- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.181
günaydın kızlar elifim canım kalbini ferah tut inş. gelişir meleğin canım
yaprakcım profiline gir orda kişisel rütbe var oraya yazmak istediğin şeyi yaz değişiklileri kaydet ok canım
dilek tatildesin dönüşte inş. güzel haberler alacağız canım
iklimsu ilsu özgül nasılsınz
slm kızlar nasılsınız birazdan yemeğe gidicem afiyet olsun hepinizee
yaprakcım eşim burda ama gidecek ev yaptırıypruz gitmesi gerek yoksa borçları ödeyemem adetlerim düzenli yumurtamın çatladığınıda gördüm geçen ay 14. günü gittiğimde çatlamıştı 25 güne bir adet oluyorum kendi haline bıraktım canım hayırlısı artık 9 gün kaldı adetime 12 de olacam
kızlar ben bu sabah ise gttim,
gozlerim karardı tansiyonum dustu eve geldim. sanki boyle bir seye bakıyorum ama yarısını goruyorum gibi oluyordu. eve gelince bir defa istifra ettim bir daha midem bulanmadı.
sabah 2 tane progestan ictim acaba ondan mı oldu dişyorum.
su an evde dinleniyorum
carsamba gunu dr a gitmeyi dusunuyorum
bundan bi buçuk ay önce adet günüme 1-2 gün kala eczaneden gebelik testi aldım; ikinci çizgi soluk çıktı, ertesi gün denedim tekrar; aynı. sonra kanda baktıralım dedik 110 du. doktora gittik; "takip gerekiyor iki günde bir ikiye katlamalı kan değerin" dedi. biz iki gün sonra yaptırdık tahlili katlamadı, ardından biçok kez daha yaptırdık bi ümit katlar diye.... hani ilk bebek ya endişeleniyo insan....artış vardı ama 2ye katlamıyordu. sonra bi başka doktora gittik; doktor muayene etti usgde kese göründü ve biz çok sevindik,5 haftalıktı, neyse ki dış gebelik şüphesi ortadan kalkmıştı. 5 gün sonra gittik yine kese orda bu sefer 5+2 haftalık, şaşırdık. tabi gördük ya keseyi artık hcg baktırmıyoruz. sonra bi 5 gün sonra yine gittik 5+5 haftalık, korktuk. kese yeterince büyümüyordu. sonra bi başka doktora gittik bi iki gün içinde ve boş gebelik.... yarım saat içinde gene anestezi ile her şey temizlendi. ben çok ağladım....
çıkarılacak ders: bir sonraki gebeliğimde bu kadar ümitlenmeyeceğim ve tarama testleri bitene kadar kimseye gebeliğimi söylemeyeceğim.
sonuç: iyiyim, toparlıyorum, rejimdeyim :))))
canım ben bugun saat11 den aksam 18:30 a kadar musteri ziyaretindeydim pek giremedim ksuura bakma
o kadar cok yoruluyorum ki insallah bebeisime bisi olmaz
Kızlar artık kİmse uĞramıyor sayfaya elİfte cİİİ dİyİp gİdİyoooo
nerdesİnİz yaw ben yemeĞe gİdİyorum afİyet olsun hepİnİze canlarım ÖpÜldÜnÜz byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?