- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.421
herkese mrb kızlar
Yaprakçığım yazını büyük bir zevkle okudum iyiki bu sayfada varsın alıntı yapamadım yanlızca yazından herhalde çok uuzn diye destan yazmışın hayatım aşının faydasının olmasına sevindim bizim doktorumuzda yapılmasında fayda var demişti çok şükür bizim kakası ile ilgili pek sorunumuz olmadı sadec bir keresinde 4 gün yapamadı doktoru aradım fitil verdi onu kullandım ve yaptı vallahi bu çocuklar ömür förpüsü sanki ben 40 yaşındayım kendimden geçmişim sorma dışarı çıkarken onu hazırlamaktan kendime fırsat bulamıyorum doğumdan bu yana sadec 2 kez kuaföre gitmişim hesap et ...
canım ben bus abah iklimin bağırtısı ile uyandım saat 7 gibi koştum beşiğe acıktı sandım hemen sütünü verdim içiyor ama bir yandan hala huzursuz bir baktım ateşi yüksek ne yapacağımı şaşırdım birde baktımki tüm vücudu isilik olmuş boynundan ayaklarına kadar ay nasıl telaş yaptım sorma tabii başladım ağlamaya ben bu çocuğa bakamıyormuyum diye eşimde kızıyor saçmalama falan ateşini ölçtüm 37.60 hemen ablamı aradım çocuğu aldım apar topar ablama gittim önce ılık suyun içinde 10-15 dk kadar beklettik sonra çıkardık fitil verdik çok şükür 1 saat içinde 36.50 kadar düştü düşüne kadar bende neler çektim anne olmak çok zor vallahi 1-2 saat yattı sonra uyandı yine ağlıyor 3 sat kucakta dolaştırdık ablamla, bide gözümün içene baka baka ağlıyor ,ateşi acaba dişten dolayı mı yükseliyor doktor daha 1 ay sürer dedi ama ay yaprakçığım sorma şimdi tekrar uyuttuk uyandırıp duş aldıracağım bu gece bana uyku yok sabaha kadar bekleyeceğim tekrar ateşi yükselir diye inşallah yükselmez tekrar
seninde başını şişirdim kusura bakma ne olur yazınca biraz rahatlıyorum .................minik mavişimi benim yerime öp ve dikkat et ona
DİLOŞUM canım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel tatilini yaptın güzel güzel uyuyorsun ama seninde az kaldı uykusuz geceler o zmanda bizim kızlar büyümüş olacak biz sana burdan yazacağız geçer geçer diye ...... tecrübelerimizi paylaşırız bu arad seni aramak istiyorum uzun uzun konuşmak için seni öpüyorum kocaman
arkadaslar bebeklerimi cmtesi gecesi aldılar ama iyiyim simdi bugun ise geldim
herkese mrb kızlar
Yaprakçığım yazını büyük bir zevkle okudum iyiki bu sayfada varsın alıntı yapamadım yanlızca yazından herhalde çok uuzn diye destan yazmışın hayatım aşının faydasının olmasına sevindim bizim doktorumuzda yapılmasında fayda var demişti çok şükür bizim kakası ile ilgili pek sorunumuz olmadı sadec bir keresinde 4 gün yapamadı doktoru aradım fitil verdi onu kullandım ve yaptı vallahi bu çocuklar ömür förpüsü sanki ben 40 yaşındayım kendimden geçmişim sorma dışarı çıkarken onu hazırlamaktan kendime fırsat bulamıyorum doğumdan bu yana sadec 2 kez kuaföre gitmişim hesap et ...
canım ben bus abah iklimin bağırtısı ile uyandım saat 7 gibi koştum beşiğe acıktı sandım hemen sütünü verdim içiyor ama bir yandan hala huzursuz bir baktım ateşi yüksek ne yapacağımı şaşırdım birde baktımki tüm vücudu isilik olmuş boynundan ayaklarına kadar ay nasıl telaş yaptım sorma tabii başladım ağlamaya ben bu çocuğa bakamıyormuyum diye eşimde kızıyor saçmalama falan ateşini ölçtüm 37.60 hemen ablamı aradım çocuğu aldım apar topar ablama gittim önce ılık suyun içinde 10-15 dk kadar beklettik sonra çıkardık fitil verdik çok şükür 1 saat içinde 36.50 kadar düştü düşüne kadar bende neler çektim anne olmak çok zor vallahi 1-2 saat yattı sonra uyandı yine ağlıyor 3 sat kucakta dolaştırdık ablamla, bide gözümün içene baka baka ağlıyor ,ateşi acaba dişten dolayı mı yükseliyor doktor daha 1 ay sürer dedi ama ay yaprakçığım sorma şimdi tekrar uyuttuk uyandırıp duş aldıracağım bu gece bana uyku yok sabaha kadar bekleyeceğim tekrar ateşi yükselir diye inşallah yükselmez tekrar
seninde başını şişirdim kusura bakma ne olur yazınca biraz rahatlıyorum .................minik mavişimi benim yerime öp ve dikkat et ona
DİLOŞUM canım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel tatilini yaptın güzel güzel uyuyorsun ama seninde az kaldı uykusuz geceler o zmanda bizim kızlar büyümüş olacak biz sana burdan yazacağız geçer geçer diye ...... tecrübelerimizi paylaşırız bu arad seni aramak istiyorum uzun uzun konuşmak için seni öpüyorum kocaman
ay canım benim başımı şişirmek ne demek, olurmu hiç öyle şey. burada birbirimizin tecrübelerini paylaşıyoruz.
çok geçmiş olsun miniğime ya, üzüldüm bak şimdi.
senin ablan doktordu dimi? yanlış mı hatırlıyorum. birinin ablası doktordu ama. sen de şimdi ateşlenince ablama götürdüm deyince öylemiydi acaba diye düşündüm. tabi insan o durumda bir yardımcı arıyor yanında ya. ben de o konuda çok zorlanıyorum. o isilikler niye çıkmış acaba ya. sıcaklardan da bu çocukların dengesi bozuluyor bence. oh çok şükür düşürmüşsünüz ateşi. doktoruna da sorarsın canım. inşallah tekrar etmez. sen de uykusuzluktan yorgun düşme iyice. arada eşin de devreye girsin. bizlerin de dinlenmeye ve uykuya ihtiyacı var. biz iyi olmalıyız ki, bebişlere de iyi bakalım.
ilayda da öyle ya, 1 saat iyiyse 1 saatin sonunda huzursuz, mızır mızır. ben de çok bunalıyorum artık ya. bir taraftan bebekle uğraşmaktan, diğer taraftan da eşimin sürekli çalışıyor olmasından eve tıkılıp kaldık. bu akşam artık epey bir harladım ya. yaz bitiyor, bize hiç zaman ayırmıyorsun, benim şarjım bitiyor bak ona göre diye epey bir parladım. ama işe yaradı. az önce girdik eve. yarın gece için de söz aldım yine çıkıcaz. yani tamam o da çok yoruluyor, işi çok yoğun ama yani benim de biraz değişikliğe ihtiyacım var. yani öyle sert çıkmak istemezdim ama şimdiye kadar hep idare ettim. bebiş de küçük , çıkmak zor olur diye sadece annemlere ve çok yakın arkadaş ve akrabalara gittik. ya da daha çok bize geldiler. ama biraz farklı ortamlara gitmek istiyorum ya.
çıkarken sanki bir engel çıkmasın, son anda biri gelir ya da bişey çıkar gidemeyiz diye merdivenlerden hızlı hızlı iniyordum ve merdivenlerden düştüm ya. kalçam ağrıyor biliyormusun. zaten daha önce spor yaparken biraz zorlamıştım ağrı vardı, düşünce daha da arttı. şimdi merdiven çıkarken falan zorlanıyorum. uf ya gezmek uğruna kol bacak gidiyordu akşam akşam. ama ucuz atlattım. çok şükür bişey olmadı. yine de gezmekten geri kalmadım. kör topal gittim valla :roflol:
ay canım sen bana ne anlattın, ben sana neler anlatıyorum. bir dokun bin ah işit misali amma dert yandım sana.
evet canım evet. diloşa ben de aynını söylüyorum. önümüzdeki yaz biz tatil yaparken, diloş bebek pişpişliyecek
biz de ona tatilden telefonla tecrübelerimizi aktarırız. hihoyyytsengözlerimebaksanab
canım üzülme sakın. bak ilayda da iklimsu ablasına çok geçmiş olsun diyor. ve öpüyoruz sizi :1hug:
ilaydanın gaz sancısı tuttu, 1 saatten beri ayaktayız az önce zar zor uyuttuk eşimle. biz de bittik ama. benim de uykum kaçtı. gelip kk ya bakayım dedim.
bide merdivenden düşünce bu akşam iyice sersem gibi oldum ya kafamçokkarıştı
yapraknilcim cok sagol canım
dilekcim sinemcim ve diger tum arkadaslar destekleriniz icin cok tesekkur ederim
yaaa bir sürü yazdım sildim sonra neyse yeniden yazim bari nasılsınız kızlar ben iyiyim evet adetime az kaldı iklimsu yaprak bebişler nasıl ay diş ağrısına normal insan dayanamıyo melekler nasıl dayansın geçmiş olsun
elifim allah birdaha böyle acı yaşatmasın dileeek nerdesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?