- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.601
haklısın benim kadar güzel ve maviş
kıskananlar çatlasın
şampiyon belli ikinci kim
eee kimseler gelmemiş
slm canlarım benim işler yoğun denetim tarihi belli oldu eylül 2-3-4 neyse 3 gün şu denetimi atlatırsak daha rahat girecem ok öptm
yaprak dilek ilsu iklimsuuu elifff kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle
diloşummmm rahatın nasıl kuşum
kızlar merhaba bütün yazdıklarınızı okudum nerden nereye gelmişsinz...şimdi sizin tecrübelerinizden bende faydalanmak istiyorum.BEN mikroenjeksiyonla hamile kaldım.degerlerim 12.gün 85 14.gün 146.....16gün 219....ve 4hafta 5 günlük hamileyim.drum 6.hafta için randevu verdi ayın 25ne ama ben korkuyorum ya boş gebelikse diye benim öyle kahverengi akıntım filan yok.zaten çok yeni.ama ilk olunca korkuyo insan.sizin topikde bişey okudum sperm ve yumurta kalitesinin düşüklügünden kaynaklanabilirmiş ama bana konulan embriyo birinci kaliteydiiiii...ne bileyim belirtiside yokmuş...bende size sormak istedim sizce nedir durumum...
canım öncelikle tebrik ederim seni,
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
bhcg değerin bana göre güzel ilerlemiş, yani katlayarak gitmiş.
benim önceki hamilelğimde malesef kan değeri artıyordu ama katlanarak gitmiyordu. 7-8 haftalık olmasına rağmen hiçbir hamilelik belirtim yoktu. gerçi bu bir kriter değilmiş. şimdiki doktorum olmayabilir demişti. ama son gebeliğimde 6. haftadan itibaren bulantılarım başlamıştı.
evet canım boş gebelik genelde spermler kalitesizse oluyormuş, bazen de yumurta.
ama sen zaten yazmışsın mikroenjeksiyonda en kaliteli olanlar seçiliyor diye. yani ihtimal daha düşük. ama kesinlikle boş gebelik olmaz diye birşey de yok tabi. aşılama veya mikroenj. yaptırdığı halde boş gebelik yaşayan arkadaşlar da vardı sitede.
ama bence sen şimdiden evham yapma, ben de senin gibi çok evham yapmıştım hele 1 tane düşük yaşayınca insan hep bir problem olacak sanıyor ama çok şükür hiçbir problem olmadı. bebişim şuan üçbuçuk aylık oldu.
sen de içini ferah tut. doktoruna güven. inşallah sorunsuz yürütürsün.
İLSU canım, ne haber. sayfada görünüyorsun,
ama geçmişe daldın herhalde. gerçi pek bişey yazılmadı.
bebiş nasıl, üzmüyor seni dimi annesi.
bizimkinin bu günlerde özellikle akşamları çok gaz problemi oluyor ya.
eşim de sürekli ana kucağında yatırma çocuğu diyor da, yani öyle yapmasam da işlerim olunca evin içinde mecburen onda tutuyorum, gezdiriyorum. mutfaktaysam onunla mutfağa alıp yanımda tutuyorum. yani rahatlık ama işte hareketi kısıtladığı için gazını çıkaramıyor gecede sancı yapıyor herhalde. bugün daha az tutuyorum. ay çok zor bebiş büyütmek ya.
yaprakcım merhaba
inanır mısın geçmişi okudum bugun birasda duygulandım(
1,5 yıl geçmiş aradan ne güzel şeyler paylasmışız adet günlerini beklemişiz.
benim kızda dün çok sızlandı nedense gazı da yoktu ama gece 12 de uyudu ..bugun biraz daha iyi ...
yaprakcım birde ilayda artık seni tanıdığı için sen nereye gitsen senle olmak ister koyduğun yerde durmaz ..gaz için dr bana bir şurup vermişti onu içiriyorum bazen sakinleştiriyor. neo baby gribe water ismi aklında bulunsun .
evet canım aynen çok zor birde sen tek basına baktın yaninda gelen kalan olmadı .bravo sana.
benimde annem dün memlekete gitti bende artik tek basıma bakacağım
herkese mrb kızlar hepinizi çok özlemişim biizm yaramaz yaklaşık 1 saat uyanık ve uyumak istemiyor ne emzik nede mama istiyor sürekli mızmız kızlar perşembe günü döndük ama fırsat bulup yazamadım ama kızı hasta etmeyim derken kendim hasta oldum acayip gribim sormayın boğazımın ağrısından duramıyorum ahhhhhhhhhhhhhhhhhh tatil beni mafetti gelelim tatile fena deildi iklim herzamaki gibi mızmız gece bir bağırıyor otelde dedim aha tamam şimdi atacaklar bizi yan odada dolu yemeğe iniyoruz 2 dk dumuyor hızlı hızlı ye hiçbirşey anlamadım sadece havuzda duruyor du bizde orad fazla durmadık sıcak güneş hani ona zararı olmasın diye çok ters bir bebek kızlar sormayın işe öyle pek anlatılacak bişey de yok
geçmişe şöyle bir baktım çok şükür bir problem yok herkesler iyi bu arda yaprak o aşçıyı ben yerim çıtır çıtır çok güzle ya maşallah İlaydanın gaz problemi için sen rezene çayo iç v eyediklerine dikkat et bide ayağaına hep çorap veya terlik giy evin içinde nu yaz hep çorap giydim senin gazınıda o alıyor çünkü
İlsu canım annen gitmiş gerçi tuana büyüdü sayılır sen artık baş edersin bence yavaş yavaş herşey rayına oturacak ben bile okadar stresten sonra oturttunmsan sen hayli hayli yaparsın
bu arda kızlar neo baby bende kullandım yanlız benim doktorum o ilaç için gaz ilacı demedi bana bebeklerin ilk 3 ay karınları çok ağrır özellikle 1 ayn sonunda dedi o ilaç karın ağrısı sancısını kesiyor dedi gazı deil sindirim sistemi oluşurken oluşana baskı ve ağrıyı kesiyor dedi ben ilk 3,5 ay kullandım sonra bırak dedi doktor 1 gün azalta azalta belki sancı içinde kullanılıyordur bilmiyorum
adaşım canım nasılsın herşey yolunda mı hep aklımdasın tüm kalbimle senin için dua ediyorum kıymetli dostum benim ...
ay evet canım ya, ne günlerdi dimi valla hatırladıkça ben de çok duygulanıyorum.
ama kötü günler yaşamış bile olsam, sizler gibi dostlarım oldu. sen ve 2 dilek benim için çok özelsiniz gerçekten. özgül, aysima özlem artık pek takılmasalar da onlar da çok değerli. sinemi daha yeni tanıyorum ama o da çok tatlı. sitede yazıştığım başka arkadaşlarım da var. özellikle bursalı arkadaşlar. onlarla genelde özelden yazışıyoruz. ama siz başkasınız tabi.
buradaki dostluğumuz adına şimdi tek isteğim, dileğimin en kısa zamanda hamile kalması. ama hissediyorum çok yakın anladın sen onu :içelim:
ay canım o ilacı ben duymamıştım eşime söyliyeyim de alsın. o da bana kızıyor. ilaç falan almam diyor. bebişi ana kucağına bırakıyorum diye hareketi kısıtlanıyor, gazını çıkaramıyor diyor da kendi hiç yok ortalıkta. ne gecesi var ne gündüzü. bebişim doğru dürüst görmüyor babasını. e ben de tek başıma yoruluyorum dediğin gibi yardım eden biri olsa biraz yüküm hafifliyecek ama epey bir yol aldım ilsu ya. artık ilk günlerdeki telaşlı ve panik halim yok çok şükür. zamanla herşey daha bir rayına oturacak inşallah.
annen gitti demekki, iş başa düşüyor desene. ama halledersin canım ya. artık alışmışsındır bebişine. benim bebişim 5 günlükken eşim nöbete gitti. o kadar korkmuştum ki bakamam diye ama bir şekilde halloluyor ilsucum ya, hiç korkma. Allah yardım ediyor.
e sen ekimde işe başlayınca kim bakacak bebeğine, kayınvaliden sana yakındı diye hatırlıyorum o bakar herhalde. zorda kalmadıkça bakıcıya bırakma canım. hatta imkanın olsa da işten ayrılıp sürekli sen baksan ne güzel olur. en azından 2-3 yaşına kadar. ama işte hayat şartları zor sen de haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?