Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam kızlar ne haber, herkes iyidir umarım.
ilaydadan fırsat bulup giremiyorum bir türlü. gündüzleri pek uyumuyor.
şu an zar zor uyuttuk ve ben de fırsatı değerlendirip size bakayım dedim.

dileğim, canım geri sayım başladı. bir bakmışız ikizler geliyor. 1 taşla 2 kuş ne güzel olur. bir de 1 kız 1 erkek olursa o zaman tam bayram yaparız işte :teytey: dualarım seninle canım. inşallah olacak.

ilsucum canım senin adına da heyecanlıyım. ama doğum yapmak çok güzel birşey canım ya. insanın hayatı boyunca unutamayacağı en güzel anlardan biri. ben hastanede ağrı sızı heyecan ve panik derken pek bişey anlayamadım ama geriye dönüp baktığımda öyle güzel ki. insanın tekrar tekrar o ana dönesi geliyor. inşallah senin içinde öyle olur, meleğini sağlıkla kucağına alırsın. hiç korkma ve heyecan yapma. ben salak gibi ne kadar panik yaptım ve o sakinleştiricinin vurulmasına sebep oldum. ve bebeğimin yanıma getiriliş anını hatırlamıyorum. eğer epidural olacaksan canım sakın sakinleştirici vurdurma, panik yapacak hiç bişey yok aslında. ben kulaktan dolma haberler yüzünden panikledim. neyse ama yine de çok güzeldi.
canım eksikler hiç bitmez ya, sen yine de çok dolaşıp kendini yorma.
sezeryan olacaksan mutlaka gecelik götür. ben devlet hastanesinde yaptım doğumu ve doğum anında gecelik giydiriyorlar yani hastaneden ameliyat elbisesi falan vermediler. ben de verirler diye düşünmüştüm ve gecelik giymem ben normalde ve hastaneye de götürmedim. ve son anda eşim gitti kantinden aldı geldi ben yanında değildim tabi, dallı güllü bişey ay çok kro işi ama o da ne yapsın pek çeşit yoktu diyor. mecburen giymek zorunda kaldım. ben bilseydim daha sportif ve kibar bişeyler alırdım önceden. ama neyse idare ettik işte. gerçi orada herkesin geceliği o tarzdı. yani sen önceden al. hastaneden verseler bile sezeryanda ilk 2 gün gecelik çok iyi oluyor. gerçi ben 2. gün öğle civarı normal eşofmanlarımı giymiştim. yani karidorda yürümem gerekliydi ve gecelik kirlendiği için mecburen çıkarmak zorunda kaldım, gerçi temiz de olsa dolaşmazdım onla.
aklıma geldikçe sana böyle tavsiyelerde bulunurum canım.

sayfamıza dırım da gelmiş. valla bu kız da çok marifetli 2 çocukla herşeyi hallediyor. hem çocukların bakımı, hem ev işleri hem de nette sohbet valla bravo. ben tek çocukla başedemiyorum. o maşallah 2 çocukla çok iyi gidiyor. aman nazar deymesin

esterya canım benim yazılarımı pek okumuyorsun sanırım, yani hiç yorum yapmıyorsun da o yüzden söyledim. ama sen de kendi derdinle meşgulsün. haklısın tabi. umarım bunu okursun. ben de bir ara puregonla aşılama yaptırmaya niyetliydim hatta iğneleri hazırlamıştım ki o ay bir mucize gibi hamile kaldım. stres yapmadığım için herhalde. canım o iğnelerle epey yumurta elde edersiniz ama doktorun dozunu iyi ayarlar umarım. yani 3-4 yumurtayı geçmemesi lazım çoğul gebelik olmaması için. yani sonuçta ikiz gebelik olabilir de üçüz veya dördüz gebeliklerde çok sorun çıkabiliyor. o yüzden 2-3 yumurta en ideali. inşallah olur canım. geçmişi hatırlayamadım, sen aşılama öncesi tüm tetkilerini yaptırmıştın herhalde. yani hormon tahlilleri, rahim filmi, eşinin sperm testi falan. bunlarda sorun yoksa tutar büyük ihtimalle. sonuçta daha önce doğum yapmışsın, yaşın da çok büyük değil. hayırlısı olsun canım. stres yapma. inşallah senden de güzel sonuçlar alırız.

kızlar konu sahibemiz defne doğum yaptımı acaba. benden 1 ay kadar sonra yapacaktı. herhalde yapmıştır. umarım bebeğide kendisi de iyidir.

sağol yaprakciğimmm

canım valla iltifat olsun diye yazmadım. gerçekten heryere yetişiyorsun maşallah.
ama Allah gücünü veriyor ya dimi. ben de ilk günler çok paniktim. yanımda eşimden başka kimse de yok. çok korkuyordum bakamayacağım diye ama bir şekilde halloluyor ya. Allah bize de bebeklerimize de sağlık versin de onları en güzel şekilde yetiştirelim.

Kizlar bugun dr gittim 2 tane yumosum var biri 14 mm biri 16 mm dr asılama yapalım dedi buyuk ihtimalle aslılama oalcak pazartesi gunu.

Yapraknilim canım yazdıklarını okuyorumda bi tanem kafam o kadar dolu ki, sen anliyorsun beni..
simdide asılama heyecanı sardı bakalım ne olacak. bugun adetimin 6. gunu ama iki tane yumosum var
dr asilama yapalim sansın daha yuksek dedi. bende tamam dedim :)

Kiz sinem kocan dondu artık yogunsundur buraya ugramazsın :)

kızlar ne haber ya,

sayfa çok gerilerde kalmış, kimseler yok.
sıcaktan mayışıp uykuya mı daldınız yoksa. ben gündüz uyuyamıyorum ya.
ilayda bugün epey uyudu aslında havadan sanırım. o uyurken ben de uyusam çok iyi olacaktı ama işlerim vardı uyuyamadım. zaten gündüz uyuyamıyorum ben nedense.
dilekle ilsu da hiç uğramamış.
ilsucum iyisin dimi tatlım. kendine iyi bak aman. sıcaklar da başladı, yorma artık kendini.
izne ne zaman çıkıyorsun? çık bence artık ve evde dinlen canım. son haftalar önemli. bebişi de kendini de yorma.
özgülden haber varmı, onun da az kaldı doğuma. sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah.

dilekcim canım benim son 2 gün, belirtilere takılmıyorsun dimi. sakın strese sokma kendini, herşeyin hayırlısı canım. en hayırlı zamanda gelsin bebişin ve o da inşallah bu aydır.

canım anlıyorum seni, kolay değil bu tedavi süreci, insanı yoruyor ve yıpratıyor. Allah kolaylık versin ne diyeyim. ama stres de yapma, biliyorsun stres önemli bir faktör canım.

2 yumoş gayet iyi canım, boyutları da güzel . inşallah hayırlısıyla aşılaman gerçekleşir ve sen de hamileler kervanına katılırsın :CüvCüv:.

sinemin eşi gelmiş mi, hadi gözü aydın. o yüzden pek sayfaya takılmıyor bugün. e haklı kız özlemiştir kocasını :roflol:

yapragım nilim insallah be guzelim. stres yapmamaya calısıyorum her sey guzel olacak Allahın izni ile :)

belki asılama daha iyi olacak esimede kendime de stres yapmayacagim :)

herkese mrb kızlar hepinizi çok özledim
Yaprakçığım pek denk gelmiyoruz ama ara ara girip sayfaya haberini alıyorum bu cimcime tüm dengemi bozdu yok kakasını yapmadı yok gazı var yok emmedi yok isal gibi oldu falan dreken tüm günün nasıl geçtiğini anlamıyorum benim kız çok huysuzlaştı büyüdükçe huyu değişiyor yaramaz ve tatlı olmaya başladı annesine gülüyor tepki veriyor yani seninkide 2 aylık olunca baya değişecek şimdiden haberin olsun zevkli ama zor, benim birde piskolojim çok bozuldu doğum sonrası kızımın tadını yeni yeni çıkarıyorum zor günler geçirdim ama ddiğin gibi yine ona herşey değer sende minik ilayda ya çok iyi bak
ılsu canım sen nasılsın doğuma az kadı çok heycanlıyım senin adına umarım herşey çok güzel olur sen
herşeyin en iyisini hak ediyorsun tatlım izne çıkınca aslında yakınız bir ayarlada görüşelim
ne güzel olur

canım adaşım şu an msn yazışıyoruz ama tüm kalbimle senin için dua ediyorum allahım hayırlısı ile sanada kendin kadar iyi kalpli bir evlat nasip etsin canım arkadaşım

dünya tatlısı
valla nefesimi tuttum
c.tesini bekliyorum
c.tesi telin açık olsun haaaa

o 2 yumoş olucak 2

senin agzını yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar versin arkadaslar, inanın dualarım sırf kendim icin degil hepimiz icin

dünya tatlısı
valla nefesimi tuttum
c.tesini bekliyorum
c.tesi telin açık olsun haaaa

canım benim hepimiz senin adına heyecan yapıyoruz valla. hadi hayırlısı. inşallah olacak canımın içi.

canım benim tel hep açık da. bana kızacaksın şimdi ama beni sürekli aradığın sonu 78 le biten bir numaran var ya onu ben yine kaydetmemişim ya. kızma ne olur, lohusalığıma ver :roflol:
bana o numarayı özelden tekrar yazsana ya. bu sefer kesin kaydedicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…