Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay ay gördün beni yaw bende beni görmedin sandım canım
hayırlsı bakalım adet olacam sancılarım başladı pzt. kadar olmazsam şüphelenecem gecikmez gününde gelir çünkü canım inş. beraber hamiş kalırız sonrada elif gelir arkamızdan seninde ikizin olacak elifinde
diğer topikte 2 kişi hamiş ve sanırım ikiz ikiside keseler görünüce kesinleşecek

ben ve ikiz haaaa
inş. be sinem kuş
allah söyletmiş olsun hadi bakalım
hangi topikde kıss o hamiler bi bakayım
umut olsun bana da
inş. adet olmazsın bitanesi

kızlar ben ikiz falan degil saglıklı bir bebek istiyorum..

yapraknil iklimsu simdi heyecanlar telaslar yasıyorsunuz bunlar aslında o kadar guzelki..
ve o kadar cabuk geciyorki ben simdi oglumu kucagıma alıp sevmek istesem sıgmıyor sipa,
biraz fazla mıncıklamaya kalksam annneeeee ben ebbek miyim diyor gurur yapiyor :)
kizlar insallah bebeklerinizin gelin oldugu gunleri universiteden diplomalar aldiklari gunleride gorursunuz insallah..

dilegim o kadar guzel bir kalbin varki bence 2 senedir yasadıklarının mukafatını Allah sana en kısa zamanda verecek sinem icinde aynı sey gecerli, ben biraz yazma ozurluyum fazla uzun yazamıyorum ama, gercekten bu topicteki dostluk bambaska

canım benim yaa
bence de ilk cümlen çok güzel
bende ikiz falan değil sağlıklı bir tek bebek istiyorum

kalbim için bi şey diyemicem ama
gerçekten 2 senedir çok zor günler yaşadım
inş. hepsi geride kalır en kısa zamanda
ve yaşayacağım mutluluk hepsini unutturur
bu tpıcdeki dostluğa gelince
işte o anlatılmaz yaşanır
cidden çok farklı ve gerçek
tecrübe konuşuyor elifcim
inan ve güven bana

yapraknilcim cok sagol canım
dilekcim sinemcim ve diger tum arkadaslar destekleriniz icin cok tesekkur ederim

canım benim, umarım en kısa zamanda toparlanırsın.
her zaman destekçiniz inan bana. bu topikteki dostluklar gerçek.
her ne kadar her gün girip konuşamasak da neredeyse 2 yıldır biz burda dertleşiriz.
ama bu kötü günler geçecek, güzel günler gelecek inşallah.
sen yeterki ümidini kaybetme canım.:1hug:

ne gülüyosun kızım,
kalça gitti tabi, topallayarak geziyorum ama geziyorum işte.
gece de uykusuzdum sersem gibiyim ya kafamçokkarıştı

Allah seni de hep güldürsün canım.

boşver sen gül kim ne sanarsa sansın. gülmek gibisi varmı, Allah ağlatmasın :1hug:

he valla canım, ben her saat ayaktayım,
saati falan olmuyor bu işin.
tam uykuya dalıyorum, birden viyak viyak bir ses.

ağlarken birden gülmeye başlar, gülerken de ağlamaya.
çok zor dilekcim ya, ama çok da güzel.
Allah sana da nasip etsin inşallah

iklimsu ne yaptı acaba ya,
inşallah miniğin birdaha ateşi çıkmamıştır.
canım ya. bide bakamıyorum diyor. aslında öyle güzel bakıyor ki, biz bile burdan hissediyoruz.
için rahat olsun tatlım. sen çok iyi bir annesin inan bana.

Aaaaa kızlar kimseler gelmemiş niye.

benim mızırdak prenses uyudu bakalım ne kadar sürecek uykusu.
yarım saat bile sürse razıyım.
ben de bu arada size bakayım dedim. ama yoksunuz. neyse arada uğrarım yine.

İKLİMSU tatlım, bebişin nasıl oldu, umarım iyidir.
canım bak ben evybaby nin sitesine üye olmuştum. arada mail geliyor. isilikle ilgili bilgiler vardı. benimkinde de oluyor arada. ilk zamanlar daha fazla oluyordu. şimdi azaldı. bilgiler yararlı canım. vakit bulduğunda okursun diye sana da göndereyim dedim.
umarım iyileşmiştir iklimsu prenses. çok öpüyorum ikinizi de :1hug:

Sıcak döküntüleri olarak da bilinen isilik bebeklerde sıkça rastlanan bir problemdir. İsilik tıp dilinde, "miliaria" olarak adlandırılır. Özellikle sıcak yaz aylarında ortaya çıkan bu rahatsızlık, genellikle yüz bölgesinde görülür. Basit ve önemsiz görünse de hem bebekleri hem de anneleri oldukça etkilemektedir.

Bebeğin yüzünde; alın, yanaklar, gözkapakları ve burunda oluşur. Ayrıca, vücudun kıvrım bölgelerinde, bez nedeniyle bel ve göbek bölgelerinde de sıkça rastlamak mümkündür. Önlemi alınmadığında vücudun heryerini kaplayabilir. Kızarık, kabarcık ve döküntülerden oluşan isilik, birkaç gün ya da haftalarca sürebilir.

Bir bebeğin cildi yetişkinlerinkinden farklı özellikler taşır ve özellikle ilk aylarda çok hassastır. Bebeklerin cildi ince, duyarlı ve daha az yağlıdır. Bebeğin cildindeki ter bezi kanalları olan gözenekler, çeşitli şekillerdeki isilik ya da sıcak döküntülerine neden olacak biçimde kolaylıkla tıkanabilir. Ter salgısının deri altında kalmasından oluşan bu kabarcık ve döküntüler sıcak havada ya da bebeğin aşırı sıcak ortamda bulunması halinde daha da artabilir. Düzenli bakım ile, genelde birkaç gün içinde kaybolması beklenen isilik rahatsızlığı bulaşıcı değildir.

İsilikler küçük, az sayıda, kısa sürede geçen ve küçük deri döküntüleri şeklinde de olabileceği gibi, biraz daha ağır seyreden kaşıntılı ve su toplayan şekillerde de rastlamak mümkündür. Bu nedenle, bebeğin cildi sürekli kontrol altında tutulmalı, isilik başlangıcında uygulanması gerekenlere hemen başlanmalıdır. Bebekteki isilik ve döküntüler, kaşınma ve hafif yanma ile bebeği rahatsız edebilir. Bebek, eğer bu alanları kaşırsa enfeksiyon ve kabuklanmalar ortaya çıkabilir. Normalde kısa sürede kaybolan döküntüler, önlemi alınmadığında tekrar ortaya çıkabilir.

Koltuk altları, kasıklar, boyun ve ense; dar ya da kalın giyisiler nedeniyle daha çok terlemekte ve uzun süre nemli kalmaktadır. Bebekler giydirilirken hava şartları ve bulunduğu ortam mutlaka dikkate alınmalıdır. İsiliği ortaya çıkaran etkenler arasında en çok rastanan nedeni, bol nemlendirici kullanma ve pamuklu olmayan giysilerdir. Bebek ateşli bir hastalık geçirdiğinde ya da ateşi düştükten sonra da isilik ortaya çıkabilir. Çeşitli mantar vakaları da isiliğe ve döküntüye neden olabilir. Cildinde egzama ya da ciddi döküntü varsa mutlaka doktora götürülmelidir.

İsiliği önlemek için;

Sıcaklarda hergün ya da gün aşırı mutlaka yıkanmalı ya da duş aldırılmalıdır.
Dar giysiler yerine bol giysiler tercih edilmelidir.
Giysilerin pamuklu ve ince olmasına özen gösterilmelidir.
Bebek terli bırakılmamalıdır.
Sıcak havada bebeği serin tutulmalıdır.
Üst üste çok fazla ve yoğun nemlendirici kullanılmamalıdır.
Bebeğin altını sık sık değiştirilmelidir.
Bebek sıcak ortamlardan uzak tutulmalıdır.
Bebek gereğinden fazla giydirilmemelidir.
Bebeğin uyuduğu ortamın pamuklu kumaşlardan olmasına özen gösterin.
Yıkanırken yumuşak formüllü bebek şampuanı ve sabunu kullanın.
Yıkama sonrası kozmetik ürünlerinden kokusuz, alkolsüz ve renksiz olanları tercih edin.
Cilt bakımı ürünlerinin hipoalerjik ve pH değerleri nötr olanlarını almaya özen gösterin.

İsilik tanısı doktor muayenesi ile konur. Bebek eğer hafif seyreden bir isilik geçiriyorsa, ciddi bir tedavi sürecine girilmeden bebek serin tutularak, düzenli banyo ve nemlendiriciler ile zamanla kendiliğinden geçmesi beklenir. Ama deride iltihaplanma ve kaşıntı varsa, doktorun önerdiği krem ya da losyonların aksatılmadan kullanılması ve önerilen bakım koşullarının uygulanması tedaviyi olumlu etkileyecektir.

yaprakçım sen çıktın ben geldim sanırım nasılsın canım ilayda nasıl
inş. inatla hayırlısyla oluruz allah isteyen herkese tattırsın yarabbim yoksun bırakmasın kimseyi
iklimsu nasılsın canım meleğin nasıl oldu
diloşşş elif görünmediniz öğleden sonra
diloşşş sen dediğim şeyleri al ye etkisi olacaktır anladın sen onu

diloşşş kızlardan birinin ikiz olduğu kesinleşti lekesi gelince dr. gitmiş 2 tane kese görünmüş zuzum yani adaşım görmüş microenjeksiyon yöntemiyle hamiş kalmış canım ay allah bizede nasip etsin dileğim sağlıklı bebişler elife sana bana isteyen herkese

canım çok saol vallahi insanın ömrü gidiyor hayatım ablam doktor deil ama şuan 1,5 yaşında bir prensesi var ve oldukça tecrübeli ne olsa hemen onu arıyorum saolsun oda yardımcı oluyor ...
vallahi erkekler kolayıı bulmuş çalışıyorum yorgunum hep aynı terhane ya biz bütün gün bebekler uğraş stres sinir offffffffffffff kim bizi anlayacak iyi yapmışsın bazen dişini gösterceksin anlayacak veya seni anlamaya çalışacak gerçi enişte bey dışarı çıkarmış ama sık sık bunu tekrarlar inşallah ay canım ömürsün sen ya gezcem diye kaseyi kırıyormuşsun dikkat et biraz canım bu kadar heycan pek iyi deil............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…