- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
kızlar merhaba bende yeni hamileyim ve boş gebelik olmasından çok korkuyorum henüz doktora gitmedim benim size sorum şu benim hiç belirtim yok kasık ağrısı batması mide bulantısı tansiyon düşmesi hamileliğe dair pek bişey yok yani boş gebelikği yaşanlar sizde nasıldı belirti olayı normal gebelik gibi belirtileriniz varmıydı
Canım neden aklına böyle şeyler getiriyorsun evet bizim yaşadığımız boş gebelikti fakat bende gebelik belirtilerin nerdeyse hepsi vardı ama işte olmadı kaç haftalık gebesin, bence bunları hiç düşünme canım doktora gidene kadar da aklına böyle şeyler getirme kan tahlilinde iki günde bir değerin artması gerekiyor canım buda iyiye işarettir yaptırdın mı bilmiyorum ama daha önce doktora da gidersen zaten orda herşey belli olur canım ben çok duydum daha yeni de okudum hamile fakat kendini hiçte hamile gibi hissetmeyen arkadaşların yazdıklarını doktora da gitmeseler hamile oldukalını anlamayacaklar o yüzden takılma böyle şeylere doktora gidene kadar :sm_confused:
yapraknil sagol canim ben gecen sene bu zaman bademcik ameliyati olmsutum ama sorun cikmsiti 3 kez hastaneye geri dönmütüm asiri kanamadan bu senede bu kurtaj olayi surekli kendime bakyiorum bide bakmasam meazari kazip yatayim bakacak kimsede yok mecbur is basa dusuyo ama icimden de cok sinrileniyorum .Canim bu benim ikinci esim ilkinde hamileymisim kaza gecirmistim kaybetmisim sonra doktor olmaz demisti bende ishayatinin icinde öyle yillar gecip gitmisti sonra kaderde varmis ayrildik yillar sonra bu esimle tanistim evlendim ama buraya vize alip gelemedim o sirada esim yilbasi tatili icin 3 gunlugune geldiginde oglana hamila kalmisim tabii sok olduk hic sorun yasamadim halada allaha sukur sorunum yok ama vizede sorunum oldu 1 sene esimle ayri kaldim. Sonra buraya alisma bebek filan derken dusunmedik ama oglan ek cocuk evde acidik kardesi olsun nie daha once yapmadik diye kendimize kizdik ama bu seferde böyle oldu.Kisaca hikaye bu canim yasta geldi 41 e dayandi bu arada.
günaydın bayanlarr
daha iyiyim yaprakcım
biraz dizginledim kendimi
yani üzüntülerimi endişelerimi korkularımı krizlerimi 15 gün sonraya erteledim
ilaçlarımı saati saatine alıyorum
çok titizimdir o konuda
sen nasılsın bitanem
esracım sen istasnbuldamısın
valla burası çok sıcak fıstık yaa
ilsu ve dilekcim de yok bugün nerelerdeler yaa
dilek de panik oldu benim durumum yüzünden
aynı problemleri yaşadığımızdan ama
onda kist yok kesinlikle olsa 2 dr da görürdü
benim ki kocamandı görülmicek gibi değil di yani
zaten adet olunca da her şey yoluna girecektir
yeter ki adet olalım
eee yaprakcım sende burdasın galiba
napıyorsun fıstık
ayyy istanvul yanıyor bugün yaaa
ilsu ve dilekcim de yok bugün nerelerdeler yaa
dilek de panik oldu benim durumum yüzünden
aynı problemleri yaşadığımızdan ama
onda kist yok kesinlikle olsa 2 dr da görürdü
benim ki kocamandı görülmicek gibi değil di yani
zaten adet olunca da her şey yoluna girecektir
yeter ki adet olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?