- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.761
bacım alemsin doktorlar bile senden hızlı teşhis koyamaz çocuk doktoru arkadaşım benim allah korusun tuanayı kolik olmak hem çocuğu hemde anneyi çok yıpratıyor ve doğar doğmaz öyle oluyorlar senin teşhis yanlış
bacım bu kızla benim işim var 2 dk konuşturmadı senle en fazla gündüzleri 2 saat uyuyor bazen onuda uyumuyor çok ters bilmem kime çekti ... ablası çok yaramaz umarım kardeşi onun kadar yaramaz olmaz ama bunlar birbirine çekmiş olabilir seni korkutmak gibi olmasında hihoyyyt
yaprakcığım neredeyse 1 ay olacak cnm ek gıdadayım yoğurtlar püreler muhallebiler çocuklara yedirecem diye kendim yemez oldum malum iki bebe zorr işteee
armuta gelince armut hazmı kolay sindirime yardımcı bi meyve yedir cnm bişey olmaz bide havuç dene süpüer kaka yapıyolar cnm .....ben hippin kavonoz havucunu veriyorum bayılıyolar gerçi ömüşüm herşeyi silip süpürüyor....
iklimsu cnm millete bakma yaaaa her bebek bir değil benim alişim çivi gibi basıyor ömer hemen yorulup oturuyor ömer artık dönüyor alişde bi numara yok .....her çocuk farklı yaniii
ayyyy böle arada geliyorum konularınıza yazıyorum cvp ukalalık etmiş olmak istemem yani kızlarr
öptüm sizleriii
ay canım benim hoşgeldin
sensiz sayfa olmaz sende gel artık bitanem
neşemizsin sen bizim
teyzesi ii bugun. süsledim bgn onu babası güzel giysiler almış enfazla 2-3 giyer küçülür çünkü giydirdim ettim üstüne kaka yapmış o da geçmiş üstüne hep ..:)) çiiikinleşti kaydirigubbakcemile
ilsum prensesim tam prenses yaaa
allahım nazarlardan korusun
bakışlarına bittim ben de
diloşum gelinimin maşallah var bitanem
çok güzel yavrum benim yaaaa
inş. daha fazla geç kalıp da kaçırmam bu prensesi
yaprakım mavişim nasıl bitanem
pamuğumun resmini de koy da arada görelim fıstıkım yaaaa
sinem kuş cimcimem nasılsın bitanesi
evet yaaaa
olaylara bide bu olumlu yönden bakmak lazım di mi
allam yaa doğmamış çocuğumun 2 tane kız kardeşi
1 tane güzeller güzeli eşi
2 ciciannesi
1 kayınvalidesi var
oy oyyyyyyyyyyyy
tatlım benim ya,
seni bu sayfada görmek ne güzel,
herkes gibi ben de çok mutlu oluyorum senin o içten ve sıcacık yazılarını okuyunca.
iyiki varsın :1hug:
mavişin yaramaz olmaya başladı artık.
tv falan izliyor. reklam hastası. iş yaparken bazen onu anakucağıyla tv karşısına oturtuyorum. sonra birden mızırdanma ve giderek çığlığa dönüşen sesler duyuyorum. bir de bakıyorum reklamlar bitmiş :1shok:, hadiiii başka kanalda reklam ara dur. eskiden sinir olduğum, başlayınca zap yaptığım reklamları şimdi arar oldum diloşcum. mavişin böyle işte. oyun istiyor hep. babası çok yorgun, iş hep bana düşüyor da bazen ben de tırlatıyorum. zor ya çok zor ama değer tatlım. inşallah darısı başına.
foto koyarım canım ama son fotolardan beri pek değişiklik yok. hepinizin sayfada olduğu birgün ben de olursam inşallah koyup silerim sonra anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?