Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

allam yaaa deli kısslar
bu prensler oyun istiyor tabi
aşkolsun size yaaa
bırakın yemek ve temizlik işlerini v.s.
oyun oynayın minik meleklerimle yahulülülülülülü

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dilekcim ve yaprakcım siz hiç endişelenmeyin güzeller ben sizlerin yerine yapıyorum o yapamadıklarınızı:lepi:

Alçak sen geç dalganı ben bişey demiyorum sana senide göreceğiz biz bebekleri büyüteceğiz sen o zman minik bir bebişler uğraşacaksın biz tatillerde eğlencede sen viyak viyak bebekle uğraşacaksın o zman benle yaprakta burdan sana yazacağız azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldı minik kuşşşşşşşşşşşşşşş[/QUOTE]

inş kuşum inş.azzz kalmıştır

günaydın canlarım nasılsınız ben pek giremez oldum kusura bakmayın işlerim yoğun ama fırsat buldukça girerim öpüldünüz canlarım kocamn

canım kusura bakmayız biz.
işlerin tabiki daha önemli. en azından sabah girip bizlere bir selam vermen bile yeterli.
biz de bebeklerle uğraşmaktan zaten çok sık giremiyoruz nete.
iklimsuyla bebekler hakkında konuşurken sana cevap yazmaya fırsat bulamadım sen de kusura bakma. dikkate almadığımızı falan düşünme sakın.
sana kolay gelsin. işten güçten fırsat buldukça girip yazarsın.

canım maşallah tuanaya
sadece anne sütüyle beslemene rağmen güzel kilo almış. ortalama bir değer aslında ama işte bizlere az geliyor.ayrıca tuana kilolu doğdu. yani ilaydaya nazaran kilolu doğdu. sen şimdi mama takviyesi de yaparsan açığı kapatır merak etme.
benimkide geçen ay şu ishal problemi yüzünden az aldı. ben de bu konuda dertliyim. ama doktorumuz kilosunun normal olduğunu söylüyor.ilk aylar çok aldı bizimki. ilk 1 ay 1200 gr falan almıştı. ikinci ayda o civarlardaydı sonra biraz yavaşladı. haftaya ben de götürücem kontrole. belki ek gıdaya başlatır bizimkide.
ama seninkinin boyu almış yürümüş anacım 28 günde 5,5 cm :1shok: bu ne kızım ya. selvi boylum al yazmalım olmuş seninki resmen. Allah nazarlardan saklasın.
valla ajansların haberi olsun. 3 adet manken adayı var bu topikte ona göre ellerini çabuk tutsunlar hihoyyyt

canım benim ya.
geçmiş olsun. miniğim hastalandı demek. kıyamam ben ona.
inşallah çabuk atlatır. aşıssını da olur bi güzel.
ama iklimsuya da kocaman bir maşallah annesi
gerçekten gelişimi çok iyi canım nazar değmesin prensesimize.
diş çıkaracakmış demek. zor bir dönem olduğu söyleniyor. ama inşallah en hafif şekilde atlatırlar.
ne güzel ek gıdalara da geçiyorsun. inşallah iştahı daha da artar cokacimcoook.
bakalım haftaya falan ben de götürücem ilaydayı. 4. aya giricez artık. belki ek gıdaya geç diyebilir. çünkü geçen ay 4. aydan itibaren geçebiliriz demişti. eylülde veya eylül sonu başlarım sanırım.
sen şimdi başla bakalım. ben senden tarif alırım.
ama genelde sebze ve meyve suyu veya püresi ile başlanıyor bir de mamayla mayalanmış yoğurt sanırım. 6 aydan itibaren de çorbalara falan geçiliyor diye duymuştum.
ne güzel bak senin doktorun herşeyi ayrıntılı anlatmış. bakalım benimki de böyle anlatacakmı. ben yeni doktora geçmiştim ya. bu dr daha iyi ama. yani bizi epey bilgilendirdi. diğeri gibi dedğim dedik değil. inşallah hep böyle gider. ve özellikle ek gıda konusunda iyice aydınlatır beni. şimdiden telaş yapıyorum herzamanki gibi.kafamçokkarıştı

canım evet uykuya hayır oyuna evet kampanyası başlattı bu minikler bence. dileğin dediği gibi işi gücü herşeyi bırakıp sadece onlarla oynıycaz herhalde yani istedikleri bu yaramazların gamyoncuiremsu da nereye kadar. ya zaten ben pek fazla iş yapamıyorum. wc ye giderken bile arkamdan viyak viyak ağlıyor gerisini sen düşün. çok cadı çok kaydirigubbakcemile (anasına çekmiş)
haftasonu temizlikçi gelip temizliyecek. yemek için de bir aşçı tutsam süper olur ya :roflol:
o zaman devamlı ilaydayla oyun oynarımkaydirigubbakcemile2
seninki oyuncaktan anlamaya başladı mı? benşmki henüz anlamıyor. bitane kaplumbağası var bezden, bir de çıngırağı ama öyle bakıyor sadece. yani farkında değil. 1-2 ay sonra belki daha farkına varır. o sadece benle oynıycak. gaz problemi olduğu için son günlerde yeni bir oyunumuz var. yatırıyorum, dizlerini karnına doğru çekiyorum o arada da şarkı falan söylüyorum. iyi oluyor. hem gazını rahat çıkarıyor hem de oyun sanıyor. ama bir süre sonra sıkılır. biraz daha yaratıcı olup yeni şeyler bulmam lazım.
bu arada çok fazla destan yazdım. hazır uyuyorken yazayım da her zaman böyle fırsat bulamam diye düşündüm ama fazla abarttım galiba. neyse benden şimdilik bu kadar. gidip yatayım. gece uyanır yine benim yaramaz mirmirmirmir

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dilekcim ve yaprakcım siz hiç endişelenmeyin güzeller ben sizlerin yerine yapıyorum o yapamadıklarınızı:lepi:

Alçak sen geç dalganı ben bişey demiyorum sana senide göreceğiz biz bebekleri büyüteceğiz sen o zman minik bir bebişler uğraşacaksın biz tatillerde eğlencede sen viyak viyak bebekle uğraşacaksın o zman benle yaprakta burdan sana yazacağız azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaldı minik kuşşşşşşşşşşşşşşş[/QUOTE]

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın canlarım maşallah bebişlere kilolarıda boylarıda güzel sağlıklı olsunlarda az kilo alsınlar kızlar kilo iyi bişe değil zaten yaprak ilsu iklimsu diloşum nasılsınız karşılaşamıyoruz
elif sen nerdesin hiç uğramaz oldun
kızlar 2 -3- 4 eylülde denetim var ona hazırlanıyoruz o yüzden giremez oldum ama aklım sizde
öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
diloşşşş sıra sana gelecek uykusuz hergece şarkısını söyleyeceksin inş. :) anladın sen onu opuyorumnanaktan

yaprakcım destan döktürmüşsün tatlım.
o gaz çıkartma yöntemi aklımda bulunsun ihtiyacım olunca kullanırım.
bende tuana ağlayınca yeni sarkılar besteliyorum ıhh beğenmiyor sanirim ağlamaya devam ediyor .bu bebekler bizim gizli kalan BıR yanimizi ortaya çıkarttı sanirim .
simdi siz ek gıdaya baslıcanız ya o zaman alt değiştirriken Alalh yardımcınız olsun kokular ayyuka çıkıyor cünkü :roflol:

ıklimcim diş çıkartma döneminde bebeklerde huysuzluk ateş oluyormuş gerçi ilkim huysuz bir kıs ama üstüne 2 ye katlanarak geri dönebilir sana endişe etme hele bir çıksında dişleri .masallah ya siz ne güzel byüttünüz bebeleri inş benimkide öyle büyür de agulara baslar.

kizlar gunaydin tatilden döndüm bugun ise basladim ama cok uykum var

günaydin Elifcim.. ooo tatil dönüşü iş zor gelir zaten
Aksama da çok var daha yüzünü falan yıka inş ii gelir,

sinemcim günaydın ,işlerin yoğunmuş olsun enazından kafanı baska seylere yormamış olursun .kolay gelsin sana

iyiyim sinemcim ya nasıl olsun
şimdi bebeği getirdim oturma odasına aldım yanima uslu duruken hazır fasulye kırıyorum:) yoksa ac kalcaz ...

yaaa hepinizi tek tek hece hece okuyorum ne tatlısınız yaaaa
inş. hepinizin benim için söyledikleri bir an önce gerçekleşir
ilsum cnm öyle karışığım ki anlatamam
yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum inan ki
anladınız siz onu

günaydın canlar nasılsınız akşam ben yazmışım sabahta açılış benden oldu nerdesiniz melekleriniz uyutmadı mı gece yoksa elif diloşşş nerdesinizi kızlarrr
diloşum nasılsın canım

kızlar sanırım bende aranıza katılacağım kesen 7 haftalık ama bebişim yok içinde doktoırn biri alalım diğeri bekleyelim diyor napayım sizce cok korkuyorum ben

canım eğer döllenmen geç olmamışsa 7 haftalıkken bebeğin görünmesi lazım.
ama yine de 1 hafta bekle derim. cünkü dr lar 8 hafta da kesinleştiryorlar .
umarım sağlıklı bir gebeliktir geçmiş olsun

günaydın canlar nasılsınız akşam ben yazmışım sabahta açılış benden oldu nerdesiniz melekleriniz uyutmadı mı gece yoksa elif diloşşş nerdesinizi kızlarrr
diloşum nasılsın canım

günaydın canm
iyiyiz saolasın
sen nasılsın bakalım
çok şükür bu gece rahat uyudum 2 kere kalktım süt için ama emdi ve uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…