- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.221
yaprak bebiş nasıl oldu inş. iyileşiyodur canım geçmiş olsun
kaçak elif nerelerdesin
geldim canlar geldim
özledim siz valla
yaprağım çok çok geçmişler olsun mavişime pamuğuma
esteryam sana ne yazıcağımı bilemiyorum ben
sinem kuş nasılsın bitanesi
merak etmişsiniz beni
çok da haklısınız
ani bi kararla gittik altınoluğa
nefis di valla
kısmet olursa yine gidicez bakalım
bu kısa oldu biras
evet elifin dediği gibi adet oldum
ama hiç üzülmüyorum ben
diloşum cnm yaaa
gelmişsin ama ben yoktum gülüm yaa
bu arada size bi bombam var
bu sefer söylicemmmmmmmmmm
özgül doğum yapmış kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 temmuzda
ilsuyla görüştüm onunda kızı 3 kg olmuş
dr normal doğum demiş
çok korkuyordu sezeryan istiyordu biliyorsunuz
hepinize çok çok selamları var
Yaprakcanım minik İlayda hasta mı oldu çok geçmiş olsun,çok üzüldüm benimkide hafif öksürüyor du geçen bende alıp alıp çıkıyorum alış verişe gidiyorum komşuya ablama anneme
temiz havaya ihtiyacaı var diye doktorumuz güneş görsün diyor hasta olacağı varsa oluyor işte ne kadar dikkat edersen et onun bağışıklık sistemi güçlensin diye doğa gereği hasta olacak kendini sorumlu hissetme sen çok iyi sorumlu bir annesin canım bizde iyiyiz İklim hanımla uğraşıyorum çok sıcak ist.bir yandan da ev bakıyoruz taşınmayı düşünüyorum bakalım bu ara çok yoğunum bacım
canım sen iklimsu ile ile ilgili bilgileri yaz yapalım sana da.ya yaprak bu arada bana da senin takviminden yapalım bir ara hamilelik takvimimi de sen yapmıştın
kaydirigubbakcemile3
dileğim tatil yapmışsın canım. çok sevindim senin adına. bu günlerin tadını çıkar. sonra fırsatın olmayacak hiç bir şeye. ama o minikler için değer ya.
demek özgül doğum yapmış hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhat ve uzun ömür versin. analı babalı büyüsün inşallah.
sıra ilsuda. inşallah o da hayırlısıyla alır meleğini kucağına. darısı diğer arkadaşların başına.
esterya senden de güzel haberler bekliyorum. inşallah herşey yolundadır.
zeytin canım dilekle ikiniz inşallah bu ay adet olmazsınız ve hamilelik müjdesi verirsiniz bize.
yerim seni fıstık yaaaa
inş. güzel duan kabul olur bitanem
ilaydama çok çok geçmişler olsun
ne diyeyim öyle korkuyorum ki
pamuklarınıza bi şey olucak diye
allahım nazarlardan korusun onları
ama böyle böyle büyücekler heralde
ama çok zor yaaa
allahım yardımcınız olsun
melekler korusun meleklerinizi
kocaman öpüyorum başka mavişimi pamuğumu sonra da güzel annesini
kızlar dün ilsuyla görüştüm
dün dr a gitmişti
dr 16 temmuz prş günü sabah 7-8 gibi gel sezeryan yapıcaz demiş
çok heyecanlıydı
prenses 3.26 kg.olmuş
38+4 günlük doğmuş olucak
çok iyi di mi
dualarımız seninle ilsum
belki okuyamıcaksın ama
hissediceğini biliyorum güzel annem
canım çok sağol. bu bebişler böyle düşe kalka büyüyecekler sanırım. Allah başka dert keder vermesin. dediğin gibi böyle böyle bağışıklığı güçlenecek.
dün de aşımız vardı. 3 lü aşı. akşam ateşlendi. eşim de yoktu. çok zorlandım ya. gece hiç uyumadım desem yeridir. şu an iyi ama huzursuzluğu var yine de. biraz uyumuştu. uyandı. mızıklamaya başladı bile.
canım sen iklimsu ile ile ilgili bilgileri yaz yapalım sana da.
doğum tarihi 21 martdı değilmi yanlış hatırlamıyorsam. ne yazmak istiyorsan üst ve alt kısma bana yaz. ister özelden ister burdan sana yaparım. yapıştırırsın.
kendine ve minik iklimsuya iyi bak. öpüyorum ikinizi de.
kızlar dün ilsuyla görüştüm
dün dr a gitmişti
dr 16 temmuz prş günü sabah 7-8 gibi gel sezeryan yapıcaz demiş
çok heyecanlıydı
prenses 3.26 kg.olmuş
38+4 günlük doğmuş olucak
çok iyi di mi
dualarımız seninle ilsum
belki okuyamıcaksın ama
hissediceğini biliyorum güzel annem
ay yaprakçığım sorma aynı der bizde de sürekli mız-mız hep yanında birini istiyor ya bne ya babası yoksa kıyamet kopuyor bizim çok şükür aşılardan sonra hiç ateşimiz olmadı bu aya kadar doktor hep 3-4 gün dikkat et dedi maşallah iyi geçti bizim
canım iklim 21 martta doğdu üstte hoşgeldin minik iklim su yaz altada büyü artık yaz sana zahmet olmazsa nasıl yapıştıracaktım onuda yaz canım
buarad doktora götürdüğünde kilosuna ve boyuna baktırmadın mı sakıncası yoksa tabii merak ediyorumda bizim kızla gelişimleri yakın ya bizimki 3.ayıda 5.640 gr dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?