- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.721
mrb kızlar ben geldim bir kaç gündür yoktum ama maşallah keyifler iyi hepinizi özledim vallahi insan eksiklik hissediyor merak ediyor kılzar nasıl diye bugün kızımla gezmeye gittik çocukluk arkadaşım var ona gittik ay orda bir uslu 2 saat yattı hemde kendi kendine sütünü içti kızım teyzesinin evine bayıldı arkadaşımda ay ne uslu bebk bu diyor vallahi beni bile şaşırtı minik iklim sormayın
bide kızlar bu koca karılar beni çıldırtıcak ya arkadaşımın yan komşusu var oda geldi 2-3 dk beni sinir etmeye yetti yok efendim bizim kız zayıfmış yok efendi rahat rahat dönmeliymiş sanki biraz da küçükmüş ayağının üstüne niye basmıyor ayyyyyyyyyyyy çıldırdım benim torunum 5 aylıkken ayakata duruyordu ayağına basıyordu .... kudurdum dedimki ben onu istanbul un en lüx hastanesine ve odtü mezunu bir doktora götürüyorum doktorum ban bebğin gelişimi 6 aylık bebekle eş değer dedi hem fiziksel hemde ruhsal gelişimi siz ondan daha iyi bilecek deilsiniz ya dedim kadın bozum bozum gittik ya kardeşim sanane benim kızımdan geldin oraya edebinle otur lafını yedi gitti sinir oldum .....
İLSU canım minik kızım çok güzel ya gerçekten bizim kızı andırıyor onunda gözleri çekik ve hafif şiş göz yapıları çok benziyor maşallah 40 da çıktı şimdi artık daha çabuk büyür zorunu geride bıraktın
gaz problemi bebeklerde çok sık olur soğuk su bile sütte gaz yapar yani her yediğimiz yapar kendini suçlama sadece biraz daha dikkat et ayağını sıcak tut ben bu yaz hep çorap giydim hiç çıkarmadım sende kızı ratık yavaş yavaş dışarı çıkar havalar serinledi temiz hava ve güneş çok faydalı bebekler için
güzelim açık kalmıştır iftardan sonra girmedim cünküİLSU buralarda gözküküyorsun ama tık yok burda mısın
canım mrb bende çok özledim sizi, vallahi kötü bir haber aldım ve yazı yazmaya bile takatim yok yıkıldım çok üzgünüm isyan etmek istemiyorum ama neden neden neden muhtemelen haberi sizde almışsınızdır neyse hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
aynen canım bugun seninle de konuştuk telde ne diyeceğimi bilemiyorum kelimeler yetersiz kalır üzüntümü anlatmaya.
vallahi güzelim neye uğradığımı şaşırdım daha yeni yeni kendime geldim çok üzüldüm, konuştuğumuz gibi çok şaşkınım sadce allahıma dua ediyorum hayırlısı ne ise onu nasip etsin benim canıma
ah canım sorma ya. ben de çok kötü oldum.
inanamadım resmen. duyunca gözüm karardı, tansiyonum düştü.
bu nasıl bir şanssızlıktır anlayamadım ya.
valla söyleyecek söz bulamıyorum ben de senin gibi yıkıldım iklimsu ya senağlama
vallahi yaprak dünde beri etkisindeyim. bakalım gerçi ben p.tesine kadar umutluyum hala ama çok kötüyüm konuşacak pek bişey yok
kızlarr dün boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum cok üzgünüm cok fazla agrım oldu bi hap içirdiler önce o beni mahfetti şimdi korkuyorum gene olurmuki yine hamile kalabilirmiyim fikirlerinizi söleyin lütfen
kızlar günaydın nasılsınız bugün kürtajımın 3. günü size bişey sorcam hamile kalan arkadaşlar boş gebelikten nekadar süre sonra hamile kaldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?