- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.501
canım iyi dilkelrin için çok saol vallahi ateş geçti ama anlamsız yere geceleri saat başı uyanıyor, yüzü koyu yatıyor uyku arasında sonra uyanıyor ve sinirleniyo bir bağırma hemen koşuyorum düzeltiyorum sonra 1 saat sonra yine aynı şey vvalhi bugece enaz 6 kere uyandım saat başı iyicene huy değiştirdi melek gibi kız oldu bir bomba sorma bacım hep huysuz mızmız özellikle geceleri en fazla 1 -2 kez uyanan bebek şimdi nerdeyse hiç uyumuyor ben perişan durumdayım dün öğlen gibi artık uykusuzluktan gözlerim ağrıdı kendimi annemlere attım 3 saat uyumuşum yoksa var ya bu gece ne yapardım bilmiyorum dediğin gibi anne olmak zor ....bizim ikliminde pek gaz sorunu olmadı ama olduğu zaman hemen metsil veriyordum ve rahatlıyordu gaz sancısı çok kötüya bizimki kıpkırmızı kesiliyor adete baklaım 5 ayımıza pek bişey kalmadı geçecek mi ?
ohhhhhhhhhh ne güzel gez bacım havalarda güzel yazın bitmesine az kaldı zaten tüm kış evde olacağız o yüzden tadını çıkar eşim yarın senelik izne ayrılacak 1 hafta tatile gitmeyi düşünüyorduk ama gidemeyeceğiz baksana ateş yükselmesi olunca doktorda enfeksiyon olabilir dedi o yüzden şimdi oralarda pek hijyenik olmaz diye önümüzdeki seneye kısmet olursa şöyle güzel bir ttail planı yapacağız geçen senede gidemedim zaten mide bulantıları falan derken bu senede istanbula kaldık yine gerçi pek evde kalmayı düşünmüyorum hergün bir yere gideriz tabii iklim hanımın ruh halide önemli o istemezse evden dışarı bile çıkamayız en azından eşim evde olursa bana yardım eder biraz oyalar henfendiyi sizde bu sene ttaile gitmiyorsunuz demi yanlış hatırlamıyorsum senin eltinin yazlığı vardı geçen sene gitmiştin bir kaç gün oraya kaçsana sen yine
akşama kartı gösterir müstakbel hakem hiç zamnıda şaşmıyoo
canım nehaber,
şimdilik burdayım ama birazdan çıkıcam, gezmeye gidicem yine
iyi alıştım dimi, gezmediğim günlerin acısını çıkarıyorum işte
sen de kitaba sarmışsın, ben de çok seviyorum kitap okumayı ah bir fırsat bulsam da okusam. hamileyken okurdum hep ama şimdi maviş pamuktan fırsat yok. 2 satır yazayım diyorum mızırdıyor yine. çok yaramaz çooook
biz geldikkk
nihayet bilg aldık evimize
yaramazdan fırsat buldukca gireceğim çok ayrı kaldım aranızdan
hepinizi çok özledim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canımın içi
hoş geldinnnn bitanem benim
nasılsın canısı
keyfin nasıl tuannam nasıl
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor annelik
anlat şöyle bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?