- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.541
ilsu merhaba cnm nihayet kavuştun mutlu sona seni aradım kız kardeşin baktı tlf uyuyordun doğum yaptımı dedim evet dedi adını bilmediğim için ilsu dedim şaşırdı biraz ama anlaştı hayırlı olsun cnmm
uy uy uy yesinler onu ya
ne güzelliktir bu canım büyüynce çok canlr yakacak annesi haberin olsun.
ay kızlar resimleri koydum yazı bile yazamadım biz kız çok huzursuz sürekli mızıldanıyor ne yapacağım çok yorgunum çanta bavul hazırla ay çok zor
aysimaa canım hoşgeldin bebğin hayırlı olsun allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin, seni unuturmuyuz hiç kendine ve minik meleğine iyi bak
nasılsınız fıstıklar
yaprakım viyaklama-ciyaklama gündeminin tam ortasına oturmuş durumda şu an
ilsum dediğin gibi inş. bende yaşarım fıstıkım bunları artı söylediklerin için çok sağol çok faydalı oldu nihale okuttum hepsini
elifim çalışkan arkadaşım benim şimdilik kariyer yap güzelim sonra da çocuk inş.
diloşum tatile gitmiş mi acaba
sinem kuş adet olmuşsun cnm benim ben artık adetlere yorum yapmıyorum yapamıyorum bi de hafta sonu herşey güzeldi anladın sen onu
güzeller hepinize söylüyorum bu arada hafta sonum gayet güzeldi
anladınız siz onu
selam kızlar,beni hatırladınız mı???
ilsu, iklimsu,yapraknil,cimbomlu,ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar,nasılsınız???
uzun zamandır giremiyorum,malum tayin telaşı,eşimin tayini Burdur'a çıktı,antalya olmadı ama yaklaştık,şimdi benim özür gurubundan atanmamı bekliyoruz,,,,
meleğim 33 haftalık oldu,26-27 eylül gibi dünyaya merhaba diyecek rabbimin izni ile,antalya çok sıcak internet kafeden yazıyorum,dışarıya çıkamıyorum,evde net yok malumunuz,eşim bekliyor şimdi,daha sonra cevaplarınızı okurum,hepinizi öpüyorum gül yanaklarınızdan,dualarım meleklerini bekleyen gülyüzlü arkadaşlarımla unutmayın sakın,güzel yüzünüz herdaim gülsün........
uy uy uy yesinler onu ya
ne güzelliktir bu canım büyüynce çok canlr yakacak annesi haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?