Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

tamam canım, hallettim. çok teşekkürler.

esterya, ne yaptın canım. seni merak ediyoruz bak.
ben bu durumun düzeleceğine inanıyorum, stres yapıp bebeğini sıkıntıya sokma. 3-4 gün daha bekle bakalım. kan testini de tekrar yaptır ve dediğim gibi aşılamayı yapan doktora git kontrole.

slm kızlar nasılsınız birazdan yemeğe gidicem afiyet olsun hepinizee

canım sana da afiyet olsun.

sen ne alamlerdesin sinem ya. valla bebişle uğraşmaktan kafam karıştı. o uyudukça ancak buraya gelip yazabiliyorum. evde de bir sürü iş var yapılacak ama boşverdim.

yazmışsındır belki ama dedim ya kafam karışık, eşin geldimi canım. temelli geldi dimi şimdi.
geri gitmeyecek artık herhalde.
çalışmalar ne durumda.
doktora gidecekmisin tekrar, yoksa kendi haline mi bıraktın. yumurtlama günlerini kaçırmıyorsun dimi. yani adetlerin çok düzenlimi?
ovulasyon testlerinden denemişmiydin hiç. bir alıp denesene. ben yapıyordum bir ara. ama benim adetlerim düzensizdi.

ay esterya ne yaptı ya. dün girip yazdı bir daha sesi çıkmadı. ay bu sayfada herkes hamile kalsın, yüzü gülsün istiyorum.

kimseler yok diye birderdim var bölümünde dolanıyorum ben de. kendi derdim yetmiyor bir de başkalarının dertlerini okuyup yorum yazıyorum :roflol:

yaprakcım eşim burda ama gidecek ev yaptırıypruz gitmesi gerek yoksa borçları ödeyemem adetlerim düzenli yumurtamın çatladığınıda gördüm geçen ay 14. günü gittiğimde çatlamıştı 25 güne bir adet oluyorum kendi haline bıraktım canım hayırlısı artık 9 gün kaldı adetime 12 de olacam

ah canım zor o zaman tabi gitmesi gerek.
aynı maaşla burada uygun bir iş bulsa ne kadar iyi olur. ya da senin onunla gitme imkanın yokmu. böyle zor ya. hem çocuk yapma konusunda hem de her konuda sonuçta siz evlisiniz. nereye kadar. bugün ev borcu yarın başka borçlar çıkar. yani borçlar bitmez canım.

iyi en azından adetlerin düzenliymiş canım. yumurtlama günün falan hepsi belli ne güzel.
ama sanırım senin stresten olmuyor. çünkü eşin gidecek diye acele ediyorsun bu da seni strese sokuyor doğal olarak. o yokken hamileliğin de zor olur ya. insan en çok o dönemlerde eşine ihtiyaç duyuyor. yani bir şekilde düzelir inşallah.

kızlar ben bu sabah ise gttim,
gozlerim karardı tansiyonum dustu eve geldim. sanki boyle bir seye bakıyorum ama yarısını goruyorum gibi oluyordu. eve gelince bir defa istifra ettim bir daha midem bulanmadı.
sabah 2 tane progestan ictim acaba ondan mı oldu dişyorum.
su an evde dinleniyorum
carsamba gunu dr a gitmeyi dusunuyorum

canım evet progestanın bu tip yan etkileri olabilir. ama hamilelikten de olabilir bu belirtiler.
bak ne güzel yavaş yavaş hamilelik belirtilerin başlıyor. benim 6. haftada midem bulanmaya başlamıştı. keseyi 5. haftada gördük kalp atışlarını da 7. haftada görmüştük. 6. haftada da yolk kesesi mi ne onu görmüştük. yani sen de endişe yapma sırayla hepsini görürsün inşallah.
şu riskli dönem bitene kadar izin alsana işinden. hem evde dinlenirsin. kendini yorma, havalar da sıcak. bol su iç, tansiyonunu ölçtür düzenli olarak.
çarşambaya güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Elıfım geÇmıŞ olsun canım kızlar ıyı tatıller canlarım yaprakcım burda ÇalıŞtıĞının 4 katını alıyo yurt dıŞında o yÜzden gıderse borÇ erken bıter canım evet stresten olmuyo sanırım benım hayırlısı bakalım yenı ev bebek kkdan bır arkadaŞ yenı evıne geÇtı hamıŞ olduĞunu ÖĞrendı bugÜn Ölen bebeĞıne hamıle olduĞunu ÖĞrendıĞı gÜnmÜŞ hemde ne gÜzel allah bızede yaŞatsın saĞlıkla
hamıŞlerın de kucaĞına almayı nasıp etsın doĞanlarında allah analı babalı bÜyÜtsÜn saĞlıkla
ıyı tatıller ÖpÜldÜnÜz

kızlar bizim sayfa iyice tarihe karışmış ya.
iklimsu da gelmemiş kaç gündür. inşallah iyisinizdir canım.
benim bebişimin biraz sesi kısıldı kızlar ya. dün biraz hava almaya çıktık, terledi ve sonra arabada camlar açık sıcak diye sanrım çarptı. havamızı aldık yani.
ateşi falan yok şuan inşallah olmaz. aslında terleyince hemen üzerini çıkarmak lazım. bu da bana ders oldu işte. yanımızda yedek kıyafet de vardı aslında keşke hemen çıkarsaydım diyorum. ağlarken sesi kısık kısık biraz kalın çıkıyor içim parçalanıyor ya. kendimi çok suçlu hissediyorum,iyi bakamıyormuşum gibi hissediyorum bebişime. inşallah düzelir ya.

zeytin canım evet öyle derler yeni ev yeni bebek getirirmiş. inşallah sana da öyle olur.
esterya canım var mı bir gelişme değişme?

ilsuyla özgül napıyor acaba, doğumlarına çok az kaldı. ah sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah.

dilooooş nerelerdesin tatlım, kendini altınoluğun serin sularına mı bıraktın. gez toz tatilin tadını çıkar canım benim hakkındır, önümüzdeki yaz el kadar bebişle zor tatil yaparsın, benim gibi ancak uyuduğu zaman kk ya gelirsin böyle kaydirigubbakcemile3.

cnm benım aynı ama apaynı seylerı yasamısız senle tek fark kurtaj olmadım bırde bos gebelıkmıyıdı bılmıyorum cunku bır parca dustu benden ama senınkı gıbı degerlerım katlamıyordu bende senın gıbı kımseeye demıyecem artık

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim haftasonundan sonra işe gelmek zor oluyo ay haftasonu bir yağmur yağdı buralara serin serin oldu sanki kış mevsimindeyiz
yaprak nasılsın canım
elif nasılsın dr. gittin mi bitanem inş. güzel haber veririsin
ilsu iklimsu özgülüm hepinizi öpüyorum

gunaydın sinem gunaydın kızlar,

herkese cok guzel bir hafta diliyorum..

dr a gitmedim canım ben carsamba gunu gidicem asılamayı yapan dr uma. gelismelerden haberdar ederim sizi :)

ok canım sen kendien iyi bak moralini yüksek tut canım meleğini kalp atışlarını görecen inş.elifim
diloşşşş nerdesin kız ay az kaldı adetine inş. olmazsın canım
yaprak iklimsu ilsu özgül nasılsınız

Kızlar artık kımse uĞramıyor sayfaya elıfte cııı dıyıp gıdıyoooo
nerdesınız yaw ben yemeĞe gıdıyorum afıyet olsun hepınıze canlarım ÖpÜldÜnÜz byee

canım ben bugun saat11 den aksam 18:30 a kadar musteri ziyaretindeydim pek giremedim ksuura bakma
o kadar cok yoruluyorum ki insallah bebeisime bisi olmaz

kızlar ilayda larenjit olmuş ya, ilaç başladık.
inşallah iyileşir bebişim. çok moralim bozuk. dün daha kötüydü bugün biraz daha iyi çok şükür. durduk yerde çocuğu hasta ettik ya, çok kızıyorum kendime. gece doğru düzgün uyumadı ya, tabi biz de. aman o yeterki iyi olsun da günlerce uykusuz kalırım. annelik böyle bişeymiş işte. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
anlamsız ağlamaları oluyor, sanırım gazdan dolayı. o anlarda tek susturucum saç kurutma makinası. kolik cd si var o da işe yarıyor ama kurutma makinesi kadar değil. yeni anne olacaklar aklınızda olsun.

canım ben bugun saat11 den aksam 18:30 a kadar musteri ziyaretindeydim pek giremedim ksuura bakma
o kadar cok yoruluyorum ki insallah bebeisime bisi olmaz

canım dikkat et kendine. çok yorulma. bebişin inşallah tutunur sana. çarşamba güzel haberlerini bekliyorum.

Kızlar artık kİmse uĞramıyor sayfaya elİfte cİİİ dİyİp gİdİyoooo
nerdesİnİz yaw ben yemeĞe gİdİyorum afİyet olsun hepİnİze canlarım ÖpÜldÜnÜz byee

canım fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum ama bebişten pek fırsat olmuyor. olduğu zamanda işlerimi halledip gelip size bakıyorum. şu kadro toplansa sayfa daha hareketli olacak ama herkes meşgul şu ara.

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim hepinizi çok özledim eski günlere dönse keşke topik
elif nasıl oldun canım yarın gidiyosun dimi dr.
dilekkkk bugün adet günün olmadın inş. canım hamişsin hamişşşş
yaprak ilsu iklimsu nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…