- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.961
herkese mrb kızlar hepinizi çok özledim
Yaprakçığım pek denk gelmiyoruz ama ara ara girip sayfaya haberini alıyorum bu cimcime tüm dengemi bozdu yok kakasını yapmadı yok gazı var yok emmedi yok isal gibi oldu falan dreken tüm günün nasıl geçtiğini anlamıyorum benim kız çok huysuzlaştı büyüdükçe huyu değişiyor yaramaz ve tatlı olmaya başladı annesine gülüyor tepki veriyor yani seninkide 2 aylık olunca baya değişecek şimdiden haberin olsun zevkli ama zor, benim birde piskolojim çok bozuldu doğum sonrası kızımın tadını yeni yeni çıkarıyorum zor günler geçirdim ama ddiğin gibi yine ona herşey değer sende minik ilayda ya çok iyi bak
ılsu canım sen nasılsın doğuma az kadı çok heycanlıyım senin adına umarım herşey çok güzel olur sen
herşeyin en iyisini hak ediyorsun tatlım izne çıkınca aslında yakınız bir ayarlada görüşelim
ne güzel olur
kizlarrrrrrrrrrrrrr
dilegin yaırnki kan testi sonucunu açık arttırmaya çıkarıyorum
bence 150-250 arası cıkacak
varmı arttırannnnnnnnnnnnnnn..............
kizlarrrrrrrrrrrrrr
dilegin yaırnki kan testi sonucunu açık arttırmaya çıkarıyorum
bence 150-250 arası cıkacak
varmı arttırannnnnnnnnnnnnnn..............
valla 100 civarında olsun en az
ay elİfcİm İnŞ bİtanem yarın dİloŞun sonucunu ÖĞrenİr ÖĞrenmez bana haber verİn mutlaka catlarım yoksa
Çok Ümİtlİyİm ben
iklimsu iyice yaramaz bıcırık oldu desene canım :)) yerim ben onu .
Aslında toplu halde görüşsek falan ne güzel olur bi gün ayarlarsanız gelirim kızlar.
ay canım arkadasım benim gelin gelin beklerim hastaneye sizi çok mutlu olurum vallahi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?