Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

slm kızlar evet ben adet oldum babalar gibi c.tesi tarihini şaşmadan geldi hayırlısı böyleymiş
ilsu kocam yurtdışında nijeryaya gitti canım hayırlısıyla sağsağlim dönsünde bebiş işine başlarız kaldığımız yerde artık :kedi:
ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun canlarım

ilsu merhaba cnm nihayet kavuştun mutlu sona seni aradım kız kardeşin baktı tlf uyuyordun doğum yaptımı dedim evet dedi adını bilmediğim için ilsu dedim şaşırdı biraz ama anlaştı hayırlı olsun cnmm

çok hoşsun canım ya anlayamamıştır İlsu deyince:)))
Çok tşkler Birsencim ..kavuştuk sonunda kızımıza.o ilk gün narkozdan ötürü hep uyukladım canım telefonlara bakamadım.

herkese kocaman merabalar ohhhhh ohhhhh herkesler iyi çok şükür ve sayfadaymışsınız kızlar biz iyyiz kızımda iyi herşey yolunda şimdilik yarın 3 günlük bir tatile çıkıyoruz bakalım iklim hn ile neler yapacağız ne kadar kötü olsada 3 gün yemek derdi temizlik derdi yok iyi tarafı burası
ılsu canım hoşgeldin minik Tuana nasıl maşallah çok güzel ya bayıldım aynen sen ilk zmanlar alışmak biraz zor ama zaman geçtikçe herşey daha kolay olacak benim minikte ilk doğduğunda melek di ama şimdi tam bir cadı yaprağın dediği gibi son 1 yadır canımı okuyor büyüdükçe arsız oluyorlar şimdi uslu ise tadını çıkar bak burda tecrübe konuşuyor size dediklerim tek tek çıkmadı mı canım göbek konusunda ise benim doktorum 40 günün sonunda 2 aylık hamile olduğun kadar düşer göbeğin dedi ve sonra ilk bilemdin 2.adetinden sonra hamile iken olan göbeğin gider dedi ve aynısı oldu daha erken sen yeni doğum yaptın sayılır 1 ay bile olmadı tabii sütüm olsun diye hamur işini fazla kaçırmazsan göbeğin normale döner seni çok öpüyorum minik bebğinide telefonlaşırız aramak istemedim müsait olmazsın diye müsait olunca telefonlaşırız
Yaprakçığım ilayda çok güzel çıkmış ya büyüdükçe değişiyor vallahi çok tatlı yerim onu ben canım
Canım adaşım sende iyisin gelişmeler için ara beni
zeytin canım adet olmuşun hayırlısı

nasılsınız fıstıklar
yaprakım viyaklama-ciyaklama gündeminin tam ortasına oturmuş durumda şu an
ilsum dediğin gibi inş. bende yaşarım fıstıkım bunları artı söylediklerin için çok sağol çok faydalı oldu nihale okuttum hepsini
elifim çalışkan arkadaşım benim şimdilik kariyer yap güzelim sonra da çocuk inş.
diloşum tatile gitmiş mi acaba
sinem kuş adet olmuşsun cnm benim ben artık adetlere yorum yapmıyorum yapamıyorum bi de hafta sonu herşey güzeldi anladın sen onu
güzeller hepinize söylüyorum bu arada hafta sonum gayet güzeldi
anladınız siz onu

selam kızlar,beni hatırladınız mı???
ilsu, iklimsu,yapraknil,cimbomlu,ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar,nasılsınız???
uzun zamandır giremiyorum,malum tayin telaşı,eşimin tayini Burdur'a çıktı,antalya olmadı ama yaklaştık,şimdi benim özür gurubundan atanmamı bekliyoruz,,,,
meleğim 33 haftalık oldu,26-27 eylül gibi dünyaya merhaba diyecek rabbimin izni ile,antalya çok sıcak internet kafeden yazıyorum,dışarıya çıkamıyorum,evde net yok malumunuz,eşim bekliyor şimdi,daha sonra cevaplarınızı okurum,hepinizi öpüyorum gül yanaklarınızdan,dualarım meleklerini bekleyen gülyüzlü arkadaşlarımla unutmayın sakın,güzel yüzünüz herdaim gülsün........

canım benim yaaaaaaaaaa
yerim seni
unutmak ne demek
aşkolsun
özlemcim bi ara msn e açarsan
sana bi şey söylicem
meleğini melekler korusun
tayininiz çıkmasına çok sevindim
ordan kurtuldun fıstık yaaaa
kışın çok zordu
ayyy özlemişim seni
cıvıl cıvıl yazılarını
ne güzel yaaaa

özlmcim hoşgeldin canım.
eşinin tayin şi hayırlı olsun antalyaya yaklasmış oldunuz
yolun sonuna gelmişsiniz sizde , inş kolay doğumlar nasip eder Allah.
Kendine ve bebişine ii bak çok öptüm

iklimsucuğum canım benim
yarın tatile çıkıyormuşsunuz bol bol eğlenin gezin inş ilkimsu da rahat verir size:)))
denize sok bir denizle tanışsın annesi
tamam bitanen telefonlasırız ilk zamanlar inan bebek emdi emmedi uyudub uyumadı kimseyle görüşemiyordum.
göbek konusunda söylediklerin içimi ferahlattı:)) yok hamur işi falan yemiyorum hafif seylere takılıyorum şimdilik
size ii tatiller simdiden bizim yerimize de eğlenin

ay kızlar resimleri koydum yazı bile yazamadım biz kız çok huzursuz sürekli mızıldanıyor ne yapacağım çok yorgunum çanta bavul hazırla ay çok zor
aysimaa canım hoşgeldin bebğin hayırlı olsun allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin, seni unuturmuyuz hiç kendine ve minik meleğine iyi bak

canım ne kadar büyümüş iklim hanım ne kadar güzelleşmiş maşallah ona esmer güzeli fıstık olmuş

demek tatile gitmeye karar verdiniz canım, valla çok iyi olur 3-4 günde olsa biraz değişiklik olur. inşallah çok güzel geçer ve çok eğlenirsiniz.

evet canım viyaklama ve ciyaklama öyle bişey işte.
daha neler yapıyor dilek teyzesi ne oyunlar bir görsen, çok yaramaz çok.

canım nerelerdesin sen ya, hiç unuturmuyuz seni. ben sayfada hep anıyorum seni. eski muhabbetlerimizi özlüyorum valla. hamile olduğunu duyunca da ne kadar sevinmiştim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. tayininiz de çıkmış hayırlı olsun. inşallah daha sık gelirsin artık aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…