Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay canım benim başımı şişirmek ne demek, olurmu hiç öyle şey. burada birbirimizin tecrübelerini paylaşıyoruz.

çok geçmiş olsun miniğime ya, üzüldüm bak şimdi.
senin ablan doktordu dimi? yanlış mı hatırlıyorum. birinin ablası doktordu ama. sen de şimdi ateşlenince ablama götürdüm deyince öylemiydi acaba diye düşündüm. tabi insan o durumda bir yardımcı arıyor yanında ya. ben de o konuda çok zorlanıyorum. o isilikler niye çıkmış acaba ya. sıcaklardan da bu çocukların dengesi bozuluyor bence. oh çok şükür düşürmüşsünüz ateşi. doktoruna da sorarsın canım. inşallah tekrar etmez. sen de uykusuzluktan yorgun düşme iyice. arada eşin de devreye girsin. bizlerin de dinlenmeye ve uykuya ihtiyacı var. biz iyi olmalıyız ki, bebişlere de iyi bakalım.

ilayda da öyle ya, 1 saat iyiyse 1 saatin sonunda huzursuz, mızır mızır. ben de çok bunalıyorum artık ya. bir taraftan bebekle uğraşmaktan, diğer taraftan da eşimin sürekli çalışıyor olmasından eve tıkılıp kaldık. bu akşam artık epey bir harladım ya. yaz bitiyor, bize hiç zaman ayırmıyorsun, benim şarjım bitiyor bak ona göre diye epey bir parladım. ama işe yaradı. az önce girdik eve. yarın gece için de söz aldım yine çıkıcaz. yani tamam o da çok yoruluyor, işi çok yoğun ama yani benim de biraz değişikliğe ihtiyacım var. yani öyle sert çıkmak istemezdim ama şimdiye kadar hep idare ettim. bebiş de küçük , çıkmak zor olur diye sadece annemlere ve çok yakın arkadaş ve akrabalara gittik. ya da daha çok bize geldiler. ama biraz farklı ortamlara gitmek istiyorum ya.
çıkarken sanki bir engel çıkmasın, son anda biri gelir ya da bişey çıkar gidemeyiz diye merdivenlerden hızlı hızlı iniyordum ve merdivenlerden düştüm ya. kalçam ağrıyor biliyormusun. zaten daha önce spor yaparken biraz zorlamıştım ağrı vardı, düşünce daha da arttı. şimdi merdiven çıkarken falan zorlanıyorum. uf ya gezmek uğruna kol bacak gidiyordu akşam akşam. ama ucuz atlattım. çok şükür bişey olmadı. yine de gezmekten geri kalmadım. kör topal gittim valla :roflol:

ay canım sen bana ne anlattın, ben sana neler anlatıyorum. bir dokun bin ah işit misali amma dert yandım sana.

evet canım evet. diloşa ben de aynını söylüyorum. önümüzdeki yaz biz tatil yaparken, diloş bebek pişpişliyecek
biz de ona tatilden telefonla tecrübelerimizi aktarırız. hihoyyytsengözlerimebaksanab

ilaydanın gaz sancısı tuttu, 1 saatten beri ayaktayız az önce zar zor uyuttuk eşimle. biz de bittik ama. benim de uykum kaçtı. gelip kk ya bakayım dedim.
bide merdivenden düşünce bu akşam iyice sersem gibi oldum ya kafamçokkarıştı

yapraknilcim cok sagol canım
dilekcim sinemcim ve diger tum arkadaslar destekleriniz icin cok tesekkur ederim

yaaa bir sürü yazdım sildim sonra neyse yeniden yazim bari nasılsınız kızlar ben iyiyim evet adetime az kaldı iklimsu yaprak bebişler nasıl ay diş ağrısına normal insan dayanamıyo melekler nasıl dayansın geçmiş olsun
elifim allah birdaha böyle acı yaşatmasın dileeek nerdesin canım

dünyalar güzelim çok çok geçmişler olsun sana fıstıkım
hem sana hem iklime tabi
anne olmak böyle bi şey işte di mi
ayyy benim de en çok korkuğum şey hastalık anında paniklemek hiç soğukkanlı değilim işte yaaa
ama sakın bi daha ben bu çocuğa bakamıyorum diye ağlama ne olur bu kocaman yazında beni en çok bu cümle üzdü ne olur sen o kadar iyi bi annesin ki ben bile burdan bunu hissediyorum ki eminim ki melek iklim su da hissediyordur bitanem benim:1hug:

evet şimdilik uykusuz gecelerim yok ama inş. en en kısa zamanda olur ve siz bana söylenirsiniz cnm benim ararım ben seni bitanem o gün yetmemişdi bana da

ayy sabah sabah biras keyifsiz ve uykuluydum yine güldürdün beni bilgisayar başında kızım senin yüzünden deli diyecekler bana yaaaaa
allahım da seni güldürsün
aha kalcada gitti
anam anam delikafadulden
deli bu yaaaaalaelaelaelaelae

ayyy canım benim yaaa
bu saatte ayaktasın
her yerin ağrıyor
ben gaz çıkarmakla uğraşıyorsun
aman yaaa işiniz gerçekten çok zor
allahım yardımcınız olsun
güzel arkadaşlarım benim
sizlerle gurur duyuyorum ben

günaydın sinemcim
inş. adet olmazsın fıstıkım
bu arada evet tatilden sonrası
zor oldu ama elbet biticek bu tatil
sonumu biliyordum yani
sende çabuk işlerini bitir de gel
bak çenem düştü yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…