- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #8.921
tamam tatlım birara çekip eklerim fotoları.
öyle çok özel bişey yok ya, genelde sonbaharda giydirebileceğim tarzda alttan çıtçıtlı bodyler, pijama pantolon tarzı altlar, hırka yelek tarzı üstler. yani en çok bunlar kullanılıyor.
bir de böyle fırfırlı falan paçalı maçalı şort gibi bişey. onu çok beğendim. havalar serinliyor bu saatten sonra giydirebilirmiyim bilmiyorum ama seneye falan da giyebilir dedi adam. yani 1-2 yaşına kadar bile giyilir dedi. lastikli. onun fotosunu çekeip sayfaya eklerim.
evet canım ya bebek kıyafetleri bizimkilerden pahalı nerdeyse ya. yani öyle güzel, markalı şeyler alıcam dersen epey para gidiyor. ben öyle pek marka şeyler almıyorum. yani 1 tane marka varsa 3 tane normal mağazadan aldıklarım vardır.
bir de o kadar çok hediye kıyafet geldi ki canım. onların hepsini nasıl giydiricem bilmiyorum ya. hepsi de güzel kaliteli şeyler. ama büyük. yani önümüzdeki yıl ancak giyer.sağlıklı olsunlar da güzel günlerde giysinler inşallah.
birde çabuk büyüyorlar. çok güzel patikli tulumlar almıştım doğumdan önce ama hemen havalar ısındı ve giydiremedim şu anda da küçük geliyor, yani boydan küçük. hiç de giymedi ya, neyse bir şekilde ya patik kısımlarını kestiricem terziye, ya da hediye götürücem artık.
olsun canım, ben senin sayfaya girip yazdığını görünce çok mutlu oluyorum ve zevkle okuyorum inan.
ah o yorgunluğu çok iyi bilirim. banyo yaptırıp, kurutup, giydiriyorum bir kalkıyorum ayağa belim kopmuş. emdikleri için kalsiyum eksikliği oluyormuş bizde bu da kemiklerde yıpranma, Allah korosun erime. o yüzden eşim bana kalsiyum takviyesi başlayalım falan diyor. benimki emiyor halen. emdiği sürece de vericem. tabi 1 yaştan sonra zor olur ama en azından 1 yaşına kadar. çünkü ben sizler gibi sadece anne sütüyle besleyemedim o yüzden de biraz uzun tutayım süreyi diyorum.
iklimsu ben halen adet olmadım, sen oldunmu canım. emzirdiğim için prolaktin hormonu yüksek o yüzden adet olmamak normalmiş. bazıları doğumdan sonra 1 yıl olmayabiliyormuş. bakalım benimki ne zaman gelecek. inşallah uygun zamanda ve uygun koşullarda gelir.
çok tatlısınız çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
güzel annelerim güzel dostlarım benim:1hug:
yaprağın ilaydamın huzursuz olduğunu ve sürekli ağladığını yazmışsın bi yazında
gülün içinde bulunduğunuz durumu o kadar iyi anlıyorum ki en kötü şey çaresizlik yani çaresizlik ağır bi kelime oldu belki ama o an için elinden bi şey gelmemesi diyelim bazen doruk da ağlıyor ki öyle sizin anlattığınız gibi değil en fazla 5-10 dakika inan bende ağlıyorum yemin ederim çünkü çok içten ağlıyor derdini anlatamıyor yapabileceğin herşeyi yapmışsın ama hala ağlıyor gözlerinin içine baka baka işte bittiğim an benim için annemde bana kızıyor ne ağlıyorsun diye ama dayanamıyorum onu öyle görünce yaa anne olmayı ne kadar istediğim biliyorsunuz anne olduktan sonra şimdikinden çok daha fazla enerjin olmalı bedenin çok daha güçlü olmalı bu tamam bunu halledebilirsin ama en önemlisi soğukkanlı olmak ve manevi güç sanırım bu bende yok kızlar yaaa anlattıklarınızda korkutuyor beni
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy güzel kapli arkadaşım benim sen dünyanın en güzel kalpli annesi olacak ben bundan eminim .sakın korkma ilk zamanlar 1-2 kez onla ağlarsın gerçekten ama sonra sinirden ağlarsın lülülülülülü benim gibi
deli yaaakafamçokkarıştı
amin inş. düzelir tek avuntumuz o gerçekten , :gitme:
ay kıyamam mavi boncuğuma bitanem ya bizim doktor 4.ayda diş jelini verdi genelde 3.ay veya 4.ayda veriyorlarmış sizinki vermedi mi ? gerçi doktor ağzına bakarken dişlerinede bakıyor ona göre veriyordur ama ne kadar erken verirse çocuk o kadar rahatlatıyor çıkmasına yardımcı oluyor sende varya alemsin aynen ilsu çocuk 1-2 gün ağlasın hemen kolik diyorsunuz sizinkiler kolik zamanını geçirdi hem allah kşmseye vermesin çok zor benim halamın oğlu kolikti çocuk ağlamaktan mosmor oluyordu bağırmaktan sesi kısılıyordu her akşam saat 1 den 3 e kadar, kolik öyle her ağlayan bebeğe denmezzzzzz
canım eşinin dediği gibi gaz olabilir ilk 3 ay daha sık olur gaz problemi 4.aydan itibaren çok aza iner dedi iklimin doktoru hem gaz ilacını ver en geç 1 saat içinde rahatlatıyor sen kendi ayağına çorap veya terlik giy bide soğuk su içme bunlar bebeğe gaz yapıyor olabilir ...ben bu yaz hep çorap giydimiklimin pek gazı olmadı .
:lepi:şimdi oldu anladım yoğurt işini, bu hafta sonu aldım baya beybimix yoğurdu bitsin bi deneyeceğim evet ttalım ya fiyatları pahalı ama ev yoğurdu ile eş değer olduğu için yoksa öbürleri 250 kuruş çok ucuzlar sadece bu pahalı
canım evet mail adresim kardeşimin adına ordan gönder ben kullanıyorum ama kardeşim almıştı bana bne pc özürlü olduğum için gönderdiğinde direk bana gelecek
canım benim nerden bildinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arif verimli gibi hatunsun be bacım lülülülülülü
ay Allah iyiliğinizi versin emi.
diloş ve arif verimli :roflol:
yani yanlış anlama diloşum da sen ondan daha etkilisin demek istemiştimdelikafadulden
kızlar bu arada bizim minik İklim son 1 haftadır ayak parmaklarını yalamak sureti ile bitirmek üzre sabah banyo yaptırdım üstünü giydireceğim bir döndüm iki büklüm olmuş ayağı ağzında görmelisiniz bide tatlı tatlı emiyor ki ..... bu arada yüzükoyu dönünce tekrar sırtının üstüne dönemiyorduya yaklaşık 2-3 gündür artık dönüyor bende rahatladım oda geceleri daha az uyanıyor istediği yöne dönüyor eskiden dönemediği için uyanıyor ve ağlıyordu o dertte bitti artık çok şükür bide yavaş yavaş emeklemeye başlar gibi poposunu kaldırıyor tek kolunun üstünde çok az haraket ediyor oyuncağını uzağa koyuyorum önce oyuncağa bakıyor mesafe uzun başlayor yuvarlanmaya yanına gelince birazda emekliyor alıyor ve sonra bana bakıyor kızlar bu minik büyüyor sanırım
iklimsu tatlım, buralardasın,
miniği uyuttun sanırım. bizimki de uyuyor ama uyanması an meselesi.
bir tıkırtıya bakar yani. akşam da oluyor yemek lazım. dünden barbunya vardı. yanına bir pilav. vakit kalırsa tavuk da yapıcam da ilayda uslu durusa tabi
anakucağıyla onu mutfağa alıyorum, öyle seyrediyor beni. napıyor bu annem diyordur.
ben de diyorum kızım öğren bak bu işleri ilerde sana yaptırıcam, gülüyor zilli hihoyyyt
tabiii öyle arif hoca halt etmiş prof .dilek hoca tek kelime ile koydu teşhisi ben deliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kabul ediyorum ama eskiden deildim vallahidelikafaduldendelikafadulden
burdayım bacım ama bizim ki uyandı şimdi yeni yatırdım halbuki beşikte sesler çıkarıyor gittim bir oyuncak verdim geldim ay sorma bizimkide öyle ufak bir sese uaynıyor akşamları eşimle resmen tıp oynuyoruz o uyuyunca ...
yemek deme bana ya çok stres yapıyorum sabahtan ta başlıyorum ne yapsam diye bende fırında makarna yapcam bide yüksük çorbası yaptım dündende tavuk vardı salata yeter ya hem çocuk hem ev işi hem yemek çoğu akşamalra kahvaltı yapıyoruz yada makarna salata .
bizimki anakucağından nefret ediyor yanından tututyor kafasını kaldırıyor arkaya doğru hiç durmuyor o uyanıkken yemek yapmam imkansız şimdi uyudu yaparım dedim ama uynadı fırında makarnada yalan olabilir duruma göre bakacam
dün akşam bende mutfağı topluyorum bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum eşimde kucağında mutfağa getirdi bende allah eşime dedim bu bir büyüsün yerimden kalkmayacağım tüm işleri yaptıracağım diye eşimde gülüyor
hayal işte o zmana kadar namık kemal gibi hayal dünyasında yaşamak varya
kız dünya kadar yemek saymışsın daha ne olsun.
ben genelde 2 günlük yapıyorum yemekleri. mesela barbunya dünden yanına şimdi bişeyler uydurucam artık.
fırında makarnayı ben de çok severim.
yüksük çorbası nasıl oluyor ki, hazır paket mi kendinmi yapıyorsun.
ben dün marketten yeni çıkan çorbalar var ya işte bizimin, knorun falan.
anadolu çorbası diye bir çorba aldım, bizimki hazır çorbaya çok karşı ama ondan gizli attım sepete, kasada da bişey diyemiyor tabi. çok güzel oldu ama. üzerine de tereyağlı sos yaptım, kırmızı toz biberle nefis oldu. tavsiye edrim bak. havalar da serinliyor artık, çorba iyi gider.
ay canım hayal deme ya, daha genciz inşallah o günleri de göücez. gerçi diloşla biz size göre yaşlıyız ama ruhumuz genç. dimi diloşum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?