Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım saol bugün biraz daha iyyiz iklimin ateşi düştü çok şükür dün gece uyumadı ama iyi sayılırız sen nasılsın

canım benim çok geçmiş olsun tekrar.
iklimin ateşinin düşmesine ve iyi olmasına çok sevindim. çok masumlar ya hiç kıyamıyorum onlara.

bak ne güzel ablan da tecrübeli, sana yardımcı. insan o durumda bir destek arıyor ya.
bizimki de hastalandığında ben de çok endişeliydim, aşıyla ses kısıklığı aynı günlere denk gelmişti, bir taraftan ateş çıkar bir taraftan sesi çıkmıyor yavrumun eşim de yok. bütün gece uyumamıştım eşimle hep telefonla idare ediyorduk. yani saat başı ona bilgi veriyordum çok zor ya. yani annelik gerçekten emek istiyor. Allah bütün bebişlere sağlık versin.

canım biz metsil kullandık ilaydaya ama pek işe yaramadı. düzenli kullanmak gerekiyor belkide. eczacı arkadaşlarımız var zinco önerdi gerekirse onu alıcam. nurse harvey's de iyiymiş. yani bizimkinin sürekli bir gaz sorunu yok ama olduğu zamanda çok zorluyor yavrumu ya. 5 aydan sonra epey azalır diyorlar bakalım inşallah öyle olur.

kızlar ben kendimi dışarlara attım.
çok bunalmışım ya. kaç gündür geziyorum. çok iyi geldi ama, kendime geldim. bugünde deniz kenarına gittik bizim bebiş ilk defa gördü denizi şaşkın şaşkın bakıyor ya. çok komikti bir görseniz. yani yaz bitmeden umarım biraz daha gezerim.

kızlar ben kendimi dışarlara attım.
çok bunalmışım ya. kaç gündür geziyorum. çok iyi geldi ama, kendime geldim. bugünde deniz kenarına gittik bizim bebiş ilk defa gördü denizi şaşkın şaşkın bakıyor ya. çok komikti bir görseniz. yani yaz bitmeden umarım biraz daha gezerim :icecream:.

kızlar hepinizin kandilini kutluyorum. inşallah dualarımız kabul olur.
hamile kalmak isteyenlere en kısa zamanda hamilelik diliyorum. hamilelere hayırlı doğumlar, bebişi olanlara da sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyorum:Saruboceq:

günaydın canlarım güzeşdileklerinizi allah kabul etsin
yaprağım iklimsu allah dualarınızı kabul etsin bebişlerinizi sağlıkla büyütmesi nasip etsin olmayan ve tüm isteyenlerede bebiş nasip etsin hayırlısıyla
ay denizi ilk gördüğündeki yüz ifadesindeyken bir foto çekseydin yaaayaprakcım
ilsuda hiç görünmüyo kızlar
diloşşşş canım nasılsın
eliff sen nasılsın canım

ay kızlar havalar çok sıcak ama geceleri azıcık esinti oluyo da rahat yatıyorum
sizin oralarda havalar nasıl bebişlerde huzursuz oluyodur kızlar

günaydın güzeller
nasılsınız
sinem kuş yine sayfamızı uçurmuş
sinemcim ilsunun evinde pc yok ama en kısa zamanda alıcak inş.
yaprakım benim gez bakalaım gez yarasın fıstıkım benim çok bunlamıştın iyi olmuş bak devamı gelir inş.
ialydamı da yerim ben yaaa mavişim benim
diloşummmmm iklimin iyileştiğine çok sevindim gülüm benim
valla ne diyeyim işiniz zor allahım yardımcınız olsun çok zor
inş. benimde bebeğim olursa sizin engin tecrübelerinizden yararlanıcam
ayyy ne şanslıyım yaaa
demek ki neymiş sona kalan dona kalmıyomusssssssss

canım iyi dilkelrin için çok saol vallahi ateş geçti ama anlamsız yere geceleri saat başı uyanıyor, yüzü koyu yatıyor uyku arasında sonra uyanıyor ve sinirleniyo bir bağırma hemen koşuyorum düzeltiyorum sonra 1 saat sonra yine aynı şey vvalhi bugece enaz 6 kere uyandım saat başı iyicene huy değiştirdi melek gibi kız oldu bir bomba sorma bacım hep huysuz mızmız özellikle geceleri en fazla 1 -2 kez uyanan bebek şimdi nerdeyse hiç uyumuyor ben perişan durumdayım dün öğlen gibi artık uykusuzluktan gözlerim ağrıdı kendimi annemlere attım 3 saat uyumuşum yoksa var ya bu gece ne yapardım bilmiyorum dediğin gibi anne olmak zor ....bizim ikliminde pek gaz sorunu olmadı ama olduğu zaman hemen metsil veriyordum ve rahatlıyordu gaz sancısı çok kötüya bizimki kıpkırmızı kesiliyor adete baklaım 5 ayımıza pek bişey kalmadı geçecek mi ?

ohhhhhhhhhh ne güzel gez bacım havalarda güzel yazın bitmesine az kaldı zaten tüm kış evde olacağız o yüzden tadını çıkar eşim yarın senelik izne ayrılacak 1 hafta tatile gitmeyi düşünüyorduk ama gidemeyeceğiz baksana ateş yükselmesi olunca doktorda enfeksiyon olabilir dedi o yüzden şimdi oralarda pek hijyenik olmaz diye önümüzdeki seneye kısmet olursa şöyle güzel bir ttail planı yapacağız geçen senede gidemedim zaten mide bulantıları falan derken bu senede istanbula kaldık yine gerçi pek evde kalmayı düşünmüyorum hergün bir yere gideriz tabii iklim hanımın ruh halide önemli o istemezse evden dışarı bile çıkamayız en azından eşim evde olursa bana yardım eder biraz oyalar henfendiyi sizde bu sene ttaile gitmiyorsunuz demi yanlış hatırlamıyorsum senin eltinin yazlığı vardı geçen sene gitmiştin bir kaç gün oraya kaçsana sen yine

tatlım güzel arkadaşım mrb seni görmek ne güzel bir mutluluk nasılsın .. vallahi canım iklim iyleşti ama acayip huysuz ne yapacam bilmiyorum huyu değişti çocuğun keyifsiz ve mızmız çok zor bacım hayatının tadını çıkar minik gelene kadar sonra bu güzel günlerini çok ararsın bak sen beni dinlen tatlımklava:

slm kızlar iyi olmanıza sevindim canlarım bebişler nasıl
diloşşş canım yemek yedin miiii
ben yedim hepinize afiyet olsun bende eve net alacam akşamlarıda yazarım artıkın sayfamız gerilerde kalmaz

nerdesiniz yaaaaa
oooo burda bekliyorum ben ama
elif de ankarada
sinem yoğun heralde
diğerleri malum
özgülle defne de bi gelseydi
onları da çok merak ediyorum
ne yaptılar acaba

nerdesiniz yaaaaa
oooo burda bekliyorum ben ama
elif de ankarada
sinem yoğun heralde
diğerleri malum
özgülle defne de bi gelseydi
onları da çok merak ediyorum
ne yaptılar acaba

canım nehaber,
şimdilik burdayım ama birazdan çıkıcam, gezmeye gidicem yine
iyi alıştım dimi, gezmediğim günlerin acısını çıkarıyorum işte

sen de kitaba sarmışsın, ben de çok seviyorum kitap okumayı ah bir fırsat bulsam da okusam. hamileyken okurdum hep ama şimdi maviş pamuktan fırsat yok. 2 satır yazayım diyorum mızırdıyor yine. çok yaramaz çooook

canım biz iyiyiz, sen nasılsın. seni sayfada göremeyince şaşırdım, ışığın hep yeşil olurdu.işler yoğun herhalde.
adetine de 2 gün kalmış, inşallah güzel haberler verirsin bize bu ay :CüvCüv:
foto çektim canım, eşimin telinde, pc ye yükleyelim size de gösteririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…