Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim ya. özlemişim seni valla. ama bebişlerden fırsat olmuyor dimi. denk gelemiyoruz bir türlü.

ay canım aynı dertler bizde de var. eşim olmasa ben kafayı yerim valla. ay hapşurdu, ay öksürdü, ay kakasını yapmadı, yok çok yaptı, acaba üşüyormudur falan ilk günler hep böyleydim. ama eşim çok sakin ve tecrübeli. o yüzden hemen devreye giriyor ve beni yatıştırıyor . aslında hepsi normal şeyler ama biz ilk bebişler olduğu için tecrübesizliğimizden panik oluyoruz işte. ama zamanla rayına oturacak inşallah. seninki oturmuş bile sanırım. ama 2.5 aylık minik iklimsu tabi normal. bizimki daha bugün 1 aylık oldu teyzesi. yarın 2. doz hepatit aşımız var. sağlık ocağında yaptırıcaz. önümüzdeki hafta da kalça usg si çekilecek sanırım sen bunları atlattın.

canım sen lohusa sendromu mu ne öyle bişey yaşamışsın sanırım. geçmiş olsun. kolay değil tabi. ama annen yardım ediyor herhalde.
valla bana eşim hariç yardım eden yok, o da yoğun çalışıyor ve genelde yorgun. bazen ben de sinirleniyorum, yorgunluk uykusuzluk, her yere yetşmeye çalışmak falan yıpratıyor insanı. eşime diyorum lohusa sendromuna giriyorum falan diye. çık ordan ne işin var senin oralarda diye dalga geçiyor benle. anlamıyorlar işte erkek milleti ne olacak :dilcikar:
inşallah atlatmışsındır canım ve birdaha yaşamazsın böyle sıkıntılar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim yok daha kocam gelmedi canlarım yumurtlamama yetişemedi ama ben çatlayıp çatlamadığına baktırmak için bugün dr. gidecem öğleden sonra yokum kızlar dileğimmmm ay son gün canım inş. müjdeli haberi verirsin bize
elif dilek haklı 2 tane meleğin olacak

sinem varya böyle diyorsunuz benim yuregimi hopatıyorsun ya...
Saglıklı olsunda hayırlı evlat olsunda kac tane olursa olsun kızlar ya :)
Ilsu , iklimsu, yapraknil, zeytin, cimbomlu hepinizi cok seviyorummmmmmmmmmmm

kizlarrrrrrrrrrrrrr
dilegin yaırnki kan testi sonucunu açık arttırmaya çıkarıyorum

bence 150-250 arası cıkacak
varmı arttırannnnnnnnnnnnnnn..............

ay elıfcım ınŞ bıtanem yarın dıloŞun sonucunu ÖĞrenır ÖĞrenmez bana haber verın mutlaka catlarım yoksa
Çok Ümıtlıyım ben

yaprakcıĞım bılgıler yazmıŞsın bana doĞumla ılgılı Çok saol bıtanem
bende bır pıjama tk aldım ınce gızlı emzırme yerlerı var.bır tanede Önden dÜĞmelı pamuktan bıŞı alıyım dıyorum. Gecelıklere baktım ama pek beĞenmedım modellerı hep senın anlattıĞın Şekılde gÜllÜ dallı seyler var yanı .
Haftaya cuma ızne Çıkıyorum ınŞ .evde kı bılgısayarımız bozuldu artık ablama gıttıkÇe yazarım yada dıleĞe msg falan atarım o sıze bılgı verır benle ılgılı .

iklimsu iyice yaramaz bıcırık oldu desene canım :)) yerim ben onu .
Aslında toplu halde görüşsek falan ne güzel olur bi gün ayarlarsanız gelirim kızlar.

iklimsu iyice yaramaz bıcırık oldu desene canım :)) yerim ben onu .
Aslında toplu halde görüşsek falan ne güzel olur bi gün ayarlarsanız gelirim kızlar.

süper olur süper
ama bu konuyu elife havale edelim
acayip organize ediyor arkadaş
bize kalsa oooo
yıllarca yazarıs dururusss burda

diloş ne 100 ü kızım ya
14. günde 100 değil 200 e yakın benim tahminimce
biliosun kuşum benim 13. gün 203 çıkmıştı ondan seninkide öyle bişi çıkar.

dilekcim hadi canım senden mutlu haberler bekliyoruz.
heyecan dorukta. sonucun 300-400 civarı çıkar umarım. belki de ikiz falan olursa 500-600 civarı da olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…