- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.361
esracım hoş geldin canım benim
çok zor çok yorucudur taşınma işi bilirim üstelik bu sıcak ve yalnız ay ay ay
neyseki oldu bitti maşallah
bak yeni evinde çok daha avantajlıymış
güle güle oturun inşallah bitanem
2 kişi girdiğiniz evde 3 kişi olursunuz inş.bitanem benim tüm kalbimle istiyorum bunu inan
yapraknil selam; bana attığın msg için teşekkürler..ben hala bu özel mesajlaşmayı berecemediğim için sana özelden teşekkür edemedim..burada görünce yazmak istediğim..şu an 7.haftaya girecekti aslında ama değerler düşüştü..bugun tekrar hcg yapılacak ama en geç 1 hafta içinde düşecek dediler.düşmezse onlar mudahele edeceklermiş..dış gebelikten de korkuyorum..dün gittiğim dr bugunku değerin düşerse sorunun kaşlmaz dye düşünüyorum dedi..kafam karışık
canım senin dr aşılama demişti sen ne düşünüyorsun bu konuda erken değil mi biras ?
yaprakcım o ovulasyon testinin içinde kaç tane var , birde kaç ytl
canım senin dr aşılama demişti sen ne düşünüyorsun bu konuda erken değil mi biras ?
yaprakcım o ovulasyon testinin içinde kaç tane var , birde kaç ytl
yapraknil benim hiç kanamam olmadı hala da yok..
yaprakımmmmm tatlışkommmm yawyusssss allahım inan yazılarını okuyunca göslerim doldu gene yaaaaaa
yerim bern senin o heyecanlarını sabırsızlığını umutlarını canımın içi benim yaaa
sakın ha pes etmek bırakmak yokk
aman yaaa allahım testlerde alırmış allahım canım arkadaşım benim yaa
ya kızlar herkes tabiki hakediyor anne olmayı ama sanki biz daha da mı hakediyoruz yaaa ne bileyim allahım görsün artık bu arzumuzu heyecanımızı dualarımız umutlarımızı savaşımızı sabrımızı ve göndersin artık bize minik meleklerimizi o atan minicik kalplerini görelim artık di mi yaaaaa
canım yaprakcım biliyorsun son bir kaç günüm biras gergindi ama geçti çok şükür şimdilik yani
bizimde bebişlerimiz olucak bitanem biz elimizden geleni yapalım da bak nasıl da hamiş kaldık hemen hemen hepimizde beklemediğimiz anda aniden meleklerimiz süpriz yaptılar bize tamam büyük bi talihsizlik yaşadık ama hepsi geride kaldı gün ve gün daha da yaklaşıyoruz meleklerimize yine yeni yeniden spriz yapıcaklar annelerine babalarına görüceksin inş.bu testlerin etkili olduğunu bende duydum bi dene bakalım sen sonuç alabilirsen bende alırım ne kadar canım fiyatı koca ısı ölçmek zor olucak sanırım üstelik yazlık olayları da var ya bölük börçük olucaz sanırım bu test daha iyi ve güvenilir olucaktır
Merhaba kizlar, benimle ayni duygulari yasayan sizleri gorunce yalniz olmadigimi anladim. Bende 8+2 haftalikken bos gebelikten dolayi kurtaj olmak zorunda kaldim. Bende butun gebelik belirtileri vardi, hcg degerlerimde normaldi. Cok cok hafifi kahverengi bir akintim olunca ne olur ne olmaz diye randevu gunumden once doktora gittim, ne yazikki kesenin ici bostu. Sok gecridik esimle ben. Cunku hicbir terslik yoktu. Ilk hamileligim, dun sabah kurtaj oldum,doktor 3 ay bekleyin bi daha denemek icin dedi. Ailemden herkes bir yorum yapiyor, o da ayrica sinir bozuyor tabii. Bundan sonra hickimseye soylemeyecegim kalp atislarini duyana kadar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?