- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.281
canım arkadaşım yaprakcığım takvim için çok teşekkürler ellerine sağlık güzel geyzemiz saol iklimcikte sana teşekkür ediyor...
bu arada yaprakçığım sen hiç kaprisli biri deilsin biz bu sayfada en kötü anlarımızı ve e mutlu anlarımızı paylaştığımız için aksi bir hareket olunca haklı olarak anlam veremiyorsun ama herkesin kendi tercihi ve herkes bizim gibi olacak diye bir kaide de yok ben 2009 mart annesi olduğum için 2010 mart annelerine arada takılıyorum orda yazdığına bende şahit oldum o yüzden sorma gereği bile duymadım tercih meselesi isterse yazar istemezse kendi bilir
seni ve ilay damı çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bu arda kızlar İLSU yarın yani 16 temmuzda doğum yapıyor allah yardımcısı olsun
ilsu seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum .
kizlar beni gercekten cok uzdunuz..
herkes gibi bende sadece bu topicte degil baska topiclerde de takılıyorum.
benimle aynı anda aynı seyleri yasayan insanlarla bisiler paylasiyorum.
bunun anlami bu topicten vazgecmek degil. yogun is ortamimda ve bir suru seyahatin arasinda hem bisiler ogrenmelk hemde basımdan gecenleri paylasmaya calisiyorum.
ben surekli sabit calisan bir insan degilim is yerim hadımkoyde ve haftada bir kac kere izmit gebze corlu tuzla gezip duruyorum.
bazen sadece bir sayfaya bakıp yazabiliyırum.
yani bu kadar elestirilecegim hic aklima gelmemisti. asilamamdan sonra yani 8 hazirandan bi gunu geçmise balkarsanız sayfamıza girmedigim gun sayısı bisiler yazmadıgım gun sayısı 4 ü geçmez.
yinede canınız sagolsun, bu sayfadaki herkese sevgim saygım sonsuz..
mrb kızlar şimdi İLSU ile konuştum doğum yapmış minik tuana gayet sağlıklı ve dünya güzeli bir bebekmiş 3.300 gr 50cm de boyu varmış İLSU da gayet iyi ve sağlıklı herşey yolunda gitmiş hepinize çok selamları var
Kizlar dun sabah dokuzdan aksam 19 a kadar surekli araba tepesinde ve musteri ziyaretinde idim. ve doktora gittim. halen bebeklerin kalp atislari yok. doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.
carsamba gunu tekrar gidecegim ve cok korkuyorum..
sinemcim dun blackberyyden msn cıktı sen bana yazdın fakat seni online gostermedi cevap yazamadım. beni yanlıs anlamayasın diye sana maişl attim. lutfen kusura bakma.
kizlar dualarniza cok ihtiyacım var
kızlar herkes iyidir umarım biz p.tesi iklimi doktora götürüyoruz 4.ay kontrolümüz ve aşımız var. iki gündür bizim minik pek süt içmiyor sıcaklardan mı bilniyorum dün bende meyve püresi verdim biraz bide pirinçli sütlü aptamilin mualebisi var ondan verdim birazda belki yeni tatları sever diye meyve püresini sevdi ama muhalebiyi pek yemedi yüzünü ekşite ekşite yedi normalde 4.ayda çok iştahlı oluyormuş bebeişler ama bizikinde tık yok baklaım kilo alımı nasıl bu ay gelince yazarı gerçi akşam 5 gibi gidecez ama siz olmasanız bile ben yazarım hepinizi çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?