Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yapraknil selam; bana attığın msg için teşekkürler..ben hala bu özel mesajlaşmayı berecemediğim için sana özelden teşekkür edemedim..burada görünce yazmak istediğim..şu an 7.haftaya girecekti aslında ama değerler düşüştü..bugun tekrar hcg yapılacak ama en geç 1 hafta içinde düşecek dediler.düşmezse onlar mudahele edeceklermiş..dış gebelikten de korkuyorum..dün gittiğim dr bugunku değerin düşerse sorunun kaşlmaz dye düşünüyorum dedi..kafam karışık
 

İyi dileklerin için sağol canım çok iyisin aynı dilekleri bende senin için istiyorum tüm kalbimle ve tabi diğer kızlar için de umarım herşey gönlümüzce olur ..
Yapraknilcim sağol canım inşallah hepimizin duaları dilekleri gerçekleşir tamamına erer bende tüm kalbimle istiyorum hepimiz biran önce bebeklerimizi kucağımıza alırız hepiniz çok iyisiniz karşılıksız bir dostluk kuruldu burda gerçek hayatta bile böyle dostluk zor kuruluyor bunu çok iyi biliyorum yani insanlar hep çıkarlarını düşünüyorlar işte neyse ben çıkayım artık malum evde iş çok yarın görüşmek dileğiyle a.s.a.s.a.s.
 

canım rica ederim. yardımcı olabildiysem sevindim. sen bana özelden msj atınca ben de cevabı oradan yollamak istedim fakat sistem kabul etmedi yani sen özel mesajı aktifleştirmemişsin. kontrol panelinden ayarlıyorsun canım. ben de bilmiyordum ama arkadaşların çoğu bildiği için yardımcı oldular sağolsunlar.
canım seninki sanırım kimyasal gebelik . kese görünmediyse ve değerler hızla düşüyorsa sanırım öyle oluyor ama doktorun daha iyi bilir tabi. şu an kanaman devam ediyor sanırım. sen kontrollerini ihmal etme, betahcg yi de sıfır olana dek takip et. inşallah en kısa zamanda atlatırsın. biz buralardayız, takılmak istersen gelebilirsin canım. Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sorunsuz olarak kucağına alırsın bebeğini.
 
canım senin dr aşılama demişti sen ne düşünüyorsun bu konuda erken değil mi biras ?
yaprakcım o ovulasyon testinin içinde kaç tane var , birde kaç ytl

aman canım sorma benim doktora kalsa bu ay aşılama olmazsa diğer ay tüp bebek. bu ne yani. ben bile bu kadar sabırsızlanmıyorum ki daha yeni düşük yaptım sayılır. ve düşükten sonra zaten sizlerin de bildiği ve çoğu kişide olduğu gibi adet düzenim bozuldu. onların düzene girmesi gerekiyor ki bu ay düzene girdi sanırım. çünkü adet düzenini oturtmadan yumurtlamayı yakalamak da çok zor. ve ben kaçırıyorum sanırım. o yüzden eşim ovulasyon testi aldı.
canım benimki medismart diye bir ovulasyon testi. kaset şeklinde. içinde 5 tane var. adet siklusuna göre ne zaman başlaman gerektiğini, nasıl kullanacağını ve pozitiften sonraki ilişki zamanını falan anlatıyor. kaliteli olduğunu söylemiş eczacı. internetten inceleyebilirsin canım. medismart ovulasyon testi diye gir ayrıntılarla açıklıyor. ben ateş ölçmeyi beceremiyorum canım yada sürekli yapmak lazım unutuyorum, ihmal ediyorum. o yüzden bu ay da bunu kullanacağım bakalım. bu şekilde de çok hamile kalan oluyormuş. kısmet tabiki.
 
canım senin dr aşılama demişti sen ne düşünüyorsun bu konuda erken değil mi biras ?
yaprakcım o ovulasyon testinin içinde kaç tane var , birde kaç ytl

aman canım sorma benim doktora kalsa bu ay aşılama olmazsa diğer ay tüp bebek. bu ne yani. ben bile bu kadar sabırsızlanmıyorum ki daha yeni düşük yaptım sayılır. ve düşükten sonra zaten sizlerin de bildiği ve çoğu kişide olduğu gibi adet düzenim bozuldu. onların düzene girmesi gerekiyor ki bu ay düzene girdi sanırım. çünkü adet düzenini oturtmadan yumurtlamayı yakalamak da çok zor. ve ben kaçırıyorum sanırım. o yüzden eşim ovulasyon testi aldı. yok canım ben birkaç ay aşılama falan düşünmüyorum. aşılama için iğne falan gerekiyor o iğneler hem pahalı hem de riskliymiş. birkaç ay daha beklemek istiyorum en azından. şu ovulasyon testini deneyeyim.
canım benimki medismart diye bir ovulasyon testi. kaset şeklinde. içinde 5 tane var. adet siklusuna göre ne zaman başlaman gerektiğini, nasıl kullanacağını ve pozitiften sonraki ilişki zamanını falan anlatıyor. kaliteli olduğunu söylemiş eczacı. internetten inceleyebilirsin canım. medismart ovulasyon testi diye gir ayrıntılarla açıklıyor. ben ateş ölçmeyi beceremiyorum canım yada sürekli yapmak lazım unutuyorum, ihmal ediyorum. o yüzden bu ay da bunu kullanacağım bakalım. bu şekilde de çok hamile kalan oluyormuş. kısmet tabiki.
 
yapraknil benim hiç kanamam olmadı hala da yok..

canım senin durumun biraz ilginç. ama betahcg değerlerin düşüyorsa kanaman olması lazım ya da olur. adet kanaması gibi de olsa olur diye düşünüyorum. canım sen başka bir doktora daha gitsene. bu sitede birçok arkadaş doktor hatası yüzünden sağlam bebeğimizi kaybediyorduk falan yazmışlardı. senin durumun biraz farklı ve o yüzden başka bir hastaneye ve doktora daha danışsan en azından için rahat eder. geçmiş olsun canım.
 
yaprakımmmmm tatlışkommmm yawyusssss allahım inan yazılarını okuyunca göslerim doldu gene yaaaaaa
yerim bern senin o heyecanlarını sabırsızlığını umutlarını canımın içi benim yaaa
sakın ha pes etmek bırakmak yokk
aman yaaa allahım testlerde alırmış allahım canım arkadaşım benim yaa
ya kızlar herkes tabiki hakediyor anne olmayı ama sanki biz daha da mı hakediyoruz yaaa ne bileyim allahım görsün artık bu arzumuzu heyecanımızı dualarımız umutlarımızı savaşımızı sabrımızı ve göndersin artık bize minik meleklerimizi o atan minicik kalplerini görelim artık di mi yaaaaa
 
ilsu senin adet tarihin ne zaman fıstıkım ve kaç günde 1 oluyorsun
ben heralde 25 temmuz gibi falan olurum sanıyorum yani hani beraber gün sayıcaz yaa
ben tatile gitsem bile msn girerim mutlaka
 

canım benim nerelerdesin sen ya, merak ettim seni, canım cimbomum, canım arkadaşım benim . heyecanım, umudum bebeğimin geleceği güne kadar hiç bitmez inşallah. hepimiz umut dolu heyecan dolu ve sabır dolu olup sabrımızın mükafatını alırız inşallah. testleri eşim almış canım. bizim bir tanıdığımız o testlerle hamile kalmış o da deneyelim dedi. ama daha teste var. 1 hafta 10 gün sonra başlarım herhalde.
hepimiz hakediyoruz canım ama işte Allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak. inşallah çok bekletmeden verir.
 
canım yaprakcım biliyorsun son bir kaç günüm biras gergindi ama geçti çok şükür şimdilik yani
bizimde bebişlerimiz olucak bitanem biz elimizden geleni yapalım da bak nasıl da hamiş kaldık hemen hemen hepimizde beklemediğimiz anda aniden meleklerimiz süpriz yaptılar bize tamam büyük bi talihsizlik yaşadık ama hepsi geride kaldı gün ve gün daha da yaklaşıyoruz meleklerimize yine yeni yeniden spriz yapıcaklar annelerine babalarına görüceksin inş.bu testlerin etkili olduğunu bende duydum bi dene bakalım sen sonuç alabilirsen bende alırım ne kadar canım fiyatı koca ısı ölçmek zor olucak sanırım üstelik yazlık olayları da var ya bölük börçük olucaz sanırım bu test daha iyi ve güvenilir olucaktır
 

canım inşallah testler işe yarar ve bu ay beklediğim bebeğim gelir. fiyatını sormadım canım ama internette 25-26 ytl falan yazıyordu o civarda yani.
 
Merhaba kizlar, benimle ayni duygulari yasayan sizleri gorunce yalniz olmadigimi anladim. Bende 8+2 haftalikken bos gebelikten dolayi kurtaj olmak zorunda kaldim. Bende butun gebelik belirtileri vardi, hcg degerlerimde normaldi. Cok cok hafifi kahverengi bir akintim olunca ne olur ne olmaz diye randevu gunumden once doktora gittim, ne yazikki kesenin ici bostu. Sok gecridik esimle ben. Cunku hicbir terslik yoktu. Ilk hamileligim, dun sabah kurtaj oldum,doktor 3 ay bekleyin bi daha denemek icin dedi. Ailemden herkes bir yorum yapiyor, o da ayrica sinir bozuyor tabii. Bundan sonra hickimseye soylemeyecegim kalp atislarini duyana kadar!!
 
oo iyi ucuzmuş
tamam bitanem bu ay dene bakalım işe yarıcak mı
önümüzdeki ay da ben alırım
bu arada çabuk ruh halini değiştir
bu bi emirdir
 

ya inanmıyorum yaa
tam kendimi toparlıyorum pat yine böyle bi olay çıkıyor karşıma
arkadaşım bu sayfaya geldiğine daha doğrusu aynı şeyleri yaşadığına çok çok üzüldüm
ama aramıza hoşgeldin
eğer sürekli burda olursa sana garnti veriyorum acın biras olsun hafifler biz burda bir kaç bayan güçlerimizi birleştirdik ve acımızı hafiflettik hatta yeni bebişimiz için çalışmalara başladık bile sayılır kaç yaşındasın çok beklemişmiydin ist.da nerdesin bi de sakıncası yoksa ismin nedir bitanem
bi de sana abla tavsiyesi sakın kimseye söyleme evet kalp atışlarını duyana kadar
çok mu soru sordum aman ne yapayım yaa içim gitti yine offff
 
kızlarrrr sayfaya gelin yaa
desteğimize ihtiyacı olan bi arkadaşımız daha var
yaprakcım nerdesin adaşım zaten yokk
ilsu da çıktı şimdi ama belki evden girer

canım yaa seni ne yazıkkı çok iyi anlıyorum ben yaaa
aynı şeyleri yaşadık bende 7+4 günlükken boş gebelik yüzünden 3 nisanda kürtaj oldum
 
bu arada benim adım dilek bende 33 yaşındayım ve maalesef benim de ilk gebeliğimdi ve 7 ay beklemiştim meleğimi ama ne yazık ki olmadı işte
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…