Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bak çok soru sordum ilk günden bunalttım kızı görüyor musun tühh

Kız dilek alemsin yavv güldüm burda okuyunca tabi arkadaşa üzüldüm bizle aynı şeyleri yaşamış ama herhalde tekrar dönmedi buraya dolaşıyor topicleri gibim neyse sen yalnız kalmışında bi baktım bari arkadaşımı yalnız bırakmayayım dedim :1hug:

nasılsa okur herhalde yazdıklarını canımyani sorduklarını demek daha doğru bende olsam merak ederdim bizim adımıza da sormuş oldun arkadaşta gelince cevaplar artık

esroş amerikada hamile bi adam var dı ya doğurmuş yaaaaa
allahım bi erkek bi doğurud anne oldu yaaaa
ayy ben kafamı nerelere vuram yaaaa

yerleştik sayılır canım yaa işte iş hiç bitmiyoki valla bende bi tatile gitsem anca toparlarım kendimi akalım kısmetse temmuz sonu gibi ama,evet okudum amerilkalıyı doğurmuş valla aslında bu kadarına da pes diyorum insan kendisiyle bu kadar oynayıp birde hamile kalıyor dogan bebeğin günahı ne ya belki o senin gibi bir anneyi a pardon babayı istemiycek

arkadaşlar meraba
Sevgili adaşım bakıyorum bugün formundasın yine herkese cevap maşallah vallahi sizi çok özledim pek giremiyorum nete bugün misafirim vardı kızlar benim yumurtlama günlerim bugünden başlıyor bakılım bu akşamdan itibaren çalışmalar başlıyorum benim için dua edin sizin dualarınıza çok inanıyorum ben
dün gece kandildiye hepiniz için dua ettim arkadaşlar gerçi dualarım pek kabul olmuyor ama bu sefer olacak inşallah

evet arkadaşlar benim 6+5 gunluk hamileliğim de bugun kanamayla sonlandı..4-5 gundur beklenen bişeydi..şu an adet kanaması gibi kanamam başladı..dr 2-3 ay mola dedi..5.ayımızda hamile kalmıştım..çok üzüldüm..dilerim tekrar mutluluk yaşarız ama sonu güzel olan..

emeliko canım tekrar geçmiş olsun diyorum sana. vardır bunda da bir hayır. üzülme diyemiyeceğim sana çünkü ben kendimden biliyorum insan çok üzülüyor. inşallah çabuk atlatıp, toparlarsın kendini. yine hamile kalırsın canım. inşallah hepimiz tekrar hamile kalırız ve kucağımıza almak nasip olur.

sucrub merhaba canım. aramıza hoşgeldin. çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle acılar. çok zor bir durum. biz burada arkadaşlarla benzer problemlerimizi paylaşıp, dertleşiyoruz ve bir nebze de olsa acılarımız hafifliyor. herkes birbirine çok destek. özellikle cimbomumuz sayfamızın neşesi, birtanesi. buraya sürekli takılırsan ne demek istediğimi anlarsın.
canım sen o yorum yapanlara kulaklarını tıka. sen de böyle birşey yaşamak istemezdin tabiki ama herşey Allah'tan. çok fazla da açıklama yapmak zorunda değilsin kimseye. tekrar geçmiş olsun.

cimbomum kuşum cıvıldamışsın yine. tüh ya kaçırmışım seni. bekledim bekledim kimse gelmedi ben de çıktım, işlerim vardı. ama keşke çıkmasaymışım. çok tatlısın sen ya. birtanesin.

:içelim::içelim:
oo iyi ucuzmuş
tamam bitanem bu ay dene bakalım işe yarıcak mı
önümüzdeki ay da ben alırım
bu arada çabuk ruh halini değiştir
bu bi emirdir

canım evet pahalı değil o kadar. ama internette daha ucuzları da var. gittigidiyorda. hatta bu sitede msms diye bir arkadaşta satıyormuş. 12 ovulasyon testi ve 2 de gebelik testi. 20 lira falan tabi bir de kargo ücreti. eşim almamış olsaydı ben ordan alacaktım.

ruh halimi değiştirdim canım. senin ruh halini seçtim ben yani ruhdaş olduk seninle. uyarmı sana :))

esroş amerikada hamile bi adam var dı ya doğurmuş yaaaaa
allahım bi erkek bi doğurud anne oldu yaaaa
ayy ben kafamı nerelere vuram yaaaa

kız bende okudum o haberi yuh yani
ne iğrenç bişi laelaelaelaelae . gel deleğim gel beraber ağrı dağına çıkıp orada vuralım kafalarımızı ..

emeliko geçmiş olsun canım, her işte birhayır vardir unutma .dış gebelikten şüpheleniyordun ki biliyorsun baya zor bi durum .alalhtan öyle bişi değilmiş bak. çok ufakmış senin düşük bence 1 adet dönemi yeter sana .3 ay klasik olmuş herkese 3 ay diyorlar..

iklimsu canım sana da calışmalarında başarılar bitanem :))
boş geçirme ,inş tutacak .dualarımız seninle

aysimaa80 sana ulaşamıyoruz canım ya.. Bizim topic'e kaydolmuştun uğramıyorsun. Seni merak ettik. Gel lütfen arada canım. Erkek infertilitesi.... ile ilgili konu.. Ziyaretçi mesajın kapalı , özel mesajın kapalı.. Kendine iyi bak canım.. a.s.

tamam bitanem benim o arkadaşın da sattığı aynıysa ondan alabilirim bende
önce sen kullan hamiş kal yıkalım bi buraları ondan sonra da ben alırım bitanesi
güsel dileklerin için çok teşekkürler canım yaa sizden güç alıyorum sizi çok seviyorum ben ondan yani böyle oluyorum valla bak

güzeller güzeli aman da aman yumurtlama günü gelmiş yerim kıss ben seni
allahım dualarımız seninle dilekcim
hadi bakalım kolay gelsin bebek gelsin minik melek gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…