- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.921
günaydın canlar ben geldim
sinem kuş
test tarihim 6.6 c.tesi
belirti olayını hiç sorma
sen nasılsın bitanem
eşinin gelme ihtimali varmış
kısma bana ama sevindim ben fıstıkım
kilzar dr gittim geldim
puregon igneye başladım göbekten yumurta geliştirici
perşembe gine gidicem bakacak selman bey
dilek çok şükür canım
nasılsın bitanem inşallah herşey yolundadır
selam kızlar nasılsınız. herkes iyidir umarım.
bebişten fırsat bulup birtürlü girip yazamıyorum. şu an uyuuyor ve girip arkadaşlarıma bir bakayım dedim. uyanık olduğunda hiç birşeye fırsatım yok. acayip ilgi delisi bir çocuk. sürekli sevip okşayacaksın, öpeceksin, kucağa alacaksın. o zaman çok mutlu. ama asla yalnız bırakıp yatırıp yanından ayrılmayacaksın. ben de elimden geldiğince sevgi ve şevkatimi esirgemiyorum tabi. ama insanın yanında bir yardımcı olmayınca zor gerçekten. eşim sağolsun çok yardımcı oluyor ama onun işleri de yoğun o yüzden geceleri falan pek uyandırmıyorum onu ben halletmeye çalışıyorum. Allah sağlık ve güç versin ve miniğime en iyi şekilde bakabileyim.
dileğim canım benim, fırsat bulup seni de bir türlü arayamadım canım ya kusuruma bakmazsın sen benim biliyorum. sonuç tarihine çok az kalmış canım. hadi hayırlısı. çok heyecanlıyım, inşallah bu sefer olacak canım. belirtileri kafaya takma daha çok erken. her zaman belirti olacak diye bişey yok. bende de belirti falan yoktu sadece ara ara kasık ağrılarım oluyordu.
esterya canım tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun. inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın.
zeytin canım eşinin gelmesi bebek açısından iyi olur öbür türlü zaman kısıtlamasından sen stres yapıyordun, şimdi daha rahat olursun.
ilsucuğumu göremedim ya nerelerde, pek takılmıyor sayfaya artık. temmuz annelerine gidiyor herhalde. ilsucum arada ses ver. bak son haftaların ve merakta bırakma bizi.
iklimsu da gelmiyor hiç ya. minik iklimsudan fırsat kalmıyordur eminim. inşallah iyisindir canım. minik prensesine çok iyi bak. öpüyorum sizi.
özgül, aysima ve sabırsızım artık pek takılmıyorlar sayfaya ama girip okuyorlarsa da onlara da sevgilerimi gönderiyorum. özgül ve aysima doğum yapınca bir şekilde haber verin bizlere merakta bırakmayın bizi.
yaprakcım merhaba yok yok geldim tatlım
bende bgn kontrole gititm bebiş 2080 gr olmuş .artık 2 haftada bir gidecekmişim .
şikayetci olmuyorsun hiç anlatırken senin yazdıklarını okurken ferahlıyorum canımcım .inş bende öyle olurum
bitanem cumartesi inş bir kutlama yaparız ha.. pozitif sonucunu alınca .. çok heyecanlıyım senin adına
kızlar inş. c.tesi dileğim güzel haber veriri elifim iğnelere başlamışsın hayırlısı olsun canım senden de güzel haber alacaz inş. benim herif bu hafta gelirse yumurtlarımın çatlama zamanın denk gelecek galiba hayırlısı artık yaprak ilsu iklimsu sizler nasılsınız
sana bişi sormam lazım
sen puregon igne kullandın mı hiç
yaprakcım merhaba yok yok geldim tatlım
bende bgn kontrole gititm bebiş 2080 gr olmuş .artık 2 haftada bir gidecekmişim .
şikayetci olmuyorsun hiç anlatırken senin yazdıklarını okurken ferahlıyorum canımcım .inş bende öyle olurum
inş. bu tedavin bol bebişli olucak bitanesi
canımsın iyiyim bitanem c.tesini bekliyorum işte 4 gözle
dünya tatlısı ne güzel anlatmışsın anneliği
sözün bittiği yer işte
inş. bende yaşıcam bunları 9 ay sonra
belirtiler çok kafamı karıştırıyor
ianamak istemesem de
ama bi farklılık var
bu kesin
güzel annem prensesinle hep mutlu olun emiii
ayyy büyümüş büyümüş prensesim dünyalar güzelim benim yaaa
inş. gülüm inş.
kalbim sıkışıyor inan ki
öyle zor ki beklemek
cimcimem inş. inş. yaaaa
bu arada gözün aydın kuşum :dance:
fıstıkım benim yaa
puregonla ilgili bi topik vardı hatırladığımı kadarıyla ama
günaydın kızlar nasılsınız dileğim azkaldı canım inş. 6 6 da 666 çıkar sonucun
elif ben göbekten hiç iğne olmadım sadece kalçadan pregnly oldum dr. ne zaman gideceksin
günaydın herkese
keyifler nasıl
sana bişi sormam lazım
sen puregon igne kullandın mı hiç
yarın gidicem canım.
bu sabah kendim yaptım gobekten ignemi..
persembe bakalım buyumusmu benim yumoslar..
kızlar acaba bu igne ile birden fazla mı yumos buyuyor
girelim ulenyyy iddasina nesineeeeeeeeeeeee
soyle bakalım ne istiyonnnnnn
ben diyorum ki 2 yumurta sen kac diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?