- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.401
evet arkadaşlar benim 6+5 gunluk hamileliğim de bugun kanamayla sonlandı..4-5 gundur beklenen bişeydi..şu an adet kanaması gibi kanamam başladı..dr 2-3 ay mola dedi..5.ayımızda hamile kalmıştım..çok üzüldüm..dilerim tekrar mutluluk yaşarız ama sonu güzel olan..
canım benim hoşgeldinnnn
evet ne bileyim bugün erken geldim zaten yarım gün ya bugün bi de 11 de gelince biras ayıp oluyor murat beye jest yaptım bugün
evet ne bileyim daha keyifliyim sanki
yani çok da takmamaya çalışıyorum
hani öyle olunca daha kolay hamile kalınıyormuş yaaaaaa
canım çok tşkler , eve nasıl tasınıcam bende bilmiyorum vallahi .okadar ıvız zıvır varki :)) Alalh yardımcımız olur artık .
Valla canım taşınmak o kadar zorki helede yardım edecek fazla kimsen yoksa ne kadar da taşıma şirketi taşısada sen hepsini muntazaman paket yapıyorsun bende fazla eşyam yok diye sevinirdim taşınmadan önce ama meğer ne çok ıvır zıvırım varmış topla topla bitmedi eşyalar taşınıyordu ben hala toparlamaya çalışıyordum birde onları yeni evde aç yerleştir ne zor şey şu kirada oturmak en azından kendi evine taşırsan bir kez taşıyacan kurtulacan inşallah yakın zamanda ev sahibi oluruz da a.s :sm_cool:
iklimsu merhaba canım sen de hoşgeldin. evet kızlar ya herkezler doğurdu bir biz doğuramadık. ama inşallah bizlerde doğuracağız. 70 yaşındaki kadını ben de gördüm hindistanlı. onun çocukları, torunları falan varmış ama erkek çocuk istediği için 70 inde yapmış. ama onunki normal bir durum değil. yani yumurta nakli olmuştur büyük ihtimalle, tabiki tüp bebek ve gerekli hormonal destek de ilaçlarla dışarıdan verilmiştir diye düşündük. ama eşinin spermlerinin o yaşta aktif olması da mucize yani.12 bin dolar harcamışlar, herşeyini satmış ama bu yaştan sonra dediğiniz gibi nasıl büyütecek, kim bakacak o miniklere. zor ya. Allah yardımcıları olsun.
erkek olanda eskiden kadınmış. ama ameliyatta rahmini, yumurtalıklarını falan almıyorlarmı ya. doğacak çocuğa da yazık yani. psikolojisi nasıl olur ilerde Allah bilir. ay çok zor kızlar ya. hayat zor resmen. bazen çok bunalıyorum. cimbomum bana kızacak yine en iyisi susayım.yasakkelime
iklimsu sağolasın canım arkadasım iyi dileklerin için.
neeee 70 mi , nasıl yani bu adın menopoza falan girmemiş mi ,:))
çok ilginç ya. dünde dilek söylemişti ya bi adam doğurmuş süpanallah , kız kocanında dediği gibi bi biz beceremedik vallahi
dilekcim çok tşkler ya canım arkadasım bunu söylemen bile yeterli bebeğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?