- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.941
kuşum herşey çok güzel oalcak inan buna
belirtileride iyi
tek vuruşla 2 kuş vurduysan sasırma yani
geri sayım basladı:)[/B]
ilsu cnm naber nasılsın yolun sonuna yaklaşıyorsun
hazırlıklar bittimi cnm
sağol yaprakciğimmm
Kizlar bugun dr gittim 2 tane yumosum var biri 14 mm biri 16 mm dr asılama yapalım dedi buyuk ihtimalle aslılama oalcak pazartesi gunu.
Yapraknilim canım yazdıklarını okuyorumda bi tanem kafam o kadar dolu ki, sen anliyorsun beni..
simdide asılama heyecanı sardı bakalım ne olacak. bugun adetimin 6. gunu ama iki tane yumosum var
dr asilama yapalim sansın daha yuksek dedi. bende tamam dedim :)
Kiz sinem kocan dondu artık yogunsundur buraya ugramazsın :)
canım adaşım şu an msn yazışıyoruz ama tüm kalbimle senin için dua ediyorum allahım hayırlısı ile sanada kendin kadar iyi kalpli bir evlat nasip etsin canım arkadaşım
kızlar ne haber ya,
sayfa çok gerilerde kalmış, kimseler yok.
sıcaktan mayışıp uykuya mı daldınız yoksa. ben gündüz uyuyamıyorum ya.
ilayda bugün epey uyudu aslında havadan sanırım. o uyurken ben de uyusam çok iyi olacaktı ama işlerim vardı uyuyamadım. zaten gündüz uyuyamıyorum ben nedense.
dilekle ilsu da hiç uğramamış.
ilsucum iyisin dimi tatlım. kendine iyi bak aman. sıcaklar da başladı, yorma artık kendini.
izne ne zaman çıkıyorsun? çık bence artık ve evde dinlen canım. son haftalar önemli. bebişi de kendini de yorma.
özgülden haber varmı, onun da az kaldı doğuma. sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah.
dilekcim canım benim son 2 gün, belirtilere takılmıyorsun dimi. sakın strese sokma kendini, herşeyin hayırlısı canım. en hayırlı zamanda gelsin bebişin ve o da inşallah bu aydır.
Kizlar bugun dr gittim 2 tane yumosum var biri 14 mm biri 16 mm dr asılama yapalım dedi buyuk ihtimalle aslılama oalcak pazartesi gunu.
Yapraknilim canım yazdıklarını okuyorumda bi tanem kafam o kadar dolu ki, sen anliyorsun beni..
simdide asılama heyecanı sardı bakalım ne olacak. bugun adetimin 6. gunu ama iki tane yumosum var
dr asilama yapalim sansın daha yuksek dedi. bende tamam dedim :)
Kiz sinem kocan dondu artık yogunsundur buraya ugramazsın :)
dünya tatlısı
valla nefesimi tuttum
c.tesini bekliyorum
c.tesi telin açık olsun haaaa
o 2 yumoş olucak 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?