Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay çok güzel elbiseler var gerçekten bende bayılıyorum bir girdim mi çıkamıyorum mağazadan, canım benimde öyle şeyler almam lazım özellikle uuzn kollu çıt çıtlı badiler ablam çok lazım diyor bakalım bayramdan sonra çıkıp alcam bu aralar çok kalabalık olur mağazalar hiç halim yok , bende pek marka lamak istemiyorum 1-2 kez giyiyor sonra olmuyor benim çok fazla hediye gelmedi elbise olarak kardeşlerim annem falan onlar sürekli alıyor her gittiklerinde bişeyler getiriyorlar bide ben çok alıyorum çoğunu giydirmeden küçüldü bende hepsini paketleyip çok sevdiğimiz bir ablamız var hamile ona götüreceğim battaniye zıbın ayaklı çok sayıda tulum falan bizim kıza hayatta olmaz

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh beni en iyi sen anlarsın bacım annem diyorum abartıyorsun diyor ben 5 tane büyütüm hemde sizin şartlarınız bende olsa 5 daha yapardım ya yaprak ben biizm kızın şaçlarını kendi kurutma makinam ile kurutuyorum uzaktan tutuyorum sen nasıl yapıyorsun bebkler için özel kurutucular falan var mı habrein var mı ?
tabii canım emzir benim sütüm az ve göhüslerim ağrıyor ben yinede sağmaya devam ediyorum bakalım ne kadar sürecek
canım ya benim doğumdan sonra 15-20 gün kanamam sürdü sonra kanama bittikten tam 1 ay sonra adet oldum yani hiç aram yok bacım hemen adet oldum ben hep geç olurum diyordum ama erken oldum kürtajdan sonra 3 ay olmadım ama doğudan sonra hemen oldum gerçi zor oluyor keşke bende geç olsaydım hem bebekle uğraş hem ev hemde adet sancısı bide ilaçda kullanamıyorsun çok zorluyor beni .canım benm ablam ama tam 6 ay sonra oldu normal yani dediğin gibi 1 yıl olmayanlar da varmış

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy güzel kapli arkadaşım benim sen dünyanın en güzel kalpli annesi olacak ben bundan eminim .sakın korkma ilk zamanlar 1-2 kez onla ağlarsın gerçekten ama sonra sinirden ağlarsın lülülülülülü benim gibi

canım biz artık bayramdan sonra götürürüz ilaydayı kontrole.
o zaman sorarım dr a diş jelini.
tabi ya çok zorlar bebişleri.
ben 20 lik dişimi üniverste son sınıfta çıkarmıştım ama mahvolmuştum.
hep ağrı kesicilerle duruyordum. acayip zorlanmıştım. ki onlar daha bebiş ya.
Allah yardım etsin inşallah da kolay geçirsinler o dönemi.

canım evet kolik değil belki ama saatlerce ağlayınca insanın aklına hemen o geliyor.
doğru ilsuyla ikimiz evhamlıyız biraz sanırım.
ama yazın ben evde çorap falan giyemiyorum ya, afakanlar basıyor. kışın hiç çıkarmam ama yani sadece yatarken çıkarırım. da yazın zor. ama terlik giyerim yani öyle çıplak ayakla yerlere basmıyorum.
inşallah önümüzdeki günlerde tamamen biter bu gaz problemi ya.

evet tatlım kutuların üzerinde de hiçbir katkı maddesi yoktur diye yazıyor da bizimki ben inanmıyorum o yüzden de sürekli yedirmem diyor.
yani mayalayamadığım, yetişemediğim durumlarda tabiki alıcam ya, ona sormam bile de. şu an kendisi yardım ediyor mayalama işine. etmezse doğru markete babymix almaya :roflol:

canım ben size en kısa zamanda mail atıcam. foto da yollarım. sizde bana yollarsınız.

iklimsu demek adet oldun canım ha, yani ben ne zaman olurum acaba. 7-8 ayı geçerse dr a giderim yani. olması bir dert, olmaması ayrı bir dert valla. erkekler ne rahat ya. herşeyi biz yapıyoruz. adeti biz oluyoruz, çocuğu biz doğuruyoruz, ev işleri bizde. ben düne kadar çalışıyordum bir de. ama öyle böyle değil. gece yarılarına kadar. neyse ki kurtuldum. kızımı biraz büyüteyim de uygun birşey olursa çalışırım yine. evdede sürekli olmaz ama şu an ilaydaya bakacak kimse yok. bakıcıya da bırakamam. kreş veya anaokulu çağı gelsin o zaman olabilir.

kızlar bu arada bizim minik ıklim son 1 haftadır ayak parmaklarını yalamak sureti ile bitirmek üzre sabah banyo yaptırdım üstünü giydireceğim bir döndüm iki büklüm olmuş ayağı ağzında görmelisiniz bide tatlı tatlı emiyor ki ..... bu arada yüzükoyu dönünce tekrar sırtının üstüne dönemiyorduya yaklaşık 2-3 gündür artık dönüyor bende rahatladım oda geceleri daha az uyanıyor istediği yöne dönüyor eskiden dönemediği için uyanıyor ve ağlıyordu o dertte bitti artık çok şükür bide yavaş yavaş emeklemeye başlar gibi poposunu kaldırıyor tek kolunun üstünde çok az haraket ediyor oyuncağını uzağa koyuyorum önce oyuncağa bakıyor mesafe uzun başlayor yuvarlanmaya yanına gelince birazda emekliyor alıyor ve sonra bana bakıyor kızlar bu minik büyüyor sanırım

iklimsu tatlım, buralardasın,
miniği uyuttun sanırım. bizimki de uyuyor ama uyanması an meselesi.
bir tıkırtıya bakar yani. akşam da oluyor yemek lazım. dünden barbunya vardı. yanına bir pilav. vakit kalırsa tavuk da yapıcam da ilayda uslu durusa tabi
anakucağıyla onu mutfağa alıyorum, öyle seyrediyor beni. napıyor bu annem diyordur.
ben de diyorum kızım öğren bak bu işleri ilerde sana yaptırıcam, gülüyor zilli hihoyyyt

ay Allah iyiliğinizi versin emi.
diloş ve arif verimli :roflol:
yani yanlış anlama diloşum da sen ondan daha etkilisin demek istemiştimdelikafadulden

tabiii öyle arif hoca halt etmiş prof .dilek hoca tek kelime ile koydu teşhisi ben deliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kabul ediyorum ama eskiden deildim vallahidelikafaduldendelikafadulden

ay ne güzel canım ya, maşallah ona.
ilayda da sırt üstü iken yan dönüyor, oradan da yüzüstü, ama henüz yüzüstü pozisyonu değiştiremiyor yani daha 1-2 ayımız var desene.
dönünce de zor canım ya, hep gözümüz üstlerinde olacak. ben bazen bırakıyorum yatağın üstüne, acil bir işim varsa evde. telefona bakmak gibi o şekilde duruyor. ama dönünce işler zorlaşacak. ama tabi zamanı gelince mecburen dönecekler, gelişimlerinin bir parçası sonuçta.
ay demek ayaklarını emiyor yaramaz. bizimki şu an ellerinde daha, demek sıra ayaklara gelicek, ay işimiz zor yani kaydirigubbakcemile

yakında emekler seninki canım, durumlar onu gösteriyor, sen de arkasında koşturup duracaksın, manken gibi olursun valla iklimsu. şu an kilon nasıl bilmiyorum ama benim halen 3-4 kilo fazlam var. ilayda emekleyşp yürürken birdahaki yaza kadar veririm diyorum.

burdayım bacım ama bizim ki uyandı şimdi yeni yatırdım halbuki beşikte sesler çıkarıyor gittim bir oyuncak verdim geldim ay sorma bizimkide öyle ufak bir sese uaynıyor akşamları eşimle resmen tıp oynuyoruz o uyuyunca ...
yemek deme bana ya çok stres yapıyorum sabahtan ta başlıyorum ne yapsam diye bende fırında makarna yapcam bide yüksük çorbası yaptım dündende tavuk vardı salata yeter ya hem çocuk hem ev işi hem yemek çoğu akşamalra kahvaltı yapıyoruz yada makarna salata .
bizimki anakucağından nefret ediyor yanından tututyor kafasını kaldırıyor arkaya doğru hiç durmuyor o uyanıkken yemek yapmam imkansız şimdi uyudu yaparım dedim ama uynadı fırında makarnada yalan olabilir duruma göre bakacam
dün akşam bende mutfağı topluyorum bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum eşimde kucağında mutfağa getirdi bende allah eşime dedim bu bir büyüsün yerimden kalkmayacağım tüm işleri yaptıracağım diye eşimde gülüyor
hayal işte o zmana kadar namık kemal gibi hayal dünyasında yaşamak varya

kız dünya kadar yemek saymışsın daha ne olsun.
ben genelde 2 günlük yapıyorum yemekleri. mesela barbunya dünden yanına şimdi bişeyler uydurucam artık.
fırında makarnayı ben de çok severim.
yüksük çorbası nasıl oluyor ki, hazır paket mi kendinmi yapıyorsun.
ben dün marketten yeni çıkan çorbalar var ya işte bizimin, knorun falan.
anadolu çorbası diye bir çorba aldım, bizimki hazır çorbaya çok karşı ama ondan gizli attım sepete, kasada da bişey diyemiyor tabi. çok güzel oldu ama. üzerine de tereyağlı sos yaptım, kırmızı toz biberle nefis oldu. tavsiye edrim bak. havalar da serinliyor artık, çorba iyi gider.

ay canım hayal deme ya, daha genciz inşallah o günleri de göücez. gerçi diloşla biz size göre yaşlıyız ama ruhumuz genç. dimi diloşum kaydirigubbakcemile2

bacım öyle hergün bende yemek yapmıyorum haftanın 1-2 günü et yememiz lazım b-12 bebeğe çok yarralıymış sütten direk çekiyormuş 1 gün balık ay hiç birini uygulayamıyorum ben ne bulursam onu yapıyorum allahtan eşimde öyle yemek seçen bir adam deil ne olsa yer yok bacım ben evde tek ezogelin ve mercimek yaparsam yaparım gerisini knorun yeni çorbalarından aldım bende çeşit çeşit akşamları iyi oluyor birde ist.bugün soğuk ki sorma rüzgar ev uçacak gibi bide bizim ev yüksek 7.kat rüzgar uğulduyor resmen
ay vallahi canım benim içim geçmiş diyorum 10 yaş yaşlandım daha şimdiden bunu büyümesi kreşi anaokulu normal okulu vs offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bitmişim ben

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim işlerle boğuşuyorum allah güç kuvvet sağlık versiz sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…