- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.561
evet canım viyaklama ve ciyaklama öyle bişey işte.
daha neler yapıyor dilek teyzesi ne oyunlar bir görsen, çok yaramaz çok.
ay saol teyzesi bu minikler bi büyüse o günleri görsek nerde, hem ilsu teyzesi o can falan yakamaz onun başı bağlı dilek teyzesinin oğlu ile beşik kertmesi var biliyorsun.
oh olsun sana
çocuk çocuk diye tutturdun durdun :ecrin_bebek:
al sana çocuk kafamçokkarıştı
canım ne kadar büyümüş iklim hanım ne kadar güzelleşmiş maşallah ona esmer güzeli fıstık olmuş
demek tatile gitmeye karar verdiniz canım, valla çok iyi olur 3-4 günde olsa biraz değişiklik olur. inşallah çok güzel geçer ve çok eğlenirsiniz.
kırkbin kere maşallah gelinime
allahım nazarlardan saklasın
esmer bomba tam yaaaaa
tombişim benim
ayyy hemencik doğurmam lazım
kız elden gidicek delikafadulden
görüyormusun başıma gelenleri-tatlicadiarzu-
ayy sağol dünürüm :1hug:
gelinime ne diyor baksana cadıklava:
ayyy çok geç kaldım ben tabi -tatlicadiarzu-
dur kıss assss daha bekle yetiştiricem ben oğlanı :lepi:
teyzesi teşekkür ederiz , büyüyorda bide bana sor gerçi sen beni anlıyorsun çok zor hele bide bizim kızlar gibi cadı olunca sorma daha da zor
canım bir hışımla karar verdim bakalım bizi ne maceralar bekliyor gelişte yazarım bu cadı bizi rezil edecek ama katlanacağız ben başkalarını rahatsız etmesinden korkuyorum yoksa biz alıştık artık sende yokluğumda yiğenime çok iyi bak seni ve ilaydayı çok öpüyorum birbirinize iyi bakın
günaydın canlarım nasılsınız ay dün ne güzel eski günlere dönmüş sayfa yaaaa
ben öğleden sonraları denetime fabrikanın içine giriyoruz o yüzden yazamıyorum mesai bitimine yakında odaya gelince anca hazırlanıp çıkıyorum yazamıyorum buraya hepinizi çok özlediim öptm kocamannn
diloşum haftasonunun iyi geçmesine sevindim canım benim anladın sen onu
yogunum canım ya birazdan cıkacagım
sinemcim sen bana yazıyorsun ama offline oldugun icin gelmiyor biliyorsun dime
asla cevap vermiyor diye dusunme hayatım
günaydin herkese
bak senin oğlanı bekliyorum şöyle mavi gözlü siyah saçlı beyaz tenli bide unutmadan boyu uzun olsun benim kız biraz uzun boy olarak 1,5 ay önde gidiyor ona göre kısa kalırsa kızımın yanında hoş olmaz .fazlada gecikme gerçi kadının yaşı erkeğin yaşından büyük olursa zengin olurlar derdi bir arkadaşım bizimkiler öyle olacak anlaşılan ....
bu arada kendine çok iyi bak tüm kalbimle seninleyim sakın unutma sen dünyalar ttalısı bir kadınsın allahım inşallah kalbine göre verir.
iklimsu prensesine bayıldım..
kızlar unutmayinki benim 15 yasinda oglum var, eger kizlariniz olgun ve akilli erkeklerden hoslanirsa pesimden cokkkk kosacaksiniz :)
ayrica uzun boylu ela gozlu ve su gibi ingilizcesi var :) :)
günaydın kızlar,
İLSU canım yerim ben senin o emzikli prensesini.
ben bir türlü alıştıramadım emziğe ya, birsürü emzik aldık, biraz ağzında tutup sonra çıkarıyor. bu günlerde baş parmağını emiyor, emzik yerine o daha tatlı geliyor galiba. beyin gelişimi için de faydalı bişeymiş baş parmak emmek. beyindeki bazı noktaları harekete geçiriyormuş sanırım. bide baş parmağını emmeye başladığı zaman 15-20 dak içinde uyuyor. yani parmak emmeye başladığı zaman uykusu geldiğini anlıyoruz. daha neler öğreneceğiz acaba gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?