Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

senağlamasenağlama
ne desem sana ben şimdi boş biliyorum ama
buna şükret bitanem ya dış gebelik olsaydı o çok da zordu inan bana
şükretmek için sana bir sebeb daha hamile kalabiliyor olman bence bu çok ama çok önemli
aramıza hoş gedln

eee hadi kalkın kızlar yaaaa
saat kaç oldu
ooo ilsu da evde tatilde
yaprak ilsu adaşım esra hadi yaaaa
bak bi de hepiniz evdesiniz
kocaman GÜ-NAY-DIN-LARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

herkese günaydın. cimbomum bugün erkencisin. çok zinde ve formda gördüm seni
dün ben çıktıktan sonra arkadaşlar gelmiş yine.pek yakalayamıyorum ben sizleri ya. neyse yakalıdığım kadarı yetiyor bana.

canım benim hoşgeldinnnn
evet ne bileyim bugün erken geldim zaten yarım gün ya bugün bi de 11 de gelince biras ayıp oluyor murat beye jest yaptım bugün
evet ne bileyim daha keyifliyim sanki
yani çok da takmamaya çalışıyorum
hani öyle olunca daha kolay hamile kalınıyormuş yaaaaaa

günaydınnnnnn, masallah dilekcim baya formundasın sabah sabah alkışlıyorum seni. ben daha yeni kalktım o da ablamın telefonuyla tabi. simdi evi süpürüp dışarı çıkıcam .bizde 1 aya kadar tasınacağımız için detaylı temizlik yapmıycam artık .biras alışveriş ediyim diyorum. böyle işte kızlar .

evet canım moralimizi yüksek tutmamız lazım. aksi taktirde günler geçmiyor, hayat zindan oluyor. o yüzden mutlu olacak bahaneler yaratmamız lazım.

aa ilsu sen de mi taşınacaksın. bu ara taşınma mevsimi herhalde. sabırsızdan sonra demek sen de taşınıyorsun. işiniz zor valla, hele bu sıcaklarda temizlemek, yerleşmek ayrı bir dert. Allah yardımcınız olsun. ama yeni ev iyidir. yeni umutlar yeni heyecanlar ve bebişin de gelir belki hemen. hayırlısı olsun canım.

canım çok tşkler , eve nasıl tasınıcam bende bilmiyorum vallahi .okadar ıvız zıvır varki :)) Alalh yardımcımız olur artık .

canım çok tşkler , eve nasıl tasınıcam bende bilmiyorum vallahi .okadar ıvız zıvır varki :)) Alalh yardımcımız olur artık .

Valla canım taşınmak o kadar zorki helede yardım edecek fazla kimsen yoksa ne kadar da taşıma şirketi taşısada sen hepsini muntazaman paket yapıyorsun bende fazla eşyam yok diye sevinirdim taşınmadan önce ama meğer ne çok ıvır zıvırım varmış topla topla bitmedi eşyalar taşınıyordu ben hala toparlamaya çalışıyordum birde onları yeni evde aç yerleştir ne zor şey şu kirada oturmak en azından kendi evine taşırsan bir kez taşıyacan kurtulacan inşallah yakın zamanda ev sahibi oluruz da a.s :sm_cool:

oh oh sayfamız dolmuş
hoşgeldin ilsucum esracım
evet ya cidden taşınmak zor yaa
ilsucum taşınırken ben gelir yardım ederim sana
esracım sana da gelirdim yardıma ama sen ist.dışısın bebeğim
yeni ev yeni umutlar yeni bebişler getiricek size inş.
yaprakcım evet bebeklerin bize gelmesi için çok takmıcaz bitanem
sadece o riskli bir kaç gün hatırlamak en iyisi bence
beynimi ve kalbimi yormıcam artık bu günler geri gelmiyor ben ne yaparsam yapayım kısmetse gelicek zaten sadece elimden geleni yapıcam duamı edicem hepsi bu
strest yok

herkese meraba günaydın tünaydın kızlar bugün formdasınız maşallah hava güzel güzel bir hafta sonu herşey iyi olur inşallah hepimiz için
İlsu canım ev tgaşımak zor gerçekten allah yardımcın oşlsun arkadaşım ya keşke iznini o zaman alsaydın canım ya hem çalış hem evi topla zor iş
Adaşım bugünde neşe dolusun canım benim hep böyle ol inşallah

kızlar şimdi haberlerde izledim hindistan da 70 yaşındaki kadın ikiz bebek doğurmuş şok oldum ya babaannmele yaşıt vallahi eşimde diyorki sen 24 yaşında doğuramadın bak kadın 70 yaşında adam haklı vallahi gerçi allah sağlık sıhat versin bebeklere ama o kadın daha kaç yıl yaşayacak ya kim bakacak o bebeklere anlamadım

canım ya valla korkmaya basladım .ama bana yardım edecekl kişiler bol o yönden sanlıyım. ya biz kendi evimize tasınıyoruz içi yapılıyor şuanda. darısı senin basına canım inş .

iklimsu sağolasın canım arkadasım iyi dileklerin için.
neeee 70 mi , nasıl yani bu adın menopoza falan girmemiş mi ,:))
çok ilginç ya. dünde dilek söylemişti ya bi adam doğurmuş süpanallah , kız kocanında dediği gibi bi biz beceremedik vallahi

iklimsu merhaba canım sen de hoşgeldin. evet kızlar ya herkezler doğurdu bir biz doğuramadık. ama inşallah bizlerde doğuracağız. 70 yaşındaki kadını ben de gördüm hindistanlı. onun çocukları, torunları falan varmış ama erkek çocuk istediği için 70 inde yapmış. ama onunki normal bir durum değil. yani yumurta nakli olmuştur büyük ihtimalle, tabiki tüp bebek ve gerekli hormonal destek de ilaçlarla dışarıdan verilmiştir diye düşündük. ama eşinin spermlerinin o yaşta aktif olması da mucize yani.12 bin dolar harcamışlar, herşeyini satmış ama bu yaştan sonra dediğiniz gibi nasıl büyütecek, kim bakacak o miniklere. zor ya. Allah yardımcıları olsun.
erkek olanda eskiden kadınmış. ama ameliyatta rahmini, yumurtalıklarını falan almıyorlarmı ya. doğacak çocuğa da yazık yani. psikolojisi nasıl olur ilerde Allah bilir. ay çok zor kızlar ya. hayat zor resmen. bazen çok bunalıyorum. cimbomum bana kızacak yine en iyisi susayım.yasakkelime

tam fırça atmaya hazırlanıyordum ki gerçekten güldürdün beni
allah iyiliğini versin yaaa
yerim ben seni allam yaaaaaa
delii
şaka bi yana yok bitanem buhran yok strest yok
bak bu sayfanın kuralı strest yok devam zorunluluğu var umut var hemde sonuna kadarrrrrrrrrrrrrr

biz özeniyoruz kızım bizimkiler çok güsel çok yakışıklı olcak
onlar bizim kıymetlimiz
geç olucak belki ama süper olucak bizimkiler
tamam mı cicimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…