Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yapraknilim canım benim cok sagol guzel dileklerin icin ..

kiz erkek hic farketmez be guzelim saglıklı hayırlı evlat olsunda ne olursa olsun..

dilegim tatile gidecekti sanırım o yuzden pek giremedi

evet canım son hız devam çalışmalara işlerim yoğun canım giremiyorum fazla seni ve dileği çok özledim
yaprak iklimsu nasılsınız canlarım

herkese mrb kızlar
yaprakcığım bende yaklaşık 1 haftadır günde 1 öğün aptamil mama veriyorum bizim kız hiç emmek istemiyor göhsümü sağık veriyorum biraz telaşa kapıldım sütüm kesiliyor mu diye, sen hala mama veriyor musun günde kaç öğün veriyorsun doktorda en azından bu ayıda mümkün olduğunca anne sütü verelim dedi ama bakalım sütüm epey azaldı ayyyyyyyyyyyyy bacım ömrüm gitti 3 ayda 10 yaş yaşlandım ne zormuş yok doydu mu yok üstü ince üşüdü mü yok terledi mi ben mi acaba çok takıntılıyım bilmiyorum .....

ya kızlar sizler giriyosunuz elifle ve dilekler karşılaşamıyorum dilekle hele bayağıdır görüşemiyorum o yüzden sizleride özlemez olur muyum canlarımsınız hepiniz bu arada günaydınn

ya kızlar sizler giriyosunuz elifle ve dilekler karşılaşamıyorum dilekle hele bayağıdır görüşemiyorum o yüzden sizleride özlemez olur muyum canlarımsınız hepiniz bu arada günaydınn

tamam affettik, bidaha olmasın :roflol: kaydirigubbakcemile3

iklimsu yaprak bebişler nasıl allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin

canım büyüyor işte bebiş. hergün bir farklı gözüküyor gözüme.
şirinlikler yapmaya başladı yavaş yavaş. uykusuz geceler falan böyle gidiyor işte canım. darısı senin başına inşallah.

ah canım sorma ya bizimki tam bir meme canavarı. nazar değmesin .
herhalde 1-2 yaşına kadar emer diyorum eşime. ama ek gıdaya geçince durumlar değişir belki. ama anne sütü aldığı sürece vermeyi düşünüyorum, çok faydalı.
benim sütüm de yetmiyor canım. valla yetsin diye son zamanlarda epey yemeye başladım, bir de gelen giden misafir tatlılar, börek çörekler falan kilo almaya başladım. şimdi biraz azalttım ve spora başlıycam ve 2-3 kilo fazlam var vermem lazım. hiç sevmiyorum kiloyu. çok zayıflık da iyi değil tabi. ortasını bulucam bakalım.

canım bizimki meme kadar mamaya da düşkün. artık ne mamanın ne de memenin hesabını yapmıyorum. günde 100-150 cc kadar da mama yiyiyor. doktorumuz acayip kızıyor. mama vermiyeceksin diyor da çocuk aç. ağlıyor devamlı ne yapayım. susmuyor diyorum. mümkün değil susar diyor. sanki yalan söylüyorum. benim meme vermek istemediğimi düşünüyor sanırım da asla öyle bişey yok. ben bebişim istedikçe meme veriyorum vermeye de devam edeceğim sütüm oldukça. ama biraz takıntılı bir doktor işte. kilosunu fazla buldu. mamadan dolayı diyor. ama görsen hiç öyle tombul durmuyor. boya gidiyor. 52 cm doğdu daha 2 aylık bile değil 58 cm şu an. yani bizimki boyuna ilerliyor şu an. ben de biraz tombik sıkımlık olsun istiyorum. bakalım zamanla nasıl değişecek.
bebiş ne istiyorsa ver canım. istediği olmayınca ağlıyor biliyorsun ve çok ağlayan bebekler huysuz olur diyor eşim.
ay canım zor tabi zor olmazmı. ben de senin gibi takıntılıyım da eşim rahat Allahtan ve beni de o rahatlatıyor. ay üşüdümü, ay açmı kaldı, ay ateşimi var ben ilk günler sırf bu moddaydım şimdi biraz daha alıştım sanırım eşim sayesinde. Allah sağlık sıhhat versin inşallah hem bizlere hem de bebişlere, sağlıkla büyütelim yavrularımızı. darısı isteyen tüm arkadaşların başına inşallah. sen de çok evham yapma canım. rahat ol. bak seninki bizimkine göre daha büyük. zor dönemi atlattı sayılır. artık yavaş yavaş ek gıdalara geçersin sen. ben 4.ayda başlamayı düşünüyorum. en azından mevve suları falan yemek suları azar azar. sen de öyle yaparsın.

canım maşallah baya mama içiyormuş bende günde yaklaşık 120cc veriyorum ama pek doymuyor gibi internetten baktım 3-4 aylık bebek günde 5-6 kere besleyin diyor bizimkine 10 defa versen yok demiyor ya benim sütüm az yetmiyor çok acıkıyor yada çok obur
tatlım ben ek gıda öğün vermiyorum ama tattırıyorum kirazın karpuzun azda olsa sularını tattırdım arada da su veriyorum ben kaşık mamaya geçmeyi düşünüyorum haftaya çünkü o zaman bizim ki 3,5 aylık olacak ya pirinçli meyveli kaşık mamaları vereceğim hayatım eşin doğru söylüyor bebek ne kadar ve ne yemek istediği konusunda kendi isteğinin yapılmamamsı durumunda çok huysuz bizimkine öğleden sonra genelde mama veriyorum hergün o satte sanki mama bekliyor sütü istemiyor sonraki öğünde sütü alıyor çok akıllılar çok
bende çok yiyorum ama pek sütle alakası olmuyor arkadaşım helva ye üstüne sıcak süt iç dedi yaptım tık yok benim sütüm stresten dolayı gitti ilk zamanlar çok sütüm vardı biberonlar dolusu sağık döküyordum sonra biraz karışık ve zor bir dönem yaşadım sütüm gitti yemekle alakası yok zaten sütün gitmesi daha çok stresle alakalı ben 1 ayda 3 kilo aldım ama sütüm gittikçe azalıyor ne bulsam yiyorum bol bol da meyve bide kendime kızıyorum neden sütüm yok diye herkes ay çok küçük daha mamaya mı başladın diyor sinir oluyorum gerçi ilk 3 ay hiç mama vermedim son 10 gündür veriyorum ama yinede yetememek üzüyor beni keşke sütüm olsada ilk 1 sene emzirsem ama olmadı gerçi allahım sağlık sıhat versin doğumdan anneleri ölen bebekler nasıl besleniyor doğan büyüyor öyle canım ben pek gelen gidenim olmadı senin ve eşinin çevresi geniş evin pek boş kalmıyor bende çok severim misafir
çok gevezelik ettim minik presnsesini yerime öp:dance:

ah canım ya hiç üzme kendini. sen en azından3 ay sadece anne sütü vermişsin. biz daha doğduğunda hastanede vermeye başladık mamayı. ben o zamanlar doğru dürüst bişey yiyemiyordum zaten. ben de ona bağlıyordum ben yemediğim için süt az, sonra yemeyi çoğalttım ama yine aynı oranda hatta daha fazla mama yiyiyor bizimki. şimdi diyet gibi değilde yediğime içtiğime dikkat ediyorum. bi de evde kondüsyon bisikleti var. akşam ona başladım. ama bacağımı incittim sanırım. dizimin arkası sanki bağ zedelenmesi gibi ağrı yaptı bu sabah. güzel görünmek uğruna nelere katlanıyoruz diyorum kendi kendime. güzel görünmek de değil de kendimi salmak istemiyorum. ipin ucu kaçtımı yakalamak zor oluyor. o yüzden kilolar artmadan önlem almak lazım. misafir de eskiye nazaran azaldı. bide 2 hafta üstüste mevlüt yaptım. gelmeyenler de mevlüte geldi falan. epey azaldı. şimdi sadece eşimin iş arkadaşları kaldı. onlar da önümüzdeki haftalarda gelirse en azından bebek görme faslı için gelenler bitecek.
canım sen niye streslisin ya, merak ettim bak. yardımcı olabileceğim bişey varsa yazabilirsin. buradan çekinirsen özelden yaz canım. bebeğe alışma dönemi falan diye bahsediyordun ama inşallah sadece o kadardır. üzme kendini, bak bizlere muhtaç olan minik bebişlerimiz var. ancak biz iyi olursak onlara güzel bir şekilde bakabiliriz.
sen sütüm az diye emzirmeyi bırakma sakın. emzirdikçe süt artarmış. boş da olsa emzirin diyorlar. bol su içiyorum ben. meyveye ağırlık verdim. inek sütü bebeğe gaz yapıyormuş canım. ben süt içmiyorum o yüzden. sen de içme.
ayrıca insanların söylediklerini hiç kafaya takma. bana da mama veriyorum diye bir sürü laf söylüyorlar. ay niye sen emzirmiyorsun, işte ilk 6 ay anne sütü verilmeli falan. herkes doktor maşallah. e çocuk doymuyor ne yapayım açmı kalsın. hı demek sütün yetmiyor.
evet yetmiyor ne yapacaksınız. ay ne sinir şeyler ya. ben böyle kızıp sinirleniyorum eşim de hiç takmaz böyle şeyleri gülüyor sadece. yani sen de takma boşver. artık ek gıdalara geçme vaktiniz geliyor zaten istediğini verirsin, kimseye laf düşmez.
sen de minik iklimsuyu öp benim için.

Son düzenleme:
GÜnaydın kızlar nasılsınız canlarım yaa neden kımseler gırmıyo
elıf dılek nerdesınız ıklımsu yaprakcım nasılsınız bebıŞler nasıl

GÜnaydın kızlar nasılsınız canlarım yaa neden kİmseler gİrmİyo
elİf dİlek nerdesİnİz İklİmsu yaprakcım nasılsınız bebİŞler nasıl

canım iklimsu ile ben de bebeler var biliyorsun. ancak onlardan fırsat bulursak girip yazıyoruz. ama girince de destan gibi yazıyoruz yani, öyle 2 satır değil.
ama diğerleri niye gelmiyor bilemiyorum :sm_confused:.
dilek sessiz sedasız tatile gitmiş sanırım.
esterya nerelerde hamile kaldı hatun, sayfadan firar etti.
eskiden kimse olmasa da devamlı ikiniz yazışıp duruyordunuz ya şakkıdı
ah ilsucum kulakların çınlasın. hadi doğum yap da gel artık aramıza. sen bu kadar zaman pc olmadan nasıl duruyorsun ya, eşine söyle yaptırsın, arada da olsa girip bişeyler yaz.

zeytun hanum, senin arkadaşlık listende ben niye yokum ki?
yoksa beni arkadaştan saymıyomusun hı :sinifsinif:
sana arkadaşlık teklifi yaptım, kabul edersin umarım.
ya bide bişey sorucam şu tepedeki yazıyı ben yazamıyorum. niye ki
hani şu yazmışsın ya hadi çok bekletmeden gel diye. ben bişey yazayım dedim olmuyor. onun bir püf noktası var mı yoksa benim pc denmi kaynaklanıyor. ay birden kendimi çok cahil hissettim ya.

canım bu sefer de sen yoksun. bak sonra kimse sayfaya gelmiyor deme.
sen çift çizgi sayfalarında dolanıyon:roflol:
bizim dilekle de böyle olurdu. bir türlü görüşemezdik. ben gelirdim o yok. sonra onu pasta börek çörek sayfalarında yakalardım sengözlerimebaksanab

kizlarrrrrrrrrrrrrrr

icim yaniyor
kalbim aglıyor

bugun baska bi dr gittim, 3mm kese gordu beta hcg ile ve haftasına gore geri dedi.

Allah buyuk onun dedigi olur... Ama onleyemiyorum icim yaniyor..

kizlarrrrrrrrrrrrrrr

icim yaniyor
kalbim aglıyor

bugun baska bi dr gittim, 3mm kese gordu beta hcg ile ve haftasına gore geri dedi.

Allah buyuk onun dedigi olur... Ama onleyemiyorum icim yaniyor..

ay canım çok üzüldüm ya.
ama hemen moralini bozma. daha erken gelişir belki.
şu felaket tellalı gibi doktorlara da oldum olası sinir olmuşumdur zaten.
hastanın moralini bozarak ellerine ne geçiyor bilmiyorum. tamam gerçekleri söylemek zorundalar ama hasta psikolojisini de biraz düşünmeleri gerek.

canım üzülme sen, biraz daha bekle. zaten takvimdeki haftaya göre kesenin gözükmesi bile çok iyi bence. yani ben 5 hafta 4 günlük mü neydim karından kese bile gözükmemişti. doktor idrara sıkışıp gel o zaman görürüz belki demişti. sonra sıkışıp gittim güyya, yine gözükmedi. en sonunda vajinal bakıldı.
yani orada keseyi göremediği zaman bana deseydi, benim ilk gittiğim kadının yaptığı gibi bu dış gebelik olabilir falan diye düşünsene benim moralimi. Allahtan çok sakin ve olgun bir doktorum vardı. hiç strese sokmadı beni. yani ben normalde çok stresliyim ama o hep azalttı benim stresimi. sen de öyle bir doktor bul. ve sürekli doktor değiştirme. ilk gittiğin doktora git bakalım tekrar, o ne diyecek. yani kan değerin çok iyiydi, bir problem olsa betahcg o kadar artarmı ya.
valla ne diyeyim canımi bilmiyorum ki. bu iş biraz karışık geldi.
sen bence şimdi üşenme kalk en yakın sağlık kuruluşunda şu kanda betahcg değerini tekrar yaptır. bakalım artış yavaşlamışmı, sonra sana aşılamayı yapan doktoruna tekrar git. o ne diyecek bakalım. bir problem varsa da nerden kaynaklanıyor, neden böyle oluyor ayrıntısıyla konuşursun. sonuçta sana aşılamayı o yaptı. rahmini, yumurtalıklarını, yumurtanı, eşinin spermlerini falan o daha iyi bilir. git konuş canım. böyle kendi kendini yeme. Allah yardımcın olsun. inşallah birşey yoktur ve güzel haberlerle gelirsin.

günaydın kızlar elifim canım kalbini ferah tut inş. gelişir meleğin canım
yaprakcım profiline gir orda kişisel rütbe var oraya yazmak istediğin şeyi yaz değişiklileri kaydet ok canım
dilek tatildesin dönüşte inş. güzel haberler alacağız canım
iklimsu ilsu özgül nasılsınz

elif bir daha ne zaman dr. gideceksin canım bazen ultrasonlar farklı çıkarabiliyo keseyi bebek gelişmediğinde benim birinde 6,5 mm öbüründe 4mm göründü o yüzden iyi bir ultrasyonda baktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…