- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.441
kızlar ben ikiz falan degil saglıklı bir bebek istiyorum..
yapraknil iklimsu simdi heyecanlar telaslar yasıyorsunuz bunlar aslında o kadar guzelki..
ve o kadar cabuk geciyorki ben simdi oglumu kucagıma alıp sevmek istesem sıgmıyor sipa,
biraz fazla mıncıklamaya kalksam annneeeee ben ebbek miyim diyor gurur yapiyor :)
kizlar insallah bebeklerinizin gelin oldugu gunleri universiteden diplomalar aldiklari gunleride gorursunuz insallah..
dilegim o kadar guzel bir kalbin varki bence 2 senedir yasadıklarının mukafatını Allah sana en kısa zamanda verecek sinem icinde aynı sey gecerli, ben biraz yazma ozurluyum fazla uzun yazamıyorum ama, gercekten bu topicteki dostluk bambaska
yapraknilcim cok sagol canım
dilekcim sinemcim ve diger tum arkadaslar destekleriniz icin cok tesekkur ederim
ayy sabah sabah biras keyifsiz ve uykuluydum yine güldürdün beni bilgisayar başında kızım senin yüzünden deli diyecekler bana yaaaaa
allahım da seni güldürsün
aha kalcada gitti
anam anam delikafadulden
deli bu yaaaaalaelaelaelaelae
yaprakçığım eçimş olsun canım dikkat et kendine sen iyi ol ki bebişe de iyi bakabilesin canım benim
yerim ben sizi yaaaaaa
öyle tatlısınız ki
anlatamıyorum ki ben
ayyy canım benim yaaa
bu saatte ayaktasın
her yerin ağrıyor
ben gaz çıkarmakla uğraşıyorsun
aman yaaa işiniz gerçekten çok zor
allahım yardımcınız olsun
güzel arkadaşlarım benim
sizlerle gurur duyuyorum ben
slm kızlar ben yemeğimi yedim nasılsınız evet allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin ve sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin canlarım dileğim dur linki koyabilirsem yapacam
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/271384-304natla-birg252n-anne-olaca287305m.html
ay canım benim başımı şişirmek ne demek, olurmu hiç öyle şey. burada birbirimizin tecrübelerini paylaşıyoruz.
çok geçmiş olsun miniğime ya, üzüldüm bak şimdi.
senin ablan doktordu dimi? yanlış mı hatırlıyorum. birinin ablası doktordu ama. sen de şimdi ateşlenince ablama götürdüm deyince öylemiydi acaba diye düşündüm. tabi insan o durumda bir yardımcı arıyor yanında ya. ben de o konuda çok zorlanıyorum. o isilikler niye çıkmış acaba ya. sıcaklardan da bu çocukların dengesi bozuluyor bence. oh çok şükür düşürmüşsünüz ateşi. doktoruna da sorarsın canım. inşallah tekrar etmez. sen de uykusuzluktan yorgun düşme iyice. arada eşin de devreye girsin. bizlerin de dinlenmeye ve uykuya ihtiyacı var. biz iyi olmalıyız ki, bebişlere de iyi bakalım.
ilayda da öyle ya, 1 saat iyiyse 1 saatin sonunda huzursuz, mızır mızır. ben de çok bunalıyorum artık ya. bir taraftan bebekle uğraşmaktan, diğer taraftan da eşimin sürekli çalışıyor olmasından eve tıkılıp kaldık. bu akşam artık epey bir harladım ya. yaz bitiyor, bize hiç zaman ayırmıyorsun, benim şarjım bitiyor bak ona göre diye epey bir parladım. ama işe yaradı. az önce girdik eve. yarın gece için de söz aldım yine çıkıcaz. yani tamam o da çok yoruluyor, işi çok yoğun ama yani benim de biraz değişikliğe ihtiyacım var. yani öyle sert çıkmak istemezdim ama şimdiye kadar hep idare ettim. bebiş de küçük , çıkmak zor olur diye sadece annemlere ve çok yakın arkadaş ve akrabalara gittik. ya da daha çok bize geldiler. ama biraz farklı ortamlara gitmek istiyorum ya.
çıkarken sanki bir engel çıkmasın, son anda biri gelir ya da bişey çıkar gidemeyiz diye merdivenlerden hızlı hızlı iniyordum ve merdivenlerden düştüm ya. kalçam ağrıyor biliyormusun. zaten daha önce spor yaparken biraz zorlamıştım ağrı vardı, düşünce daha da arttı. şimdi merdiven çıkarken falan zorlanıyorum. uf ya gezmek uğruna kol bacak gidiyordu akşam akşam. ama ucuz atlattım. çok şükür bişey olmadı. yine de gezmekten geri kalmadım. kör topal gittim valla :roflol:
ay canım sen bana ne anlattın, ben sana neler anlatıyorum. bir dokun bin ah işit misali amma dert yandım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?