Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

çokk uzun bi aradan sonra herkese merhabalar arkadaslar
bilg. kullanmayı unutmuşum valla :))
doğum yapalı 12 gün oldu bizim bıcırıkla uğrasıyorum .
sezeryanla doğum yaptım 3300 gr 50 cm doğdu .
1 haftada ancak kendime geldim sezeryan sonrası.oturup kalkmak bebeği kucağıma almakta zorluk çektim .birde emzirmekte .tuana 9. gün emmeye basladı o konuda epey sıkıntı cektik .şimdi resmini ekliyorum teyzeleri bakın bıcırığıma

ay ay ay canım hoşgeldin. özlettin iyice.
tekrar tebrik ediyorum seni. hayırlı olsun prensesin. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun. analı babalı büyüsün inşallah.
ne kadar tatlı, ne kadar masum bişey ilsucum ya Allah nazarlardan saklasın tuaana prensesi.
evet canım sezeryanda öyle oluyor malesef. ama 1 hafta 10 gün içinde tamamen geçiyor. napalım herşey o minik yaramazlara kavuşmak için, biraz acıya da katlanıyoruz artık.

umarım artık daha sık gelirsin. yani bebekle bu zor tabi ama 2-3 günde bir de olsa girip bebişle ve kendinle ilgili gelişmeleri yazarsın.
biz iklimsuyla devamlı benimki böyle seninki de öylemi muhabbetindeyiz. tecrübelerimizi paylaşıyoruz. seni de bekleriz.

elifim çok geçmiş olsun canım allah sağlıklı bebişler verir sana yeniden inş. hayırlısıyla bitanem çok üzüldüm 1 sene önce bende aynı şeyleri yaşadım hatta 25 temmuzdu aynı zamanlar

canım ben de senin dileklerine katılıyorum.
esterya çok geçmiş olsun canım. inşallah birdaha böyle acı şeyler yaşamazsın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.

slm kzılar nasılsınız canlarım ilsu allah analı babalı büyütsün nazarşardan korusun bütün minik melekleri
yaprakçım nasılsın canım

gelelim bana. ay çok huzursuzlandı bugün ya. zar zor uyuttum. uyanmadan yazayım birkaç birşey.

canım şimdi biz sabah gittik doktora, eşim de geldi. doktor iyi bir doktor, kızımı da sevdi. çok beğendi. avatardaki gibi 2 tokasını da taktım. süsledim bebişimi, hava serindi bugün biraz uzun kollu sweet ve onun takımı askılı tulumumuzu da giydik. doktorumuz pek şeker buldu tokalı falan.
sağolsun çok ilgilendi. özel hastane farkı işte. mama konusunda hiçbirşey demedi. yani diğeri gibi radikal çıkışlar yapmadı. önce anne sütü tabi. anne sütünden sonra doymadığı oranda mama takviyesi yapabilirsiniz dedi.
işte sürekli kaka yapmasından bahsettim. antibiyotik kullandık 3 hafta önce onunla alakalı olduğunu düşünüyorum dedim. onunla da alakalı olabilir ya da hazımsızlıktan kaynaklanıyor olabilir dedi. ateş yoksa, kusma yoksa sorun olmaz dedi. ama yine de içinizin rahat etmesi için kakasını bir tahlil ettirin dedi. eşim götürecek yarın hastaneye. umarım bişey çıkmaz.
gelişimini gayet iyi buldu. ama kilo alımı az bu sefer ya. 5400 gr olmuş doktor gayet iyi dedi ama bana az geldi. ani 18 gün önce sağlık ocağında aşıya götürdüğümüzde 5100 yada 5200 civarıydı doğru ölçtülerse tabi şimdi 5400. 18 günde 200-300 gr civarı almış. ben bunu sürekli kaka yapmasına bağlıyorum. ama doktorumuz gayet iyi bir problem yok, iyi bakmışsınız bebişinize dedi ve bu şekilde devam edin dedi. bu arada boyumuz 61 cm olmuş 18 gün önce 58 cm. di boyu almış başını gidiyor maşallah bir de şu kilosu artsa içim rahat edecek.
rota aşısını yaptırmamızı önerdi. 2 çeşit aşı ismi yazdı. biri 2 doz şeklinde dğeri 3 doz. 2 doz olanı yaptırabilirsiniz dedi. 3. ay ve 5. ayda. eczaneden alıcaz eşim yapıcak.
gündüz uyumaması ile ilgili olarak da olabilir dedi. şimdi etrafla daha çok ilgilenmeye başladı o yüzden de uykuya meyletmeyebilir dedi.
1 ay sonra da kontrole çağırdı. işte böyle canım.
bak bu mesajı bitirene kadar da uyandı ve mızırdanıyor. o yüzden çıkayım şimdi, fırsat bulursam gelirim yine.

slm kzılar nasılsınız canlarım ilsu allah analı babalı büyütsün nazarşardan korusun bütün minik melekleri
yaprakçım nasılsın canım

canım tam kapatırken farkettim yazını,çıkmak zorundaydım hemen cevap yazamadım yanlış anlama sakın.
iyiyim canım işte, bebişle uğraşıyorum, sabah doktora götürdük, iyiymiş çok şükür.yukarda ayrıntılı yazdım zaten okumuşsundur. işte öyle geçiyor günler.
Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin. izne çıkıp eşinin yanına gitme imkanın olsa ne iyi olur canım.

dileeeeek nerelerdesin arkadaşım ya. hiç gelmez oldun artık. küstünmü bizlere. bir hata yaptıysak affola. halen tatildemisin yoksa. kesin leyleğ havada gördün. biz de yerde gördük. bu sene böyle malsef. bebişle tatil zor yani. biz de seneye gideriz inşallah.

yani sensiz bu sayfaların tadı tuzu yok. gel artık. üzme bizi.bak ilsu bile 10 günlük bebeyle geliyor sen niye gelmiyorsun arkadaşım ya.
sana bir mail atmıştım, bakarsın bir ara. öptüm canım :1hug:.

ya İLSU yerim onu ben maşallah çok tatlı çok mahsum çok güzel teyzesi kurban olsun ona benim için çok kokla canım seni aradım açmadın müsait deilsin sanırım neyse müsait olursan bir tel aç
canım emmesine çok sevindim 9 günden sonra anlaşılan çok uğraştın bu arad doğum hikayeni bekliyoruz seni çok öpüyorum tabii minik tuana yı da

Yaprak canım özelden sana mesaj atmaya çalıştım umarım becerdim gelmezse yaz tekrar ......
ya tatlım ilaydanın saçları ne kadar uzamış toka falan takmışın bizim kızın daha o kadr uzamadı çok ttalı olmuş resimde süper fıstık çıkmış onu beğenmeyecek kimse varmı ki doktor beğenmesin bu arda doktorla elektiriğinin tutmasına sevindim bizim doktorda mam konusunda katı deil sadece ek gıda konusunda öyleydi ben ısrra edince ondan da vazgeçti kilosu boyu maşallh çok iyi canım benim kızda bugün hiç durmadı çok fena 2 dk uyumuyor şimdi yeni yatırdım uyandı şimdi onun yanına gidiyoruım seni öpüyorum

Günaydın,
Bende boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum;fakat 3. günden sonra kanama ile birlikte kasık ağrım da oldu.Merak ettiğim şey sizde de böyle birşey olmuş muydu??

canım sana da çok geçmiş olsun. bu tür ağrıların olması normal. ama çok da uzun sürmemeli tabi. 1 hafta 10 gün geçsin halen devam ederse bir doktoruna danışırsın.

canım sağol ya, aldım mesajını merak etme, cevap da yazdım.

evet tatlım ilaydanın saçlar evlere şenlik. banyo yaptırıp kuruttuktan sonra aynı punkçılar gibi oluyor çok komik bir görsen. zaten doğduğunda da çok saçlıydı, hatta ayrıntılı usg de doktorumuz çok saçlı olacağını söylemişti, öyle de oldu. ben de ona kendi tokalarımdan falan takıyorum işte bir hevesle. ama saçlar çok ince telli şu an ve toka çok uzun süre tutmuyor. ilerde belki gürleşir bakalım. bazıları bunlar doğum saçları dökülür flan diyor ama şu an pek bir dökülme yok.
seninkinin de zamanla uzar canım. geç ama sağlam uzar seninkide. ilsununki de saçlı baksana. maşallah yavruma ya ne tatlı dimi? ay şu boş gebelik sayfasının bebişleri pek bir tatlı ya. Allah sayfamızdaki diğer arkadaşlara da en kısa zamanda daha tatlılarını nasip etsin inşallah. dileğime, zeytine, esteryaya. özgül de girse de onun da bebişini görsek. sayfamızın tek paşası.

canım evet doktorumuz şu an iyi gibi, yani diğerine göre çok daha ilgili. öyle tepkili biri değil. güzel bilgiler verdi, aşı konusu aydınlığa kavuştu. 4. ayda ek gıdlara geçebilirsin dedi. tabi daha erken olduğu için ayrıntılı bişey söylemedi ben de sormadım.
bebişimi iyi buldu maşallah iyi bakmışsınız dedi ama kilo alımı yavaşladı. şu kaka sorununu kafama çok taktım. o etkiliyor bence kilo alımını. bakalım yarın sabah bezde kaka olursa eşim tahlile götürecek. ishal türü bişeyse tedavi başlanır. ya inşallah önemli bişey yoktur. aşıyı da en kısa zamanda yaptırıcaz.
bir de uykusuzlukları da bence kilo alımlarını etkiliyor. yani gündüz şöyle güzel bir uyku çekseler hem kendileri hem de bizim için çok iyi olacak ama nerde. ben bugün burada yazarken uyuyordu. yazının sonunda uyanıverdi. bir de ağlayarak uyanıyor. ya rüya görüyor korkuyor, ya da uyku sonrası huysuzluk ediyor. ay bilmiyorum canım ya 3 ay oldu halen tam bir düzen oturtamadım. inşallah bundan sonra oturur.:1hug:

slm kızla nasılsınız ben iyiyim yaprak iklimsu bebişler nasıl
elif nasılsın canım
dilek nerdesin yaaaaaa

canım sağol sen nasılsın.
bebişten fırsat bulup gelemiyorum herzaman.
elif neyaptı ya. kürtaj mı olmuş. dırımkızı dün yazmış ama bizim sayfaya gelip haber veriridi aslında. bir terslik yoktur umarım.
dilek de takılmıyor artık. küstü bize. ya da halen tatil modundan çıkamadı.
iklimsu sen ben idare edicez artık. belki artık ilsu da gelir. gerçi onun bebişi de çok küçük pek bırakamaz.
canım senin eşin gitmişti dimi? şimdi adetin 15. günü gözüküyor. bu ayı değerlendirmişmiydiniz. yani senin yumurtlama günün ne zamandı? umarım olur artık ya.
senin izne ayrılıp eşinin yanına gitme durumun olsa. tam yumurtlama günleri gidip gelirdin. hem de tatil olurdu. ama uzakta galiba eşin.

elifin başka bir sayfadaki yazısını okudum. çarşamba yani yarın kürtaj olacakmış. ve genetik inceleme yapılacakmış. geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar inşallah.

slm kızlar elife üzüldüm allah hayırlısını versin
iklimsu yaprak nasılsınız allah bebişlerinize ve size sağlık versin canlarım ilsu taze annaem arada uğra canım
dilekkk geldin mi kız zenci mi oldun seni çok merak ettim

yaprakcım eşim 11. gündü gittiğinde denk geldimi gelmedimi bilmiyorum o gittikten 1 gün sonra yumurtladım sanırım içimde kaldıysa karşılaşmışlardır hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…