- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.801
ayyyy canım benim kıyamam ben mavişime
kısslar anne olmak çok zor galiba di mi yaaa
yazdıklarını okudukça inanın içim parçalanıyor
senin ve ilaydanın hali gözümün önüne geliyor
annelik anne olmak çok başka bi şey işte
artık mavişim büyüdü annesi kendini aniden fırlatabiliyor
işte öne doğru ayy bi anlık bi dikkatsizlik işte
neyse ki çok şükür bi şey olmamış yavruma
yaa gülüm senin en büyük dezavantıjın eşinin yanında olmaması
zaman zaman böyle zor anlarda yanında biri olsa
ama korkayın canlarım yaaaa prensesleriniz meleklere emanet
dilek teyzesi onlara çok ama çok dua ediyor
geçmiş olsun kızlar bebişlerinize allah sağlık versin onlar hasta olunca keşke ben olsam diyo insan
inş. sağlıklı kazasız belasız büyütürsünüz meleklerinizi
diloşum nerdesin canım
sağol canım,
evet kızmakta haklısın, ben bu hatayı yapmamalıydımklava:
ama ders oldu bana.
eşim de geldi kontrol etti. bişeyi yokmuş çok şükür.
sadece düşerken bacağını çizilmiş epey belki de onun acısına ağladı.
akşamki şokla farkedemedim de sabah farkettim.
ya nedir bilmiyorum geçende ben düştüm, şimdi de minik kuzum.
ramazan günü bir fakire ekmek,tuz yiyecek bişeyler alıp vereyim bari.
Allah korusun ya. bundan sonra çok daha dikkatli olucam.
ama asıl zorluk emekleme ve yürüme dönemlerinde oluyormuş.
şimdi yine rahat günlerimiz. benimki şimdiden yan dönüyor, yüzükoyun dönüyor.
yatağında yatırdığım pozisyonda bulamıyorum hiç.
artık park yatağın alt katına indiricez. çok da sıkıntılı nasıl durur bilmem ama haraketlenmeye başlayınca önlem almak lazım.
bide dediğin gibi herşeyi ağızlarına sokmaya başladılar.
nesneleri o şekilde tanıyorlarmış. benimkinin parmakları ve elleri hep ağzında.
sen de ucuz atlatmışsın, demek görmesen yutacak kapağı Allah korusun ya.
çok dikkat etmeliyiz iklimsu ya yerde orda burda yutabilecekleri küçük şeyler bırakmamalıyız. zor gerçekten çocuk büyütmek. hele bir yardım edenin yoksa çok daha zor.
ay canım sana da geçmiş olsun.
diş dönemi çok zor diyorlar ya.
bir ilaç varmış o dönemi hafif atlatmasını sağlayan.
dr un önerdimi bilmem.
ben fırsat buldukça doğum ve sonrası, bebek sağlığı hastalıkları, bebek bakım ve beslenmesini okuyorum. orada annelerin paylaştıkları tecrübelerini okuyorum. sen de fırsat olduğunda oku canım.
sağol canım ya, evet zor gerçekten
gerçi bizler de burda genelde şikayet tarzı yazılar yazıp senin gözünü korkutuyoruz
tabiki güzel yanları da çok. ama insan sürekli tedirgin.
bak mesela uyuyordu uyandı acıkmıştır diye mama hazırladım elimde kaldı mama. gazı vardı sanırım yukardada yazdım ya masaj yaparken uyudu halen uyuyor endişe içindeyim. düşmeylemi alakalı diye.
of diloşum sorma ya,
gökyüzünde yalnız gezen yıldızları oynuyorum resmen.
çok sıkıldım artık, bunaldım. çocukla tekbaşıma biryere de gidemiyorum.
zor işim yani.
biraz daha sabır ediyorum. düzelmezse bu durum ne olur bilmem :uhm:
bak sabah geldi 2-3 saat durdu durmadı yine gitti. yanlış birşey yapmıyor biliyorum. nerede olduğunu da biliyorum ama niye yani.
sabah benim işimin ne kadar zor olduğunun farkındamısın, tek başıma çocuk büyütüyorum dedim. farkındayım biliyorum, ama biraz daha sabret düzelecek diyor. inşallah. para da bir yere kadar. para kazanmak için bu kadar da hem kendini hem de bizi heba ediyor.
yani çok dertliyim kızlar çok :1no2:
yani herkese derdimi anlatmak istemiyorum
sizlere derdimi anlatıp biraz açılıyorum. iyiki varsınız a.s..
diloşum geçen bir yazında demişsin ya çok dişlisin diye sadece dilimde yani
icraat yok canım.
ama kendime , eşime, aileme ve sevdiklerime hiç laf söyletmem. söyleyenin de ağzının payını veririm. iklimsuya denk gelen kocakarı bana gelseydi neolurdu bilmem ama evsahibi zor durumda kalmasın diye fazla ileri gitmezdim belki ama o yazıda saydıklarımı yazardım, kafa bulurdum yani :roflol:
İklimsucum ben geldim bitanem
Minnoş napıo ,iyi mi bugun
keyifleri hanfendunun:))))
bizimki sabahtan beri değerli kakasını yapanmıyordu azönce yaptı ikimizde rahatladık, şimdi pırtlar duyuyorum asnirim yine yapıyo:) bi bakim
günaydınlarrrrr
tatlım sen yazalı yaklaşık 12 saat geçmiş ama sana günaydın dünyanın en güzel kalpli bacısı seni minik yiğeninle beraber kocaman öpüyoruz ve seni çok seviyoruz ........opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun tekrar çok sevindim eşinde kontrol etmiş çok şükür bişeyi yok demiş evet bacım ya sen bir fakire bişeyler ver bazen böyle şeyler üst üste gelir nazara mı geldiniz ana kız bilmem ki bir nazar bocuğu taşı mavişimin üstünde gerçi onun gözleride yeter ama .vallahi hareketlenmeleri dediğin gibi bizim için daha zor eskiden yatırıyordum ana kucağına mızıldansanda duruyor emindim gözüm arkada kalmıyordu ama şimdi üstüne bişeyler çekiyor maşallah bide güçlü ki saçlarıma bir asılıyor sorma bacım geçende kolyeme asıldı bende fark etmemişim yere yatıracağım öyle sıkı tutmuş ki eli kıp kırmızı oldu hergün bir önceki günden daha da zor
canım çok saol gerçekten çok zor ve sancılı bir dönem bebk için çok huzursuz sürekli ağlıyor ve kucak istiyor . canım doktor dentinox diye bir diş jeli verdi paranox s kullan dedi çok huzursuzlanır ve ateşi çıkarsa dedi fitil verdim zaten ateşi hafif vardı .bacım sorma hiçbirşey okuyamıyorum vallahi tek internette buraya girebiliyorum zamanım olmuyor sen ne güzel okuyorsun bende sende faydalanıyorum canım ya
bacım gerçi diloşuma hitaben yazmışın ama bilmeni isterimki benim eşim sabah 9 akşam 8 çalışıyor ve c.tesi pazar evde emin ol ki senin eşinin ilgilendiği kadar ilgili ve yardımcı o yüzden ne eşine nede kendine haksızlıklı etme tüm erkekler bebkleri ile sadece sevmek için ilgilenir bebek sakinken yanında oynuyor ne zaman ağladı mızıldanda ortada yok bilgisayarın başında odasının kapısınıda kapıyor biz kadınlar hep tek büyütüyoruz çocuklarımızı canım arkadaşım
Yaprakçığım dediğin gibi kendi kendime bende yaklaşık 1 sayfa doldurmuşum . eiden karşılıklı yazışırdık şimdi böyle oldu anca fırsat buldukça yazıyoruz olsun ama ben sizlerden haber aldığım zaman ve sesinizi duyduğum zaman çok mutlu oluyorum iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?