Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

mrb kızlar ben geldim bir kaç gündür yoktum ama maşallah keyifler iyi hepinizi özledim vallahi insan eksiklik hissediyor merak ediyor kılzar nasıl diye bugün kızımla gezmeye gittik çocukluk arkadaşım var ona gittik ay orda bir uslu 2 saat yattı hemde kendi kendine sütünü içti kızım teyzesinin evine bayıldı arkadaşımda ay ne uslu bebk bu diyor vallahi beni bile şaşırtı minik iklim sormayın
bide kızlar bu koca karılar beni çıldırtıcak ya arkadaşımın yan komşusu var oda geldi 2-3 dk beni sinir etmeye yetti yok efendim bizim kız zayıfmış yok efendi rahat rahat dönmeliymiş sanki biraz da küçükmüş ayağının üstüne niye basmıyor ayyyyyyyyyyyy çıldırdım benim torunum 5 aylıkken ayakata duruyordu ayağına basıyordu .... kudurdum dedimki ben onu istanbul un en lüx hastanesine ve odtü mezunu bir doktora götürüyorum doktorum ban bebğin gelişimi 6 aylık bebekle eş değer dedi hem fiziksel hemde ruhsal gelişimi siz ondan daha iyi bilecek deilsiniz ya dedim kadın bozum bozum gittik ya kardeşim sanane benim kızımdan geldin oraya edebinle otur lafını yedi gitti sinir oldum .....

ıLSU canım minik kızım çok güzel ya gerçekten bizim kızı andırıyor onunda gözleri çekik ve hafif şiş göz yapıları çok benziyor maşallah 40 da çıktı şimdi artık daha çabuk büyür zorunu geride bıraktın
gaz problemi bebeklerde çok sık olur soğuk su bile sütte gaz yapar yani her yediğimiz yapar kendini suçlama sadece biraz daha dikkat et ayağını sıcak tut ben bu yaz hep çorap giydim hiç çıkarmadım sende kızı ratık yavaş yavaş dışarı çıkar havalar serinledi temiz hava ve güneş çok faydalı bebekler için

günaydın canlarım okuyamadım geçen sayfayı
hepinizi öpüyorum
izmir geçmiş olsun hayırlısı canım hamiş kalan çok arkadaş var merak etme sende kalırsın canım

klavaklava benden o densiz kadına
canım 5 aylık cocuğu zaten oturtturamaz ayaklarının üzerine şap diye bastıramassın sıkıntısını sen çekersin sonra ne bilinçsiz insanlar var ya.
he birde illa bebek kilolu olacak diye bir kaide yok canım hem şişman bebekler yürümeyi olsun ibçok şeyi daha geç yapıyorlar .neyse sen üzme tatlı canını .
ben bu insanlar yüzünden emzirmeden soğumuştum düşün artık ilk zamanlar emmiyordu ya emdir emdir niye almıo falan biberon verme mama verme .ne biçim insanlar ya ben bebeğimi aç mı bırakacam yani .lülülülülülülülülülülülü gıcık kadın muhatap olma boşver .iklim su gayet iyi ayına göre

canım ben hep corap giyiyrum dediğin gibi .gözlemlediğimk adarıyla tuana 3-4 günde hep saat 6 da kıvranarak kalkıo ıhlıyor kolik olabilir mi acep yarım saat sürüyor rezene cayı verip sırtını sıvazlıyorum emdiriyorum sonra sakinleiyor .
İLSU buralarda gözküküyorsun ama tık yok burda mısın
güzelim açık kalmıştır iftardan sonra girmedim cünkü

iyiym sinemcim
saolasın tatlım
inş bizde sizinkileri severiz en kısa zamanda
tuana bir kaka yapmış sırtına kadar onu yıkadım :) ilk defa böyle tastı
kakadan sonrada epey sakinleşti uyukluyor

oy maşallah sıkıntısından kurtuldu canım ozaman
senin rahatın nasıl yaprak iklimsu nasılsınız
dileğim gelmez oldu buralara elifte öyle

kızlar günaydın nasılsınız bugün kürtajımın 3. günü size bişey sorcam hamile kalan arkadaşlar boş gebelikten nekadar süre sonra hamile kaldınız acaba

aynen canım bugun seninle de konuştuk telde ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler yetersiz kalır üzüntümü anlatmaya.

vallahi yaprak dünde beri etkisindeyim. bakalım gerçi ben p.tesine kadar umutluyum hala ama çok kötüyüm konuşacak pek bişey yok

:1hug:
iyi ki varsınız

kızlarr dün boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum cok üzgünüm cok fazla agrım oldu bi hap içirdiler önce o beni mahfetti şimdi korkuyorum gene olurmuki yine hamile kalabilirmiyim fikirlerinizi söleyin lütfen

canım benim çok çok geçmiş olsun
ne diyebilirim ki
ne kadar <or olduğunu ne yazık ki çok iyi biliyorum
inş. sende en kısa zamanda yeniden hamile kalıcaksın

ilsum prensesim tam prenses yaaa
allahım nazarlardan korusun
bakışlarına bittim ben de

diloşum gelinimin maşallah var bitanem
çok güzel yavrum benim yaaaa
inş. daha fazla geç kalıp da kaçırmam bu prensesi

yaprakım mavişim nasıl bitanem
pamuğumun resmini de koy da arada görelim fıstıkım yaaaa

sinem kuş cimcimem nasılsın bitanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…