- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.381
bak çok soru sordum ilk günden bunalttım kızı görüyor musun tühh
evet arkadaşlar benim 6+5 gunluk hamileliğim de bugun kanamayla sonlandı..4-5 gundur beklenen bişeydi..şu an adet kanaması gibi kanamam başladı..dr 2-3 ay mola dedi..5.ayımızda hamile kalmıştım..çok üzüldüm..dilerim tekrar mutluluk yaşarız ama sonu güzel olan..
Merhaba kizlar, benimle ayni duygulari yasayan sizleri gorunce yalniz olmadigimi anladim. Bende 8+2 haftalikken bos gebelikten dolayi kurtaj olmak zorunda kaldim. Bende butun gebelik belirtileri vardi, hcg degerlerimde normaldi. Cok cok hafifi kahverengi bir akintim olunca ne olur ne olmaz diye randevu gunumden once doktora gittim, ne yazikki kesenin ici bostu. Sok gecridik esimle ben. Cunku hicbir terslik yoktu. Ilk hamileligim, dun sabah kurtaj oldum,doktor 3 ay bekleyin bi daha denemek icin dedi. Ailemden herkes bir yorum yapiyor, o da ayrica sinir bozuyor tabii. Bundan sonra hickimseye soylemeyecegim kalp atislarini duyana kadar!!
oo iyi ucuzmuş
tamam bitanem bu ay dene bakalım işe yarıcak mı
önümüzdeki ay da ben alırım
bu arada çabuk ruh halini değiştir
bu bi emirdir
esroş amerikada hamile bi adam var dı ya doğurmuş yaaaaa
allahım bi erkek bi doğurud anne oldu yaaaa
ayy ben kafamı nerelere vuram yaaaa
:içelim::içelim:
canım evet pahalı değil o kadar. ama internette daha ucuzları da var. gittigidiyorda. hatta bu sitede msms diye bir arkadaşta satıyormuş. 12 ovulasyon testi ve 2 de gebelik testi. 20 lira falan tabi bir de kargo ücreti. eşim almamış olsaydı ben ordan alacaktım.
ruh halimi değiştirdim canım. senin ruh halini seçtim ben yani ruhdaş olduk seninle. uyarmı sana :))
arkadaşlar meraba
Sevgili adaşım bakıyorum bugün formundasın yine herkese cevap maşallah vallahi sizi çok özledim pek giremiyorum nete bugün misafirim vardı kızlar benim yumurtlama günlerim bugünden başlıyor bakılım bu akşamdan itibaren çalışmalar başlıyorum benim için dua edin sizin dualarınıza çok inanıyorum ben
dün gece kandildiye hepiniz için dua ettim arkadaşlar gerçi dualarım pek kabul olmuyor ama bu sefer olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?