Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dırım sağol canım, bebişimi beğenmene sevindim.
senin tontiklerin de maşallahı var, tam tontik olmuşlar.

ömer paşan sana benziyor annesi, diğeri de babasına herhalde.

ek gıdalarda böyle ağız burun, üst baş batıyor işte. ben günde 1 yada 2 kez ek gıda vermeme rağmen 2-3 kez de kıyafet değişiyor. aman yesinler yeterki de 10 kere de değiştiririz.

iklimsu tatlım sen bana yoğurt sormuştun dimi, cevaplamayı unutmuşum tatlım ya kusura bakma valla bu bebişlerden kafa kalmadı.

canım ben senin tavsiyen üzerine sütaş babymix yoğurt aldım 3-5 gün kullandım onu, meyvelere kattım, dün ilk kez sade yedirdim onu da yedi. dün akşam eşimle sütaşın günlük pastorize şişe sütünü aldık ve yoğurt mayaladık, maya olarak da bizim kendimiz için aldığımız tava yoğurtlardan kullandık. öyle sarmadık canım, fırında mayaladık. yani fırının ayarını 50 dereceye ayarladık, eşim takip etti. zaman zaman açtı kapattı fırını falan. güzel tuttu biliyormusun. bu sabah sade olarak yedirdim pamuğuma, ilk başta güzel yedi, sonra mızırdamaya başladı. zar zor oyunla falan bitittirdim. 1 saat sonra falan da armut yediricem. akşamüstü de şeftali. tabi ana öğünü meme ve mama. onlara devam.
ama mayalayamadığım zaman babymixe devam canım. yani o da rahatlık. ama bizimki katkı maddesi olmadığına inanmıyormuş o yüzden sürekli ondan almam diyor. ben de mayala o zaman dedim. akşam birlikte mayaladık neyseki. ve tutması da ayrıca güzel oldu. sen de deneyebilirsin arada canım.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah iyisiniz güzeller
ilsum dün dediğim gibi tuannam çok güzellllll çok asil yarabbim ben bakışlarına ve dudaklarına bittim ama nedense ben sana benzetemedim niye ki acep
yaprakım minnoşum kızım yaaa kendi kızım olsa bu kadar bana benzemez nasıl bi maviş bu yaaaaa
kızım bana bak bu ne eşine ne de sana benzeyor ilayda aynı ben haberin ola
diloşummmm fıstıkımmmm harikasın yine fıstıkım
sizden aldığım bilgileri kardeşimle paylaşıcam artık
kızlar çok ama çok tatlı bebeğimiz yaaaaaaaa
nasıl özlüyorum bi bilseniz 3-4 saat bile ayrılamıyorum yanından murat isyanlarda
ilsunun dediği gibi pamuk gibi beyaz ve aynı annesi kızlar bu kadar benzerlik resmen korkuttu beni kan gurubu da bizimkiyle aynı babası isyanlarda
annem çok sevinçli bi görseniz ama sürekli kavga halindeyiz annemle paylaşamıyoruz nihalde gülüyor halimize ve doruğa şikayet ediyor bizi yani arkadaşlar uzun sözün kısası görmemişin oğlu olmuş misaliyiz şu an
özgülle de bi görüşemedik var ya i,çimde derttir valla doğumdan sonra aradım ama no yu tanımadığı için açmadı ya da müsait değildi uzun uzun çaldıramadım ama sonrasında da aramam lazımdı tabi ki en kısa zamanda arıcam onu cnm benim yaaaa
özleme de çok kızıyorum yaaa bi gelip haber vermedi yaprak bugunlerde mi doğum yapıcaktı özlem yaaa nihallemiydi o hiç hatırlamıyorum kii gelmedi bi deli

diloşum hoşgeldin canım,
Allah bağışlasın bebişinizi, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah. analı babalı büyüsün. Allah onu sizlere bağışlasın.
tabi canım ailenin ilk torunu paylaşılamaması doğal.
murat da biraz anlayışlı olsun ya, yeğenin olmuş tabiki bir süre yanında olmak isteyeceksin. bir kıskançlık durumu seziyorum sanki, aman duymasın valla seni sonra kk danda meneder, bu kızlar seni kışkırtıyor diye. :tomato:
benimki bazen bana kızıyor, ben bilmiyorum git internet arkadaşlarına sor diyor, kıskanç şey nolcak Çok üzgünüm çoook

canım mavişinin teyzesi değilmisin. benzer tabi niye benzemesin.
ama giderek bana da benziyor. her ne kadar maviş olmasam da göz yapısı, burun, ağız falan. bu arada kendi reklamımı da yapıyorum bakarmısın :roflol:

ben senin geleceğini tahmin etmedim, sana özel yollayacaktım fotoları ama geldin bak ne güzel. kızlara da özelden kendi fotolarımı yollıycam. onlar beni görmedi tabi dolayısıyla doğal olarak ilayda konusunda yorum yapamıyorlar.
canım sen işe mi başladın. hergün gidiyormusun bebişi görmeye.

inşallah uğur getirir teyzesine de seneye bu zamanlar seninde kucağında dünyalar güzeli bir bebişin vaya bebişlerin olur.

inş. güzelim inş.
inş. minik meleğim teyzesine uğur getirir
sorma muratla kk konusunda bayağı zorlandım ilk başlarda ama alıştı garibim baktı ki vazgeçmiyorum
gönder bitanem ilsuma diloşuma da gönder resmini gül yüzünü güzel yüzünü görsünler
valla bilmem ilaydanında teyzesi olduğum için bu kadar bana benziyor demek ki annesi
doruğun resmini de göndericem hepinize özelden
ilk kez dün gece ayrıldım meleğimden yaprakcım dün öğleden sonra geldim işe akşama ordayım yine ama akşam nasıl olucak hiç bilmiyorummmmmmmmm

kızlar ilayda bir uyuyup, bir uyanıyor
o yüzden ben de gelip gidiyorum.

diloşum canım benim. şimdilik bol bol yeğenini öpüp kokla, inşallah yakında seninki de gelecek. bak kardeşin açılışı yaptı. biliyorsun bazı terslikler üstüste geldiği gibi, güzel olan şeyler de bazen üstüste gelir.
doruk paşa inşallah senin bu şanssızlığını kırıp tersine döndürecek.
arkadaş lazım kızım o bebişe, öyle yalnız olmaz. hemen sen de doğuracan ki tadı çıksın, beraber büyüsünler tatlım :1hug:

ilsu, iklimsu özelden bana mail adreslerinizi gönderin. zeytin sen de istersen gönder.
kendi fotomu buraya koymak istemiyorum pek. ordan gönderirim. ama siz de bana yollıycaksınız bak. öle rab bana hep bana yok :roflol:

canım mrb ya ben bu msj görmemişim çok geçmiş olsun bitanem ya bişey çıkmamasına çok sevindim .hayatım bende ilk mama verdiğim dönemler yeşil kaka yapıyordu doktor normal dedi mama alan bebeklerin kaka rengi sürekli değişkenlik gösterir demişti korkma kaka rengi ile beraber ateş ve kusma olursa problem demişti .ilsu bizim kızda neo baby bayılıyordu içtikçe istiyordu bak senin miniğe demek ttalı sevmeyecek acayip tatlı bir ilaç o ben denemiştim
hayatım kilo alımı çok da az deil ama doktoru dediği gibi mamayı biraz fazlalaştır bide emzirmeye devam sakın bırakma güzel arkadaşım zaten bizim kaderimiz bu sayfanın bebekleri cılızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tatlım miniğimi öp yerime :teytey:

ilsu, iklimsu özelden bana mail adreslerinizi gönderin. zeytin sen de istersen gönder.
kendi fotomu buraya koymak istemiyorum pek. ordan gönderirim. ama siz de bana yollıycaksınız bak. öle rab bana hep bana yok :roflol:

ya tatlım ben pek anlamıyorum özle msj ama sana msn adresimi gönderim onada mail atabiliyorsun sanıırm ben pek anlamıyorum bilgisayrdan akşam eşime bir soram oluyorsa sana atarım özelden

ya canım yoğurt mayalamanızı anlamdım 50 c fırında ne yaptınız mayalayıp bıraktınız mı
kız süt haşlanır çökelek olur bi daha anlatsana şu yoğurdu bende denim bakim fırın olayını bir çözüm mafoldumben

canım ya bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor yok hayatım bu göz rengi değişmez resmen cam çok açık renkler değişir dedi doktor bizimkinin ilk zamanlar koyu mavi idi 2 ay falan sonra açık kahve oldu şimdi de babasının rengine dönüyor sanki ela gibi yeşil tonlar giyince ela oluyor bend eçok isterdim şöyle renkli gözlü bir kızım ola bide benim ailemde renkli göz çok ama çekmedi lülülülülülü böcek

canım bebekler hep akşam saatleri huzursuz olur zaten normaldir biz bile öyle olmazmıyız akşamları atmosferden dolayı ya yaprak akşamları maşallah güzel uyuyor seninkide aslında benim kızda yaklaşık ilayda kadar uyuyor tabii bizimki 2-3 sefer uyanıyor ya eskiden 2-3 de yatardım bbek yokken sabah 8 de ayaktaydım hiçde uykum gelmezdi bomba gibi olurdum ama şimdi ne kadar uyusamda hep yorgunum sormayın bir türlü anlayamıyorum bende var bi dengesizlik

Bacım ne istiyon yazık bu kocanadan adamcağız ne yapsın çalışıyor sanki gezmede tozmada bu kadar onunda üstüne gitme sen haklıısn yoruluyorsun ama ne yapsın oda bak san hak veriyor seni altan alıyor , ya bacım bir anne sor baban sana ne kadar bakabiliyormuş hem eskiden ne hazır bez ne mama ne bulaşık makinesi neden çamaşır makinesi varmış bide annelerimiz bir kaç çocuğa birden bakıyormuş benim annem diyor valahi sizizn eşleriniz iyi ilgileniyor bakıyorlar eskiler onu bile yapmazmış yani erkekliğin doğasına aykırı bide seninkinin mazareti varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemilekötükedihüso

canım dışarı çıkmak iyi geldi bu kızımla bana baya giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar burdasınız gördüm sizi.
ama benimki huysuzluğa başladı
rahat vermiyor yaramaz.

ilsu evet iklimsu doğru söylüyor, mama da yeşil kakaya sebep olabilir.
bizde de oluyor sıklıkla. ama kaka tahlili yaptırmadık hiç. yaptırmak lazım aslında.

aman nedir bunlardan çektiğimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bir rahat yok yerim o maviş pamuğu ben

ay canım benim ya ne kadar güzel yazmışsın valla.
yazdığın herşeyde sonuna kadar haklısın.
evet eşim çok yorgun, biraz fazla üstüne gidiyorum ama sanki bütün yük üstümde gibi geliyor.
hatta bazen onların uzak bir akrabası var. 50 yaşlarında bir kadın.
onu çağırayım yemeği de yapsın, sana yardım etsin falan diyor canım benim ya Şeniz
ben kabul etmiyorum tabi. zaten temizliğe gelen biri var bir de yemek içinmi birini çağırıcam. hem o kadar zengin değiliz hem de ben öyle herkesin yaptığı yemeği yemem.
o konularda biraz cinsimdir. yani karşımdakinin titizliğinde çok emin olmam lazım yemeğini yemem için.
yani evet canım eşim iyidir aslında ama işte iş üstüne iş yaratıyor kendine ve dolayısla bütün işler bana bakıyor. ona canım sıkılıyor bazen. ama düzelecek inşallah.

canım demek beğendin mavişimi. iklimsu ablası kadar güzel demek. tuana da çok masum çok güzel ya. Allah nazarlardan korusun onları inşallah. sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar. umarım dediğin gibi değişmez göz rengi. oana çok yakıştırıyorum çünkü.

canım akşamları evet huzursuz. ancak banyo yaptırınca rahatlıyor biraz ve huzursuzluğu halen devam ederse paranox veriyoruz. uykuları şu an iyi gibi ama ben nedense dinlenemiyorum ya. kronik yorgunluk sanırım.

canım yoğurt işte bildiğin gibi sütü kaynattık, ılınıncaya kadar bekledik. cam kavanoza boşalttık, sonra içine 1-2 kaşık maya amaçlı yoğurt koyduk. buraya kadar senin de bildiğin şeyler. sadece hani sen demiştin ya pilavı falan sarıp bekletiyorsun diye işte biz o sarma işi yerine fırını 50 dereceye ayarladık yani ortamı sıcak tutup yoğurdun mayalanmasını bekledik. tabi ısınınca arada fırını kapattık falan o fırın aşamasını eşim yaptı. hatta bir kabın içine su doldurup kavanozu fırına o şekilde koydu. yani ayrıntılı sorayım bakalım bu akşam anlatsın bana sana tekrar anlatırım.

canım benim de msn adresim yok malesef. sizin için alsammı acaba.
msn adresine mail gibi bişey yollanıyormu. sanırım diloşa birkaçkez öyle bişeyler yollamıştım ben. bu işleri en iyi diloşla ilsu bilir, biz biraz yada ben biraz bu konularda geri kalmışım. ama sen eşine sor o da bilir.

oyyy yerim seni yerim yaaaaaa
ağzından bal damlıyor tatlışkom yaaaa
inş. inş. dediğin gibi herşey
baka sana doruğun resimlerini gönderdim maille
kızların mail adreslerini de atayım ben sana
az bekle

tatlım geldim ama bu sefer de siz yoksunuz.

alışverişe çıktık, bebişime güzel güzel ciciler aldım.
kendime de birkaç parça bişey aldım.
markete falan da gittik ancak geldim.

diloşum resimlere bittim. yorumlarımı maille yazıcam sana ayrıntılı olarak.
kızların maillerini de aldım sağol. boş bir zamanım da onlara da fotoğraf göndericem.

benimki durmuyor, çıkıyorum. uyursa gelirim yine.

Canım emin ol bu çocuk insandan çok şey götürüor insanın eskiden kızmayacığı şeylere bile kızıyor doğum sonrası ve çocuk bakımı falan derken bide böyle biraz kendini yanlız hissedince bazen sitem de bulunuyor bak yazdığın gibi eşin birini getirip yemek bile yaptırmak istiyor sırf senin üstündeki yükü hafifletmek için senden ona haksızlık etmezsen ama şu doğum piskolojisi zor ............:gitme::gitme::gitme:

canım minik İlayda çok güzel allahım nazarlardan saklasın tabii benim kızımın ikizi tuanamda o esmer güzeli hele dudakları bittim yani ne bilim hre ikisininde resmini görünce böyle bilgisayara kitleniyorum minik meleklerim benim , allahım sağlıkla sıhatle büyümelerini görmemizi nasaip etsin inşallah

vallahi yaprak yoğurt işinde benimde tek anlamadığım o fırın aşamasıydı eşinden öğrende yaz banada gerçi bizim iklim sütaşın yoğurduna bayılıyor severek yiyor meyve ve sebzeyi okadar sevmiyor bacım bende 2-3 gün sonra gece muhalebisine başlayacağım milupanın yeni çıkanları varya ondan aldım tahılllı falan doktor tavsiye etti bakalım yiyecek mi bizimki şu meyve sebze yoğurt kombinasyonunu bir tam anlamı ile oturtim sonrada oana geççem
hayatım biliyorsun ya sanada bahsetmişimdir bizim minik göhsümden emmiyor yaklaşık 1 aydan fazladır bende sağıyorum günde 4 kez son 3 gündür sütüm çok az ve göhüslerimde çok acayip bir sancı sanki patlayacak gibi sağıyorum ama süt yok ve acı bugün 2 kez sağdım ve 140cc bi 100 cc bi süt çıktı ve bi ağrıdıkı sorma benim sütüm çekiliyor herhalde ondan mı bukadar acıyor anlam veremedim annem süt yok pompalıyorsun ondan ağrıyordur diyor ve sanırım haklı bakalım ağrılara dayanabildiğim ve sütüm olduğu kadar sağacağım zaten iklim hanım memeyi unutmuş tutuyorum yüzünü çeviriyor offfffffffffffffffffffffff senağlamasenağlama

canım ya adaşım benim mail adresimide gönderdi mi sana göndermediyse habre et msn adresime mail atabiliyormuşun sana yazayım sen benim resimlerimi gördün zaten var kk iklimle ama başka fotolarda yollarım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım minik ilaydamı çok öp :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…