Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sağol canım ya, evet zor gerçekten
gerçi bizler de burda genelde şikayet tarzı yazılar yazıp senin gözünü korkutuyoruz
tabiki güzel yanları da çok. ama insan sürekli tedirgin.
bak mesela uyuyordu uyandı acıkmıştır diye mama hazırladım elimde kaldı mama. gazı vardı sanırım yukardada yazdım ya masaj yaparken uyudu halen uyuyor endişe içindeyim. düşmeylemi alakalı diye.

of diloşum sorma ya,
gökyüzünde yalnız gezen yıldızları oynuyorum resmen.
çok sıkıldım artık, bunaldım. çocukla tekbaşıma biryere de gidemiyorum.
zor işim yani.
biraz daha sabır ediyorum. düzelmezse bu durum ne olur bilmem :uhm:
bak sabah geldi 2-3 saat durdu durmadı yine gitti. yanlış birşey yapmıyor biliyorum. nerede olduğunu da biliyorum ama niye yani.
sabah benim işimin ne kadar zor olduğunun farkındamısın, tek başıma çocuk büyütüyorum dedim. farkındayım biliyorum, ama biraz daha sabret düzelecek diyor. inşallah. para da bir yere kadar. para kazanmak için bu kadar da hem kendini hem de bizi heba ediyor.
yani çok dertliyim kızlar çok :1no2:
yani herkese derdimi anlatmak istemiyorum
sizlere derdimi anlatıp biraz açılıyorum. iyiki varsınız a.s..

diloşum geçen bir yazında demişsin ya çok dişlisin diye sadece dilimde yani
icraat yok canım.
ama kendime , eşime, aileme ve sevdiklerime hiç laf söyletmem. söyleyenin de ağzının payını veririm. iklimsuya denk gelen kocakarı bana gelseydi neolurdu bilmem ama evsahibi zor durumda kalmasın diye fazla ileri gitmezdim belki ama o yazıda saydıklarımı yazardım, kafa bulurdum yani :roflol:

geçmiş olsun kızlar bebişlerinize allah sağlık versin onlar hasta olunca keşke ben olsam diyo insan
inş. sağlıklı kazasız belasız büyütürsünüz meleklerinizi
diloşum nerdesin canım

sağol canım,
senin de işler iyice yoğunlaştı sanırım artık pek gelmiyorsun.
kolay gelsin sana canım.

1 sayfa dolmuş nerdeyse kendi kendime konuşuyorum, kimseler gelmemiş.
ben de çıkayım da şu yaramazla biraz oynıyayım. epey mızırdıyor.
reklamlar da sarmadı.

Yaprakcımmm maviş düşmüş Allah esirgemiş canım . Nereden bilicektin ki hareket etsin düşsün , çok şükür ki herhangi bişey olmamış .bundan sonra daha temkinli davranırsın .Allahtan eşin bilgili bu konularda ne güzel bilgileri vermiş bizimde aklımızda olsun .
Benim eşimde göğsünde uyuturken kendi uyumuştu Tuanayı koltuğun kenarına sıkıştırmış gece bi kaltım ki vıyaklama sesi baktım tuana eşimin göğsünde değil .yavrucak iki büklüm kenarda sıkışmış boynu kıvrılmış .20 günlük falandı canım bunu yaşadığımızda .artık izin vermiyorum göğsüne yatırmasına .bunlar bizim için bi deneyim işte .

ıklimsucum ben geldim bitanem

Minnoş napıo ,iyi mi bugun
keyifleri hanfendunun:))))

bizimki sabahtan beri değerli kakasını yapanmıyordu azönce yaptı ikimizde rahatladık, şimdi pırtlar duyuyorum asnirim yine yapıyo:) bi bakim

diloşum nasılsın kuşum ben iyiyim birazdan çıkıcam işten iyi tatiller sana canım
evet kızlar şu haftayıda hayırlısıyla atlatırsam iyi olacak inş. öpüldünüz kocamanyaprağım tek başına bebiş büyütmek zor canım allah yardımcın olsun bebişin uslu olsun üzmesin yormasın annesini

canım çok geçmiş olsun tekrar çok sevindim eşinde kontrol etmiş çok şükür bişeyi yok demiş evet bacım ya sen bir fakire bişeyler ver bazen böyle şeyler üst üste gelir nazara mı geldiniz ana kız bilmem ki bir nazar bocuğu taşı mavişimin üstünde gerçi onun gözleride yeter ama .vallahi hareketlenmeleri dediğin gibi bizim için daha zor eskiden yatırıyordum ana kucağına mızıldansanda duruyor emindim gözüm arkada kalmıyordu ama şimdi üstüne bişeyler çekiyor maşallah bide güçlü ki saçlarıma bir asılıyor sorma bacım geçende kolyeme asıldı bende fark etmemişim yere yatıracağım öyle sıkı tutmuş ki eli kıp kırmızı oldu hergün bir önceki günden daha da zor

canım çok saol gerçekten çok zor ve sancılı bir dönem bebk için çok huzursuz sürekli ağlıyor ve kucak istiyor . canım doktor dentinox diye bir diş jeli verdi paranox s kullan dedi çok huzursuzlanır ve ateşi çıkarsa dedi fitil verdim zaten ateşi hafif vardı .bacım sorma hiçbirşey okuyamıyorum vallahi tek internette buraya girebiliyorum zamanım olmuyor sen ne güzel okuyorsun bende sende faydalanıyorum canım ya

bacım gerçi diloşuma hitaben yazmışın ama bilmeni isterimki benim eşim sabah 9 akşam 8 çalışıyor ve c.tesi pazar evde emin ol ki senin eşinin ilgilendiği kadar ilgili ve yardımcı o yüzden ne eşine nede kendine haksızlıklı etme tüm erkekler bebkleri ile sadece sevmek için ilgilenir bebek sakinken yanında oynuyor ne zaman ağladı mızıldanda ortada yok bilgisayarın başında odasının kapısınıda kapıyor biz kadınlar hep tek büyütüyoruz çocuklarımızı canım arkadaşım

özledim seni bacım ya ortalarda yoktun demek minik prenses altın sarısı kıymetli kaksını yapmıyor tabii kızım altın renkli olunca kıymetli oluyor sırnaşık şey

taltım çok şükür biraz daha iyi ama uyku dengesi çok değişti eskiden gece bir yatırırdım sabah kalkardı şimdi sabaha kadar 5-6 kez uyanıyor ve sallanmadan uyumuyor nerden baksna her uyanışımız 20 dk buluyor bende zombi gibiyim gündüz o uyuduğunda anca evi topluyor yemek falan zaten kuş gibi uyuyor hemen uyanıyor .........................

minik prenses tuana naısl annesi kafasını artık yavaş yavaş tutmaya , gülmeye başlar ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh tuanada büyüyor biz yaşlanıyoruz vallahi

Yaprakçığım dediğin gibi kendi kendime bende yaklaşık 1 sayfa doldurmuşum . eiden karşılıklı yazışırdık şimdi böyle oldu anca fırsat buldukça yazıyoruz olsun ama ben sizlerden haber aldığım zaman ve sesinizi duyduğum zaman çok mutlu oluyorum iyiki varsınız

kizlar merhaba
size birsey sormk istiyorum
bilmiyorum dogru topiktemiyim?
bende sun ria takili ve adet olmadim
yani bugunlerde olmam gerekiyor. arada sanci yokluyor ama ortada birsey yok
ria ile hamile kalmak cok zormus acaba dis gebelik olabilirmi??
test aldim negatif cikti pazartesi tekrar denicem ama
hala regli olmadim.
bide gecen hamileligimdede boyle sancilar yokluyor ve
adet olmuyordum tekrar hamilemiyim acaba? ay kafam cok karisik

ria kaydıysa hamile kalma ihtimalin var bi kaç örnek var ria ile hamile kalanlar kendini strese sokma bence adet olacaksın durumundan haberdar et
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok yaprakçım bebiş nasıl umarım daha iyidir
iklimsu ilsu sizler nasılsınız ben evle uğraşıyorum elektrik ve su tesisatı yarın bitecek sanırım sıvacılarda çarş. başlicaklar hayırlısıyla bir bitseydi kazasız belasız öpüldünüz canlarım
diloşşş nasılsın bitanem görüşemez olduk bu hafta denetim var bu haftadan sonra daha rahat görüşürüz inş.

herkese selam,
ben de geldim diloşum ama ne kadar kalırım bilmem.
belki 1-2 dak. belki de 1 saat şu an uyuttum yaramazı.
sana mail attım bu arada. müsait olunca bakarsın .

çok sağol canım ya ucuz atlattık neyse ki.
aman çok dikkatli olalım arkadaşım, artık bunlar kıpır kıpır yani o kendi hallerine bıraktığımız günler geride kalıyor yavaş yavaş. iklim ilaydaya göre daha da hareketlidir tabi. ablası nede olsa.
evet canım en kısa zamanda sada vericem.

evet canım paranox biraz sakinleştiriyor bebişleri.
ben bazen yatmadan önce falan veriyorum rahat uyuyor. bize de dr umuz önermişti.
canım valla benim de pek fırsatım olmuyor. 2-3 günden beri buraya bile gelemedim ama işte bazen ilayda uyuyunca özellikle gece saatlerinde girip okuyorum. lazım olacak önemli bilgileri pc ye kaydediyorum falan. seninlede seve seve paylaşırım. ama zaten sen çok bilinçlisin benim yazmama gerek yok. ben senden çok şey öğreniyorum, inşallah daha da öğrenicem.

yok canım, diloşa hitaben yazdım ama hepinizle de paylaşıyorum tabiki.
yani o eşin yanında değil deyince onun yazısına alıntı yaptım.
ama evet canım bu konuda çok dertliyim. demek seninki de öyle. ay çok zor ya.
en azından seninki geceleri ve haftasonları evde, bizimki çoğunlukla o zamanlar da yok.
ben biraz daha sabrediyorum. eşimin işinde bir pozisyon değişikliği olacak 1-2 ay içinde. inşallah o zaman düzelecek. yani öyle umuyorum. eğer o zaman da düzelmez ve aynı şekilde devam ederse bu meseleye ciddi ciddi el atmak lazım. bu şekilde gitmez yani.
geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum, hem bebek hem de eşim açısından. yani eşimin işleri düzene girecek, bebiş de büyüyecek belki biraz daha rahat ederim hayaliyle yaşıyorum. yoksa bunalımlardayım.
ona söylediğim zaman da çok isyan ediyorsun ve herşeyi çok abartıyorsun diyor.
ya diyorum bir gün 5-6 saat sana bırakıcam bu bebişi, ben de bu zamanı sadece kendime ayırıcam, gideceğim yer varsa gidicem, okuyacağım bişeyler varsa okuyacağım, nete girip sizle yazışıcam falan ama bu zaman zarfında hep sen bakıcaksın diyorum. tamam bırak ne istiyorsan yap diyor. ya işlerim varken bırakıyorum yani evdeyken çocuğu hemen uyutuyor nasıl beceriyorsa sonra da balkona sigara içmeye kaçıyor tabi bizimki de 10 dak. içinde uyanıyor yine iş bana düşüyor yani. bide şimdi ek gıdalara geçtik ya daha da bir zaman lazım.

ah canım ya olsun, her zaman giremediğimiz için fırsat bulunca böyle aynı anda 3-5 mesaj yazıyoruz işte napalım. iyi oluyor ama ben bir giriyorum iklimsu birkaç mesaj yazmış çok seviniyorum, diloşum ilsum gelmiş yazmış çok zevkle okuyorum ama her zaman cevap yazacak vaktim olmuyor bu yaramazdan ya. şimdi de uyuyor ama bir araba, bir tıkırtı hemen uyanıyor ben yanındayım zaten hemen sırtını sıvazlıyorum yine dalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…