- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.521
canım hoş geldin,
seni bu sayfada görmek ne güzel,
tuana prenses nasıl, sen nasılsın.
iyisinizdir inşallah.
özledik seni valla.
geçen gün prensesin fotosunu koymuştun ya bittik bittik.
çok güzel çok masum. yeni fotolarını bekliyoruz.
eve net bağlatman da iyi olmuş daha sık görüşürüz umarım.
gerçi bu mızmız prenseslerden nekadar fırsat kalır orası bilinmez ama biz yine de fırsat buldukça girip yazalım.
hoşbulduk yaprakcım.çok ii oldu gerçekten de .. boş bulduğum vakitlerde girerim artık.
yeni resimler cekip eklerim canım .
makinem şuan ablamda .
ilayda nasıl annesi, artık sizi tanımaya baslamıştır. gezmelere de baslamışsınız darısı bizim basımıza.buarada 24 gün oldu ben doğum yapalı ama karnım hamile gibi kaç ayda iniyor canım.gerçi 3 kilom kaldı ama göbeğim inmedi .
ilsu canım bak bu da benim kızçemin son hali
Imageshack - ilayda215
Imageshack - ilayda216
Imageshack - ilayda223
dünyalar güzeline dilek teyzesine kırkbin kere maşallah
güzeller güzeli annesine de :1hug:
yaprakcım masallah ilaydaya çok güzel tü tü.saclarına bittim ama iki tokalı:))
bebekliğini görmüştüm ama çok değişmiş gerçekten de .
tuana çok ağlayan bir bebek değil o yönden rahatım.ama ıhlıyor onun yerine çok sinir bozucu bi ses tahmin edersin hele geceleri..
teşekkürler canım. evet ilayda doğduğunda da saçlıydı zaten. bir de dik dik saçlar çok komik bir görsen. ben de gezmeye falan giderken saç bantı ya da iki toka takıyorum. herkes bitiyorevet canım çok değişiyorlar ya. biz devamlı gördüğümüz için çok farkedemiyoruz ama bir süre görmeyen akraba arkadaşlar falan çok değiştiğini söylüyor. ben de fotoğraflarından görüyorum değişimini daha çok. sen de sürekli foto çek. çok çabuk büyüyorlar gerçekten.
tuana da saçlı sanırım. yani buraya eklediğin fotoda saçları çok güzeldi.
iklimsu da saçlıymış doğduğunda ama döküldü diyor dilek. bizimkinde pek dökülme yok, bakalım dökülecekmi. dökülmese de uzasa tokalar falan taksam ona birsürü. süslesem prensesimi, çok özeniyorum kaydirigubbakcemile2
ay canım bilmezmiyim, ıhlamalar, mızırdamalar, bi de ilerleyen aylarda viyaklama ve ciyaklamalara dönüşecek.
bizimki şuara çeşitli sesler çıkarıyor, aguluyor yani. sabahları onun agularıyla uyanıyorum. çok güzel oluyor ama. Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguları inşallah :Saruboceq:
çok tatlısınız yaaaaa
bayıldım sohbetinize öyle keyifli ki
siz anlatınca olayları birebir yaşıyorum
hayal gücüm çok kuvvetlidir
bi hayal dünyasındayım sayenizde
bu arada viyaklama ve ciyaklama laflarına da bittim
nasıl bi tanımlama o yaaaa opuyorumnanaktan
maşallah yaprağım meleğine bütün bebişleri nazardan saklasın allahım
diloşşş nasılsın canım
ilsum burda görmek çok güzel seni tuana hanım nasıl
iklimsu sen nasılsın canım
elif kuş nerelerdesinnn
gunaydin tum guzel kızlar
nasılsınız , bebis fotolarınıza baktıkca dualar ediyorum Allah saglikli hayirli bir omur versin hepsine.
dunya guzeli bebekleriniz var masallah.
Ben bu aralar deli gibi calısıyorum kızlar, calısmaya verdim kendimi surekli seyahat surekli kosturmaca..
belkide bu sekilde unutmaya calısıyorum yasadıklarımı..
yapraknil iklimsu ilsu bebeklerinizle birlikte guzel saglikli gunler diliyorum size
dilegim ve sinemim sira sizde artik cok yakin inaniyorum :)
Herkese sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?