- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.861
canım mrb buralardaymışsın am çıktın sanırım vallahi ben ve minik iklimbu ara iyiyiz gece uykularımız düzeldi gibi gündüzde 1-2 saat uyuyor biraz ek gıdalardan muzdaribiz malum pek yemek istemiyor ama yiyecek sütüm çok azaldı bacım ya 2 gündür nerdeyse hiç yok sadece sabh ve akşamları verebiliyorum çok üzülüyorum gerçi doktorumuz sadce 1 öğün bile olsa ona yeter dedi ama ben daha çok olsun istiyorum hayatım bende bol su içiyorum ama semizotunu duymamıştım söyleyeyimde eşim alsın akşama bende yapim akşamdan akşama ben hamile iken yiyordum içine ceviz koyup bebeğin beyin gelişimi için önermişti doktorum ama süt için bilmiyordum vallahi yaprak beni görsen kim ne dese yapar oldum yok şu süt yapar diyorlar yiyorum tık yok bende pek etki göstermiyor :lepi:
hayatım bu arada yoğurdu mayaladın mı merak ettim yazmamışın ?
Teyzesi bizde bugün bu arad kızımla gezmeye gittik sitede bir komşum ile beraber açık havada şöyle güzel bir kahvaltı yaptık sorma senin iklim bir uyudu açık havayı seviyor iyi geldi kızıma sonrada uyandı etrafı izliyor ki görmelisin halbuki sabah evde çok huysuzlandı uyandığında hatta gitmesek mi dedik ama sonra dedim aman boşver durmazsa geliriz dedim maşallah iyi durdu beni şaşırttı ilk defa babamız olmadan tek başımıza böyle dışarı çıktık başarı ile sonuçlandı geldik duşunu aldı tekrar yattı açık hava çocuğun uykusunu getiriyor bundan böyle uyumazsa bahçeye indireceğim şöyle 15 dk falan sonra yatıracam gerçi meyve püresini dışardayız diye yediremedim içimde uhte kaldı aman sanki evde olsa yerde gerçi banad iyi gedi sadece anneme ablama git gel sıkıldım ya inanırmısın bacım sanki yıllardır dışarı çıkmamış gibi hissettim kendimi yani bugün bomba gibiyim :lepi:
sende iyisindir umarım minik mavişim nasıl ?yaprak benim kızkardeşim var adı esra ama biz hep maviş deriz senin kızada diyince böyle içim bir hoş olıyor
kıslar geldim
tuana 2 gündür rahtsız yeşil kaka yapıodu pis kokulu ve çok huysuzdu
dr a gittik bgn kaka tahlili temiz çıktı yediğimden olmuş .neo baby i içmiyor dedim sağdığn sütün içine damlat öyle içir dedi .4100 gr olmuş .az dedi dr mamayı arttırıyorsun dedi .onun dışında sağlığı yerindeymiş .geçmişi okuyum ben bir.tuananın resmini çektim dün ekliyorum şimdi.
ben bugun iyice formumdayım:))
paranox fitil verdim dün ilk kez baya sakinleştirdi bebeği .
ne sıklıkla veriyosunuz yaprakcım o fitili , eczacı yarısını kes öyle at dedi
cnm günaydın yaprakcığıma sormuşsun ama bebeğinin huzursuzluğunda ver sıklık yok tabi devamlıda olmasın demişti doktorum bağışıklık kazanamasın
biz fitil yerine calpol kullanıyoruz 3-4 saat durmadan mızırdaması ve ağlaması halinde helak oluyor çocuklar o zaman bir çay kaşığı veriyorum
rahatlıyor uyuyolar..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?