Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bu arda kızlar ıLSU yarın yani 16 temmuzda doğum yapıyor allah yardımcısı olsun
ilsu seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .
 
kizlar beni gercekten cok uzdunuz..

herkes gibi bende sadece bu topicte degil baska topiclerde de takılıyorum.
benimle aynı anda aynı seyleri yasayan insanlarla bisiler paylasiyorum.
bunun anlami bu topicten vazgecmek degil. yogun is ortamimda ve bir suru seyahatin arasinda hem bisiler ogrenmelk hemde basımdan gecenleri paylasmaya calisiyorum.
ben surekli sabit calisan bir insan degilim is yerim hadımkoyde ve haftada bir kac kere izmit gebze corlu tuzla gezip duruyorum.
bazen sadece bir sayfaya bakıp yazabiliyırum.
yani bu kadar elestirilecegim hic aklima gelmemisti. asilamamdan sonra yani 8 hazirandan bi gunu geçmise balkarsanız sayfamıza girmedigim gun sayısı bisiler yazmadıgım gun sayısı 4 ü geçmez.
yinede canınız sagolsun, bu sayfadaki herkese sevgim saygım sonsuz..
 

canım benim, çok güzel olmuş çok yakışmış iklimsu prensesimize. inşallah büyüdüğü, evlendiği, kendi çocukları için yaptıkları takvimleri görmek nasip olur hepimize. Allah onlara sağlık, sıhhat ve uzun ömür versin. Analı babalı büyüsünler, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
takvimi beğenmene sevindim. ama mesela yazılarda değişiklik yapmak istediğin zaman falan söyle değiştiririz. ikinizi de öpüyorum canım arkadaşım :1hug:
 
bu arda kızlar İLSU yarın yani 16 temmuzda doğum yapıyor allah yardımcısı olsun
ilsu seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .

İLSU cuğum doğuma girdi mi acaba, normal doğum olacaktı sanırım. Allah yardımcısı olsun. inşallah hayırlısıyla evladını kucağına alır ve bir avazda doğurur inşallah.

İLSU canım dualarımız seninle. en kısa zamanda doğum hikayeni ve prenses Tuana nın fotolarını bekliyoruz. sağlıklı ve uzun ömürlü olur, analı babalı büyür inşallah :1hug:.
 

bak canım bizim amacımız asla seni üzmek değildi, böyle bişey olabilirmi?
bu sayfada herkes sanal da olsa birbirinin derdini dinler, çözümler bulmaya çalışır, acı tatlı bir çok şey paylaşırız.
siz sinemle sayfaya sonradan katıldığınız için bu sayfanın eski coşkulu günlerine pek denk gelmediniz. birimiz 1-2 gün girmesek diğerleri hemen merak eder birbirine sorardı.
hele ki senin durumundaki gibi hamileliğinde şüpheli durumlar varsa yani hani kesem gelişmedimi, kalp atışlarını halen duyamadım gibi şeyler söyleyince insan daha da meraklanıyor. ben mesela kan testi yaptırıp sonucu öğrendiğimde hemen dileğe haber vermiştim ve dilekciğim de sayfada yazmıştı hemen çünkü sayfadaki arkadaşlar merak ediyor. herkesde de tel numaram yok. aynı şekilde keseyi görünce, kalp atışlarını duyunca, doğum yapınca hep dileğe tel le haber verdim, ben yazamasam da o girip yazıyordu. yani birbirimiz hakkında gelişmeleri bu şekilde takip ediyorduk.
sana gelince bizler sana değer verdiğimiz ve sevdiğimiz için durumun ne oldu, doktor ne dedi merak ediyoruz tabi. KK da o kadar çok hamile var ki gidip hepsine sormuyuz ne oldu ne bitti diye, ha ekstrem durumlar olunca başlık açılıyor istersek o topiğe girip yorum yazıyoruz. ama sen bizim arkadaşımızsın, sana niye gelişmeleri yazmadın diye sitem ediyorsak bu sana değer verdiğimiz içindir. yoksa bize ne. sormasak daha mı iyi olur, bu sefer de hiç kimse benim durumumu merak etmemiş diye daha çok üzülmezmisin. ama istemiyorsan bundan sonra sormayız.
ben senin diğer topiklerde gelişmeleri yazdığını inanki bilmiyordum. zeytin dün bahsedince farkettim. sonuçta ben de bebek nedeniyle çok takılamıyorum. bazen sadece girip okuyorum, yazmaya fırsatım bile olmuyor.
sen yoğun çalışıyorum diyorsun nasıl girip yazayım diyorsun haklısın. yani işlerinden fırsat bulunca girip yazarsın tabi, ama işte bizler burada senin durumunu merak ederken başka topiklerde yazman bizi şaşırttı açıkçası. ha ancak o kadar zaman bulabildim diyorsun orda da haklı olabilirsin ama tekrar girdiğinde en azından o sayfaya yazdıklarını kopyalayıp direk bu sayfaya yapıştırabilirdin. belki o da aklına gelmedi. ha bu arada sayfaya da gelmişsin hatta hamilelik belirtim yok gibi, işte mide bulantım falan yok demişsin, sinemle bir iki bişey konuşmuşsun ama yine gelişmelerden haberimiz yok. takvim değişmiş, bebişler bir ken iki olmuş. yani en azından doktora gittim, 2 kese gözüktü, bebek var ama kalp atışı henüz yok, haftaya tekrar gidicem gibi kısa cümleler bile kursan bize yeterdi ama gerek görmedin sanırım.
neyse canım fazla uzattım, bundan sonra bu konularda tartışmak istemiyorum. kim ne isterse girip yazar. bana ne oluyorsa.
ayrıca bir hamile olarak seni asla üzmek istemeyiz sadece sevdiğimizden merak ettik. kusura bakma.
 
günaydın kızlar nasılsınız canşarım ben iyiyim adetimin bitmesini bekliyorum çalışmalara başlamak için
elifim ama başka topiklere yazarken 2 satırda buraya yaz valla seni takip edip öyle öğreniyodum durumu 2 gebelik ,aşılama ,ve düşük yapanlar ha bide mart anneleri hep buralardan öğrendim merak ediyorum umarım iyidir diye
yaprakcım nasılsın ben sizin o çoşkulu günlerinizde yazamıyodum ama bütün sayfaları okuyarak geldim sonradan katıldım buraya
dilek iklimsu nasılsınız
ilsu bugün doğum yapıyo allah sağsağlim bebeğine kavuşturur inş. canım
 
ay canım ye bari inş. bulursun ay nasıl bişe kız o neye benziyooo
kızlar iyi akşamalr yaprak iklimsu
ilsu bugün doğum yapmıştır
özgül nerelerdesin dilekte yok tatil kuşu
 
mrb kızlar şimdi ıLSU ile konuştum doğum yapmış minik tuana gayet sağlıklı ve dünya güzeli bir bebekmiş 3.300 gr 50cm de boyu varmış ıLSU da gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda gitmiş hepinize çok selamları var
 

ay çok sevindim. İLSU mu ve eşini tebrik ediyorum.
sayfamıza bir minik prenses daha katıldı. kilosu boyu falan da çok iyi maşallah
tuana bebeğe bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum. Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyüsün inşallah. darısı diğer arkadaşların başına.
 
günaydın kızlar tuana bebek hoşgeldin aramıza ilsu allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun ikinizi
yaprak iklimsu nasılsınız bebişler nasıl öpün koklayarak yerime
dilek hala tatilde sanırım
elif dr. gidebildinmi
 
Kizlar dun sabah dokuzdan aksam 19 a kadar surekli araba tepesinde ve musteri ziyaretinde idim. ve doktora gittim. halen bebeklerin kalp atislari yok. doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.
carsamba gunu tekrar gidecegim ve cok korkuyorum..

sinemcim dun blackberyyden msn cıktı sen bana yazdın fakat seni online gostermedi cevap yazamadım. beni yanlıs anlamayasın diye sana maişl attim. lutfen kusura bakma.

kizlar dualarniza cok ihtiyacım var
 

canım allah yardımcın olsun senin için hayırlısı ne ise o olsun, 7 haftalık sanırım şuan hamileliğin alttan baksalardı görürlerdi keşke baktırsaydın kalp atışlarını 8+larda görenler oluyor o yüzden kendini strese sokma bide biraz dinlen çok yoğun çalışıyorsun.....
 
kızlar herkes iyidir umarım biz p.tesi iklimi doktora götürüyoruz 4.ay kontrolümüz ve aşımız var. iki gündür bizim minik pek süt içmiyor sıcaklardan mı bilniyorum dün bende meyve püresi verdim biraz bide pirinçli sütlü aptamilin mualebisi var ondan verdim birazda belki yeni tatları sever diye meyve püresini sevdi ama muhalebiyi pek yemedi yüzünü ekşite ekşite yedi normalde 4.ayda çok iştahlı oluyormuş bebeişler ama bizikinde tık yok baklaım kilo alımı nasıl bu ay gelince yazarı gerçi akşam 5 gibi gidecez ama siz olmasanız bile ben yazarım hepinizi çok öptüm
 

canım bir problem yoktur merak etme. havalar çok sıcak. bizimki de sevmiyor sıcağı. geçende 2 gün yağmur yağdı serinledi de kendine geldi biraz çocuk. gece de üstüne örttüğümüz battaniye çarşaf ne varsa ayaklarıyla itip açıyor üstünü. yani sıcaklar yaramıyor bu bebişlere. ek gıda konusunda da yeni birşey verirken bebek çok açken vermek gerekliymiş. o zaman hayır demez diyorlar. bakalım deneyip görücez. ne güzel sen başlamışsın artık. bakalım doktorunuz ne diyecek. ben de bu hafta götürmek istiyorum. son kontrolün üzerinden 1 ay geçti. bakalım yarın randevu alabilirsem yarın götürücem alamazsam hafta içi birgün götürürüm artık.güzel haberlerle döneriz inşallah.
tabi canım sayfada kimse olmasa da yaz sen. ben merak ediyorum çünkü. ben de yazarım gelişmeleri. çok öpüyorum seni ve prensesini.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…