Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ah ahhh yaprak hn
o kadar üniversite okudun ama baş parmak emmenin uyku getirdiğini bilmiyorsun haaa
pehhh sengözlerimebaksanab
aferim ilaydama
al bu da sana kapak olsun :uhm:

he valla, ne kadar cahil kalmışım dimi.
kızımla birlikte adeta yeniden büyüyorum gamyoncuiremsu.
içimdeki çocuk dışarıya çıkıyor.
biraz daha büyüse de
onunla beraber küçükken oynadığım oyunları tekrar oynasam diyorum kaydirigubbakcemile
arkadaşım olacak o benim ya kaydirigubbakcemile5

ay yerim ilaydayı yazarken dişlerimi sıkıyorum vallah günaydın canlar nasılsınız
ben iyiyim bugünde denetim var içerde çok yazamam haberiniz olsun elif ilsu iklimsuu yaprak öpüldünüz kocaman

merhaba fıstıklar
ben pek ii değilim göğsümdeki süt kanalı tıkanmmıış sepsert damar çıktı.
sürekli emdirmeliymişim ve sağmalıymışım
inş gecer

selam kızlar,
bugün pek hareket yok sayfada,

İLSU geçmiş olsun canım.
bende de olmuştu aynısı, ay çok kötü bişey o ya. ağrıdan duramamıştım.
emdirmeyle tam boşalmıyor canım. sağman lazım. benim o şekilde açılmıştı.
ama bu iyi bişeymiş. yeni süt kanalları açılıyormuş yani sütün artacak.
canım sen şu an sadece anne sütümü veriyorsun bebişine, yoksa ben gibi mama takviyesi de yapıyormusun?

canım canın bişe mi çekti ne çektiyse ye şişer sıtması bile tutar onunyaa geçmiş olsun yada biri sırtına vutup bir parça ekmek alsın canının çektiği bu olsun desin senin haberin olmadan yapsın
sonrada sen o ekmeği yee

sinem sen de neler biliyorsun kız.
evet ama eskiler öyle derdi dimi. şimdi bilimsel olarak farklı açıklıyorlar. yani benim eşim yeni süt kanalları açılacak, ama henüz tıkalı olduğundan beze gibi şişme yapmış sağarak açıcaz demişti. öyle de oldu.
ama senin dediğin de olabilir yani.
geçen gün bir tanıdığımıza gittik, bahçesinde asma vardı. üzümler de daha yeni oluyor buralarda. kadın bana canın çekmesin kopar bir iki tane ye dedi. canın çekipte yemezsen sütün çekilir tarzı bişey dedi. ben de şaşırdım. ben onu hamileyken canın bişey çektimi mutlaka yemelisin diye biliyordum meğer emzirirken de öyleymiş.

geçen gün de kayınpederimin bahçesinde elma ağacı var, elmalar büyük ama henüz yeşil ben de öyle seviyorum. koparmak istedim ama daha olmadı koparma, kızarsın olsun ben sana getiririm dedi. ben de ben bu şekilde yeşil seviyorum koparıcam dedim mafoldumben. ve 4-5 tane kopardım. bir poşete koydum. arabanın arka camının oraya koydum poşeti ve sonra da almayı unuttuk birkaç gün ve elmalar bozulmuş sinir oldum. ay şimdi korktum bak, canım çekti ve yemedim sütüme bişey olmaz umarım. gidip en kısa zamanda tekrar koparmalıyım. kayınpederimin bütün itirazlarına rağmen hatta bu sefer koparır koparmaz yiyeyim de içimde kalmasın :roflol:

yaprakcım sadece anne sütü içiyor şimdilik çok şükür sütüm fazla
çok kötü acı veren bişi gerçekten de damar elime geliyor resmen .
şimdi emziriyorum sonrada sağıyorum hemen .göğüslerim acıdı iyice

sinemcim öyle canımın isterdiği bişi hemen yiyorum annem burada saolsun yapıyr hemen.

ama ekim ayında işe baslıyacağım ozaman mama yiyecek .zaten ilk 9 gün emmediği için mamayada alışın tuana .. herşey var bizim kızda emzik biberon süt memenaniknanik

herkese günaydın,

zeytin bugün açılışı yapmamış, sayfa çok gerilerde kalmış.
bari ben yapayım açılışı, arkadaşlarıma şöyle içten bir günaydın diyeyim dedim.

ilaydayı biraz uyuttum, ama birazdan kalkar. çok uyumuyor gündüzleri.

ilsucum ne güzel, bebişin uysal demekki, herşeye uyum sağlamış maşallah.

bizimki biraz inatçı canım. istemediği birşeyi zorlasan da almıyor.
mesela şu emziğe hiç alıştıramadım. birsürü emzik oldu evde ama 2 sn ağzında tutup atıyor.
daha yumuşak emzik istiyor, yani beni. cadı şey kaydirigubbakcemile.
o yüzden sen şanslısın. bide bizimki akşamları çok huysuz oluyor ya. saat 8-9 gibi sürekli zırzır. ya gazı oluyor, ya uykusu geliyor. ancak kucağımda yatar pozisyonda gezdirirsem susuyor. bazen açtır diye düşünüyorum, memeyi veya mamayı almıyor itiyor sonra kucağımda 3-4 tur attırıyorum tekrar denediğimde cok cok yemeye başlıyor yani değişik bir çocuk

canım işlerim çok yoğundu topiğe bakamadım bileee
şimdi giriyorum geçmiş olsun canım
bebişleri öpün yerime görüşmek dileğiyle

kime çekmiş acaba delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…