Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay kıyamam ben ona canım benim ya bu bebkler neden bu kadar problemli ya canım gaz ilacı yok mu bizim doktorumuz metsil diye bir ilaç verdi bide ben rezene çayı yapıyorum arada ben içiyorum ona içirmiyorum ama ben içince bile o rahatlıyor sende dene

ayyyyyy canım adaşım şimdilik hayatın tadını çıkar gerçekten anne olmak çok zor bende senin gibi çok panik bir hatunum elim ayağıma dolaşır hemen ağlarım ama sizin bu manevi desteğiniz olmasa ben ne yapardım bilmiyorum ...
diloşum sorma bu huyumdan nefret ediyorum ama ben çok güçsüzüm hele kızıma hiç kıyamıyorum insna ister istemez kendini sorguluyor gerçi bunlar sana hep örnek olsun senin minik hastalanınca bu kadar stres yapmazsın seni çok seviyorum bütün kalbimle hep aklımdasın seni kocama öpüyorum

evet teyzeleri gelelim bize dün gece nerdeyse sabaha kadar iklimle hiç uyumadık sürekli uyanıyor ve ağlıyor ateşi düşsün diye yatırmadan önce fitil verdim ve ılık bir duş aldırdım o yüzden ateşimiz çok şükür yükselmedi ama minik kızım sürekli resmen inliyor içim gittik hep gülen kız sürekli sumurtkan ve ağlamaklı çok zor bir geceydi beşiği sallamaktan artık kollarım koptu bir ara uyuya kalmışım gerçi o iyi olsunda ben 1 hafta uyumayayım sabah kalktığımızda ateşi yoktu hafif vardı doktorunu aradım adam diş deildir diyor ısrarla 36.70 yüksek bir değer deil dedi enfeksiyon kapmış olabilir dedi 38 e yükselirse gel dedi manyak bu adam ya kızın diş eti kıpkırmızı o hala yok diyor bu doktorlar beni sonunda öldürecek öğlen gibi uyudu yarım saat sonra uynadı yine ateş 36.50 e kadra çııktı hemn ılık duş aldırdım fitil ateşi tekrar düştü az öncede uyuttum bakalım biraz uyusada bende uyusam ama uyanacak gibi homurdanıyor yine ayyyyyyyyy ne zor yarına kadar ateşi tekrar yükselirse bir daha fitil vermeyeceğim doktora götüreceğim gerçi bizim doktorumuz tatilde ama olsun yerine kim bakıyorsa ona götüreceğim gözlerimden uyku akıyor çok yorgunum kızlar sormayın çok bizim için dua edin

günaydın kızlar iklimsu geçmiş olsun canım umarım bebiş iyidir şimdi yaprakcım sen nasılsın bebiş nasıl diloşşş elif nerdesiniz

günaydınlar
ben geldim erkenciyim bugun
sinemcim nasılsın fıstık
kıss ne zaman işe geliyorsun sen
bi de 7.47 de kk dasın
pes valla
sen bazılarını da geçtin

ayyy nasıl uykum var dun gece saat 12 de eve gelebildim işler yogundu denemeler vardı.
ah bi yatak olsada uyusam :)

diloşum cnm benim çok çok geçmiş olsun bitanem benim
valla yazılarınızı okurken özellikle de hastalıkla ilgili olanları valla bi tansiyonum çıkıyor kaşlar çatılıyor kalbim bi başka çarpıyor içim gidiyor o minik meleklere yaaa çok üzülüyorum çokkk uzaktan yapabildiğim tek şey olan duayı sık sık ediyorum bunu bil yeter
ama işte o minik meleklerde böyle hastalana hastalana düşe kalka büyüceklerde gel de analara ana yüreğine anlat bunu tabi
allahım meleklerinizi korusun diloşum

evet cnm ya saat 20:45 e kadar bir mal urettik sonra musteriye gittik 23:30 a kadar deneme yaptık eve gelip dus alıp yatmam 1 i buldu
simdi cok uykum var

kizlar ben cmtesi gecesi kurtaj oldum ya hiç öyle aşırı kanamam olmadı
2 ped bile dogru durust kirlenmedi
su an hicbir sey yok mesela normal mi acaba

elifcim bende kürtaj olduğumda damla damla kan gelmişti çok çok az dı yani
az gelmiş olması sorun değil ama bi süre sonra mutlaka tekrardan baktırmalısın içerde parça kalmışmı diye bi de verilen antibiyotiği saati saatine içmelisin cnm benim sen bunları biliyor ve uyguluyorsun di mi

kız bombom nerdesin sen ben seni msnde bekliyorum sen buralara yazıyon. yeğenin varsa göstertmem sana haaa. merakta kalırsın

elifim normal canım ama gelmiyo diye güvenme biter gibi yapar birden bir gelir rezil olursun ped mutlaka bulundur yanında canım toparlandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…