Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

pek fırsat olmuyor ablacım. ben takip edyorum sizi ama işte pek yazmıyorum.
bu arada hala hamile deilim hani senin rahatsızlıkların oldu aksadı falan ya benim de senden bi farkım yok o anlamda :) üzülme yani :) belki moral olur diye söyledim :1rolleyes:

merhaba kizlar
bu gun kandilmi iklimsu sagol sayende ögrendim bu gurbet ellerde ne kandilne bayram bisiden haberimiz olmuyor
Hepinizin kandili hayirli olsun.
Ben temizlikle bozdum kizlar ev yetmedi bahceyi de süpürüyorum bu ara sürekli agac cicek pisligi oluyo mecburen elde süpürge düsmüyor.
Arada bi cay molasi verdim bi bakim dedim size
Benim bu ay reglim tam 4 gun sürdü cok iyim ya spiral varken 7 gun surerdi 3 hafta sonra gene olurdum allahim neler cekmsitim bu ay dogumkontrol hapi kullandim o duznledi sanirim ama bu seferde kilo aliyorum almiyim diye spor yapiyorum oturmuyorum bilebutun gun az da yiyorum surekli su iciyorum da napim ama aliyorum kiloyu yarin yine basliyorum hapa bu ay sonuda doktora gidecegim gene bakalim ne olmus durumum .

sağolasın dilekcim. sizlerinde arkadasla kandiliniz mübarek olsun. Allah bu gecelerde duaları geri çevirmez. hepimiz sağlıklı hayırlı bebek için dua edelim.

herkese merhaba. ben de hepinizin kandilini kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. inşallah bu mübarek günde Allah'ım dualarımızı kabul eder ve bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

mrb kızlar nabersiniz
keyifler nasıl
hepimizin allahım kandili mübarek olsun semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin allahım kucaklarımız dolu olsun inşallah yarabbim
hepimiz çok acı çektik
duaalrımız kabul olsun da hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inş.

canım inşallah dualarımız kabul olur. dediğin gibi çok acılar çektik inşallah en kısa zamanda feraha çıkarız. hamile kalıp, bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah.

nerdesiniz kız<lar yaaaa
ilsu canımın içi tatsız günler geçirdim ama şimdi birascık daha iyiyim
gecicek inşallah
sen neler yapıyorsun bitanesi

sayfa ilk sayfaya ciksin diye yaziyorum
benden yazacak bisi yokki cok yagmru var burda öyle oturuyorum kapkaranlik ortalik icimde karariyo dogal olarak

sayfa ilk sayfaya ciksin diye yaziyorum
benden yazacak bisi yokki cok yagmur var burda öyle oturuyorum kapkaranlik ortalik icimde karariyo dogal olarak

günaydın hatta tünaydın kıslarrrrrrrrrrrrr
kimse yazmıo daha , aksiyonlu seyler yasamıyos acep ondan mı:)
yaprağın ve iklimsunun yumurtalma dönemleri gelsin artık onları takip ederis..

Merhaba kızlar kısa bir aradan sonra döndüm, nihayet taşınma işlemi sona ermiş bulunuyor ama ben de bittim resmen yorgunluktan, kaç gündür kendim de değilim yaaa ne kadar zormuş bu taşınma işi yaa aslında istanbul da otururken annemlerle yani orda da biz çok taşındık ama bu kadar yorulmazdım hiç tabi burada tek başıma olunca işlerin çoğunu ben yaptım sağolsun eşimde dışarıdaki işlere koşturdu burda olmanın bir avantajı da telefonu hemen ertesi günü bağlıyorlar ya nette hemen açıldı istanbul da uzun sürüyor herşey neyse işte heryerim ağrıyor ama değdi diye düşünüyorum taşındığımız ev eski eve göre çok daha güzel geniş güneş görüyor balkonlu yani birsürü avantajı var.Neyse çok uzattım umarım hepiniz iyisinizdir bu sıcaklarda ne kadar iyi olunursa işte...a.s.a.s.

tünaydın ablacım
aşkolsun yazacak bir şeylerin mutlaka vardır bitanesi
evet almanya da çok yağmur varmış
hannover dün akşam şimşekler çakıyordu daha doğrusu çakıyormuş
ablacım ya sen kürtaj olalı ne kadar oldu ilk adetini gördün mü
yeni gebelik için bekliyecekmisin sen

esracım hoş geldin canım benim
çok zor çok yorucudur taşınma işi bilirim üstelik bu sıcak ve yalnız ay ay ay
neyseki oldu bitti maşallah
bak yeni evinde çok daha avantajlıymış
güle güle oturun inşallah bitanem
2 kişi girdiğiniz evde 3 kişi olursunuz inş.bitanem benim tüm kalbimle istiyorum bunu inan

ilsu fıstıkım nabersin bitanem
evet ya bize bi heyecan lazım
şu adaşımla yaprak bi gelsin de artık takip hesaplamalar başlasın
ama dilek daha erken sanırım

iyiym bitanem bugun yıllık iznime çıkıyorum bende .biyer ayarlamadık gerçi bakalım artık
evet yaaa heyecan lazım dimi .. yaprakla baslarız artık bu ay.
doğru dilek belki bi ay daha bekler
sen nasılsın ,yolunda mı herşey

selam kızlar ne haber. bakıyorum sayfa dolmuş bugün. iklimsu ile aysimamız eksik onlar da gelse tam olacak.
ilsu, cimbom benim bugün adetimin 6. günü. ben geç yumurtlayan birisi olduğum için nerden baksan 9-10 gün var yani. bu ay da tam benim yumurtlama dönemimde doktorum tatilde biraz karambole gelecek. o yüzden ovülasyon testi aldım. daha doğrusu eşim almış eczaneden. 15. gün falan ilk testi yapacağım. bakalım hayırlısı artık.
sabırsızım yeni evin hayırlı olsun. inşallah mutlu, huzurlu günlerde oturursunuz ve en kısa zamanda bebek sesleri ile çınlar eviniz inşallah.
meltem sen de içini karartma bak ne güzel evladın var. benim de öyle bir yavrum olsa da hergün yağmur yağsa diye düşünüyorum. ama tabi yağmurlu havalar insanın ruhunu karartıyor. türkiye çok güzel günlük güneşlik ve sıcak. izin alsan da türkiyeye tatile gelsen biraz gözün gönlün açılır.

canım senin dr aşılama demişti sen ne düşünüyorsun bu konuda erken değil mi biras ?
yaprakcım o ovulasyon testinin içinde kaç tane var , birde kaç ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…