Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım çok teşekkürler. seninle de görüşemedik uzun zamandır. özledim valla.
benim hiçbirşeye fırsatım yok. bebiş gündüz çok zor uyuyor uyuyunca da en ufak bir ses de uyanıyor. yanında birini göremeyince korkuyor ve ağlamaya başlıyor. o yüzden hep yanımda. çok zor böyle de ne yapıcam bilmiyorum. hiç bişey yapamıyorum. ev işini geçtim ne yemek yiyebiliyorum, bazen tuvalete bile zor gidiyorum. bi de akşam saatleri nedensiz ağlamaları başladı. büyük ihtimalle gazdan. zor susturuyoruz. inşallah düzelir ya.

canım çok sağol. bu bebişler böyle düşe kalka büyüyecekler sanırım. Allah başka dert keder vermesin. dediğin gibi böyle böyle bağışıklığı güçlenecek.
dün de aşımız vardı. 3 lü aşı. akşam ateşlendi. eşim de yoktu. çok zorlandım ya. gece hiç uyumadım desem yeridir. şu an iyi ama huzursuzluğu var yine de. biraz uyumuştu. uyandı. mızıklamaya başladı bile.

ya yaprak bu arada bana da senin takviminden yapalım bir ara hamilelik takvimimi de sen yapmıştın
kaydirigubbakcemile3
canım sen iklimsu ile ile ilgili bilgileri yaz yapalım sana da.
doğum tarihi 21 martdı değilmi yanlış hatırlamıyorsam. ne yazmak istiyorsan üst ve alt kısma bana yaz. ister özelden ister burdan sana yaparım. yapıştırırsın.
kendine ve minik iklimsuya iyi bak. öpüyorum ikinizi de.

dileğim tatil yapmışsın canım. çok sevindim senin adına. bu günlerin tadını çıkar. sonra fırsatın olmayacak hiç bir şeye. ama o minikler için değer ya.

demek özgül doğum yapmış hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhat ve uzun ömür versin. analı babalı büyüsün inşallah.
sıra ilsuda. inşallah o da hayırlısıyla alır meleğini kucağına. darısı diğer arkadaşların başına.

esterya senden de güzel haberler bekliyorum. inşallah herşey yolundadır.
zeytin canım dilekle ikiniz inşallah bu ay adet olmazsınız ve hamilelik müjdesi verirsiniz bize.

yerim seni fıstık yaaaa
inş. güzel duan kabul olur bitanem
ilaydama çok çok geçmişler olsun
ne diyeyim öyle korkuyorum ki
pamuklarınıza bi şey olucak diye
allahım nazarlardan korusun onları
ama böyle böyle büyücekler heralde
ama çok zor yaaa
allahım yardımcınız olsun
melekler korusun meleklerinizi
kocaman öpüyorum başka mavişimi pamuğumu sonra da güzel annesini

kızlar dün ilsuyla görüştüm
dün dr a gitmişti
dr 16 temmuz prş günü sabah 7-8 gibi gel sezeryan yapıcaz demiş
çok heyecanlıydı
prenses 3.26 kg.olmuş
38+4 günlük doğmuş olucak
çok iyi di mi
dualarımız seninle ilsum
belki okuyamıcaksın ama
hissediceğini biliyorum güzel annem

canım benim hep dualarımdasın inanki.
evet canım ya maviş pamuğa nazar değdi galiba, hiç gaz problemimiz yoktu bu aralar o çıktı. ilaç falan da kullandık ya çocuğun bağırsak düzenini bozduk sanırım. havalar da çok sıcak bunalıyor çocuk. inşallah bundan sonra daha iyi olur ve düzene girer.

ay ne güzel. o gün bizim evlilik yıldönümümüz.
ilsunun prensesi inşallah sağlıkla gelir.
ben de 38+4 günlük doğum yapmıştım.
ne kadar güzel tesadüfler.
ilsuya hayırlı doğumlar diliyorum.

ay yaprakçığım sorma aynı der bizde de sürekli mız-mız hep yanında birini istiyor ya bne ya babası yoksa kıyamet kopuyor bizim çok şükür aşılardan sonra hiç ateşimiz olmadı bu aya kadar doktor hep 3-4 gün dikkat et dedi maşallah iyi geçti bizim

canım iklim 21 martta doğdu üstte hoşgeldin minik iklim su yaz altada büyü artık yaz sana zahmet olmazsa nasıl yapıştıracaktım onuda yaz canım
buarad doktora götürdüğünde kilosuna ve boyuna baktırmadın mı sakıncası yoksa tabii merak ediyorumda bizim kızla gelişimleri yakın ya bizimki 3.ayıda 5.640 gr dı

canım diloşum hep güzel haberler veriyorsun sen bu sayfanın meleğisin vallahi
Allahım canım arkadaşım ilsu ya sağlıkla sıhatle hayırlısı ile minik kızını kucağına almayı nasip etrsin allahım yardımcısı olsun ilsu seni çok seviyorum güzel arkadaşım sen bu yazıyı okuyamıyacakısn ama kalben bizleri hissettiğini çok iyi biliyorum

günaydın kızlar nasılsınız canlarım elif dilek iklimsu yaprak
elif bebişlerin iki taneymiş ben san demiştim ikiz diye hatırlıyosun değil mi dilekle dr. gittin mi c.tesi

ayyy ben daha adet olmadım dün olmam lazımdı kızlar c.tesi ve dün gece pembemsi laka geldi ama adetim sökülmedi şuanda laka falan yok

ay bilmiyorum elif cumaya kadar beklicem canımeğer cuma olmazsam yaparım testi genelde günüde gelir benimki bilmiyorum ki var mıdır bebiş

beklicem canım hadi adet olursam zaten çarş. kadar oldum oldum yoksa kesin hamileyim çünkü hep gününde gelirdi benimkisi

ah canım ah bu konuda çok dertliyim. bizim minik yaramaz da hiç yalnız kalamıyor. 2 dak. su içmek için mutfağa gidiyorum hemen ağlamaya başlıyor. gerisini sen düşün.
şu sıralar kolik cd sini açıyorum o biraz rahatlatıyor onu. 10 dakika falan idare ediyor. giderek düzelecek sanırım. oyuncaklarla falan oynamaya başlasın daha da iyi olur. tabiki çocuğu yalnız başına bir kenara atıp keyfimize bakacak değiliz ama birkaç işimizi hallededip, yemek falan yiyecek kadar fırsat olsa da iyi olur. ben uyurken bile yatağında bıraktığımda 3-4 dak. da bir kontrol ediyorum zaten.

canım sakıncası yok tabi, ne sakıncası olsun. ayın 9 unda aşıya götürdüğümüzde sağlık ocağında tarttılar 5200 gr dı. boyu da 58 cm olmuş. boya gittiği için kilosunu göstermiyor. 2 ayda 6 cm uzamış, sırık olacak
eşim ince uzun olmasından çok memnun ben de tombiş olsun istiyorum. en azından bebekken biraz tombiş sıkımlık olsun istiyorum. gerçi yanaklar, bacaklar tombik ama biraz daha dombili bişey istiyorum ben. seninki de iyi canım maşallah. zaten belli bir aydan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş. bizimki hem mama hem meme yediği halde ancak bu kadar. bazılarınınki daha da kilolu oluyor. boy da kısa olunca tam tombiş.
burdan böyle gelişmelerini paylaşmayı ben de istiyorum. zaten pek kimse takılmıyor sayfaya artık takılan arkadaşlar da kendi dertleriyle meşgul, pek ilgilenmiyorlar yani.

canım ben iklimsunun takvimini yapıcam birazdan, linki sana yazarım. nereye kopyalayacağını da söylerim.
kendine ve minik iklimsuya çok iyi bak. ikinizi de öpüyorum :1hug:

esterya ikizlerin mi olacak canım, yani takviminde öyle görünce şaşırdım. sorunların vardı, düzelmiş mi?
pek paylaşmıyorsun sayfada artık nedense. oysa eskiden bu sayfada herşey paylaşılırdı ama şimdi bakıyorum da herkes kendi aleminde.
neyse önemli değil paylaşan da paylaşmayan da sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…