Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ilsu bir geliyon 3-5 gün sonra kayıpsın minik papatyam seni çok yoruyor yoksa yinemi yapmıyor kıymetli altın sarısı kakasını :ecrin_bebek:

kıslar geldim
tuana 2 gündür rahtsız yeşil kaka yapıodu pis kokulu ve çok huysuzdu
dr a gittik bgn kaka tahlili temiz çıktı yediğimden olmuş .neo baby i içmiyor dedim sağdığn sütün içine damlat öyle içir dedi .4100 gr olmuş .az dedi dr mamayı arttırıyorsun dedi .onun dışında sağlığı yerindeymiş .geçmişi okuyum ben bir.tuananın resmini çektim dün ekliyorum şimdi.

canım ne güzel birşeyler düzeliyor demek giderek.
çok sevindim senin adına, inşallah bizde de düzelir.

ne güzel hava almışsınız kızınla, oh sefanız olsun
püreyi de yanına alsaymışsın keşke, açıkhavada yerdi belki. ama olsun. püre kadar temiz hava alması da çok önemli.
ben şu ara pek çıkamıyorum, gittiğim yerler market alışverişi ve annemler.
bazen de ayaküstü kayınpedere uğruyoruz. onun elmaları ve üzümleri var bahçede ve terasta, haftada bir tel açar gelin toplayın diye de ev üzüm doldu.
aslında bak üzüm demişken beyaz üzüm özellikle çok süt yapıyor.

canım ben sana semizotu mu demişim, semizotu değil iklimsu ya dereotu olacaktı.
semizotu da işe yarar mı bilmem, evet çiğ halde yenirse çok fazla omega-3 içeriyor. ben çok severim. yoğutla karıştırıp çiğ şekilde yerim. ben otçuyum biraz. et pek aramam yani. ama eşim çok etçi. o yüzden sebzelerin ve otların yanına mutlaka et ve türevleri olur. doymaz çünkü. erkeklerin çoğu öyle sanırım.
dereotunu öyle sade yemek biraz zor yani keskin bir tadı var, yoğurtla karıştır, salatalara kat ya da cacık yaptığında içine karıştır. başka sütü arttırır diye duyduklarım tahin helvası, fıstıklı baklava ya da topiğin birinde bir arkadaşın yazdığı gibi bunların arkasından çok su içildiği için esas işe yarayan su. su önemli gerçekten de su içtiğim için gece çok sık wc ye gidiyorum, bir de ilaydaya uyandığım için hiç uykumu alamıyorum ve çok sinirli oluyorum. çatıcak yer arıyorum. hep eşime çatıyorum :mymeka:. 4 ayda 4 kez kalmadın şu bebişe diye, bütün yük bende ama bu böyle gitmez ben artık çok yorgunum diyorum. haklısın diyor bişey demiyor.gerçekten de çok yorgun hissediyorum artık kendimi kızlar ya. ne yapıcam, nasıl geçecek bu yorgunluk bilmiyorum.
ilayda da bugünlerde çok huysuz. özellikle akşam saatlerinde. 20-22 arası iyice artıyor huzursuzluğu. uyumuyor da o saatlerde. ancak 21 den sonra banyo fitil mama falan ancak uykuya dalıyor. gece de 1 kez uyanıp emiyor ve uyuyor. sabah 7-8 gibi uyanıyor. emiyor tekrar şansım varsa tekrar uyuyor ama genelde uyumuyor, yatağına yatırıyorum. titreşimi ve müziğini açıyorum en fazla yarım saat oyalanıyor sonra zaten müzik falan bitiyor, tekrar kalkıp kurmak gerekiyor. benim de uykum kaçıyor zaten kaydirigubbakcemile. eşim evdeyse o alıp oyalıyor biraz. ama içim rahat etmiyor. sanki bebişimin bana ihtiyacı varken ben uykuyu tercih eden sorumsuz bir anne gibi hissediyorum kendimi ve vicdanım elvermiyor uyumaya ve kalkıyorum. ama çok uykusuzsam akşam veya sabah, eşim evdeyse mecburen ilgileniyor ve uyuyorum yoksa nasıl verimli olabilirim ki kafamçokkarıştı.

işte böyle kızlar. bir dokunun bin ah işitin.
şimdi bugünlerde sesli sesli gülmeye khkahalar atmaya başladı yaramaz. işte o kahkahalar benim bittiğim andır, bütün sinirim, öfkem ve yorgunluğum gidiyor.

ay canım demek kardeşin de maviş, ne güzel. bayanlara çok yakışıyor renkli göz, ayrı bir güzellik katıyor sanki. pamuğumun da değişmez inşallah göz rengi. bazıları 1 yaşına kadar değişebilir diyor bakalım ama o mavişlik ona ayrı bir şirinlik katıyor ya da bana öyle geliyor hani bir laf vardır ya şahine yavrusu tavus gözükürmü ne öylemiydi. yani herkesin evladı kendine çok güzel geliyor sanırım.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım ya,
çok şükür bişey çıkmamış.
ilayda da bazen öyle yeşil kaka yapıyor.
ayağını üşütünce vaya bizim yediklerimizle alakalı olabilir evet.

canım mama vermekten çekinme, ben ilk günden beri veriyorum. memeden de uzaklaşmadı. yani ikisi neredeyse eşit. hatta meme her zaman önde, onu daha çok tercih ediyor ama işte yettiremedim kuzuma sütümü.

resim süper canım. maşallah büyümüş, çok güzelleşmiş annesi
daha bir seçiliyor artık. ama iklimsunun dediği gibi sana benziyor.
benim kuzumu da bana benzetmeye başladı insanlar. giderek benziyecek sanırım.
başta aynı babasıydı şimdilerde bana benziyor sanki. ama siz beni görmediniz tabi, diloşumda var sadece fotoğraflarım. ama isterseniz sizlere de özelden gönderirim.

kızlar 1-2 tane de ben ekliyeyim mavişin fotosunu,
bakın sonra silicem.
diloşum yok bu ara ama ona da özelden yollarım artık.

okadar da yazdim birden gitti

yaprakcım yok böyle bir gözellik gözlere ve dudaklara bittim birde poz vermiş cadı yaa yerim ben onu .gözleri de cam gibi masallah .
resmini atarsan sevinirim canım bnde merak ediyorum seni .

dr mamayı ver ve arttır dedikten sonra dışarıdan gelen mama vermeleri duymam canım artık .
okadar da emiyor mememi benimkininde bırakcağını sanmam memeyi seviyor cünkü

günaydın kızlar denetim bugün bitecek sonucu söylüyolar faliyet başlatıyolar biz kapatıyoruz belgemiz geçerliliğini sürdürüyo
maşallah meleklerinize allah nazardan saklasın

günaydın herkese
sinem gelmiş günaydın tatlım nasılsın?

dün diloşla konuştum msn de yiğeni olmuş .bembeyaz pamuk gibi bir oğlanmış yok böyle bir güzellik diyor. kardeşi de iyiymiş .darısı onun basına inş en kısa zamanda rabbim gönlüne göre verir

yaprakcım dereotunu bende duymuştum, topickteki kıslar yiyor ve çok artıyormuş sütleri
bunun yaninda petibör bisküvi boza da çok arttırıyormuş .birde ben hurma yiyince çok şişiyor.
acıkcası ben bildiğim halde hiç birini yemiyorum:)))

iklimsucum sen sütüm iyice azaldı diye üzülme bitanem
bak kaç ayınıza geldiniz masallah anne sütüyle beslendi iklimsu .bundan sonra azalması normal artık 6. aydan sonra coğu kişiniki ya kesiliyor ya da iyice azalıyor .
tuananın resmini koydum bak iklime nasıl benziyorlar:)) esmer bombalar ,ilayda da beyaz bombamız .

buarada özgülle konşumuştum , biliyosunuz benden iki hafta önce 37 haftalıkken doğum yapmıştı .oğlu gayet iyyimiş sağlığı yerindeymiş .erken doğduğu halde epeyce tontiş doğdu yağız .sarısın beyaz tenliymiş o da

ben bugun iyice formumdayım:))
paranox fitil verdim dün ilk kez baya sakinleştirdi bebeği .
ne sıklıkla veriyosunuz yaprakcım o fitili , eczacı yarısını kes öyle at dedi

ben bugun iyice formumdayım:))
paranox fitil verdim dün ilk kez baya sakinleştirdi bebeği .
ne sıklıkla veriyosunuz yaprakcım o fitili , eczacı yarısını kes öyle at dedi

cnm günaydın yaprakcığıma sormuşsun ama bebeğinin huzursuzluğunda ver sıklık yok tabi devamlıda olmasın demişti doktorum bağışıklık kazanamasın

biz fitil yerine calpol kullanıyoruz 3-4 saat durmadan mızırdaması ve ağlaması halinde helak oluyor çocuklar o zaman bir çay kaşığı veriyorum

rahatlıyor uyuyolar..........

yaprakcığım kızın muhteşem güsellikte harika bir evlattt çok tatlıyaaa

maşşallahh kırkbinkere cnm benim totiklerde büyüyolarrr

size birkaç resminide ben koyam bakın erkiklerimee

[/URL][/IMG] ömer paşamm

[/URL][/IMG]

buda alişimmmmmmm

tşkler birsencim.
bende ilk defa dün yarım fitil koydum işte rahatladı. karnı çok ağrıyodu huysuzdu mecbur kaldım. calpol surup onu da duydum da bizimki içmiyor öyle seyler tükürüyor hep d vitaminin bile ağzında tutmuyor zar zor içiriyorum
ömer ve alii çok tatlı olmuşlar nasıl büyütmüşsün masallah sana
babalarına çok benziyorlar canım

kızlar maviş pamuğumu beğendiğinize sevindim.
hepimizin bebişleri dünya tatlısı.
esas önemli olan huyları güzel olsun ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

ilsu fitili ben de çok huzursuzluğu olduğunda yarım veriyorum. yani dr önerdi. bir sakıncası olmaz sanırım. ama dırımın dediği gibi de çok alışkanlık haline getirmemek lazım.
sakinleştiriyor ama gerçekten. ben arada calpol de veriyorum bizimki onu yiyecek bişey zannediyor ve ağzını açıyor ve yutuyor. damlaları da devit-3 ve multitabsı dönüşümlü olarak veriyorum onları da direk ağzına damlatıyoruz. açıyor ağzını ve yutuyor. ama yuttuktan sonra surat bir değişiyor.
hatta ben hıçkırık tutunca limon bile veriyorum, hemen kesiyor. çok dirençli hıçkırığı olduğunda su falan kesmiyor. 1 kaşık bazen 2 kaşık limon hemen kesiyor. ilk günler çok zünü buruşturuyordu :sinifsinif: hatta ağlıyordu. biz bile limonu öyle sıkıp içebilirmiyiz yani ekşi ama şimdi alıştı, eskisi gibi tepki vermiyor.

ilsu sen mamayı ver canım, etraftakilere laf düşmez dr un ver demiş. doyur bebişinin karnını, zayıf düşmesin bebecik.

canım evet dereotu işe yarıyor, üzüm de öyle. tabi suyu söylemeye gerek yok. herkes biliyor zaten.
petibör bisküviyi ve bozayı ben de duydum da hep kilo aldırıcı şeyler ya cokacimcoook. devamlı onları yersek şişeriz ya. dereotu yoğurtla şu yaz günlerinde hem sağlıklı hem de kilo yapmaz. tabi bebişlerin sütünün artması bizim kilolarımızdan çok daha önemli ama yani dereotuyla sütüm artıyorsa, baklavalara bisküvilere yönelmemek lazım.

demek diloşların bebişi pamuk gibiymiş, teyzesine çekmiş demek .
Allah sağlık sıhhat versin,analı babalı büyüsün inşallah.
diloştan da foto bekliyoruz bu arada.
özgülün bebişi de göremedik, eminim çok tatlıdır.
özgül niye gelmiyorki artık, net mi bağlı değil evde, işe başlamadı sanırım.
aysima özlemin de az kaldı doğumuna ama o da gelmiyor malesef. bebişi doğunca zaten hiç gelemez.

ilsucum evet canım formundasın maşallah, tuana sakin olunca sen de uykunu aldın sanırım. aman hep sakin ve neşeli olsun bebişlerimiz de biz de dinlenelim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…