Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım inşallah tutmuştur, belli olmaz bu işler, hiç ummadığın anda geliyorlar inan. bazı kişiler tüp bebek yaptırıyor tutmuyor ama bir sonraki ay doğal yoldan hamile kalıyorlar. ben bu sitede neler okudum. yani Allah istedikten sonra, kısmet olduktan sonra olmayacak bişey yok. dileğe de onu söyledim. umudunuzu asla yitirmeyin ve hep dua edin.
evet canım hamile kalmakla iş bitmiyor gerçekten, bu konuda haklısın. önemli olan sağlıklı olarak kucağına alabilmek ve ondan da önemlisi büyütüp, yetiştirmek. güzel bir eğitim vermek. çok emek istiyor çok.

oy uyusunda büyüsün minnoşun sende illerin varsa bak canım tutmim seni yaparken işlerini motor tak ki ilayda uyanmadan bitirmiş ol kaydirigubbakcemile3

yaprağım ben yemeğe gidecem birazdan karşılaşmamıza sevindim kib canım byee

afiyet olsun canım. ben bugünlerde kiloma dikkat ediyorum. tatlıyı, hamur işini ve çok kalorili yiyecekleri kestim ve 1 kg verdim. emzirdiğim için sıkı bir diyet yapmıyorum. spor yapmaya da fırsat kalmıyor ama 1 kilo verdiğim için çok mutlu oldum. demekki bir dahaki yaza daha fit giricem. tatile falan gidersek bikini mayo falan giyemem yoksa kaydirigubbakcemile3

oy uyusunda büyüsün minnoşun sende illerin varsa bak canım tutmim seni yaparken işlerini motor tak ki ilayda uyanmadan bitirmiş ol kaydirigubbakcemile3

ay canım biraz dinlenicem ya, boşver işler beklesin. pek bir iş de yok aslında. yavaş yavaş yaparım artık. dinlenmeye de ihtiyaç var süt için.

evet canım ya nihayet sonunda,

canım valla maviş pamuğu uyuttum, bakalım ne kadar uyuyacak. uyanıkken onunla ilgilenmezsem yaygarayı koparıyor. geçen gün gördün işte tel. de konuşurken nasıl bağırıyor. kıskanç şey. kime çekmiş ki:roflol:

canım sıkma canını, herşey olacağına varıyor.

zamanı geldiğinde hamile kalacaksın ve o zaman da inşallah bu aydır hayatım.

galiba mavişim uyandı

diloş yemeğini yedin mi ben yedim
yaprağın ilaydası uyandı galiba

evet kızlar aniden uyandı ve sizlere haber vermeden çıkmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.

acıkmıştı sanırım mızırdanıyordu. yarım saat kadar emzirdim, gazını falan çıkardım. sonra 1 saat kadar oyun falan. sonra birden yine ağlamaya başladı ama çok şiddetli bir şekilde sanırım gaz sancısı tuttu. hemen poposuna ağrı kesici fitil attım, karnına masaj falan yaptım. sonra da banyo yaptırdım şimdi yine uyudu. bakalım ne kadar uyuyacak. 1 saat kadar uyusa ne kadar iyi olur. ama nerde. birazdan uyanır yine.

kızlar ben de çok açım ama canım yemek istemiyor. meyve falan yemeyi düşünüyorum. ama bebişimin sütü azalmasın diye de tamamen kısmak da istemiyorum. çok fazla su içiyorum sütün asıl kaynağı su içmek aslında.

herkes çıkmış ya ben de burda kendi kendime konuşuyorum ışıklara falan bakmadan.
yemeğe çıktınız herhalde kızlar. afiyet olsun size. ben de meyve salatası yapıp yiyeyim bari pamuğum uyanmadan.

diloşum, canım benim niye kendine kıskanç yazmışsın kız. haksızlık etme. hiç kıskançlığını görmedim bugüne kadar. değiştir onu bence. gören de esas sanacak delüüü kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
bana da bakarmısın yardımseveri kondurmuşum oraya, yardımsever olan bunu dillendirmemeli aslında ama hani sitede yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar olursa diye şeyetmiştim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…