 c.tesi
belirti olayını hiç sorma
sen nasılsın bitanem
eşinin gelme ihtimali varmış
kısma bana ama sevindim ben fıstıkım

kilzar dr gittim geldim
puregon igneye başladım göbekten yumurta geliştirici
perşembe gine gidicem bakacak selman bey

kilzar dr gittim geldim
puregon igneye başladım göbekten yumurta geliştirici
perşembe gine gidicem bakacak selman bey

selam sen dileğin arkadaşı olmalısın demin dilekle konuştum burdada okudum bende Selman beyin hastasıyım hatta bu sabah 8,30 - 9,00 arası hastanedeydim
sen ne yaptırıyorsun canım
ben tüp bebek tedavisi görüyorum

canım ben 31 martta bos gebelikten kurtaj oldum.
mayısta bıraktım kendi haline ama hamile kalmadım.
bugun puregon ignesi oldum yumurta gelistirici. hamile kalmamı kolaylıstırmak adına.
ilk defa gobekten yaptılar.
persembe sabah tekrar gidicem
36 yasındayım o nedenle biraz acele ediyorum :)
sen hic puregon vuruldunmu?

selam kızlar nasılsınız. herkes iyidir umarım.
bebişten fırsat bulup birtürlü girip yazamıyorum. şu an uyuuyor ve girip arkadaşlarıma bir bakayım dedim. uyanık olduğunda hiç birşeye fırsatım yok. acayip ilgi delisi bir çocuk. sürekli sevip okşayacaksın, öpeceksin, kucağa alacaksın. o zaman çok mutlu. ama asla yalnız bırakıp yatırıp yanından ayrılmayacaksın. ben de elimden geldiğince sevgi ve şevkatimi esirgemiyorum tabi. ama insanın yanında bir yardımcı olmayınca zor gerçekten. eşim sağolsun çok yardımcı oluyor ama onun işleri de yoğun o yüzden geceleri falan pek uyandırmıyorum onu ben halletmeye çalışıyorum. Allah sağlık ve güç versin ve miniğime en iyi şekilde bakabileyim.

dileğim canım benim, fırsat bulup seni de bir türlü arayamadım canım ya kusuruma bakmazsın sen benim biliyorum. sonuç tarihine çok az kalmış canım. hadi hayırlısı. çok heyecanlıyım, inşallah bu sefer olacak canım. belirtileri kafaya takma daha çok erken. her zaman belirti olacak diye bişey yok. bende de belirti falan yoktu sadece ara ara kasık ağrılarım oluyordu.

esterya canım tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun. inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.

zeytin canım eşinin gelmesi bebek açısından iyi olur öbür türlü zaman kısıtlamasından sen stres yapıyordun, şimdi daha rahat olursun.

ilsucuğumu göremedim ya nerelerde, pek takılmıyor sayfaya artık. temmuz annelerine gidiyor herhalde. ilsucum arada ses ver. bak son haftaların ve merakta bırakma bizi.

iklimsu da gelmiyor hiç ya. minik iklimsudan fırsat kalmıyordur eminim. inşallah iyisindir canım. minik prensesine çok iyi bak. öpüyorum sizi.

özgül, aysima ve sabırsızım artık pek takılmıyorlar sayfaya ama girip okuyorlarsa da onlara da sevgilerimi gönderiyorum. özgül ve aysima doğum yapınca bir şekilde haber verin bizlere merakta bırakmayın bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…