- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.241
ah canım ah bu konuda çok dertliyim. bizim minik yaramaz da hiç yalnız kalamıyor. 2 dak. su içmek için mutfağa gidiyorum hemen ağlamaya başlıyor. gerisini sen düşün.
şu sıralar kolik cd sini açıyorum o biraz rahatlatıyor onu. 10 dakika falan idare ediyor. giderek düzelecek sanırım. oyuncaklarla falan oynamaya başlasın daha da iyi olur. tabiki çocuğu yalnız başına bir kenara atıp keyfimize bakacak değiliz ama birkaç işimizi hallededip, yemek falan yiyecek kadar fırsat olsa da iyi olur. ben uyurken bile yatağında bıraktığımda 3-4 dak. da bir kontrol ediyorum zaten.
canım sakıncası yok tabi, ne sakıncası olsun. ayın 9 unda aşıya götürdüğümüzde sağlık ocağında tarttılar 5200 gr dı. boyu da 58 cm olmuş. boya gittiği için kilosunu göstermiyor. 2 ayda 6 cm uzamış, sırık olacak
eşim ince uzun olmasından çok memnun ben de tombiş olsun istiyorum. en azından bebekken biraz tombiş sıkımlık olsun istiyorum. gerçi yanaklar, bacaklar tombik ama biraz daha dombili bişey istiyorum ben. seninki de iyi canım maşallah. zaten belli bir aydan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş. bizimki hem mama hem meme yediği halde ancak bu kadar. bazılarınınki daha da kilolu oluyor. boy da kısa olunca tam tombiş.
burdan böyle gelişmelerini paylaşmayı ben de istiyorum. zaten pek kimse takılmıyor sayfaya artık takılan arkadaşlar da kendi dertleriyle meşgul, pek ilgilenmiyorlar yani.
canım ben iklimsunun takvimini yapıcam birazdan, linki sana yazarım. nereye kopyalayacağını da söylerim.
kendine ve minik iklimsuya çok iyi bak. ikinizi de öpüyorum :1hug:
yaprak bacım buda ilk satırı kopyaladım baklaım olacak mı
kizlar ya ben cok iyi degilim sanki..
hamilelik belirtilerim kayboluyor mu ne?
goguslerim eskisi kadar hassas degil sanki ne midemde bulantı var nede kokulara karsı hassasiyetim var
kızlar ben sizin o güzel sohbetlerinie bakarak üye oldum valla kkya yoksa sadece okuyodum aranızdaki dostluğu sevgiyi görünce üye olup aranıza katılmak istedim ama sayfa eskisi gibi değil kimse olmayınca bende başka topiğe takılır oldum ne yalan sölim ama günde 2 kere buraya uğrayıp bakıp yazıyorum
benim istediğim yazışma bu değildi canım haklısın bende elifin gelişmelerini başka topiklere girerek alıyorum oralara yazıyo bizim topiği aksatmaya başladı neyse
benim 2. gün bugün adetimde karnım ağrıyo buayda tutturamadık yeni tarihim 9 ağustos ve kocam 10 içinde nijeryaya gidecek hayırlısı tutturabilirmiyiz bilmiyorum
yaprak kolik sancısı için sana bi öneri yapmıştım 1 önceki sayfada sanırım okumadın neyse canım
diloşşş nerdesin canım
EVET kızlar bu aralar biraz ihmal ettim haklısınız ama bir telas bir heyecan bir korku hepsinin uzerine is yogunlugu derken kafam hep allak bullaktı.
kizlar cmtesi gunu dr iki kese gordu ama henuz kalp atisi alamadık bu cuma gunu tekrar bakacak.
icimde tuhaf bir his var sanki hamilelik belirtim yok ne midem bulanıyor ne basım donuyor ama feci bir yeme istegi var.
Dun gece 22:30 a kadar hastanede idim bizim sirkette bir isci arkadas elini kaptırı 2 saat suren ameliyata onarıldı eli bizde hastanede bekledik. eve geldik ansıl uykum gelmis gidip hemen yattım, benden sonra yatan esim horladıgımı soyledi, ama ben horlamazdım ki... :)
ısyerindekiler halen bilmiyorlar hamile oldugumu o nedenlede hareketlerimi kısıtlayamıyorum ve bu beni bazen zorda bırakıyor..
kızlar bundan sonra topigimizi asla ihmal etmiycem, cunku burdaki herkesin bana verdigi moral destegini asla unutmam..
hepinize tekrar cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?