- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.641
herkese mrb kızlar biz az önce doktordan geldik İklşim hn dün geceden beri ara ara öksürüyordu sabah bir baktı azcıkta ateşi var zaten rutin kontrolümüzede az kalmıştı 2 gün kadar doktoru aradım gelin dedi gittik bizim kız bende şifayı kapmış boğazları azcık kızarmış doktorumuz nezle olmuş dedi anne olunca grip bebekte oluyor dedi şurup verdi günde 3 kez ver dedi eve geldik verdim yatırdım şimdi.zavallı kızım gerçi doktor hafif geçiriyor dedi ama aşı yapacaktı ateşi var diye yapmadı cuma günü gelin yapalım dedi .
iklimcik 7.020 gr olmuş boyuda 66 cm yaklaşık 640 gr almış doktor kilosu iyi dedi boyu yaşıtlarına göre uzun olduğu için zayıf gösteriyor dedi ,diş etleride sertleşmiş 25-45 gün arası altan 1 dişi patlayabilir dedi ek gıdayada geçelim dedi ilk
1hafta meyve püresi
2. hafta meyve püresi sebze püresi
3.hafta bunlara ek yoğurt sütaşın yoğurdunu al dedi büyümeks onlar gerçek yoğurda daha yakın dedi danone falan yoğurt deil dedi
4.hafta bunlara ek akşamları aptamilin muhallebisini ver dedi pirinçli olanlarını dedi tahıllılarını
5.haftada kahvaltı ilave edeceğiz dedi mümkün olduğunca mamayı kes diyor mama suni kilo yapıyormuş zaten doktorlar kilodan hoşlanmıyor ne kadar zayıf okadar iyi böyle işte ek gıdaları öğün yapacaksın dedi sabah ilk beslenme anne sütü önemli bakalım ben zaten 2 gündür meyve püresi veriyorum hazırları varya cam şişedekilerini 5 gün sonra öğlen gibi sebze pürelerinide alcam bakalım biizm minik beğenecek mi meuveyi seviyorda sebzeyi ne yapacağız ..
yaprakçığım gelelim uykuya gündüzleri uyumamamsı tamamen onun öğrenme aşkından kaynaklanıyormuş bol bol oyun oynayın sizle vakit geçirmekten hoşlandığı için uyumuyor dedi dışardan herhangi bir şey yapamazmış gece oyuyor zaten oda var yani biz gündüzleri tüm işi güzü bırakıp bunlarla oyun oynayacağız bu hafta sonu gidimde yeni oyuncaklar alim bari oyalansın
bizden bu kadra kızlar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dilekcim ve yaprakcım siz hiç endişelenmeyin güzeller ben sizlerin yerine yapıyorum o yapamadıklarınızı:lepi:
günaydın canlarım nasılsınız ben pek giremez oldum kusura bakmayın işlerim yoğun ama fırsat buldukça girerim öpüldünüz canlarım kocamn
merhaba arkadaslar baya yazışma olmuş okuycam birasdan
bugun kontorlumuz vardi.
tuana fazla kilo almamış 600 gr almış 28 günde
dr eğer buayda almassa mama da yer dedi .bende mama aldım her gün aksam vercem artık.sütümde çok fazla ama yaramıyor sanirim ,sağıp bıuzluğ koyarım işteyken içer artık hanfendi ..
boyu güzel uzamış 50 cm doğmuştu 55,5 cm olmuş ,kafa cevreside iyiymiş .bizden şimdilik bukadar güzeller
canım daha iyi olmana sevindim.
evet gündüz benimkide uyumuyor ya. 1 saat kesintisiz uyusa öpüp başıma koyarım nerde. en fazla yarım saat hatta 10-15 dak. neden anlamadım. gün ışığı mı engel acaba.
gece de en erken 10 bazen 11-12 öyle canım ya. sanki büyük insan gibi. nasıl bebek bunlar ya. sabah da 6-7 en geç 8 de mızırdamaya başlıyor. ama gece de uyumasalar kafayı yeriz herhalde. benimki gece 1 kere uyanıyor. besliyorum yine uyuyor. bazen hiç kalkmayabiliyor da. en azından o düzeni oturttuk.
saydıklarının hepsini ben de çok özledim. ayrıca kitap okumayı, eşimle sinemaya gitmeyi, gece saate aldırmaksızın dışarı çıkmayı da özledim. ama napalım. bu bebişler için o zevklerimizden vazgeçicez bir süre. Allah onlara sağlık, sıhhat ve uzun bir ömür versin, eksikliklerini göstermesin inşallah. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin.[/QUOTE
dilekcim ve yaprakcım siz hiç endişelenmeyin güzeller ben sizlerin yerine yapıyorum o yapamadıklarınızı:lepi:
yap güzelim yap. nasılsa birdahaki yaz senin de ne tatilin tatile benzeyecek ne okuduğun kitaptan bişey anlayacaksın. tabi okuyabilirsen. şimdi tadını çıkar. hatta hamileyken de yapmak istediğin herşeyi yap. gez toz eğlenbebişle hiçbirini yapamayacaksın çünkü. bide burda bize nispet de yap :dilcikar:. seneye acısını çıkarırız nasıl olsa. yani biz tatildeyken sen çocuk pişpişliycen de onun için şeettiydim delikafadulden
herkese mrb kızlar biz az önce doktordan geldik İklşim hn dün geceden beri ara ara öksürüyordu sabah bir baktı azcıkta ateşi var zaten rutin kontrolümüzede az kalmıştı 2 gün kadar doktoru aradım gelin dedi gittik bizim kız bende şifayı kapmış boğazları azcık kızarmış doktorumuz nezle olmuş dedi anne olunca grip bebekte oluyor dedi şurup verdi günde 3 kez ver dedi eve geldik verdim yatırdım şimdi.zavallı kızım gerçi doktor hafif geçiriyor dedi ama aşı yapacaktı ateşi var diye yapmadı cuma günü gelin yapalım dedi .
iklimcik 7.020 gr olmuş boyuda 66 cm yaklaşık 640 gr almış doktor kilosu iyi dedi boyu yaşıtlarına göre uzun olduğu için zayıf gösteriyor dedi ,diş etleride sertleşmiş 25-45 gün arası altan 1 dişi patlayabilir dedi ek gıdayada geçelim dedi ilk
1hafta meyve püresi
2. hafta meyve püresi sebze püresi
3.hafta bunlara ek yoğurt sütaşın yoğurdunu al dedi büyümeks onlar gerçek yoğurda daha yakın dedi danone falan yoğurt deil dedi
4.hafta bunlara ek akşamları aptamilin muhallebisini ver dedi pirinçli olanlarını dedi tahıllılarını
5.haftada kahvaltı ilave edeceğiz dedi mümkün olduğunca mamayı kes diyor mama suni kilo yapıyormuş zaten doktorlar kilodan hoşlanmıyor ne kadar zayıf okadar iyi böyle işte ek gıdaları öğün yapacaksın dedi sabah ilk beslenme anne sütü önemli bakalım ben zaten 2 gündür meyve püresi veriyorum hazırları varya cam şişedekilerini 5 gün sonra öğlen gibi sebze pürelerinide alcam bakalım biizm minik beğenecek mi meuveyi seviyorda sebzeyi ne yapacağız ..
yaprakçığım gelelim uykuya gündüzleri uyumamamsı tamamen onun öğrenme aşkından kaynaklanıyormuş bol bol oyun oynayın sizle vakit geçirmekten hoşlandığı için uyumuyor dedi dışardan herhangi bir şey yapamazmış gece oyuyor zaten oda var yani biz gündüzleri tüm işi güzü bırakıp bunlarla oyun oynayacağız bu hafta sonu gidimde yeni oyuncaklar alim bari oyalansın
bizden bu kadra kızlar
kizlar gunaydin tatilden döndüm bugun ise basladim ama cok uykum var
günaydın canlarım maşallah bebişlere kilolarıda boylarıda güzel sağlıklı olsunlarda az kilo alsınlar kızlar kilo iyi bişe değil zaten yaprak ilsu iklimsu diloşum nasılsınız karşılaşamıyoruz
elif sen nerdesin hiç uğramaz oldun
kızlar 2 -3- 4 eylülde denetim var ona hazırlanıyoruz o yüzden giremez oldum ama aklım sizde
öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
diloşşşş sıra sana gelecek uykusuz hergece şarkısını söyleyeceksin inş. :) anladın sen onu opuyorumnanaktan
günaydın canlar nasılsınız akşam ben yazmışım sabahta açılış benden oldu nerdesiniz melekleriniz uyutmadı mı gece yoksa elif diloşşş nerdesinizi kızlarrr
diloşum nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?