- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.481
slm iklimsu nasılsın canımmeleğin nasıl umarım iyidir kib
kızlar nerdesiniz yaw kaçaklar
canım çok saol vallahi insanın ömrü gidiyor hayatım ablam doktor deil ama şuan 1,5 yaşında bir prensesi var ve oldukça tecrübeli ne olsa hemen onu arıyorum saolsun oda yardımcı oluyor ...
vallahi erkekler kolayıı bulmuş çalışıyorum yorgunum hep aynı terhane ya biz bütün gün bebekler uğraş stres sinir offffffffffffff kim bizi anlayacak iyi yapmışsın bazen dişini gösterceksin anlayacak veya seni anlamaya çalışacak gerçi enişte bey dışarı çıkarmış ama sık sık bunu tekrarlar inşallah ay canım ömürsün sen ya gezcem diye kaseyi kırıyormuşsun dikkat et biraz canım bu kadar heycan pek iyi deil............
ay kıyamam ben ona canım benim ya bu bebkler neden bu kadar problemli ya canım gaz ilacı yok mu bizim doktorumuz metsil diye bir ilaç verdi bide ben rezene çayı yapıyorum arada ben içiyorum ona içirmiyorum ama ben içince bile o rahatlıyor sende dene
evet teyzeleri gelelim bize dün gece nerdeyse sabaha kadar iklimle hiç uyumadık sürekli uyanıyor ve ağlıyor ateşi düşsün diye yatırmadan önce fitil verdim ve ılık bir duş aldırdım o yüzden ateşimiz çok şükür yükselmedi ama minik kızım sürekli resmen inliyor içim gittik hep gülen kız sürekli sumurtkan ve ağlamaklı çok zor bir geceydi beşiği sallamaktan artık kollarım koptu bir ara uyuya kalmışım gerçi o iyi olsunda ben 1 hafta uyumayayım sabah kalktığımızda ateşi yoktu hafif vardı doktorunu aradım adam diş deildir diyor ısrarla 36.70 yüksek bir değer deil dedi enfeksiyon kapmış olabilir dedi 38 e yükselirse gel dedi manyak bu adam ya kızın diş eti kıpkırmızı o hala yok diyor bu doktorlar beni sonunda öldürecek öğlen gibi uyudu yarım saat sonra uynadı yine ateş 36.50 e kadra çııktı hemn ılık duş aldırdım fitil ateşi tekrar düştü az öncede uyuttum bakalım biraz uyusada bende uyusam ama uyanacak gibi homurdanıyor yine ayyyyyyyyy ne zor yarına kadar ateşi tekrar yükselirse bir daha fitil vermeyeceğim doktora götüreceğim gerçi bizim doktorumuz tatilde ama olsun yerine kim bakıyorsa ona götüreceğim gözlerimden uyku akıyor çok yorgunum kızlar sormayın çok bizim için dua edin
canım saol bugün biraz daha iyyiz iklimin ateşi düştü çok şükür dün gece uyumadı ama iyi sayılırız sen nasılsın
canım benim çok geçmiş olsun tekrar.
iklimin ateşinin düşmesine ve iyi olmasına çok sevindim. çok masumlar ya hiç kıyamıyorum onlara.
bak ne güzel ablan da tecrübeli, sana yardımcı. insan o durumda bir destek arıyor ya.
bizimki de hastalandığında ben de çok endişeliydim, aşıyla ses kısıklığı aynı günlere denk gelmişti, bir taraftan ateş çıkar bir taraftan sesi çıkmıyor yavrumun eşim de yok. bütün gece uyumamıştım eşimle hep telefonla idare ediyorduk. yani saat başı ona bilgi veriyordum çok zor ya. yani annelik gerçekten emek istiyor. Allah bütün bebişlere sağlık versin.
canım biz metsil kullandık ilaydaya ama pek işe yaramadı. düzenli kullanmak gerekiyor belkide. eczacı arkadaşlarımız var zinco önerdi gerekirse onu alıcam. nurse harvey's de iyiymiş. yani bizimkinin sürekli bir gaz sorunu yok ama olduğu zamanda çok zorluyor yavrumu ya. 5 aydan sonra epey azalır diyorlar bakalım inşallah öyle olur.
günaydın güzeller
nasılsınız
sinem kuş yine sayfamızı uçurmuş
sinemcim ilsunun evinde pc yok ama en kısa zamanda alıcak inş.
yaprakım benim gez bakalaım gez yarasın fıstıkım benim çok bunlamıştın iyi olmuş bak devamı gelir inş.
ialydamı da yerim ben yaaa mavişim benim
diloşummmmm iklimin iyileştiğine çok sevindim gülüm benim
valla ne diyeyim işiniz zor allahım yardımcınız olsun çok zor
inş. benimde bebeğim olursa sizin engin tecrübelerinizden yararlanıcam
ayyy ne şanslıyım yaaa
demek ki neymiş sona kalan dona kalmıyomusssssssss
bugun yeni kitaba başlıyorum kızlar
acayip sardım bu kitap işine
çok iyi geliyor ama var yaa
nerdesiniz yaaaaa
oooo burda bekliyorum ben ama
elif de ankarada
sinem yoğun heralde
diğerleri malum
özgülle defne de bi gelseydi
onları da çok merak ediyorum
ne yaptılar acaba
günaydın canlarım güzeşdileklerinizi allah kabul etsin
yaprağım iklimsu allah dualarınızı kabul etsin bebişlerinizi sağlıkla büyütmesi nasip etsin olmayan ve tüm isteyenlerede bebiş nasip etsin hayırlısıyla
ay denizi ilk gördüğündeki yüz ifadesindeyken bir foto çekseydin yaaayaprakcım
ilsuda hiç görünmüyo kızlar
diloşşşş canım nasılsın
eliff sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?