Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kizlar ben bugun trakyada idim musterileri gezdim
sagolsun benim genel mudur at gibi kosturuyor beni..

dilek adet oldu kızlar zaten artık kafaya takmıyor cok rahat benim guzelim
tatilden donmus bronzlasmıs heykel gibi :)

sinemim her sabah guzel dileklerin icimi aydınlatıyor inan bana ::)

sen ansılsın kac gun kaldı regline? varmı belirti?

günaydın elifim yok canım belirtim 5 gün kaldı pazara en geç pazartesiye olmam lazım allah hayırlısını versin canım
seni özledim yaw karşılaşamıyoruz

ya bende ozledim
gecen msn den yazmıssın ama , blackberyy den aciktim ve ordan acik oldugumda offline mesjlara cevap yazamıyorum lutfen kusura bakma bitanem ya

geldim canlar geldim
özledim siz valla
yaprağım çok çok geçmişler olsun mavişime pamuğuma
esteryam sana ne yazıcağımı bilemiyorum ben
sinem kuş nasılsın bitanesi
merak etmişsiniz beni
çok da haklısınız
ani bi kararla gittik altınoluğa
nefis di valla
kısmet olursa yine gidicez bakalım
bu kısa oldu biras
evet elifin dediği gibi adet oldum
ama hiç üzülmüyorum ben
diloşum cnm yaaa
gelmişsin ama ben yoktum gülüm yaa
bu arada size bi bombam var
bu sefer söylicemmmmmmmmmm
özgül doğum yapmış kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 temmuzda
ilsuyla görüştüm onunda kızı 3 kg olmuş
dr normal doğum demiş
çok korkuyordu sezeryan istiyordu biliyorsunuz
hepinize çok çok selamları var

herkese mrb kızlar umarım hepiniz çok iyisinizidir ya dilke bende ilsu doğum yapmış sandım kızı aradım hayırlı olsun diye oda yok ben yapmadım diyor yöyle bir yazı yazmışsın ki canım sanki ilsu doğum yapmış heycanlandım bende doğum yapan Özgül müş ilsu yarın doktora gidecekmiş haftaya belki doğum diyor arayacak beni duruma göre yazarım

Dilekçiğim canım hoşgeldin güzel arkadaşım ohhhhhhhhhhhhhh ne güzel tatlinide yaptın bronzlaştın bize bu sene balkonda güneşlenmek kaldı yeni güneş yağını sürüp çıkacam balkona bide meyve suyu deyme keyfime canım adet olmuşsun takmamana sevindim allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin bacım benim

Yaprakcanım minik ılayda hasta mı oldu çok geçmiş olsun,çok üzüldüm benimkide hafif öksürüyor du geçen bende alıp alıp çıkıyorum alış verişe gidiyorum komşuya ablama anneme
temiz havaya ihtiyacaı var diye doktorumuz güneş görsün diyor hasta olacağı varsa oluyor işte ne kadar dikkat edersen et onun bağışıklık sistemi güçlensin diye doğa gereği hasta olacak kendini sorumlu hissetme sen çok iyi sorumlu bir annesin canım bizde iyiyiz ıklim hanımla uğraşıyorum çok sıcak ist.bir yandan da ev bakıyoruz taşınmayı düşünüyorum bakalım bu ara çok yoğunum bacım

canım gunaydin ben geldimmmmmmm

1 haftadır genel mudur tarafından at gibi koşturuyluyorum, o kadar yoruluyoırum ki anlatamam. bugun cok mutluyum cunku cuma :)

yarın dinlenebilecegim .. sinemcim nasılsın kac gunun kaldı belşirtin varmı. yarin dr kontrolum var ve dilegim ile beraber gidecegiz :)

günaydın elifim canım çok yormasaydın kendini benim belirtim yok adet belirtilerim var göğüslerim çok ağrıyo ve şişti midem bulanıyo her adet olacağım zaman böyle olur o yüzden ayırt edemiyorum canım senin belirtin omuşmuydu

elifim pazar yada pazartesi olacam adet hayırlısı artık oy diloşumu öp yerime ay ist. da olsam bende gelirdim seninle dr.

guzelim biliyormusun bu hamileiligimde hicbir belirtim olmadı.

su anda da sadece goguslerimde damarlar belirginlesti o kadar.. midem falan bulanmıyor cok rahatım
ama bir yandan da korkuyorum belirtiler saglıklı hamileligin gostergesi diyenler var etrafımda
yarınki kontrolumde hersey belli olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…