Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar nasılsınız canlarım kötü haberi ben de aldım allahım hayırlısını versin hep dua ediyorum yüzümüzü güldürsün sağlık huzur versin
iklimsu ilsu yaprak nasılınız canlar
diloşum elifim sizler nasılsınız öptm hepinizi kocaman

merhaba arkadaslar
kabus gibi bir gündü
hep benim suçum ama
gittim dün emzirdiğimi unutup kuru fasulye yedim ve gerisini siz düşünün
hala tuanaın geceden beri karın ağrsı devam ediyor gaz faaln çıkasrtıo ama ayaklarını içeri cekip ağlıo
napcam bilmiyorum

kızlar merhaba ilsucuğum olan olmuş doktoruna sor yinede ama babuline diye gaz ilacı var tadı güsel çocuklar çok rahat içiyor ve çok etkili oğlum ali hem ağızdan hem popodan gaz çıkarmasına rağmen çok gazlıydı bu ilaçtan bir tatlı kaşığı dört kere verebilirsin 4 ayına kadar hergün dedi dok.tamamen bitkisel ayrıcaa

ay canım çok tşkler bende de var gazilacı ama ağzına koyduğum gibi tükürüyor. tmm canım hemen not ettim alırım bulunsun .aynen dediğin gibi dün nasıl ağızdan ve popodan gaz çıkarttığı halde kıvrandı durdu. şimdi biras sakinleşti .

ilum işim yoğundu canım ya ancak girebildim yoksa topiğimizi aksatmam bilirsin
bebişine geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatır imş.
yaprak iklimsu nasılsınız melekleriniz nasıl canlarım
diloşumm kuşum benim nerelerdesin
elif işlerin yoğun galibaaa

tahim ettim canım işlerinin şu sıura olduğunu biliyorum
saolsaın bugun daha iyi gazı geçti sanirim
senindurumlar nasıl pek bilmiyorum eşin hala yurtdıışnda mı?

kızlarr dün boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum cok üzgünüm cok fazla agrım oldu bi hap içirdiler önce o beni mahfetti şimdi korkuyorum gene olurmuki yine hamile kalabilirmiyim fikirlerinizi söleyin lütfen

ay canım benim kıyamam ben ona ya.
daha çok küçük annesi, karnı ağrıyor demek. çok geçmiş olsun :teselli:
canım suçlama sen de kendini bilerek yapmadın ya, yani ona bakarsan birçok şey gaz yapıyor.
ben de ilk zamanlar öyle düşünmeden mercimek köftesi yemiştim.
çok severim ve eskiden çok sık yapardım özellikle misafir gelince.
ama baktım ki bebişime dokundu o günden sonra yemedim.
bunlar tecrübeyle belli olur ilsucum sıkma canını.
sonuçta bizler tecrübeli anneler değiliz bir çok şeyi yaşayarak veya okuyarak ona buna sorarak öğreniyoruz.
inşallah geçmiştir. gaz ilacı ver.
ben şu armuta başladığımdan beri biraz azaldı sanki. kakasını falan düzenli yapıyor.
yarın dr a götürücem. bakalım inşallah erken başlamışsın falan demez.
seninki biraz büyük olsa evet verirdin ama daha küçük canım.
dırımın dediği ilaç evet çok etkiliymiş. ben denemedim ama deneyenler çok memnun.
bir de zinco da çok iyiymiş. ama eşim ilaç verdirmiyor. çok huzursuz olursa panalgine fitil veya paranox fitil veriyoruz. onlar da rahatlatıyor.
sen de dr unuza danış da öyle durumlar için fitil veya şurup falan verirsin.

bu arada yaprakcığım armuttan hiçbişey olmaz biz çoktan geçtik ek gıdaya neler yiyolarrr

sağol canım sen ek gıdalara başladın demek. ama seninkiler daha büyük. benimki daha 3.5 aylık. yarın dr a götürücem kontrole bakalım danışıcam. geçen ay gittiğimizde 4. ayda başlarsın demişti belki bir liste falan verir.
ama ilsuya az önce de yazmıştım armut işe yarıyor sanırım. kakası ve gazı düzene girdi gibi.
pütürlü mütürlü yiyiyor maşallah benimki. inşallah diğer gıdaları da iştahla yer.
bu arada senin bebişler de büyümüşler, çok tatlı olmuşlar maşallah nazar değmesin

kızlarr dün boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum cok üzgünüm cok fazla agrım oldu bi hap içirdiler önce o beni mahfetti şimdi korkuyorum gene olurmuki yine hamile kalabilirmiyim fikirlerinizi söleyin lütfen

canım çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın böyle acılar.
inşallah çok kısa zamanda atlatırsın.
birkaç ay korun yine hamile kalırsın. merak etme. daha önce yazmıştım bununla ilgili sana.
zaten şimdi 30-40 günden önce adet olmazsın. ondan sonra da doktoruna danışırsın korunup korunmayacağını. gerek yok derse korunmazsın. ama biraz dinlensin rahmin ve vücudun.

canım bizler iyiyiz. sen de son sürat çalışıyorsun. 3 eylüle az kaldı.
hadi kolay gelsin sana.

İLSU takviminiz hayırlı olsun canım.
çok tatlı tuana çoook bayıldım valla.
çok masum bir yüz ifadesi var.
ben sana benzettim canım. annesi gibi güzel bir kız olacak tuana.
ilaydayı da yavaş yavaş bana benzetmeye başlıyorlar.
dün akşam bir alışveriş merk. gittik.
kadının teki ay oyuncak bebek sandım, çok güzel maşallah falan dedi de
o oyuncak bebek kısmını pek anlayamadım yani kaydirigubbakcemile2
hııı teyze canım sıkıldı da evcilik oynuyorum buralarda diyecektim :roflol:

tşkler yaprakcım .dediğin gibi herşey bize bir tecrube yasıyoruz ki öğreniyoruz .yerimseniben
4 ay içindesin armuta bişey diyeceklerini sanmıyorum canım sonuçta püre seklinde veriyosun sanirim İlayda da çok sevdi ,tabi kakasını da rahat yapıyor cadı sevmez mi

canım çok tşk ederim
temmuz anndelerinde bir ark yaptırdım .
babasına benzetiyorlar ama göz kısmını ben kendime benzetiyorum hafiften çekik:)
ayy canım ne büyük gurur ama dimi baksana oyuncak bebekler kusursuz olur senin kızında öyle işte...
birde bişi sorcam sana kanguruları kaçıncı aydan itibaren kullanabiliyoruz bilgin var mı canım
birde bebekler kafalarını kaçıncıc aydan itibaren tutmaya baslıyorlar desteksiz

canım valla ilayda 35 günlük falandı.
mevlüt için çarşıdan bişeyler almamız gerekiyordu.
çıkınca kanguru da aldık , bindirdik içine.
ayaklar falan da çıplak. şort falan vardı. ama sıcaktı.
o şekilde çarşı pazar gezdik.
gelen geçen de baktı tabi.
kimi tuhaf tuhaf baktı.
kimi de çok şirin falan diye. ama yüzü gözükmüyor, yüzü bana dönük, sadece bacaklar
sarkıyor aşağıya doğru çok şirindi ya.
bir kere markete gittim, bir kere de dr kontrolüne gittim.yani toplasan 3-4 kere kullandım.
şimdi ağırlaştı zaten artık zor taşırım. ana kucağı ve araba aldık şu an onları kullanıyorum. daha rahat.
kafalarını da 3 ayda falan rahat tutarlar. belki 2 ayda yani net hatırlamıyorum ama şu an ilayda gayet rahat tutuyor. hatta yüzükoyun yatınca kafasını kaldırıyor. hareketler başladı artık. seninde az kaldı artık. büyüyorlar ya maşallah. hiç anlamıyorsun. biraz zahmetli ama değer bu zahmete opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…