Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprak bana neden soğuk davranıyosun ben elimden geldiğince kendimden haber veriyorum sizlerin hatırını soruyorum eğer topiğe girmemi istemiyosan söle bana girmem okur çıkarım yazmamda

ha bide başka topikten nasıl alıntı yapılır bilmiyorum ki ben normal sayfada bile nasıl alınır bilmiyorum teknoloji cahili olarak takvimimi bile başkaları yaptı

mrb yaprakcım nasılsın canım

canım iyi diyelim iyi olalım işte orta şekerliyiz.
bebişle uğraşıyorum, pek durmuyor. sürekli emmek istiyor. ben de robot gibi devamlı oturup emziriyorum. aman emsin de robot da olurum onun için.
işte fırsat buldukça da buraya takılmaya çalışıyorum.

senin geçen gün yazdığını okudum canım, ben geçmişi mutlaka okurum.
kurutma makinesi taktiği bizde de işe yarıyor ama nereye kadar, yani sürekli çalıştıramam ki. sesini cd ye kaydettim pek işe yaramadı. benim bahsettiğim kolik cd si orhan osman mı ne bir sanatçı kendi kolik çocuğu için hazırlamış o da işe yarıyor anne karnındaki seslere benziyor kalp atış sesleri, su sesleri falan var ama bizimki kolik değil canım, arada gaz sancısı oluyor ama onun esas derdi ilgi alaka oyun eğlence istiyor, yalnızlığa gelemiyor kesinlikle. gaz sancısı olunca çok ağlıyor tabi yani beslendikten sonra mutklaka gazını çıkarmak lazım yoksa gaz bağırsağa iniyor ve çok sancı yapıyor. büyük insanlarda bile yapıyor ki onlar bebek yapmazmı. organları daha yeni yeni gelişiyor yani sistemler tam rayına oturmuş değil henüz. bakalım 4. aydan sonra düzelir diyorlar. ben buna da şükrediyorum. sabahlara kadar sancı çekip ağlayan bebekler varmış. bizimkini arada tutuyor sadece çok şükür umarım o da geçer.

sen de adet olmuşsun sanırım. hayırlısı olsun.
eşin burdayken aşılama yaptırma imkanın varsa yaptırsaydın keşke. az kalmış gitmesine.
hayırlısı olsun canım ya, ne zaman kısmetse o zaman olacaktır zaten. kafan rahat olsun.

ya canım dr. aşılama yapmam için bir sebep yok ikinizde sağlıklısınız diyo başka dr. mı gitsem bilmiyorum ki
bebişin gazını çıkar o zaman normal insan bile gaz sancısına dayanamıyo bebk ne yapsın bide rezene çayı diye bir çay var bebeklere de veriliyo ama dr. gene sorasın canım

yaprak bana neden soğuk davranıyosun ben elimden geldiğince kendimden haber veriyorum sizlerin hatırını soruyorum eğer topiğe girmemi istemiyosan söle bana girmem okur çıkarım yazmamda

Aaaa aşkolsun zeytin niye soğuk davranayım, niye topiğe girmeni istemiyeyim ayol, şaşırdın galiba.
bir taraftan yazıyorum, bir taraftan da bebişle ilgileniyorum o yüzden yavaş oluyor yani.

hem topik benim tekelimde mi her isteyen girip yazar, istemeyen de yazmaz okuyup çıkar.

sen böyle yazınca ben de kendimi şimdi iyice kaprisli hissettim valla.

ama esterya elife bozuldum gerçekten, haksızmıyım ama.
ben onun başka topiklere yazdığını bile bilmiyordum sen söyleyince baktım. 2-3 topiğe birden kendiyle ilgili gelişmeleri yazmış bir tek bizim topiğe yazmamış o zaman daha da kızdım.
yazmak isterse yazar istemezse yazmaz tabi ama sadece bir anlam veremedim, şaşırdım. hamile kalana kadar hergün girip birçok şey yazıyordu hamile kalınca elini eteğini çekti nedense. yani başka topiklerde yazdıklarını kopyala yapıştır yapsaydı tekrar yazma zahmetinde bile bulunmazdı ama herkesin tercihi işte bişey diyemezsin, zorla da yazdıracak değiliz.
ama sen beni yanlış anlamışsın yok öyle bişey, soğuk falan değilim. hem sayfa açık hem de birsürü şeyle ilgileniyorum aynı anda yani mesele bu canım ok. anlaştık mı :1hug:

evet canım anlıyorum doktor da haklı ama sizinki sağlık sorunu değil ki zaten sadece zaman problemi var. eşin az bir süre kalıp gidiyor bu şekilde ayarlamanız da zor oluyor. doktora bahsetseydin bu durumdan belki kabul ederdi ya da yapacak başka doktor da bulurdunuz ama tabi sizin niyetiniz önemli.

canım bebişin gazını çıkarıyorum, çıkarmazmıyım hiç. ama yine de oluyor bir şekilde.
rezeneyi arada kaynatıp içiyorum yani aklıma geldikçe, fırsat buldukça.
bazen birkaç kaşık bebişe de veriyorum. ama olacağı varsa yine de oluyor. bakalım 4 ile 6. ayları bekliyorum. inşallah tamamen biter. gerçi dediğim gibi hergün olmuyor olduğunda da en fazla 1 saat sürüyor ama bana 1 asır gibi geliyor yani içim parçalanıyor, ağlamasına dayanamıyorum.

ya bilmiyorum aşılamaya gitsemmi of karar veremiyorum eşim şu işe gitsin gelsin o zmana evde biter rahat rahat aşılamaya gideriz inş. gerek kalmaz ama

kolay felsin yaprakcığım işte aybaşım tutmuş galiba benim kusura bakma neolur ok
canım kib görüşürüz

olur böyle şeyler.
ben kızdığım bişey olursa söylüyorum zaten merak etme.
hem dediğim gibi benim baş düşmanım da olsa topiğe girmek herkesin hakkı. ben memnun değilsem kendim girip yazmam olur biter. öyle değil mi. hem seninle de hiçbir sorunum yok. elife kızdım ve şaşırdım sadece ama onun da haklı bir gerekçesi vardır belki.

slm canlarım yemeğimi yedim geldim akşama toplantı varmış of adetli adetli hiç çeklimez 8:30 dan aşağıda bitmez şimdi yaaaa ((
yaprak iklimsu elif nasılsınız
ilsu doğurdu dimi kızlar yanlış mı hatırlıyorum özgül ne yaptı acaba
dilek kız tatil yapa yapa zennci olacan bu gidişle

walla dilek iyi alisti tatile calismak bir garip gelcek..

benim nasıl uykum var kızlar kafamı masama dayasam anında uyuycam

canım arkadaşım yaprakcığım takvim için çok teşekkürler ellerine sağlık güzel geyzemiz saol iklimcikte sana teşekkür ediyor...
bu arada yaprakçığım sen hiç kaprisli biri deilsin biz bu sayfada en kötü anlarımızı ve e mutlu anlarımızı paylaştığımız için aksi bir hareket olunca haklı olarak anlam veremiyorsun ama herkesin kendi tercihi ve herkes bizim gibi olacak diye bir kaide de yok ben 2009 mart annesi olduğum için 2010 mart annelerine arada takılıyorum orda yazdığına bende şahit oldum o yüzden sorma gereği bile duymadım tercih meselesi isterse yazar istemezse kendi bilir
seni ve ilay damı çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…