Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim yaaa çok çok geçmiş olsun diloşum bir an önce atlatırsın inş. iklime geçirmeden hastalığını
biraz stresli bi tatil olmuşsa da değişiklik değişik bi ortam hem sana hem iklime iyi gelmiştir bitanem özellikle sen çok daha fazlasını hakettin zor günler geçirdin ama hepsi geride kaldı çok şükür
gülüm ah ah içim öyle bi tuhaf ki yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum inan ki çok sabırsızım anladın sen onu inş. asss kaldı assssss

iklimsu canım, dün benim yaramaz birden ağlamaya başlayınca çıkmak zorunda kaldım.
sana geçmiş olsun deme fırsatı bulamadım kusura bakma canım. çok geçmiş olsun. inşallah bebişine bulaştırmadan en kısa zamanda atlatırsın gribini.
havalar çok değişken. tanıdığım birçok kişi grip. ben de uzak durmaya ve dikkat etmeye çalışıyorum. ama mevsim değişimlerinde kaçınılmaz sanırım.
ama kısa da olsa tatilini yaptın canım. insanın değişikliğe çok ihtiyacı var. be de seneye inşallah güzel bir tatil yaparım. bu sene böyle artık. küçük bebekle tatil çok zordur. seninki yine biraz daha büyük. benimkiyle çok zor olurdu.

canım sen şimdi ilsunun önerdiği ilacı 3 aydan sonra çok etkili değil diyorsun sanırım. şu zinconun iyi olduğunu söylüyorlar. ama eşim ilaca karşı. bebeği gün içinde hareketli tut. sürekli yatırma diyor. ben de öyle yapıyorum. sanırım işe yarıyor. oyun şeklinde falan bacaklarını karnına doğru hareket ettiriyorum. 5 dak. falan yüzükoyun yatırıyorum. kucağıma alıp hareket yaptırıyorum. biraz işe yaradı gibi. inşallah giderek tamamen biter şu gaz illeti. çok zorluyor bebekleri ya.

seni anlıyorum canım. yorum yapmana gerek yok zaten. yapılacak tüm yorumları yaptık bugüne kadar. artık birbirimizi tanıyoruz :içelim:.
en başta ben olmak üzere buradaki herkes seni çok seviyor canım. dualarımız seninle. sen içini ferah tut. no stres tatlım :1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:CüvCüv:

günaydın canlarım nasılsınız ben pek giremez oldum kusura bakmayın işlerim yoğun ama fırsat buldukça girerim öpüldünüz canlarım kocamn

ya bugün yine kimse uğramamış kızlarr
nerdesiniz canlarım havalar çok sıcak melekleririniz huysuzlaşıyodur iyice allah kolaylık versin

herkese mrb kızlar kimseler yok ama hepinizi çok özledim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler sormayın tatil mi yaptım anlamadım ama değişiklik oldu biraz kızıma o iyi benim gripte hafifledi biraz daha iyyim bende herkeslerde iyi ohhhhhhhhhhh maşallah
iklimi uyuttum gerçi hemen uyanır şimdi , dün gece 1 de yattı bu çocuğun uyku düzeni nasıl oturacak bilmiyorum ya ben beceremiyorum yada bu çocuk çok arsız kesinlikle uykusu var ama diretiyor iyice beni delirtiyor sonra uyuyor bir bebk 1 de yatarmı ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
uykuyu özledim ,şöyle videoya güzel bir film koyup bir kadeh bişeyler içmeyi özledim , banyo keyfi yapmayı özledim, deniz kenarında oturup denizi seyretmeyi özledim,çay keyfi yapmayı özledim ,evimi temizleyi özledim,kahvaltı yapmayı özledim ....
çok dertliyim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hepinizi çok öpüyorum

canım daha iyi olmana sevindim.

evet gündüz benimkide uyumuyor ya. 1 saat kesintisiz uyusa öpüp başıma koyarım nerde. en fazla yarım saat hatta 10-15 dak. neden anlamadım. gün ışığı mı engel acaba.
gece de en erken 10 bazen 11-12 öyle canım ya. sanki büyük insan gibi. nasıl bebek bunlar ya. sabah da 6-7 en geç 8 de mızırdamaya başlıyor. ama gece de uyumasalar kafayı yeriz herhalde. benimki gece 1 kere uyanıyor. besliyorum yine uyuyor. bazen hiç kalkmayabiliyor da. en azından o düzeni oturttuk.

saydıklarının hepsini ben de çok özledim. ayrıca kitap okumayı, eşimle sinemaya gitmeyi, gece saate aldırmaksızın dışarı çıkmayı da özledim. ama napalım. bu bebişler için o zevklerimizden vazgeçicez bir süre . Allah onlara sağlık, sıhhat ve uzun bir ömür versin, eksikliklerini göstermesin inşallah. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin.

tatlım daha iyyim aman kendne dikkat et grip çok salgın ben 3 gündür İklim doğru dürüst kucağıma bile almadım onada bulaşmasın diye hasta olup hemde çocuğa bakmak çok zor bol bol c vitamini al önlem olarak
ya bu uyku sorunu vallahi beni acayip sıkıntıya sokuyor,alt kat komşunun bir akrabası geldi bbeği 9 aylık kadın diyorki akşam 9 da yatırıyorum sabah 8 e kadar öğlen 2 saat öğleden sonrada 2 saat yatırıyorum ben ne zaman istesem çocuğu uyutuyorum ben ona deil o bana tabii şok oldum ya ne olur banada öğret dedim ne yapıyorsun ayağımda sallıyorum olmadı beşiğinde sallıyorum ve en geç 15 dk yatıyor diyor zaten akşam saat 9 a geldiğinde çocuk kafasını yastığa koyup eeeeeeeeee eeeeeeeeeee diye uyku istiyormuş . bende bizim kıza uyguladım yaklaşık beşiği 45 dk salladım ama uyumadı bende pes ettim vallahim ben bu çocuğa tabiiyim bacım beceremiyorum doktora gittiğimde söylüyeceğim bir şurup varmış o biraz uyku yapıyormuş bakalım verecek mi bizede, dediğin gibi bizimkide gece 12-1 gibi uyuyor sabah 8 e kadar gece 1-2 kez uyanıyor bizimki süt istemiyor emziğini veriyorum tekrar yatıyor tabii huzursuz deilse bide gece uyumasa herhalde deliririm vallahi allah şükürler olsun gece uyuyor buna şükür herkes gece uyumasa daha zor diyor bakalım biraz büyüsünler belki düzelirler hayırlısı ile

minik İlaydam nasıl maviş güzelim benim

günaydın canlarım nasılsınız topiğe çok sık giremiyorum şu denetimi atlatırsak hayırlısıyla daha rahat olacam kızlar öpüyorum kocaman hepinizi görüşmek dileğiyle

evet canım havalar serinlemeye başladı dolayısıyla grip de yüzünü gösterdi.
c vitamini şart. bu mevsimde turunçgiller yok. onun yerine yesil biber falan yemek lazım. yada limonata yapılabilir. bebişler için bizim hasta olmamamız lazım. inşallah sen de birdaha olmazsın canım.

ya o komşunun akrabası ne şanslıymış öyle. oh valla istediği zaman uyutuyormuş. demek bebek ona tabiymiş. ah ağlıycam valla senağlama. tamam sallamak etkili, ben de ana kucağında sallıyorum uyuyor ama ne kadar. en ufak bir tıkırtıya, sokaktan geçen araba sesine uyanıyor ya. nerde öyle 2 saat uyku. gece de 9 da uyuyup sabah 8 e kadar mı? :1shok:
o ne ya. dün gece 11 de uyudu, 3 de uyandı, emzirdim tekrar uyudu ama bu sefer de benim uykum kaçtı. sabah 7 gibi falan tekrar uyandı tekrar emzirdim. yatırdım yatağına biraz durdu tekrar mızmızlanmaya başladı. saat oldu 8-8.30 tekrar emzirdim. biraz bizim yatağa yatırdım. o arada bir telefon görüşmesi yaptım.bir baktım bizimkisi fosur fosur uyuyor. ama benim uykum kaçtı tabi. kalktım kahvaltı falan hazırladım. gece eşim yoktu evde. sabah geldi. hemen anladı. uykusuzsun sen dedi. ah dedim sorma uyuyamadım. bizimki huzursuzlandı. kemik gelişimi oluyordur buara o yüzden huzursuzdur ağrısı vardır dedi. 1 saat falan uyudu neyse.
calpol diye bir şurup var. acaba ondan mı bahsediyorsun sen. o da rahatlatıyor biraz.
bir de spazmotik panangine di sanırım öyle bir fitil var o da rahatlatıyor ama mecbur kalmadıkça vermiyorum. ama bu bahsettiğim ilaçlar gündüz versem bile en fazla yarım saat uyuyor. sen o şurubu öğrenirsen bana da söyle canım. bitkisel bişeyse doktora danışıp alayım ben de.
ben geçen gidişte söyledim benim doktoruma gündüz uyumuyor diye gece uyuyorsa sorun yok dedi. şimdi algıları gelişmeye başladı o yüzden gündüz uyumak istemez dedi.biraz da alışkanlık meselesi. alıştıramadık bir türlü. mesela şu an eşim yatırdı dizine yastığın üstüne sallıyor nasıl direniyor ağlıyor uyumamak için. ay çok zor işimiz canım ya.
ilsunun ki nasıl acaba. ama onunki küçük daha. uyuyordur o. ama zaman geçtikçe cin gibi oluyorlar. seninki gece acıkmıyormuş bak. emziğe de alışmış. bizimki şapır şupur ellerini parmaklarını emiyor. çok komik ya. nasıl iştahla emiyor bide bir görsen.:icecream:
işte böyle canım bizim yaramaz seninkiyle çok benzeşiyorlar çok yaramaz bunlar çok

merhaba arkadaslar baya yazışma olmuş okuycam birasdan
bugun kontorlumuz vardi.
tuana fazla kilo almamış 600 gr almış 28 günde
dr eğer buayda almassa mama da yer dedi .bende mama aldım her gün aksam vercem artık.sütümde çok fazla ama yaramıyor sanirim ,sağıp bıuzluğ koyarım işteyken içer artık hanfendi ..
boyu güzel uzamış 50 cm doğmuştu 55,5 cm olmuş ,kafa cevreside iyiymiş .bizden şimdilik bukadar güzeller

maşallah maşallah tuannama
manken gibi yetiştiriyorsun demek ilsum
hiç panik yapma bitanem
kilo almamış bile olsa gerekli vitamini almıştır benim minik prensesim

herkese mrb kızlar biz az önce doktordan geldik ıklşim hn dün geceden beri ara ara öksürüyordu sabah bir baktı azcıkta ateşi var zaten rutin kontrolümüzede az kalmıştı 2 gün kadar doktoru aradım gelin dedi gittik bizim kız bende şifayı kapmış boğazları azcık kızarmış doktorumuz nezle olmuş dedi anne olunca grip bebekte oluyor dedi şurup verdi günde 3 kez ver dedi eve geldik verdim yatırdım şimdi.zavallı kızım gerçi doktor hafif geçiriyor dedi ama aşı yapacaktı ateşi var diye yapmadı cuma günü gelin yapalım dedi .
iklimcik 7.020 gr olmuş boyuda 66 cm yaklaşık 640 gr almış doktor kilosu iyi dedi boyu yaşıtlarına göre uzun olduğu için zayıf gösteriyor dedi ,diş etleride sertleşmiş 25-45 gün arası altan 1 dişi patlayabilir dedi ek gıdayada geçelim dedi ilk
1hafta meyve püresi
2. hafta meyve püresi sebze püresi
3.hafta bunlara ek yoğurt sütaşın yoğurdunu al dedi büyümeks onlar gerçek yoğurda daha yakın dedi danone falan yoğurt deil dedi
4.hafta bunlara ek akşamları aptamilin muhallebisini ver dedi pirinçli olanlarını dedi tahıllılarını
5.haftada kahvaltı ilave edeceğiz dedi mümkün olduğunca mamayı kes diyor mama suni kilo yapıyormuş zaten doktorlar kilodan hoşlanmıyor ne kadar zayıf okadar iyi böyle işte ek gıdaları öğün yapacaksın dedi sabah ilk beslenme anne sütü önemli bakalım ben zaten 2 gündür meyve püresi veriyorum hazırları varya cam şişedekilerini 5 gün sonra öğlen gibi sebze pürelerinide alcam bakalım biizm minik beğenecek mi meuveyi seviyorda sebzeyi ne yapacağız ..
yaprakçığım gelelim uykuya gündüzleri uyumamamsı tamamen onun öğrenme aşkından kaynaklanıyormuş bol bol oyun oynayın sizle vakit geçirmekten hoşlandığı için uyumuyor dedi dışardan herhangi bir şey yapamazmış gece oyuyor zaten oda var yani biz gündüzleri tüm işi güzü bırakıp bunlarla oyun oynayacağız bu hafta sonu gidimde yeni oyuncaklar alim bari oyalansın
bizden bu kadra kızlar

oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyy maşallah bebğime canım çok azda almamış zaten ilk 9-10 gün emmemişti ondan olabilir hemne sütüm yaramıyor falan deme mamayı biraz daha beklet eğer sütün varsa gece uyku arasında sağ biberonla içir birde biizm doktorumuz gece uyuyan bebk iyi kilo alır demişti yani mümkün olduğunca geceleri uyandırma o uyanmazsa sağ göhsünden uykulu uykulu içir ben öyle yapıyordum ilk zamanlar
kızım bizde maşallah manken doğurmuşuz boyları hep uzun uzun ilayda uzun iklim uzun tuana uzun Vallahi Diloş sendedn de uuzn bekliyoruz haberin ola
tatım minik yiğenimi çok öpüyorum fırsat buldukça gel sayfaya haberlerini bekliyoruz senide özlüyoruz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dilekcim ve yaprakcım siz hiç endişelenmeyin güzeller ben sizlerin yerine yapıyorum o yapamadıklarınızı:lepi:[/QUOTE]

Alçak sen geç dalganı ben bişey demiyorum sana senide göreceğiz biz bebekleri büyüteceğiz sen o zman minik bir bebişler uğraşacaksın biz tatillerde eğlencede sen viyak viyak bebekle uğraşacaksın o zman benle yaprakta burdan sana yazacağız azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldı minik kuşşşşşşşşşşşşşşş

ılkımcım gecmış olsun kuşum noldu sıze analı kızlı
tatıl yaramadı demekkı
yazdıklarını okudum da bir of cektim içimden uzun uzun .zor zanaat anacım bu cocuk işi ,inş biras büyürlerde düzene girer.
dediğin gibi bizim sayfa manken ebatlarında bebeler yetişriyor, simdi sıra diloşumda bakalım nasıl bir mucize cıkacak ondan da ..
elekrikili pompa aldık canım güzel sağılıyor ondan gece sağıp veriyom uyanmasın diye ama yine de uyanıyor 1-2 kere ..
dr da zaten önümüzdeki ay yine almassa mama dedi .ama ben yine de günde bir defa mama vermeyi düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…