Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım evet hastalık dönemlerinden sonra huyları çok değişiyor, çok mızmız oluyorlar. 1 aydır canıma okudu bu kız benim zaten. ama inşallah seninki çabuk atlatır bu huysuz dönemi.

canım bence git tatile, bir değişiklik olur, valla fırsatın varda hiç durma, senin kız büyüdü sayılır artık ha burda ha orda.
bana kalsa koşa koşa giderim de eşimin izni yok. doğum zamanı çok izin kullandı o yüzden gidemiyoruz, hem benimki daha yeni 3 aylık oldu yani epey küçük. ama izni olsaydı, imkanlar da müsait olsaydı hiç durmaz giderdim. evet canım eltimlerin yazlık güzelde onların da izni yok, eşimle aynı dönemlerde kullandı kayınbirader iznini, hatta doğum zamanı onlar da çok koşturdu sağolsun. o dönem gitti onlar, şimdi onlar da gidemiyor. seneye inşallah güzel bir tatil yaparız bebişim de büyür o zaman daha rahat olur.

biz bu sabah kızımla öğlende kalktık,
babamız bize kahvaltı hazırlamış, ay çok güzel oluyor ya, uykudan kalkıp, kahvaltıyı hazır bulmak. ama herzaman yapmaz. bugün iyiliği üstündeydi
uykumu aldığım da iyi oldu.hergece 3-4 saat ancak uyuyordum, sonra da bölük pörçük. arada böyle uyku dopingi yapmak lazım.kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim lekem gelmeye başladı sanırım olacam ama daha sökmedi evet dün işlerim yoğundu öğleden sonra giremedim yaprak iklimsu nasılsınız bebişler iyi inş.
elifff ank. gitmiş kazasız belasız dönsün ist.
diloşşş canım nasılsın
özgül doğurdumu acaba

ya kızalr baktım lekem gelmedi şimdi rengi değişmiş ama bu gelmeyecek anlamına gelmiyo sanırım olacam yarına kadar olmazsam test yapacam

slm iklimsu nasılsın canım bende sayfaya kimse girmemiş diyecektim ki seni gördüm minik iklimsu nasıl canım öp yerime

gez annecim gezzzzzzz
ohhh sefan olsunn
diloşum da kacamak yapabilir inş. yaaaa
canım benim evet kitap okuyorum eskiden bu kadar seri değildim ama bu aralar coştum ayşe kulın serisiyle devam ediyorum
anladın sen onu

diloşş nasılsın al sana bende ***** beş yıldızlı pekiyi canım akıntını rengi değişti canım hasta olacağım gün gibi ortada sen nasılsın hayat nasıl gidiyo kendini nasıl hissediyosun canım

cnm benim iyiyim
elif geldi ama şimdi çorlu da
çok yoruluyo bu kısss çokkkkkkkkk
adet olman konusunda ne diyebilirim ki
üzülüyorum ben hep hem de çokk
yıldızlarım için de mersi bitanem

canım daha tam sökülmedi adetim lekede bir geliyo bir gelmiyo eve gidince parmaklicam bakalım ilerde kan mı var akıntı mı :kedi:

biz geldikkk
nihayet bilg aldık evimize
yaramazdan fırsat buldukca gireceğim çok ayrı kaldım aranızdan
hepinizi çok özledim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canımın içi
hoş geldinnnn bitanem benim
nasılsın canısı
keyfin nasıl tuannam nasıl
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor annelik
anlat şöyle bi

dileğim benim
iyiyiz bitanem anca anca alışmaya calışıyorum
yaramazlar gelince uyku falan kalmıyor şimdi uykudan kalktım bende :)))
sen napıyorsun nasıl gelişmeelr var mı

biz geldikkk
nihayet bilg aldık evimize
yaramazdan fırsat buldukca gireceğim çok ayrı kaldım aranızdan
hepinizi çok özledim

canım hoş geldin,
seni bu sayfada görmek ne güzel,
tuana prenses nasıl, sen nasılsın.
iyisinizdir inşallah.
özledik seni valla.
geçen gün prensesin fotosunu koymuştun ya bittik bittik.
çok güzel çok masum. yeni fotolarını bekliyoruz.
eve net bağlatman da iyi olmuş daha sık görüşürüz umarım.
gerçi bu mızmız prenseslerden nekadar fırsat kalır orası bilinmez ama biz yine de fırsat buldukça girip yazalım.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canımın içi
hoş geldinnnn bitanem benim
nasılsın canısı
keyfin nasıl tuannam nasıl
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor annelik
anlat şöyle bi

diloooş, ne haber fıstığım.
cmtsi cmtsi seni bu sayfada görmek ne güzel
içim açıldı valla.:1hug:
bugün de zeytin yok. haftasonu çalışmıyordu o sanırım.
ama eve bağlatıcam diyordu. o zaman daha sık görüşürüz.

benim mızmız prenses de uyuyor şimdi ama en ufak bir tıkırtıda uyanıyor. ana kucağında şuan. bir taraftan da sallıyorum onu, her tarafa yetişiyorum yani hihoyyyt
bak açtı bile gözünü yaramaz, şöyle gündüz bir derin uyusa ben de uyuycam, öyle derin uykulara hasretim ya mirmirmirmir
ama gece güzel uyuyor benim kuzum haksızlık da etmiyeyim şimdi yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…