- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.621
herkese mrb kızlar hepinizi çok özlemişim biizm yaramaz yaklaşık 1 saat uyanık ve uyumak istemiyor ne emzik nede mama istiyor sürekli mızmız kızlar perşembe günü döndük ama fırsat bulup yazamadım ama kızı hasta etmeyim derken kendim hasta oldum acayip gribim sormayın boğazımın ağrısından duramıyorum ahhhhhhhhhhhhhhhhhh tatil beni mafetti gelelim tatile fena deildi iklim herzamaki gibi mızmız gece bir bağırıyor otelde dedim aha tamam şimdi atacaklar bizi yan odada dolu yemeğe iniyoruz 2 dk dumuyor hızlı hızlı ye hiçbirşey anlamadım sadece havuzda duruyor du bizde orad fazla durmadık sıcak güneş hani ona zararı olmasın diye çok ters bir bebek kızlar sormayın işe öyle pek anlatılacak bişey de yok
geçmişe şöyle bir baktım çok şükür bir problem yok herkesler iyi bu arda yaprak o aşçıyı ben yerim çıtır çıtır çok güzle ya maşallah İlaydanın gaz problemi için sen rezene çayo iç v eyediklerine dikkat et bide ayağaına hep çorap veya terlik giy evin içinde nu yaz hep çorap giydim senin gazınıda o alıyor çünkü
İlsu canım annen gitmiş gerçi tuana büyüdü sayılır sen artık baş edersin bence yavaş yavaş herşey rayına oturacak ben bile okadar stresten sonra oturttunmsan sen hayli hayli yaparsın
bu arda kızlar neo baby bende kullandım yanlız benim doktorum o ilaç için gaz ilacı demedi bana bebeklerin ilk 3 ay karınları çok ağrır özellikle 1 ayn sonunda dedi o ilaç karın ağrısı sancısını kesiyor dedi gazı deil sindirim sistemi oluşurken oluşana baskı ve ağrıyı kesiyor dedi ben ilk 3,5 ay kullandım sonra bırak dedi doktor 1 gün azalta azalta belki sancı içinde kullanılıyordur bilmiyorum
adaşım canım nasılsın herşey yolunda mı hep aklımdasın tüm kalbimle senin için dua ediyorum kıymetli dostum benim ...
Dilekcim için dediğini anladım yaprakcım:)))) Sabırsısız cokk
tüm acılarımıza rağmen eski günlerdeki dostluğumuzda şimdiki dostluğumuzda bi harika allahım nazarlardan korusun inş.
yaprakım canım benim yaaa benim için söylediklerine güzel dileklerine hiç bir yorum yapamıyorum işte duygularımı da bi yere kadar ifade edebiliyorum maalesef daha fazlasını yapamıyorum ama o kadar seviyorum ki seni ve sizi:1hug:
canım benim yaaa çok çok geçmiş olsun diloşum bir an önce atlatırsın inş. iklime geçirmeden hastalığını
biraz stresli bi tatil olmuşsa da değişiklik değişik bi ortam hem sana hem iklime iyi gelmiştir bitanem özellikle sen çok daha fazlasını hakettin zor günler geçirdin ama hepsi geride kaldı çok şükür
gülüm ah ah içim öyle bi tuhaf ki yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum inan ki çok sabırsızım anladın sen onu inş. asss kaldı assssss
herkese mrb kızlar kimseler yok ama hepinizi çok özledim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler sormayın tatil mi yaptım anlamadım ama değişiklik oldu biraz kızıma o iyi benim gripte hafifledi biraz daha iyyim bende herkeslerde iyi ohhhhhhhhhhh maşallah
iklimi uyuttum gerçi hemen uyanır şimdi , dün gece 1 de yattı bu çocuğun uyku düzeni nasıl oturacak bilmiyorum ya ben beceremiyorum yada bu çocuk çok arsız kesinlikle uykusu var ama diretiyor iyice beni delirtiyor sonra uyuyor bir bebk 1 de yatarmı ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
uykuyu özledim ,şöyle videoya güzel bir film koyup bir kadeh bişeyler içmeyi özledim , banyo keyfi yapmayı özledim, deniz kenarında oturup denizi seyretmeyi özledim,çay keyfi yapmayı özledim ,evimi temizleyi özledim,kahvaltı yapmayı özledim ....
çok dertliyim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hepinizi çok öpüyorum
canım daha iyi olmana sevindim.
evet gündüz benimkide uyumuyor ya. 1 saat kesintisiz uyusa öpüp başıma koyarım nerde. en fazla yarım saat hatta 10-15 dak. neden anlamadım. gün ışığı mı engel acaba.
gece de en erken 10 bazen 11-12 öyle canım ya. sanki büyük insan gibi. nasıl bebek bunlar ya. sabah da 6-7 en geç 8 de mızırdamaya başlıyor. ama gece de uyumasalar kafayı yeriz herhalde. benimki gece 1 kere uyanıyor. besliyorum yine uyuyor. bazen hiç kalkmayabiliyor da. en azından o düzeni oturttuk.
saydıklarının hepsini ben de çok özledim. ayrıca kitap okumayı, eşimle sinemaya gitmeyi, gece saate aldırmaksızın dışarı çıkmayı da özledim. ama napalım. bu bebişler için o zevklerimizden vazgeçicez bir süre. Allah onlara sağlık, sıhhat ve uzun bir ömür versin, eksikliklerini göstermesin inşallah. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin.
tatlım daha iyyim aman kendne dikkat et grip çok salgın ben 3 gündür İklim doğru dürüst kucağıma bile almadım onada bulaşmasın diye hasta olup hemde çocuğa bakmak çok zor bol bol c vitamini al önlem olarak
ya bu uyku sorunu vallahi beni acayip sıkıntıya sokuyor,alt kat komşunun bir akrabası geldi bbeği 9 aylık kadın diyorki akşam 9 da yatırıyorum sabah 8 e kadar öğlen 2 saat öğleden sonrada 2 saat yatırıyorum ben ne zaman istesem çocuğu uyutuyorum ben ona deil o bana tabii şok oldum ya ne olur banada öğret dedim ne yapıyorsun ayağımda sallıyorum olmadı beşiğinde sallıyorum ve en geç 15 dk yatıyor diyor zaten akşam saat 9 a geldiğinde çocuk kafasını yastığa koyup eeeeeeeeee eeeeeeeeeee diye uyku istiyormuş . bende bizim kıza uyguladım yaklaşık beşiği 45 dk salladım ama uyumadı bende pes ettim vallahim ben bu çocuğa tabiiyim bacım beceremiyorum doktora gittiğimde söylüyeceğim bir şurup varmış o biraz uyku yapıyormuş bakalım verecek mi bizede, dediğin gibi bizimkide gece 12-1 gibi uyuyor sabah 8 e kadar gece 1-2 kez uyanıyor bizimki süt istemiyor emziğini veriyorum tekrar yatıyor tabii huzursuz deilse bide gece uyumasa herhalde deliririm vallahi allah şükürler olsun gece uyuyor buna şükür herkes gece uyumasa daha zor diyor bakalım biraz büyüsünler belki düzelirler hayırlısı ile
minik İlaydam nasıl maviş güzelim benim
canım daha iyi olmana sevindim.
evet gündüz benimkide uyumuyor ya. 1 saat kesintisiz uyusa öpüp başıma koyarım nerde. en fazla yarım saat hatta 10-15 dak. neden anlamadım. gün ışığı mı engel acaba.
gece de en erken 10 bazen 11-12 öyle canım ya. sanki büyük insan gibi. nasıl bebek bunlar ya. sabah da 6-7 en geç 8 de mızırdamaya başlıyor. ama gece de uyumasalar kafayı yeriz herhalde. benimki gece 1 kere uyanıyor. besliyorum yine uyuyor. bazen hiç kalkmayabiliyor da. en azından o düzeni oturttuk.
saydıklarının hepsini ben de çok özledim. ayrıca kitap okumayı, eşimle sinemaya gitmeyi, gece saate aldırmaksızın dışarı çıkmayı da özledim. ama napalım. bu bebişler için o zevklerimizden vazgeçicez bir süre. Allah onlara sağlık, sıhhat ve uzun bir ömür versin, eksikliklerini göstermesin inşallah. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin.[/QUOTE
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dilekcim ve yaprakcım siz hiç endişelenmeyin güzeller ben sizlerin yerine yapıyorum o yapamadıklarınızı:lepi:
merhaba arkadaslar baya yazışma olmuş okuycam birasdan
bugun kontorlumuz vardi.
tuana fazla kilo almamış 600 gr almış 28 günde
dr eğer buayda almassa mama da yer dedi .bende mama aldım her gün aksam vercem artık.sütümde çok fazla ama yaramıyor sanirim ,sağıp bıuzluğ koyarım işteyken içer artık hanfendi ..
boyu güzel uzamış 50 cm doğmuştu 55,5 cm olmuş ,kafa cevreside iyiymiş .bizden şimdilik bukadar güzeller
merhaba arkadaslar baya yazışma olmuş okuycam birasdan
bugun kontorlumuz vardi.
tuana fazla kilo almamış 600 gr almış 28 günde
dr eğer buayda almassa mama da yer dedi .bende mama aldım her gün aksam vercem artık.sütümde çok fazla ama yaramıyor sanirim ,sağıp bıuzluğ koyarım işteyken içer artık hanfendi ..
boyu güzel uzamış 50 cm doğmuştu 55,5 cm olmuş ,kafa cevreside iyiymiş .bizden şimdilik bukadar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?