- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.881
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah iyisiniz güzeller
ilsum dün dediğim gibi tuannam çok güzellllll çok asil yarabbim ben bakışlarına ve dudaklarına bittim ama nedense ben sana benzetemedim niye ki acep
yaprakım minnoşum kızım yaaa kendi kızım olsa bu kadar bana benzemez nasıl bi maviş bu yaaaaa
kızım bana bak bu ne eşine ne de sana benzeyor ilayda aynı ben haberin ola
diloşummmm fıstıkımmmm harikasın yine fıstıkım
sizden aldığım bilgileri kardeşimle paylaşıcam artık
kızlar çok ama çok tatlı bebeğimiz yaaaaaaaa
nasıl özlüyorum bi bilseniz 3-4 saat bile ayrılamıyorum yanından murat isyanlarda
ilsunun dediği gibi pamuk gibi beyaz ve aynı annesi kızlar bu kadar benzerlik resmen korkuttu beni kan gurubu da bizimkiyle aynı babası isyanlarda
annem çok sevinçli bi görseniz ama sürekli kavga halindeyiz annemle paylaşamıyoruz nihalde gülüyor halimize ve doruğa şikayet ediyor bizi yani arkadaşlar uzun sözün kısası görmemişin oğlu olmuş misaliyiz şu an
özgülle de bi görüşemedik var ya i,çimde derttir valla doğumdan sonra aradım ama no yu tanımadığı için açmadı ya da müsait değildi uzun uzun çaldıramadım ama sonrasında da aramam lazımdı tabi ki en kısa zamanda arıcam onu cnm benim yaaaa
özleme de çok kızıyorum yaaa bi gelip haber vermedi yaprak bugunlerde mi doğum yapıcaktı özlem yaaa nihallemiydi o hiç hatırlamıyorum kii gelmedi bi deli
kıslar geldim
tuana 2 gündür rahtsız yeşil kaka yapıodu pis kokulu ve çok huysuzdu
dr a gittik bgn kaka tahlili temiz çıktı yediğimden olmuş .neo baby i içmiyor dedim sağdığn sütün içine damlat öyle içir dedi .4100 gr olmuş .az dedi dr mamayı arttırıyorsun dedi .onun dışında sağlığı yerindeymiş .geçmişi okuyum ben bir.tuananın resmini çektim dün ekliyorum şimdi.
ilsu, iklimsu özelden bana mail adreslerinizi gönderin. zeytin sen de istersen gönder.
kendi fotomu buraya koymak istemiyorum pek. ordan gönderirim. ama siz de bana yollıycaksınız bak. öle rab bana hep bana yok :roflol:
kızlar burdasınız gördüm sizi.
ama benimki huysuzluğa başladı
rahat vermiyor yaramaz.
ilsu evet iklimsu doğru söylüyor, mama da yeşil kakaya sebep olabilir.
bizde de oluyor sıklıkla. ama kaka tahlili yaptırmadık hiç. yaptırmak lazım aslında.
ya tatlım ben pek anlamıyorum özle msj ama sana msn adresimi gönderim onada mail atabiliyorsun sanıırm ben pek anlamıyorum bilgisayrdan akşam eşime bir soram oluyorsa sana atarım özelden
ya canım yoğurt mayalamanızı anlamdım 50 c fırında ne yaptınız mayalayıp bıraktınız mı
kız süt haşlanır çökelek olur bi daha anlatsana şu yoğurdu bende denim bakim fırın olayını bir çözüm mafoldumben
canım ya bu kız gün geçtikçe güzelleşiyoryok hayatım bu göz rengi değişmez resmen cam çok açık renkler değişir dedi doktor bizimkinin ilk zamanlar koyu mavi idi 2 ay falan sonra açık kahve oldu şimdi de babasının rengine dönüyor sanki ela gibi yeşil tonlar giyince ela oluyor bend eçok isterdim şöyle renkli gözlü bir kızım ola bide benim ailemde renkli göz çok ama çekmedi lülülülülülü böcek
canım bebekler hep akşam saatleri huzursuz olur zaten normaldir biz bile öyle olmazmıyız akşamları atmosferden dolayı ya yaprak akşamları maşallah güzel uyuyor seninkide aslında benim kızda yaklaşık ilayda kadar uyuyor tabii bizimki 2-3 sefer uyanıyor ya eskiden 2-3 de yatardım bbek yokken sabah 8 de ayaktaydım hiçde uykum gelmezdi bomba gibi olurdum ama şimdi ne kadar uyusamda hep yorgunum sormayın bir türlü anlayamıyorum bende var bi dengesizlik
Bacım ne istiyon yazık bu kocanadan adamcağız ne yapsın çalışıyor sanki gezmede tozmada bu kadar onunda üstüne gitme sen haklıısn yoruluyorsun ama ne yapsın oda bak san hak veriyor seni altan alıyor , ya bacım bir anne sor baban sana ne kadar bakabiliyormuş hem eskiden ne hazır bez ne mama ne bulaşık makinesi neden çamaşır makinesi varmış bide annelerimiz bir kaç çocuğa birden bakıyormuş benim annem diyor valahi sizizn eşleriniz iyi ilgileniyor bakıyorlar eskiler onu bile yapmazmış yani erkekliğin doğasına aykırı bide seninkinin mazareti varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemilekötükedihüso
canım dışarı çıkmak iyi geldi bu kızımla bana baya giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman nedir bunlardan çektiğimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bir rahat yok yerim o maviş pamuğu ben
kızlar ilayda bir uyuyup, bir uyanıyor
o yüzden ben de gelip gidiyorum.
diloşum canım benim. şimdilik bol bol yeğenini öpüp kokla, inşallah yakında seninki de gelecek. bak kardeşin açılışı yaptı. biliyorsun bazı terslikler üstüste geldiği gibi, güzel olan şeyler de bazen üstüste gelir.
doruk paşa inşallah senin bu şanssızlığını kırıp tersine döndürecek.
arkadaş lazım kızım o bebişe, öyle yalnız olmaz. hemen sen de doğuracan ki tadı çıksın, beraber büyüsünler tatlım :1hug:
ay canım benim ya ne kadar güzel yazmışsın valla.
yazdığın herşeyde sonuna kadar haklısın.
evet eşim çok yorgun, biraz fazla üstüne gidiyorum ama sanki bütün yük üstümde gibi geliyor.
hatta bazen onların uzak bir akrabası var. 50 yaşlarında bir kadın.
onu çağırayım yemeği de yapsın, sana yardım etsin falan diyor canım benim ya Şeniz
ben kabul etmiyorum tabi. zaten temizliğe gelen biri var bir de yemek içinmi birini çağırıcam. hem o kadar zengin değiliz hem de ben öyle herkesin yaptığı yemeği yemem.
o konularda biraz cinsimdir. yani karşımdakinin titizliğinde çok emin olmam lazım yemeğini yemem için.
yani evet canım eşim iyidir aslında ama işte iş üstüne iş yaratıyor kendine ve dolayısla bütün işler bana bakıyor. ona canım sıkılıyor bazen. ama düzelecek inşallah.
canım demek beğendin mavişimi. iklimsu ablası kadar güzel demek. tuana da çok masum çok güzel ya. Allah nazarlardan korusun onları inşallah. sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar. umarım dediğin gibi değişmez göz rengi. oana çok yakıştırıyorum çünkü.
canım akşamları evet huzursuz. ancak banyo yaptırınca rahatlıyor biraz ve huzursuzluğu halen devam ederse paranox veriyoruz. uykuları şu an iyi gibi ama ben nedense dinlenemiyorum ya. kronik yorgunluk sanırım.
canım yoğurt işte bildiğin gibi sütü kaynattık, ılınıncaya kadar bekledik. cam kavanoza boşalttık, sonra içine 1-2 kaşık maya amaçlı yoğurt koyduk. buraya kadar senin de bildiğin şeyler. sadece hani sen demiştin ya pilavı falan sarıp bekletiyorsun diye işte biz o sarma işi yerine fırını 50 dereceye ayarladık yani ortamı sıcak tutup yoğurdun mayalanmasını bekledik. tabi ısınınca arada fırını kapattık falan o fırın aşamasını eşim yaptı. hatta bir kabın içine su doldurup kavanozu fırına o şekilde koydu. yani ayrıntılı sorayım bakalım bu akşam anlatsın bana sana tekrar anlatırım.
canım benim de msn adresim yok malesef. sizin için alsammı acaba.
msn adresine mail gibi bişey yollanıyormu. sanırım diloşa birkaçkez öyle bişeyler yollamıştım ben. bu işleri en iyi diloşla ilsu bilir, biz biraz yada ben biraz bu konularda geri kalmışım. ama sen eşine sor o da bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?