Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar sanırım bende aranıza katılacağım kesen 7 haftalık ama bebişim yok içinde doktoırn biri alalım diğeri bekleyelim diyor napayım sizce cok korkuyorum ben

cnm tabi ki aramıza katılabilirsin
ama inş. bu sebeple olmaz
ilsunun dediği gibi bir hafta daha bekle derim
bende
senin en hayırlısı olsun cnm benim

slm canlarım nasılsınız afiyet olsun hepinizeee
ilsu meleğin nasıl canım
yaprak iklimsu sizler nasılsınız dilekkkk nerdesinn

ilsu meleğin nasıl canım

iyi teyzesi ıh mıh uyu ağla geçiyr inan günler.pazar günü de 40 ımız çıkıyor inş .bu günleri Allah sizlere de göstersin tez zamanda bitanem:1hug:

bak prensesin alehinde atıyordun bi de delikafadulden
nasıl da utandırdı annesini
aferim prensesime opuyorumnanaktan
ohh olsun anasına klava:

utandırdı dilek teyzesi vallahi bizim cadı.
seni de görcess bakalım hanfenduzemuszemuszemuszemus
artık imdaaatttt dersikaydirigubbakcemilen

selam kızlar. nasılsınız.
bebişten pek gelemiyorum ya. bugünlerde biraz huzursuz nedense.

ilsu canım maşallah bebişine. uslu seniki aman nazar değmesin
zaman ne çabuk geçiyor bak 40 ınız bile çıkıyor.Allah 40. yaşını görmeyi de nasip etsin inşallah.

kızlar sanırım bende aranıza katılacağım kesen 7 haftalık ama bebişim yok içinde doktoırn biri alalım diğeri bekleyelim diyor napayım sizce cok korkuyorum ben

canım 1 hafta 10 gün daha bekle. belki gelişir bebişin. bazen öyle olabiliyor.
ama olaki gelişmedi ve alındı. hiç moralini bozma. bak burada çoğumuz benzer şeyler yaşadık ve tekrar hamile kaldık, kimimiz doğum yaptı. kimimiz de inşallah en kısa zamanda hamilelik müjdesi verecek. senin için de inşallah hayırlısı neyse o olsun.

ilsu meleğin nasıl canım

selam canım. işler hafifledi mi biraz.
inşallah kolayca atlatırsın şu denetim işini ve biraz rahatlarsın. zordur öyle denetimler falan. gerer insanı. strese sokar. aman Allah yardımcın olsun.

bak prensesin alehinde atıyordun bi de delikafadulden
nasıl da utandırdı annesini
aferim prensesime opuyorumnanaktan
ohh olsun anasına klava:

tatlım nehaber,
valla prensesleri güzel savunuyorsun bakıyorum.
hiç birine laf söyletmiyorsun.
senin gibi teyzeleri varken sırtları yere gelmez bu yaramazların kaydirigubbakcemile5

kızlar cok tesekkr ederim peki kürtajdan sonra yine hemen hamile kalabilen oldum hiç aranızda

evet canım ilsu mesela korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldı şimdi kızı 40 günlük nerdeyse.
iklimsu kürtaj sonrası adet problemi yaşadı ama hemen hamile kaldı, onun da kızı 5 ayını doldurmak üzere.
özgül var onun da oğlu oldu.
benim 5 ay sürdü tekrar hamile kalmam. biraz uğraştım ben yani.
cimbomlu en şanssız olanımız aramızda. çünkü kürtaj sırasında problem yaşadı ve rahimde yapışıklık olmuş. adet olması nerdeyse 3 ay sürdü. neyseki halletti sorunlarını ve şu an beklemede. ama inşallah yakında bize bir müjde verecek.
sen de endişelenme. tekrar kalırsın. hem belli olmaz belki bebişin süpriz yapar ve kendini gösteriverir belli mi olur.

slm canlarım iyi olmanıza sevindim ilsu 40 nın çıkmasına sevindim kendine dikkat et yinede canım üşütme
yaprağım iklimsu diloşşş nasılsınız
diloş sayfaya uğramamış elifte kaçak
canım evet denetimler geriyo allahatn 3 gün sürecekte eylülün ilk haftasından sonra daha rahat yazarım inş.
görüşürüz canlrım
ramazan hayırlı uğurlu gelir inş. müjdeli haberlerle dolar sayfamız

canım ilayda bugunlerde yoruyor seni belli inş gaz probleminizi düzene girer
rezene çayı vermeyi düşündün mü hiç
ben günde 40 cc kdar veriyorum baya bi faydasını görüyoruz .

sinemcim erkenden sayfayı acmışsın çok pozitifsin canımcım
40 ımız pazar günü çıkıcak inş

Evet Diloş yok kaçak aradım cebide kapalı çok merak ediyorum onu çokkkkkkkkopuyorumnanaktan

canım ilayda bugunlerde yoruyor seni belli inş gaz probleminizi düzene girer
rezene çayı vermeyi düşündün mü hiç
ben günde 40 cc kdar veriyorum baya bi faydasını görüyoruz .

canım daha etkili bişey vermeye başladım.
armut rendesi. valla umarım doktor beni topa tutmaz öbürü gibi ama işe yarıyor gibi. bağırsaklarını çalıştırıyor ve gaz problemi de azaldı gibi.
rezeneyi ilk zamanlar çok yapıyordum ama havalar çok sıcak olunca son dönemde pek yapmadım. evet sütü de arttırıyor aslında. ona da devam edeyim ben.
canım sen hazır poşet çay şeklinde olandanmı veriyorsun. ben aktardan tohum şeklinde aldım. sıcak suda 10 dak demliyorum.ilaydaya da 4-5 kaşık veriyordum. 40 cc çok değilmi ya. alıyor mu peki bebiş. bizimki pek beğenmiyor tadını. 4-5 kaşığı alıyor da fazla olursa çıkarıyor ağzından.

sinemcim erkenden sayfayı acmışsın çok pozitifsin canımcım
40 ımız pazar günü çıkıcak inş

Evet Diloş yok kaçak aradım cebide kapalı çok merak ediyorum onu çokkkkkkkkopuyorumnanaktan

ya diloşu ben de merak ediyorum. tel kapalıydı evet. niye ki ya?
ben yine de pozitif düşünüyorum. negatif bişey aklıma getirmek istemiyorum :Saruboceq:
arkadaşımın yüzü gülsün artık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…