- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.341
çokk uzun bi aradan sonra herkese merhabalar arkadaslar
bilg. kullanmayı unutmuşum valla :))
doğum yapalı 12 gün oldu bizim bıcırıkla uğrasıyorum .
sezeryanla doğum yaptım 3300 gr 50 cm doğdu .
1 haftada ancak kendime geldim sezeryan sonrası.oturup kalkmak bebeği kucağıma almakta zorluk çektim .birde emzirmekte .tuana 9. gün emmeye basladı o konuda epey sıkıntı cektik .şimdi resmini ekliyorum teyzeleri bakın bıcırığıma
elifim çok geçmiş olsun canım allah sağlıklı bebişler verir sana yeniden inş. hayırlısıyla bitanem çok üzüldüm 1 sene önce bende aynı şeyleri yaşadım hatta 25 temmuzdu aynı zamanlar
canım doktoruna muakkak danış aşıyı okey derse yaptır özel bir aşı sanırım devlet karşılamıyor ....
hayatım bizim kız ilk 40 gün falan nerdeyse günde 5-6 kez kaka yapıyordu ama ondan sonra günde 1 kez yapıyor bazen 2 de oluyor yani hergün kakasını yapıyor antibiyotik ben hiç kullanmadım ama her bez açışında olmaması gerekir hani günde 2-3 neysede yinede doktor daha iyi bilir her bebek aynı olmuyor bağışıklık sistemide farklı oluyor sen soracğın herşeyi not sl ben evdeyken aklıma geldikçe eşime bile söylüyorum şunu unutma doktora soracağım diye sende öyle yap evet canım özel daha çok zaman ayırıyor bizim yarım saat falan sürüyor doktorumuz başka soracağın bişey var mı diye tekrar tekrar soruyor cep telide var akılana takılan bişey olursa ara diyor sende bu yeni doktorla güzel bir bağ kurarsan inşallah o zaman herşey daha kolay olur canım bunlar bbek daha nelere neler yaşayacağız hemen havlu atmak yokdünyanın en güzel ve ilgili annesi canım arkadaşım...ben mama verdiğimden beri kaka sayısı ne artı ne azaldı sadece rengi değişti mama ile ilgili deildir canım
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh uyku sorunu aynısı bizdede var canım zaten ilaydanın kinin aynısı bizimkide sabah 7-8 gibi kalkış sonra 10-10:30 arası kısacık bir uyku saat 4 gibi 1 saat daha uyuyor ve gece saat 23:00 kadar bizle beraber ve sürekli ilgi istiyor odada kesinlikle yanlız kalmak istemiyor ya ben ya babası yanında olacağız eşim zaten gündüzleri yok bütün gün beraber oturuyoruz hanım efendi ile ne yemek ne temizlik ne ütü ne çamaşır koy verdim gitti evin ucu bucağı yok salı günü temzlikçi çağırdım camlar perdeler berbat ama benim yapmam imkansız kadın gelecek bakalım annem 6 aylık olsun durulur diyor bekliyorum 2 ay kaldı tecrübelerimi paylaşırım bakalım uslanacak mı ?yani uyku konuusnda aynen sen gibiyim am ayapacak bişey yok uyumak istemezse uyumuyor kendi canı isterse saatleri değişiyor sende bukadar takıntı yapma bak bacına artık takmıyor...
doktor dönüşü yaz bak bekliyorum müsait olursan beni merakta bırakma canım minik ilaydamı çokkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum senide tabiiiiii telaşe annesi
slm kzılar nasılsınız canlarım ilsu allah analı babalı büyütsün nazarşardan korusun bütün minik melekleri
yaprakçım nasılsın canım
Günaydın,
Bende boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum;fakat 3. günden sonra kanama ile birlikte kasık ağrım da oldu.Merak ettiğim şey sizde de böyle birşey olmuş muydu??
Yaprak canım özelden sana mesaj atmaya çalıştım umarım becerdim gelmezse yaz tekrar ......
ya tatlım ilaydanın saçları ne kadar uzamış toka falan takmışın bizim kızın daha o kadr uzamadı çok ttalı olmuş resimde süper fıstık çıkmış onu beğenmeyecek kimse varmı ki doktor beğenmesin bu arda doktorla elektiriğinin tutmasına sevindim bizim doktorda mam konusunda katı deil sadece ek gıda konusunda öyleydi ben ısrra edince ondan da vazgeçti kilosu boyu maşallh çok iyi canım benim kızda bugün hiç durmadı çok fena 2 dk uyumuyor şimdi yeni yatırdım uyandı şimdi onun yanına gidiyoruım seni öpüyorum
slm kızla nasılsınız ben iyiyim yaprak iklimsu bebişler nasıl
elif nasılsın canım
dilek nerdesin yaaaaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?