- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.161
evet canım son hız devam çalışmalara işlerim yoğun canım giremiyorum fazla seni ve dileği çok özledim
yaprak iklimsu nasılsınız canlarım
ya kızlar sizler giriyosunuz elifle ve dilekler karşılaşamıyorum dilekle hele bayağıdır görüşemiyorum o yüzden sizleride özlemez olur muyum canlarımsınız hepiniz bu arada günaydınn
iklimsu yaprak bebişler nasıl allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin
herkese mrb kızlar
yaprakcığım bende yaklaşık 1 haftadır günde 1 öğün aptamil mama veriyorum bizim kız hiç emmek istemiyor göhsümü sağık veriyorum biraz telaşa kapıldım sütüm kesiliyor mu diye, sen hala mama veriyor musun günde kaç öğün veriyorsun doktorda en azından bu ayıda mümkün olduğunca anne sütü verelim dedi ama bakalım sütüm epey azaldı ayyyyyyyyyyyyy bacım ömrüm gitti 3 ayda 10 yaş yaşlandım ne zormuş yok doydu mu yok üstü ince üşüdü mü yok terledi mi ben mi acaba çok takıntılıyım bilmiyorum .....
ah canım sorma ya bizimki tam bir meme canavarı. nazar değmesin.
herhalde 1-2 yaşına kadar emer diyorum eşime. ama ek gıdaya geçince durumlar değişir belki. ama anne sütü aldığı sürece vermeyi düşünüyorum, çok faydalı.
benim sütüm de yetmiyor canım. valla yetsin diye son zamanlarda epey yemeye başladım, bir de gelen giden misafir tatlılar, börek çörekler falan kilo almaya başladım. şimdi biraz azalttım ve spora başlıycam ve 2-3 kilo fazlam var vermem lazım. hiç sevmiyorum kiloyu. çok zayıflık da iyi değil tabi. ortasını bulucam bakalım.
canım bizimki meme kadar mamaya da düşkün. artık ne mamanın ne de memenin hesabını yapmıyorum. günde 100-150 cc kadar da mama yiyiyor. doktorumuz acayip kızıyor. mama vermiyeceksin diyor da çocuk aç. ağlıyor devamlı ne yapayım. susmuyor diyorum. mümkün değil susar diyor. sanki yalan söylüyorum. benim meme vermek istemediğimi düşünüyor sanırım da asla öyle bişey yok. ben bebişim istedikçe meme veriyorum vermeye de devam edeceğim sütüm oldukça. ama biraz takıntılı bir doktor işte. kilosunu fazla buldu. mamadan dolayı diyor. ama görsen hiç öyle tombul durmuyor. boya gidiyor. 52 cm doğdu daha 2 aylık bile değil 58 cm şu an. yani bizimki boyuna ilerliyor şu an. ben de biraz tombik sıkımlık olsun istiyorum. bakalım zamanla nasıl değişecek.
bebiş ne istiyorsa ver canım. istediği olmayınca ağlıyor biliyorsun ve çok ağlayan bebekler huysuz olur diyor eşim.
ay canım zor tabi zor olmazmı. ben de senin gibi takıntılıyım da eşim rahat Allahtan ve beni de o rahatlatıyor. ay üşüdümü, ay açmı kaldı, ay ateşimi var ben ilk günler sırf bu moddaydım şimdi biraz daha alıştım sanırım eşim sayesinde. Allah sağlık sıhhat versin inşallah hem bizlere hem de bebişlere, sağlıkla büyütelim yavrularımızı. darısı isteyen tüm arkadaşların başına inşallah. sen de çok evham yapma canım. rahat ol. bak seninki bizimkine göre daha büyük. zor dönemi atlattı sayılır. artık yavaş yavaş ek gıdalara geçersin sen. ben 4.ayda başlamayı düşünüyorum. en azından mevve suları falan yemek suları azar azar. sen de öyle yaparsın.
iklimsu yaprak bebişler nasıl allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin
canım maşallah baya mama içiyormuş bende günde yaklaşık 120cc veriyorum ama pek doymuyor gibi internetten baktım 3-4 aylık bebek günde 5-6 kere besleyin diyor bizimkine 10 defa versen yok demiyor ya benim sütüm az yetmiyor çok acıkıyor yada çok obur
tatlım ben ek gıda öğün vermiyorum ama tattırıyorum kirazın karpuzun azda olsa sularını tattırdım arada da su veriyorum ben kaşık mamaya geçmeyi düşünüyorum haftaya çünkü o zaman bizim ki 3,5 aylık olacak ya pirinçli meyveli kaşık mamaları vereceğim hayatım eşin doğru söylüyor bebek ne kadar ve ne yemek istediği konusunda kendi isteğinin yapılmamamsı durumunda çok huysuz bizimkine öğleden sonra genelde mama veriyorum hergün o satte sanki mama bekliyor sütü istemiyor sonraki öğünde sütü alıyor çok akıllılar çok
bende çok yiyorum ama pek sütle alakası olmuyor arkadaşım helva ye üstüne sıcak süt iç dedi yaptım tık yok benim sütüm stresten dolayı gitti ilk zamanlar çok sütüm vardı biberonlar dolusu sağık döküyordum sonra biraz karışık ve zor bir dönem yaşadım sütüm gitti yemekle alakası yok zaten sütün gitmesi daha çok stresle alakalı ben 1 ayda 3 kilo aldım ama sütüm gittikçe azalıyor ne bulsam yiyorum bol bol da meyve bide kendime kızıyorum neden sütüm yok diye herkes ay çok küçük daha mamaya mı başladın diyor sinir oluyorum gerçi ilk 3 ay hiç mama vermedim son 10 gündür veriyorum ama yinede yetememek üzüyor beni keşke sütüm olsada ilk 1 sene emzirsem ama olmadı gerçi allahım sağlık sıhat versin doğumdan anneleri ölen bebekler nasıl besleniyor doğan büyüyor öyle canım ben pek gelen gidenim olmadı senin ve eşinin çevresi geniş evin pek boş kalmıyor bende çok severim misafir
çok gevezelik ettim minik presnsesini yerime öp:dance:
GÜnaydın kızlar nasılsınız canlarım yaa neden kİmseler gİrmİyo
elİf dİlek nerdesİnİz İklİmsu yaprakcım nasılsınız bebİŞler nasıl
kizlarrrrrrrrrrrrrrr
icim yaniyor
kalbim aglıyor
bugun baska bi dr gittim, 3mm kese gordu beta hcg ile ve haftasına gore geri dedi.
Allah buyuk onun dedigi olur... Ama onleyemiyorum icim yaniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?