Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar merhaba bende yeni hamileyim ve boş gebelik olmasından çok korkuyorum henüz doktora gitmedim benim size sorum şu benim hiç belirtim yok kasık ağrısı batması mide bulantısı tansiyon düşmesi hamileliğe dair pek bişey yok yani boş gebelikği yaşanlar sizde nasıldı belirti olayı normal gebelik gibi belirtileriniz varmıydı

Canım neden aklına böyle şeyler getiriyorsun evet bizim yaşadığımız boş gebelikti fakat bende gebelik belirtilerin nerdeyse hepsi vardı ama işte olmadı kaç haftalık gebesin, bence bunları hiç düşünme canım doktora gidene kadar da aklına böyle şeyler getirme kan tahlilinde iki günde bir değerin artması gerekiyor canım buda iyiye işarettir yaptırdın mı bilmiyorum ama daha önce doktora da gidersen zaten orda herşey belli olur canım ben çok duydum daha yeni de okudum hamile fakat kendini hiçte hamile gibi hissetmeyen arkadaşların yazdıklarını doktora da gitmeseler hamile oldukalını anlamayacaklar o yüzden takılma böyle şeylere doktora gidene kadar :sm_confused:

çok teşekkür ederim aslında ben bunların hepsini biliryordum hamile kalmadan önce hep derdim kendi kendime stres yapmıcam diye ama olmuyomuş kan testi yaptırdım 113 çıkmıştı ilk birdaha yaptırmaya fırsatım olmadı doktora gidince rahatlayacağım nasipse internetteki hesaplayıcalara göre şu anda 5 haftalık

beyazbulut iyi seyler dusun canim eger kötü bisi olucaksa allah yardimcin olsun ama kötü olmadan önce nasildir filan diye dinleme kendini .Hamilelik belirtileri kisiden kisiye degisiyor ben 3 kez hamile kaldim ve hic bi zaman mide bulantim olmadi. Bos gebelik oldugunu doktorun dicem sana keseyi görecek ama bos kese beklicek bebek yok iocinde kalp atisi duyulmuyo bu arada muhtemelen kanaman olacak durmicak böyle seyler belirti. Bazen üzülüyorum yasadikalrimizi yaziyoriuz burda ama bosa etkilenip stres olan sorunsuz arkadaslarda var demekki.
Insallah iyi haberlerini aliriz canim doktrodan sonra yaz bize

canım sen de zor şeyler yaşamışsın. ama Allah sana ödül olarak oğlunu göndermiş. Allah bağışlasın. başka çocuğun da olur inşallah. yaşını da çok dert etme, şimdi zaten insanlar üniverste, kariyer falan derken geç evleniyor ve geç çocuk sahibi oluyor. Allah sağlık,sıhhat ve huzur versin hepsi olur.

cimbomlu canım benim. bugün nasılsın. ilacını kullanıyorsun dimi. inşallah bu sefer adet olursun. senin sayfana bakıyorum arada. faydalı cevaplar da geliyor. yalnız o sayfayı devamlı güncel tut. yani 1 . sayfadan düşmesin. kimse bişey yazmazsa da sen yaz, biz gelip yazalım. mutlaka bu konuda tecrübesi olanlar vardır canım. sıkma kendini, sabret. hallolocak inşallah.

günaydın bayanlarr
daha iyiyim yaprakcım
biraz dizginledim kendimi
yani üzüntülerimi endişelerimi korkularımı krizlerimi 15 gün sonraya erteledim
ilaçlarımı saati saatine alıyorum
çok titizimdir o konuda
sen nasılsın bitanem

ben de iyi sayılırım canım. senin de iyi olmana çok sevindim. şu sorunlarını atlatıp bir düzlüğe çıksan daha da iyi olacağız. canım inşallah 15 gün sonra kriz falan olmayacak, herşey yoluna girecek. öyle düşünelim öyle olsun canım.

eşim bana bugün kapri almış
ilk başta pek beğenmedim ama
bi baktım ki beli böyle kalın lastikli
ayyy nasıl kötü oldum yaaa
göslerim doldu
ama ilerde giyersin demez mi
canım benim yaaaa

ilsu ve dilekcim de yok bugün nerelerdeler yaa
dilek de panik oldu benim durumum yüzünden
aynı problemleri yaşadığımızdan ama
onda kist yok kesinlikle olsa 2 dr da görürdü
benim ki kocamandı görülmicek gibi değil di yani
zaten adet olunca da her şey yoluna girecektir
yeter ki adet olalım

esracım sen istasnbuldamısın
valla burası çok sıcak fıstık yaa

Yok canım ya benim annemler orada tabi bende 26 sene orda yaşadım istanbullu sayılırım ama eskişehirdeyim, bugün istanbulun sıcak olacağını biliyordum fakat burasıda orayı aratmıyor yaa kendimi eve zor attım bişey de alamadım halbuki o kadar güzel şeyler vardı ama sıcakta hiç çekilmiyo bir elbise aldım oda evde giymek için eşimde azarlıyo beni msn de kendine hiç dikkat etmiyosun diye ne yapayım yaa evde otur otur nerdeye kadar :dance:

Olacaksın canım adet artık takma kafana yaa stres yapma ki oda rahat rahat gelsiin :sm_cool:

eee yaprakcım sende burdasın galiba
napıyorsun fıstık
ayyy istanvul yanıyor bugün yaaa

canım ben buraya baktım kimseler yoktu, sonra senin sayfaya geldim. aysima, nakkad falan oraya kaymış herhalde bizim sayfa buraya taşındı dedim. oraya birkaç birşey yazdım. sonra bir baktım siz burdasınız. nereye gideceğimi şaşırdım. birara tamamen çıktım, biraz ev işi yaptım. dediğin gibi bursada çok sıcak, sıcaktan birşey yapılmıyor.
hayatım eşin seni çok seviyor bak, sana şimdiden gebelikte de giyebileceğin güzel güzel ciciler alıyor. onun da içi yanıyor tabi ama bu onun umutlu olduğunu gösteriyor. sana destek olması da çok güzel. bu günleri birbirinize destek olarak atlatacaksınız inşallah.

CANIM ÇOK YOĞUN BİR GÜN GEÇİRİYORUM İŞLERİM DOLU. Bİ SOLUKLANIP SİTEYE GİRİYİM DEDİM. SENİN AÇTIIĞN TOPİĞE BAYA FAYDALI YAZILAR GELMİŞ.YÜREĞİNE SU SERPMİŞTİR ONLAR DİMİ .ÇOK MANTIKLI GELDİ BANA DA .HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK AMA BU YIL ŞAMPİYON FENERBAHÇE :dance::roflol:

kızlar kimseler yok sanırım. herkes sıcaktan mayıştı herhalde. ben de çıkıyorum. fırsatım olursa sonra tekrar girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…