Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay saol teyzesi bu minikler bi büyüse o günleri görsek nerde, hem ilsu teyzesi o can falan yakamaz onun başı bağlı dilek teyzesinin oğlu ile beşik kertmesi var biliyorsun.

ayy sağol dünürüm :1hug:
gelinime ne diyor baksana cadı klava:
ayyy çok geç kaldım ben tabi -tatlicadiarzu-
dur kıss assss daha bekle yetiştiricem ben oğlanı :lepi:

oh olsun sana
çocuk çocuk diye tutturdun durdun :ecrin_bebek:
al sana çocuk kafamçokkarıştı

gülme komşuna gelir başına diloş hanım,
seninki de viyaklayıp ciyaklayacak sonra bana dert yanma bak,
sonra ben de sana laelaelaelaelae böyle yaparım.

kızım çocuk sürekli viyaklamıyor herhalde ama anası nette dolaşıp, laf yetiştirmeye çalışınca tabi sıkılıyor, acıkıyor ilgi istiyor o zaman sesini duyurmak için viyaklıyor işte :roflol:

teyzesi teşekkür ederiz , büyüyorda bide bana sor gerçi sen beni anlıyorsun çok zor hele bide bizim kızlar gibi cadı olunca sorma daha da zor
canım bir hışımla karar verdim bakalım bizi ne maceralar bekliyor gelişte yazarım bu cadı bizi rezil edecek ama katlanacağız ben başkalarını rahatsız etmesinden korkuyorum yoksa biz alıştık artık sende yokluğumda yiğenime çok iyi bak seni ve ilaydayı çok öpüyorum birbirinize iyi bakın

kırkbin kere maşallah gelinime
allahım nazarlardan saklasın
esmer bomba tam yaaaaa
tombişim benim
ayyy hemencik doğurmam lazım
kız elden gidicek delikafadulden
görüyormusun başıma gelenleri-tatlicadiarzu-

ay güzel kaynanası kızımın çok saol dilek aslında o kadarda esmer deil buğday tenli ama resimlerde gelinin esmer çıkıyor ... elini çabuk tut bak ilsu teyzesi kafamızı bulandırıyor başka talipler falan , sıkı çalışın hemen gelsin damadım

ayy sağol dünürüm :1hug:
gelinime ne diyor baksana cadı klava:
ayyy çok geç kaldım ben tabi -tatlicadiarzu-
dur kıss assss daha bekle yetiştiricem ben oğlanı :lepi:

bak senin oğlanı bekliyorum şöyle mavi gözlü siyah saçlı beyaz tenli bide unutmadan boyu uzun olsun benim kız biraz uzun boy olarak 1,5 ay önde gidiyor ona göre kısa kalırsa kızımın yanında hoş olmaz .fazlada gecikme gerçi kadının yaşı erkeğin yaşından büyük olursa zengin olurlar derdi bir arkadaşım bizimkiler öyle olacak anlaşılan ....
bu arada kendine çok iyi bak tüm kalbimle seninleyim sakın unutma sen dünyalar ttalısı bir kadınsın allahım inşallah kalbine göre verir.

günaydın canlarım nasılsınız ay dün ne güzel eski günlere dönmüş sayfa yaaaa
ben öğleden sonraları denetime fabrikanın içine giriyoruz o yüzden yazamıyorum mesai bitimine yakında odaya gelince anca hazırlanıp çıkıyorum yazamıyorum buraya hepinizi çok özlediim öptm kocamannn
diloşum haftasonunun iyi geçmesine sevindim canım benim anladın sen onu

iklimsu prensesine bayıldım..

kızlar unutmayinki benim 15 yasinda oglum var, eger kizlariniz olgun ve akilli erkeklerden hoslanirsa pesimden cokkkk kosacaksiniz :)

ayrica uzun boylu ela gozlu ve su gibi ingilizcesi var :) :)

oy oy maşallah elifim oğluna allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım
işlerin yoğun mu hala
diloş kız nerdesin iklimsu ilsu yaprak sizler nasılsınız bebişlerinizi öpüyorum kocaman

yogunum canım ya birazdan cıkacagım

sinemcim sen bana yazıyorsun ama offline oldugun icin gelmiyor biliyorsun dime
asla cevap vermiyor diye dusunme hayatım

günaydın kızlar ,

İLSU canım yerim ben senin o emzikli prensesini.
ben bir türlü alıştıramadım emziğe ya, birsürü emzik aldık, biraz ağzında tutup sonra çıkarıyor. bu günlerde baş parmağını emiyor, emzik yerine o daha tatlı geliyor galiba. beyin gelişimi için de faydalı bişeymiş baş parmak emmek. beyindeki bazı noktaları harekete geçiriyormuş sanırım. bide baş parmağını emmeye başladığı zaman 15-20 dak içinde uyuyor. yani parmak emmeye başladığı zaman uykusu geldiğini anlıyoruz. daha neler öğreneceğiz acaba gamyoncuiremsu

evet canım bilmemmi, bizimkinin de hergün yeni bir huyunu keşfediyorum. dileğe diyorum ya viyaklama ciyaklama diye o da garibim o nasıl oluyor öyle diyor. birgün viyakladığı zaman dilek teyzesine dinleticem sesini. anlatılmaz dinletilir dilekcim diycem.

canım sen git tatiline güzelce dinlen, eğlen. minik iklim de sevecek değişikliği. gezmeyi seviyor bu yaramazlar merak etme. hem o daha bebek kimseyi bilinçli olarak rahatsız etmez sen merak etme. rahatsız olan da mekan değiştirsin napalım yani, kendileri hiç bebiş olmamışmı ya da kendi bebişleri çok mu sessizmiş. geçen gün eşimle bir cafe de otururken bizim yaramaz başladı ağlamaya, ama nasıl susmuyor. arka masada da nursuz bir ihtiyar rahatsız oldu sanırım. eşime dedim kalk gidelim o da niye gidicez otur dedi. çantada maması vardı sıcak suda vardı. hemen mama hazırladım ve yedirdim sonra sustu. acıkmış çocuk ya. yani bir şekilde ihtiyacını karşılarsan susar merak etme. sen keyfine bak tadını çıkar :icecream:

Son düzenleme:

yogunum canım ya birazdan cıkacagım

sinemcim sen bana yazıyorsun ama offline oldugun icin gelmiyor biliyorsun dime
asla cevap vermiyor diye dusunme hayatım

kızlar size de kolay gelsin. eskiden ben de böyle çok yoğun çalışıyordum birden o günlerimi hatırladım. gerçi şimdi de farklı sayılmaz. bu bebişlerle uğraşmak en ağır işe bedel. ama değer doğrusu.onlar büyüdükçe biz de karşılığını almış oluyoruz. emeğinin boşa gitmediğini görmek insanı çok mutlu ediyor. darısı sizlerin başına kızlar :CüvCüv:

kızlar nerdesiniz elifim anlıyorum o yüzden cvp vermediğini canım benim
diloşş kaçak nerdesin
iklimsu iyi tatiller canım
yaprağım sen nasılsın meleğini öp poposundan benim için

oooo diloş hn bakıyorum da sipariş veriyorsunuz
mavişlik beyaz tenli uzun boy tamam da siyah saç biras zor be kuşum
ama dur bakalım yapcaz bi güzellik iklim hn a ass daha beklesin hele

ah ahhh yaprak hn
o kadar üniversite okudun ama baş parmak emmenin uyku getirdiğini bilmiyorsun haaa
pehhh sengözlerimebaksanab
aferim ilaydama
al bu da sana kapak olsun :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…