- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.781
yaprakcım dr ek gıdalara geçiş iznini vermiş , artık işin daha da zorlastı
yoğurt mayala püre yap :))) ek gıdalarla zaten daha fazla kg alır .
benim bildiğim bi tarif yok canım malesef bende burada sizlerden öğrencem iklimsu verir o piri oldu artık bizim usta öğretmenimiz..
mavişin resmini koy bi ara muhakkak ben çoktoandir görmedim canım biliosun bi ara giremiyordum nete o arada koymuşsundıur .
bakın bu aralar çok kırılgan kaprisli tripliyim hassasım naifim ruh gibiyim mal gibiyim bi başka deyişle
idare edin haaa
Günaydınlar herkese
Dileğim gelmiş yaa kıs yine döktürmüşsün okurken güldürdün beni haa canavar gibisin masallah ..
bu kelimeleri toplayıp bir araya getirmek marifet ister o da sende var :lepi:
Kolik bende iblmiyodum da bi koliktir gidiyor bebelerde bende acaba mı dedim tatlım işte.
Hergün ayni saatte saatlerce ağlayıp kendini sıkan bebeklere kolik deniyomuş işte öğrenmiş oldun sende :roflol:
herkese günaydın,
çok kötü bir gece geçirdim kızlar. doğru dürüst uyumadım.
maviş düştü dün akşam, ana kucağında yerden hafif yukarıda sallarken birden yüzükoyun düştü. çok ağladı, çok bağırdı. ne yapacağımı şaşırdım. eşim de yoktu evde. kafayı yiyecektim. ablam vardı ama onun da yapacağı bişey yoktu. birara üst kat komşuya çıkıp akıl danışmak istedim ama sonra sustu neyse. yavrumun çok canı yandı ya.
1 saate ancak sakinleşti. banyo falan yaptırıp uyuttum. sonra mecburen eşimi aradım. böyle birşey saklanmaz ki. Allah'tan o sakin bir insan ve bana yapmam gerekenleri söyledi. hemen uyandır, gözbebeklerini kontrol et dedi. eşit olması gerekiyormuş. uyuyan çocuğu da nasıl uyandırırsın ama mecburen uyandırdım. ama gözlerini açmıyor bir türlü. neyse zar zor açtırdım. çok şükür eşitti. gevşeklik varmı yokmu vücutta kontrol et dedi. yere bastır, kolunu falan kavra çok gevşekmi dedi ama normaldi yani. bastırınca bastı. elini tuttum parmağımı kavradı falan herşey normal gözüküyordu. 2 saatte bir kalkıp kontrol et dedi eşim. zaten doğru dürüst uyumadım ki. yanıma yatağa aldım bir de onu. kabus gibiydi kızlar ya. üzüntüden sütüm otomatikman azalmış. normalde gece ve sabahın ilk saatlerinde yetiyordu ama sadece geceki süt yetti sabah doymadı yavrum mecburen mama yaptım. şimdi uyudu. birazdan eşim de gelir inşallah birşeyi yoktur kuzumun. o da bir bakıp emin olsun da içim daha rahat edicek. gerekirse tekrar dr a götürücez.
diloşum sen o kocakarıların dediklerini boş ver bitanem
benim gelinim hepsine 10 basar bi kere
kim söylemişti bilmiyorum ama duygusal gelişim demiş yaa biriniz
işte en önemlisi o işte
ve bizim çocuklar sevgi yumağı içinde büyüdüklerinden
duygusal zekaları çok gelişmiş olucak
herkese günaydın,
çok kötü bir gece geçirdim kızlar. doğru dürüst uyumadım.
maviş düştü dün akşam, ana kucağında yerden hafif yukarıda sallarken birden yüzükoyun düştü. çok ağladı, çok bağırdı. ne yapacağımı şaşırdım. eşim de yoktu evde. kafayı yiyecektim. ablam vardı ama onun da yapacağı bişey yoktu. birara üst kat komşuya çıkıp akıl danışmak istedim ama sonra sustu neyse. yavrumun çok canı yandı ya.
1 saate ancak sakinleşti. banyo falan yaptırıp uyuttum. sonra mecburen eşimi aradım. böyle birşey saklanmaz ki. Allah'tan o sakin bir insan ve bana yapmam gerekenleri söyledi. hemen uyandır, gözbebeklerini kontrol et dedi. eşit olması gerekiyormuş. uyuyan çocuğu da nasıl uyandırırsın ama mecburen uyandırdım. ama gözlerini açmıyor bir türlü. neyse zar zor açtırdım. çok şükür eşitti. gevşeklik varmı yokmu vücutta kontrol et dedi. yere bastır, kolunu falan kavra çok gevşekmi dedi ama normaldi yani. bastırınca bastı. elini tuttum parmağımı kavradı falan herşey normal gözüküyordu. 2 saatte bir kalkıp kontrol et dedi eşim. zaten doğru dürüst uyumadım ki. yanıma yatağa aldım bir de onu. kabus gibiydi kızlar ya. üzüntüden sütüm otomatikman azalmış. normalde gece ve sabahın ilk saatlerinde yetiyordu ama sadece geceki süt yetti sabah doymadı yavrum mecburen mama yaptım. şimdi uyudu. birazdan eşim de gelir inşallah birşeyi yoktur kuzumun. o da bir bakıp emin olsun da içim daha rahat edicek. gerekirse tekrar dr a götürücez.
kızlar vallahi bende en az yaprak kadar kötü bir gece geçirdim biizm prenses dünden beri çok keyifsiz sürekli ağlıyor ve kucak istiyor doğru dürüst beslenmiyor sütünü bile zorla içiyor ağzı akıyor ve sürekli kulağını çekiyor minik kızımın sanırım dişleri ağrı yapıyor doktor 1 ay içinde çıkabilir dedi çok zor vallahi sütü biberonla çekiyor aç ama geri çıkarıyor yutkunamıyor bütün gece sabaha kadar yatmadı tabii bende odaısnda uyudum sürekli inliyor ay şu kız büyüyene kadar vallahi ben dert sahibi olacağım
Günaydınlar herkese
Dileğim gelmiş yaa kıs yine döktürmüşsün okurken güldürdün beni haa canavar gibisin masallah ..
bu kelimeleri toplayıp bir araya getirmek marifet ister o da sende var :lepi:
Kolik bende iblmiyodum da bi koliktir gidiyor bebelerde bende acaba mı dedim tatlım işte.
Hergün ayni saatte saatlerce ağlayıp kendini sıkan bebeklere kolik deniyomuş işte öğrenmiş oldun sende :roflol:
geçmiş olsun kızlar bebişlerinize allah sağlık versin onlar hasta olunca keşke ben olsam diyo insan
inş. sağlıklı kazasız belasız büyütürsünüz meleklerinizi
diloşum nerdesin canım
geçmiş olsun kızlar bebişlerinize allah sağlık versin onlar hasta olunca keşke ben olsam diyo insan
inş. sağlıklı kazasız belasız büyütürsünüz meleklerinizi
diloşum nerdesin canım
dileğim kıyamam ben meleğime yaaa diş mi çıkarıyor yoksa
çok erken değil mi fıstık yaaa
valla ben size bi şey diyemiyorum
zor işiniz hem de çok zor
valla sürekli benim dilimde ilayda tuanna ve iklim var
kardeşim yakında doğum yapıcak yaa hep anlatıyorum
sizin yaşadıklarınız ama kızcağızın gözü korktu valla
bende güzel yanlarını anlatmaya çalışıyorum anneliğin
çok da biliyormuş gibi tabi
ama sizden öğreniyorum işte yaaa
ay teyzesi kurban olsun ona yaprak olmuş bi kere ama sana kızdığımıda söylemeden edemeyeceğim hayatım nasıl bağlamazsın emniyetini yorganını tekmeleyen çocuk tabiiki kendini öne doğru atar neyseki çok şükür ana kucağının hafif eyimi olduğu için zaten sert bi şekilde düşmemiştir evham yapma hiçbirşey olmaz benim mavi boncuğuma onlar çok kuvvetliler annesi sadec biraz daha dikkatli olmalıyız benimki artık yerde bulduklarını ağzına götürüyor bende burun açıcısının minicik kapağını yanıında bırakmışım bir baktım ki tam ağzına götürecek nasıl fırladım anlatamam çocukta korktu bağırmama bend eçok korktum biizmki hafif hafif kendi ekseninde göbüşünün üstünde dönüyor arkasına bile bıraktığım şeyleri artık kaldırıyorum sorma büyüdükçe daha da zorlaşıyor herşey canım fırsat buldukça yaz merak ettim şimdi
kızlar vallahi bende en az yaprak kadar kötü bir gece geçirdim biizm prenses dünden beri çok keyifsiz sürekli ağlıyor ve kucak istiyor doğru dürüst beslenmiyor sütünü bile zorla içiyor ağzı akıyor ve sürekli kulağını çekiyor minik kızımın sanırım dişleri ağrı yapıyor doktor 1 ay içinde çıkabilir dedi çok zor vallahi sütü biberonla çekiyor aç ama geri çıkarıyor yutkunamıyor bütün gece sabaha kadar yatmadı tabii bende odaısnda uyudum sürekli inliyor ay şu kız büyüyene kadar vallahi ben dert sahibi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?