- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.361
yaprakcım eşim 11. gündü gittiğinde denk geldimi gelmedimi bilmiyorum o gittikten 1 gün sonra yumurtladım sanırım içimde kaldıysa karşılaşmışlardır hayırlısı artık
slm kızlar elife üzüldüm allah hayırlısını versin
iklimsu yaprak nasılsınız allah bebişlerinize ve size sağlık versin canlarım ilsu taze annaem arada uğra canım
dilekkk geldin mi kız zenci mi oldun seni çok merak ettim
günaydın kızlar nasılsınız canlarım yaprak iklimsu umarım iyisinizdir
bende iyiyim haftasonu yaklaştıkça daha iyi oluyorum
yaprakçım kocam nijeryaya gitmişti sana söylemeyi unuttum yumoş günlerinde gidemem çok uzak çünkü
elif nasıl oldun canım
dilek kaçak nerelerdesin cee diyip gitmişsin
hoşgeldin canım ya,
nerelerdeydin merak ettik seni.
tatildemiydin.
özledik valla.
ben de herhalde bu kız bize küstü o yüzden uğramıyor diyordum.
canım nasıl gidiyor, var mı bir değişiklik?
slm kızlar elife üzüldüm allah hayırlısını versin
iklimsu yaprak nasılsınız allah bebişlerinize ve size sağlık versin canlarım ilsu taze annaem arada uğra canım
dilekkk geldin mi kız zenci mi oldun seni çok merak ettim
ay elif ne yaptı acaba ya. bu sayfaya niye girmiyor ki artık. bana kızgın sanırım halen. ama ben ona kötü amaçlı birşey demedim ki. bizim sayfanın kızlarından. yani bu hamilelik olmadan önce hergün geliyordu, sonra hamile kaldı başka sayfalara gitmeye başladı. tabiki istediği sayfaya gidebilir, buna kimse karışamaz, herkesin tercihidir. orada daha çok paylaşım yapacağı kişiler vardır onlarla dertleşmekten hoşlanıyordur oraya gider ama bizim sayfada da 1-2 satır yazıp gelişmeleri bildirse iyi olurdu dedim. bu onu arkadaş olarak benimsediğim ve merak ettiğim içindi. yani bu kötü bişeyse birdaha hiç kimseyi ne merak ederim ne sorarım. ay sabah sabah coştum yine çok kızıyorum kendimeklava: bananeyse.
bak dilekte dün bir selam çakıp gitmiş. artık bu sayfa kimseyi sarmıyor nedense. adı gibi boş bir sayfa oldu. iklimsuyla burada dertleşip bebişlerin gelişmelerini falan konuşuyoruz o yüzden seviyorum ben ve kopmak istemiyorum.
ne yapsak iklimsucum ya başka topik mi açsak ki. ama o zaman da buradaki arkadaşlardan tamamen koparız diye istemiyorum.
valla zeytin sen 2 satırda yazıyor olsan sayfayı sen ayakta tutuyorsun yine de. kutluyorum seni a.s.
sağol canım yaa ben herzaman giriyorum bakıyorum kimse olmuyo geri çıkıyorum hergün 2 kere yazıyorum mutlaka çünkü sizleri ve dostluklarınızı çok sevdim canlarım
olsun biz böylede olsa sayfamızı bırakmayalım benim ilk gözağrım bu sayfa
yaprakçım bebiş nasıl allah nazardan saklasın bütün bebişleri
gülümmmm geldim evet
maşallah uzun ve güzel bi tatil yapabildim çok iyi oldu valla
küsmek ne demek aşkolsun
asla öyle bi şey mümkün bile değil
cnm benim nasılsın yok yaa zenci olmadım
ben çok yanmam ki beyaz tenliyim
ilk gittiğimizde yanmıştım zaten
2gittiğimizde denizden ziyade gezdik ve denize açıldık işte
ayyy canım benim çok üzülmüşsün belli
elife de kızma ne olur morali bozuk malum
benim de böyle dönemleri oldu
aslında haklısın söylediklerinde ve merak ediyorsun dosdu olarak ama inanki işi de çok yoğun ve sürekli dışarlarda ve araba kullanırken yazıyor yazılarını düşün umarım en kısa zamanda atlatıcak bu günleri bende işte eskisi kadar yoğun girmiyorum sadece bu sayfa çok çok özel benim için diğerleri boş hemde bomboş bu aralar kitaba sardım deli gibi kitap okuyorum hem netten de uzaklaşmış oluyorum iyi geldi bu süreç bana anlıyacağın
geldim geldim daha sık yazmaya çalışıcam artık cimcime yaaaaa yerim seni
bu arada ben çok geri kalmışım yaaaa
okuyamadım da
nijerya da mı eşin kısss
aman çok uzak kısssssss
adaşım gülüm nasılsın neler yapıyorsun
seni arıcam en kısa zamanda
konuşmamız lazım
preensesim gelinim nasıl
ilsummmmmmmm cnmsın yazdığımı göremicen belki ama
sana söylediğim gibi
çok güzel bi meleğin varrr
nasıl güzel yarabbim
allahım analı-babalı büyütsün inş.
yaprakımmmmmm mailini aldım
ve bittimmmmmmmmmmmmmm diyorum başka da bi şey demiyorum
anladın sen onu
dilekcim canım, ne güzel uzun bir tatil yapmışsın, dinlenmişsin. bütün senenin yorgunluğunu atmışsındır. bize bu sene tatil yok, bebişle zor yani. ama sen bizim yerimize de tatilin tadını çıkarmışsındır.
anladım canım, mailini de okudum. cevap da yazdım.
canım elif konusunda sen de beni yanlış anlamışsın bak. buna üzüldüm işte.
elife kızmak gibi bişey sözkonusu değil. hem niye kızayım ki ister gelir ister gelmez. herkesin tercihine kalmış. aslında bu konuda konuşmam bir daha diyordum ama konu açılınca cevap vermeden edemiycem
elif daha hamileyken kese falan henüz belli değildi. hatta buradan yazıyordu kese gözükmedi halen falan diye. işte kan değeri yükseliyor ama kese çok küçük haftasıyla uyumlu değil falan diye bahsediyordu buradan ve işte en son seninle doktora gidecekti. bizde o gün zeytin ve ben özellikle sayfaya girip bakıyoruz merak ediyoruz doğal olarak sayfamıza sürekli giren bir kişi, arkadaşımız yani ve ortada bir problem var kim olsa merak eder. ama sayfaya girip bir açıklama yapmadı. ben de herhalde işleri çok yoğun veya bir problem var ve morali bozuk o yüzden girip yazmıyor herhalde diye düşündüm. ama sonra bir baktım takvimi değişmiş, ikiz bebek takvimi yapmış. ben de sordum hatta esterya neoldu, keseler gözüktü mü, ikizlerin mi oluyor, burada niye yazmadın gibisinden. ama yine cevap yok. sayfaya giriyor ama alakasız şeyler yazıyor, işte midemde bulantı var, canım şunu istiyor, işte çok şişmanladım kıyafetlerim olmuyor gibi ama bizim merak ettiğimiz konu yine yok. sonra zeytin dedi başka sayfalara yazdıklarını profilinden okumuş ve doktora gitmiş, 2 kese gözükmüş ama halen kalp atışları yokmuş diye. ben zeytin yazmamış olsa inan ne onun profiline girip bakmak aklıma gelir ne de onun bize yazmayıp başka yerlere yazdığı. sonra hatta iklimsu da dedi. ben arada mart annelerine giriyorum esterya da orada yazıyor diye ben de şaşırdım ve biraz sitem ettim açıkçası. biraz kırıcı oldu belki ama sadece nedenini merak ettim. hamile kalmadan önce hemen hergün buradaydı, özellikle zeytinle çok mesajlaşıyorlardı ama nedense gelişmeleri burada değilde başka sayfalarda yazmayı tercih etti.
yani tabi ki işi çok yoğundur, morali bozuktur, girip yazmaya fırsatı yoktur ben ona bişey diyemem. mesela şu ara iklimsu, ilsu ve ben bebişler yüzünden pek takılamıyoruz. sen de tatildeydin. ben hiçbir şekilde ilsuya niye gelmiyorsun, niye yazmıyorsun diye kızabilirmiyim, öyle bir hakkım var mı. biliyorum ki bebeğiyle uğraşıyor ve sayfaya girdiği zamanda geçengün olduğu gibi mutlaka buraya da yazar. benim elifle ilgili söylemek istediğim de bu işte, siteye giriyor, başka topiklere gelişmeleri yazıyor, ama nedense bizim sayfaya yazmayı akıl edemiyor veya yazmak istemiyor. ve cevap olarak da işte işim çok yoğun, koşturuyorum, sabit bir yerde durmuyorum diyor tamam da o zaman diğer sayflara yazmaya nasıl fırsat buluyorsun. hem de sadece 1 topiğe değil birçok topiğe yazmış burası haricinde ve ben sitem edince de işte orada benimle aynı şeyleri yaşayan kişiler var ve ben onlarla paylaşmak istedim falan diyor. bu topiğin başlığı geyik topiği değil ki. biz de bir zamanlar aynı şeyleri yaşamadık mı. bizler de boş gebelik geçirdik, düşük yaptık veya kürtaj olduk, bizlerin de içi yandı ve hep bu sayfalarda paylaşmadık mı. ve ondan bir farkımız da vardı, onun teselli olacağı bir evladı vardı ama bizim yoktu. ben bunları ona da sayfada açıkladım, yarım sayfa mesaj yazdım bak birazdan bulu alıntı yaparım. sana sitem ediyorsam sevdiğim içindir, merak ettim yoksa banane, hiç merak etmeyip sormasaydık daha mı iyiydi falan diye ama dikkate alıp 2 satır yazmadı bile. boşver ya. bana cevap veren arkadaşlarım da var sayfada onlar yeter bana. ama şunu diyeyim ki hiçbir kötü niyetim yoktu, nasıl seni, iklimsuyu, ilsuyu, zeytini merak ediyorsam ve sizler de beni merak ediyorsanız bu da öyle birşeydi ama konu çok yanlış yerlere gitti sen bile beni yanlış anlamışsın dilek. zamanın olunca geçmişi okursan ne demek istediğimi anlarsın.
dilekkk canım tatil yaradı inş. sana dinlenmene sevindim canım seni çok özledim öptm
dünyalar güzelimmmmmmm
seni o kadar seviyorum ki:1hug:
yaaa kimse girmedimi sayfaya hala nerdesiniz bebişleri olanların fırsatı olmuyo hadi minik melekler uyuyunda anneleriniz azıcık kkya gelsin :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
ay canım benim allah güç versin inş. hepsine yetişirsin yaprağım bebişler iyi olsun da siz girmeyin bana bakmayın burda tek kaldığımdan burda sizleride görmek istediğimden öyle yazdım meleğini öp yerime kolundan canım
diloşşşş nerdesin yaaa karşılaşamadık yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?