- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.681
iklimsu canım nerelerdesin özledik bir girde accık bişiler yaz
anam anam yerim ben onu .kıs valla iklim sunun yüzünden yaramazlık akıo
sanki tuanayla biras benziyor iklim :)))
aynen canım bugun seninle de konuştuk telde ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler yetersiz kalır üzüntümü anlatmaya.
canım mrb bende çok özledim sizi, vallahi kötü bir haber aldım ve yazı yazmaya bile takatim yok yıkıldım çok üzgünüm isyan etmek istemiyorum ama neden neden neden muhtemelen haberi sizde almışsınızdır neyse hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
ya yaprakçığım hiç sorma bu ek gıdalarla başım dertte bugün bir süper markete gittim en büyüklerinden olanına milupanın organik hem sebze hemde meyve püreleri var onlardan aldım cam şişerden olanlarından brokolili patatesli ,paptes havuç pirinçli ,taze fasülyeli patatesli envaii çeşit sebze püresi aldım ..
armut elma,şeftali elma ,muz kayısı meyve püreleri aldım bide doktorun bahsettiği sütaşın beybimix sade yoğurdunu ve elmalısını aldım... sütüm çok azaldı bu ara mamaya epey dadandık şimdi yavaş yavaş kesiyorum yerine bunlarla ek yapacağım bu arad bide aptamilin devam sütlü pirinçli unlu muhalebisinden de aldım ama onu yaklaşık 20 gün sonra akşamları vermeye başlayacağım hem bu yaramaz ile uğraş hem bunlar offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff...................seninde soracağın bişey olursa tecrübe konuşuyor burda canım hazırı ve organiği varken vallahi uğraşamayacağım hazırlarından aldım kızımda beğenerek yiyor özellikle meyve pürelerini gerçi daha sebze püresi vermedim daha bakalım beğenecek mi yarın sebzeyede geçeceğim çarşambada öğünlerini ayarlayıp yoğurda geçcem bakalım alışacak mı minik.
arkadaşım haberi sende almışsındır güzel bigün olmadı hiçbirimiz için ama hayırlısı olsun güzeller güzeli ilaydamı kocaman öpüyorum
yaprakcım milupanın rezene cayını aldum. günde 100 cc içibiliyomuş bebiş. teyzesi tuana çok obur ne versen içiyor. rezeneyi de gümletiyr ona kalsa 10 u de içer ama ben 40 da bıraktırıyorum çok sakinleştiryor onu .ama hergün vermicem artık alışkanlık yapmasın cocukta.
sende alabilirsin milupadan .birde dediğin gibi rezeneyi bizde içebilirmişiz sütü de arttırıyormuş
ah canım sorma ya. ben de çok kötü oldum.
inanamadım resmen. duyunca gözüm karardı, tansiyonum düştü.
bu nasıl bir şanssızlıktır anlayamadım ya.
valla söyleyecek söz bulamıyorum ben de senin gibi yıkıldım iklimsu ya senağlama
canım olsun minik iklim ne seviyorsa onu ver. bu gıda konusunda da çok zorlamamak lazım. ben de 3-4 gündür armut püresi veriyorum. belki erken başladım ama gaz problemi var diye, bağırsak hareketi artsın istedim. armut bağırsağı çok iyi çalıştırıyor. işe yarıyor gibi sanki ama biraz da tedirginim açıkçası. kaş yapayım derken göz çıkarmam inşallah.
ay bide ilayda son günlerde gündüz veya akşam erken saatlerde uyumaya başladı bu sefer de gece uyumuyor. dün temizlikçi geldi, ben de ilaydayı uyuttum. süpürge sesi falan iyi geldi herhalde. epey uyudu. ben de sevindim. bak ne güzel gündüz de uyuyor kızım dedim. ay demez olaydım. gece neredeys hiç uyumadı tabi ben de yaıyor 1 saat sonra uyanıyor. böyle böyle sabahı ettik. ruh gibiyim bugün o yüzden. şimdi de uyuyor yine derin bir şekilde ay napıcam ya, gündüz uyumuyordu ne güzel ben de şikayet ediyordum.
iklimsuyu sakın gündüz çok uyutma canım, gece benim gibi nöbet tutarsın.
benimkinin babası zaten sürekli nöbetlerde, ben de böyle nöbet tutuyorum yani ailece ruh gibiyiz kafamçokkarıştı
iklimin tatil fotosuna bayıldım ya.
günden güne büyüyor maşallah ona
şapkasını da takmış yaramaz poz da vermiş kameraya çok tatlı çok annesi opuyorumnanaktan
vallahi yaprak dünde beri etkisindeyim. bakalım gerçi ben p.tesine kadar umutluyum hala ama çok kötüyüm konuşacak pek bişey yok
teyzesi maşallah ne versen şuan yiyor ek gıda konusu beni çok stres yapıyor zaten canım yok telaş etme 3,5aylık armut püresinden bişeycik olmaz tabii doktor böyle düşünmeyebilir sen rahat ol ya annem diyorki siz 3 aylıkken neler yiyordunuz çok üstelememek lazım ilaydayı rahatlatıyorsa yok bir problem bence
ah bacım şu uyku sorunu beni sonunda delirtecek zaten senide bilmem vallahi canım benki zaten gündüzleri en fazla 1 saat bilemedin 2 saat uyuyor geceleride 11 den önce uyumuyor az uyumasına rağmen gece en az 3-4 kez uyanıyor bazen mama alıyor bazende almıyor yani istesemde gündüz uyumuyor bende şimdi yatırdım biraz mutfak dolaplarının dışını sildim eskiden her akşam mutfağı toplarken temizlerdim şimdi nerde haftada 1 bile yapsam öpde başına koy benim temizlikçininde anası köye gitmiş kadını çağırdım gelemedi bende hergtün bir odayı temizlemeye çalışıyorum ama imkansız sürekli bağırıyor sanki opera sanatçısı olacak bizim kız babsı şimdiden piyona siparişini verdi zaten kesin sanatçı olacak bu kız teyzesi sorma
canım herkes bana öyle diyor zaten bide gece yatmasa daha zor oluyor diye canım gerçi biizm cadılar canları ne zman isterse o zaman yatıyorlar bizim pek etkimiz yok yinede sen gündüzleri ses falan yap uyansın diyecem insan kıyamıyor bir süre böyle gider sonra inş.düzene girecek bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?