Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

slm kızlar nasılsınız yaprak iklimsu elif dilek hepinizi çok özledim
elif hayırlısı inş. atar kalpleri canım
dırım kızı bende ikiz olmasını istiyorum allah hayırlısını versin
kimse girmemiş sayfaya yarın sabah 6 da kocam gidiyoooo kızlar
inş. tutttururum buay bye öpülüdünüz canlarım

canım ben şimdi iklimin aşı kartına baktımda biz aşılarımızı sğlık ocağında vurdurmuyoruz doğumdan itibaren takip eden doktorumuz varya hem aşı hemde aylık muayene için her ay gidiyoruz o yüzden çok ta aşılarını takip etmiyoruz doktorumuz ediyor bide bizde aşı kartı var ondan bakıyoruz canım biizm kıza rotavirüs aşısını doktor hem 2 aylık iken ağızdan verdi hemde bu ay gittiğimizde verdi aşı diyorlar ama ağızdan veriliyor bizim kız bu aykini gerçi çoğunu geri çıkardı yani biz yaptırdık sen bir doktoruna danış okey derse yaptır ...
canım ek gıdaya henüz başlamadım şöyle 10-15 gün daha geçsin sütümün durumuna göre bakacağım çorba ve yoğurdu 5.aya bıraktım zaten dediğin gibi meyve sularını vermeyi düşünüyorum ben zaten üzüm suyunu verdim beğendi 3-4 üzüm sıkıp verdim elma ve kayısı denemeyi düşünüyorum püreler biraz fazla katı gibi gerçi milupanın elma armutlusundan verdim ama kararsızım önce suları 10-15 gün sora püreleri
Vallahi senle ben bu sayfaya yeteriz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:kedi::kedi:
şaka şaka kızlar gelsede yine eskisi gibi sohbet etsek dilek yakıda ttailden döner en azından o gelir
tatlım kendine ve güzeller güzeli yiğenime çok iyi bak

kızlar ben dun yoktum, dun annemle eskisehire gittik dayım hasta akcger kanseri gorelim bi dedik
doktora gidemedim dun, bugun gidecegim..

insallah dualarimiz kabul olur ve kalp atislarini gorurum bebeklerimin..

kafam oyle allak bullak ki kizlar yaziyorum ama.. bir kusur edersem affedein

slm kızlar nasılsınız canlarım elif inş. duyarsın canım kalp atışlarını canım yazmayı unutma merak ediyoruz.
diloşşş nerdesin kız daha topiğe uğramadın tatilden dönünce zor oluyo çalışması değilmi
ben kocamı gönderdim kızlar kaldım tek başıma annemlere taşınırım bugün göçebe hayatım başladı
hiç biriniz bana allah kavuştursun demedinizzz :umursamaz: senağlama

ayyyyyyyyyyyy kıyamam sana canım allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin ne kadar kalacak bu arada sayılı gün çabuk geçer ne güzel ailenin yanında kalcaksın daha ne istiyorsun canım ya birde bu yönden bak olaya

benim bebeklerimin kalbi atmadı...

kolum kanadım kırıldı ..
dr hemen almamız laızm dedi

canım çok üzüldüm ne söylenebilir ki bilmiyorum seni ne teskin etmeye nede yüreklendirmeye, tek söylenebilecek allahım senin için hayırlısını nasip etsin benim bebeğimin kalbi durduğunda doktorum bana önemli olan hamile kalıyor olabilmen demişti bu duyguyu bir saniye olsun hissetmek için hayatlarını hiç düşünmeden feda etmek isteyen nice kadınlar tanıdım demişti. sen hamile kalabiliyorsun ve en önemlisi dünyalar tatlısı 1 evladın var bunun için şükret canım ve bu yol meşakatli bir yol insanlar 10 düşükten sonra anne oluyorlar kendini bırakma çok geçmiş olsun çok üzüldüm

elifim hayırlısı olsun canım benim yaaa üzüldüm bitanem senağlama
iklimsu sağol canım nekadar kalacak bilmiyorum bebiş nasıl
yaprak sen nasılsın canım bebişte iyi umarım

benim bebeklerimin kalbi atmadı...

kolum kanadım kırıldı ..
dr hemen almamız laızm dedi

canım çok üzüldüm ya,
benim umudum vardı kalpleri atar diyordum.
Allah sabır versin canım çok zor bir durum gerçekten.
yani biz sane ne desek boş. bu durumda teselli olamaz insan.
ama iklimsunun dediği gibi bak 1 tane evladın var. yeni bebeğin olana kadar onunla teselli ol. inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın. sonuçta hamile kalabiliyorsun bu bile çok güzel. her zaman böyle olacak değil ya. mutlaka senin de sağlıklı bir bebeğin olacak. biraz sabır sadece.

ay canım ya, Allah kavuştursun.
birşeylere sahip olmak için ama öyle ama böyle zorluk çekiliyor işte canım.
yani derler ya her nimetin bir külfeti, her külfetin bir nimeti varmış.
ama bebek için ama mal sahibi olmak için böyle zorluklara göğüs geriyoruz işte napalım. sonu iyi olsun önemli olan o. üzme kendini, gelecek güzel günleri düşün.:teselli:

elifim hayırlısı olsun canım benim yaaa üzüldüm bitanem senağlama
iklimsu sağol canım nekadar kalacak bilmiyorum bebiş nasıl
yaprak sen nasılsın canım bebişte iyi umarım

ay canım sorma benim bebiş gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. ben de uykusuzluktan öldüm resmen. dün gece erkenden sızmışım hep babası ilgilendi. ta sabah 5 gibi emzirmek için kalktım sonra tekrar uyumuşum. bugün daha iyiyim.

canım evet o rotavirüs aşısı ağızdan oluyor. pzt doktora gidince sorucam. yapılıyorsa hemen orada yaptırmayı düşünüyorum.
zaten bizimki şu an sürekli kaka yapıyor. sesi kısılınca antibiyotik tedavisi olmuştu ondan sonra bağırsak düzeni değişti ya. hemen her bez açışımda kaka var. ishal gibi sanki. ama ishal olması için günde 8 kezden fazla olması gerekiyormuş falan. eskiden böyle değildi. günde 1 veya bazen 2 günde 1 yapardı kakasını şimdi her bez açışımda nerdeyse az az da olsa kaka var. canım sıkılıyor ya. bu bir sorun mu, hastalık mı yoksa gerçekten antibiyotikden dolayı mı böyle oldu yani zamanala düzelirmi ki? ateş falan yok şükür ama yine de kafamı kurcalıyor. bakalım pzt yeni doktorumuza uzun uzadıya sorucam. özel hastane olduğu için daha fazla zaman ayırır diye düşünüyorum. diğerine götürsek hemen mamadan deyip kestirip atardı gerisi gelmezdi yani. bakalım bu doktor ne yapıcak.
ay ne zormuş çocuk büyütmek ya.
bir de canım ya, bizimki gündüz neredeyse hiç uyumuyor. şu an memede uyudu koltuğa yatırdım ama çok kısa sürüyor uykuları. yani en fazla yarım ya da 1 saat bazen 10 dak. hatta bazen memede uyuyup yatağına yatırınca hemen uyanıyor. eşim de sıcaklardandır diyor ama bütün bebekler böyle mi ya. bu büyük insan gibi gece bizimle oturup nerdeyse biz yatarken uyuyuyor sabah da en geç 7-8 gibi ayakta. yani bu aylardaki bebeklerin günlerinin yarısı uykuda geçmeli diye biliyorum. ama Allahtan gece uyuyor ya gündüz uyuyup gece uyumasa iyice kafayı yerim herhalde. gecem gündüzüm karışır birbirine. zaten gündüz sürekli uyusun ben de istemiyorum ama en azından 2-3 saat uyusa ben de biraz rahatlarım onun gelişimi için de çok önemli tabiki. yani gündüz eşim olmayınca hiç birşey yapamıyorum. yanından ayrılmak mümkün değil. huysuzlanıyor, mızırdıyor. eşim de uykusuzluktan yapıyor diyor da e uyumuyor ne yapayım.
canım seninkinin uykuları nasıl. düzene girdi mi? gündüz uyuyor mu. uyuyorsa nasıl başarıyorsun bu işi.
bak yine kıpırdanmaya başladı. uyanırken bir de ağlıyor yanında kimsyi göremezse. öpüp kokluyorum ancak sakinleşiyor.
acaba ben mi beceremiyorum bu çocuk bakma işini ya.

sağolun kızlar allah sağlık versin yeterki her şey gelip geçer canlarım bazı şeyleri elde etmek taviz vermek zorundayız yine annemlere taşındım 2010 yılında nabucco botu hattı başlarsa türkiyede gider işe artık hayırlısı olsun ben hep öyle isterim hayırsızsa olmasın
yaprak iklimsu gelip gitmişsiniz işim vardı iremedim bebişler büyür gider sağlıklı olsunlarda bir bakarsınız sizin cadılar okula başlamış. opuyorumnanaktan
elifim nerdesin canım
dilek hiç uğramıyo tatilden gelmiş olması lazımdı

canım doktoruna muakkak danış aşıyı okey derse yaptır özel bir aşı sanırım devlet karşılamıyor ....
hayatım bizim kız ilk 40 gün falan nerdeyse günde 5-6 kez kaka yapıyordu ama ondan sonra günde 1 kez yapıyor bazen 2 de oluyor yani hergün kakasını yapıyor antibiyotik ben hiç kullanmadım ama her bez açışında olmaması gerekir hani günde 2-3 neysede yinede doktor daha iyi bilir her bebek aynı olmuyor bağışıklık sistemide farklı oluyor sen soracğın herşeyi not sl ben evdeyken aklıma geldikçe eşime bile söylüyorum şunu unutma doktora soracağım diye sende öyle yap evet canım özel daha çok zaman ayırıyor bizim yarım saat falan sürüyor doktorumuz başka soracağın bişey var mı diye tekrar tekrar soruyor cep telide var akılana takılan bişey olursa ara diyor sende bu yeni doktorla güzel bir bağ kurarsan inşallah o zaman herşey daha kolay olur canım bunlar bbek daha nelere neler yaşayacağız hemen havlu atmak yokdünyanın en güzel ve ilgili annesi canım arkadaşım...ben mama verdiğimden beri kaka sayısı ne artı ne azaldı sadece rengi değişti mama ile ilgili deildir canım
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh uyku sorunu aynısı bizdede var canım zaten ilaydanın kinin aynısı bizimkide sabah 7-8 gibi kalkış sonra 10-10:30 arası kısacık bir uyku saat 4 gibi 1 saat daha uyuyor ve gece saat 23:00 kadar bizle beraber ve sürekli ilgi istiyor odada kesinlikle yanlız kalmak istemiyor ya ben ya babası yanında olacağız eşim zaten gündüzleri yok bütün gün beraber oturuyoruz hanım efendi ile ne yemek ne temizlik ne ütü ne çamaşır koy verdim gitti evin ucu bucağı yok salı günü temzlikçi çağırdım camlar perdeler berbat ama benim yapmam imkansız kadın gelecek bakalım annem 6 aylık olsun durulur diyor bekliyorum 2 ay kaldı tecrübelerimi paylaşırım bakalım uslanacak mı ?yani uyku konuusnda aynen sen gibiyim am ayapacak bişey yok uyumak istemezse uyumuyor kendi canı isterse saatleri değişiyor sende bukadar takıntı yapma bak bacına artık takmıyor...
doktor dönüşü yaz bak bekliyorum müsait olursan beni merakta bırakma canım minik ilaydamı çokkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum senide tabiiiiii telaşe annesi

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim haftasonu nasıl geçti yaprak iklimsu bebişler nasıl
elif ne yaptın canım dr. gittin mi bir daha

Günaydın,
Bende boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum;fakat 3. günden sonra kanama ile birlikte kasık ağrım da oldu.Merak ettiğim şey sizde de böyle birşey olmuş muydu??

elifim çok geçmiş olsun canım allah sağlıklı bebişler verir sana yeniden inş. hayırlısıyla bitanem çok üzüldüm 1 sene önce bende aynı şeyleri yaşadım hatta 25 temmuzdu aynı zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…